Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Ο εμετος ειναι καλο σημαδι απο την μια αλλα απο την αλλη ξερω σε ταλαιπωρει!!!σημερα μιλησες με τον γιατρο για τα καφε;

Σε ευχαριστω κοριτσι μου που μου απαντησες!!!μου ειπε να παω παλι σε 3 εβδομαδες που θα ειμαι 8w!!μου φανηκε πολυ!!!αλλα τι να πω!!ισως να ξερει καλυτερα!!με εχει αγχωσει λιγο ειναι η αληθεια!

Γενικα οι πιο πολυ γιατροι τους πρωτους μηνες μας βλεπουν καθε 3-4 εβδομαδες, εκτος κι αν συντρεχει λογος. Ξερω ειναι παρα πολυ

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 14 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Γενικα οι πιο πολυ γιατροι τους πρωτους μηνες μας βλεπουν καθε 3-4 εβδομαδες, εκτος κι αν συντρεχει λογος. Ξερω ειναι παρα πολυ

Οποτε πρεπει να κανουμε υπομονη γενικοτερα!!!

πρίν από 22 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσαρες.σημερα το πρωι πηγα για εξετασεις.παρα πολλες θα ελεγα.μεχρι κολπικο υγρο μου πηρανε.ελπιζω να βγουν ολες καλες. @Μάντη  εσυ πως εισαι???

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Alekk είπε:

Rozita1510 δε μου είπε. Συνηθισμένο είναι μου είπε... Αλλά εγώ ανησυχώ...

Μάντη γεια σου! Κι εσύ καφέ; Εμένα δε μου είπε για ξεκούραση, αλλά δε μου είπε να κάνω και γενική στο σπίτι βέβαια... Εσένα σου είπαν τι μπορεί να είναι;

Ροζ στην αρχή και μετά καφέ! Εμένα μου είπε ξάπλα ίσως επειδή δεν μου έδωσε χάπια... Δεν ξέρω.. όχι δεν μου είπε τι μπορεί να φταίει...

πρίν από 44 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Ο εμετος ειναι καλο σημαδι απο την μια αλλα απο την αλλη ξερω σε ταλαιπωρει!!!σημερα μιλησες με τον γιατρο για τα καφε;

Σε ευχαριστω κοριτσι μου που μου απαντησες!!!μου ειπε να παω παλι σε 3 εβδομαδες που θα ειμαι 8w!!μου φανηκε πολυ!!!αλλα τι να πω!!ισως να ξερει καλυτερα!!με εχει αγχωσει λιγο ειναι η αληθεια!

Μίλησα μου είπε να μην ανησυχώ! Μια κουβέντα είναι!!!

πρίν από 38 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

@Μάντη υπομονη κι εσυ βρε κοριτσι μου. Ειναι τρομερα δυσκολο και αγχωτικο να πηγαινεις τουαλετα και να μην ξερεις τι θα αντικρυσεις...

Πραγματικά τρέμω όταν πηγαίνω τουαλέτα!

πρίν από 33 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσαρες.σημερα το πρωι πηγα για εξετασεις.παρα πολλες θα ελεγα.μεχρι κολπικο υγρο μου πηρανε.ελπιζω να βγουν ολες καλες. @Μάντη  εσυ πως εισαι???

Έχω σήμερα καφέ χθες το βράδυ ροζ.. το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι εδώ και 2 ώρες κάνω εμετούς ...

jgJqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Ροζ στην αρχή και μετά καφέ! Εμένα μου είπε ξάπλα ίσως επειδή δεν μου έδωσε χάπια... Δεν ξέρω.. όχι δεν μου είπε τι μπορεί να φταίει...

Έχω σήμερα καφέ χθες το βράδυ ροζ.. το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι εδώ και 2 ώρες κάνω εμετούς ...

υπομονη βρε κοριτσι μου.δεν πιστευω οτι ειναι τιποτα.ολα καλα θα πανε!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα... Νομιζω οτι οσες το εχουν περασει σε καταλαβαινουν

εμετοι ολεεεεεε!!! Βρε που φτασαμε να χαιρομαστε με τους εμετους 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Αφού είδατε εμβρυϊκά στοιχεία νομίζω όλα καλά... Είσαι λίγο ακόμα!!! Εγώ θα πήγαινα ξανά σε 2 εβδομάδες!!!! Εμείς ακούσαμε 6 +4 και η σύλληψη ήταν 12 ή 13 μέρα!!! Οπότε είναι νωρίς!!

Έχω καφέ σήμερα.... Και εμετό!!!

θα περασει μαντη μου , υπομονη

13 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Κυστική ινωση εγω εκανα πριν την εξωσωματική γτ το γνωριζα απο την πρωτη εγκυμοσύνη. Είναι απαραίτητη γτ μετα τη μεσογειακή αναιμία είναι η δεύτερη σε συχνότητα ασθένεια στην Ελλάδα... νομιζω ότι και λιστερια εχω κάνει.

Εγω μενω Σκιάθο

τι ωραια που ειναι εκει!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα... Νομιζω οτι οσες το εχουν περασει σε καταλαβαινουν

εμετοι ολεεεεεε!!! Βρε που φτασαμε να χαιρομαστε με τους εμετους 

πρίν από 59 λεπτά , ada32 είπε:

θα περασει μαντη μου , υπομονη

τι ωραια που ειναι εκει!!

Αχ κορίτσια τι είναι αυτό το πράγμα με τους εμετούς δεν σταματάνε απ' το πρωί...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Αχ κορίτσια τι είναι αυτό το πράγμα με τους εμετούς δεν σταματάνε απ' το πρωί...

πιες γουλια γουλια τσαι μεντα . θα σε ανακουφισει . κ παρε primperan ( μεχρι 2 την μερα μου ειπε ο γιατρος) . 

εγω ετσι τη παλευω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

πιες γουλια γουλια τσαι μεντα . θα σε ανακουφισει . κ παρε primperan ( μεχρι 2 την μερα μου ειπε ο γιατρος) . 

εγω ετσι τη παλευω..

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα αν δούλευα... Ναι θα πάρω primperan το απόγευμα θα στείλω τον άντρα μ...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα αν δούλευα... Ναι θα πάρω primperan το απόγευμα θα στείλω τον άντρα μ...

παρτο το χαπακι πριν φας κατι , θα σε ηρεμησει σε ενα 20 λεπτο. αλλα δοκιμασε κ την μεντα , κανει πολυ δουλεια ειδικα σε μενα που δεν μπορω να πιω νερο με τιποτα ...

οσο για την δουλεια ασε.. το πως προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου καθε πρωι να σηκωθω ειναι το κατι αλλο γτ κ την νυχτα κανω αστατο υπνο , ξυπναω 100 φορες

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Μια χαρα αψογα τα νουμερακια σου κοριτσι μου και που ακουσες καρδουλα ολα κατ ευχην πανε! με το καλο!!! να μας πεις τι εξετασεις θα σου δωσει!

Ναι δόξα τω Θεώ όλα τέλεια πηγαίνουν!Εσύ σε τι φάση είσαι?έκανες πρώτο υπέρηχο?τι είδες? υπολογίζεις πως είχες σύλληψη στις 7 Φεβρουαρίου?

Κορίτσια Μόλις είδα ένα βίντεο στο youtube που έλεγε πως από την στιγμή που ακους καρδιά η πιθανότητα αποβολής μειώνεται δραματικά και πηγαίνει στο 5%. Χάρηκα απίστευτα, γιατί ήξερα πως στο πρώτο τρίμηνο η πιθανότητα αυτή είναι πολύ μεγάλη, γύρω στο 25%.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Ασία είπε:

Ναι δόξα τω Θεώ όλα τέλεια πηγαίνουν!Εσύ σε τι φάση είσαι?έκανες πρώτο υπέρηχο?τι είδες? υπολογίζεις πως είχες σύλληψη στις 7 Φεβρουαρίου?

Κορίτσια Μόλις είδα ένα βίντεο στο youtube που έλεγε πως από την στιγμή που ακους καρδιά η πιθανότητα αποβολής μειώνεται δραματικά και πηγαίνει στο 5%. Χάρηκα απίστευτα, γιατί ήξερα πως στο πρώτο τρίμηνο η πιθανότητα αυτή είναι πολύ μεγάλη, γύρω στο 25%.

Εγω την επομενη εβδομαδα θα παω για πρωτο υπερηχο. Γενικα πολυ αγχωμενη γτ περσι ειχα μια παλινδρομη εγκυμοσυνη και ολο βλεπω τερατα. 

πρίν από 14 λεπτά , MELINASP είπε:

Εγω την επομενη εβδομαδα θα παω για πρωτο υπερηχο. Γενικα πολυ αγχωμενη γτ περσι ειχα μια παλινδρομη εγκυμοσυνη και ολο βλεπω τερατα. 

Εδω βημα βημα ολες μαζι να τα λεμε μπας και προσπερασουμε επιτελους αυτα τα τερατα...

πρίν από 31 λεπτά , Ασία είπε:

κι εγω το εχω διαβασει. παρολα αυτα ενα αγχος υπαρχει ακομα κι αν ακουστει καρδουλα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@Ασία καταρχας συγχαρητήρια και καλως ορισες!! Μια καλη και τελριομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι!!! 

Κατα δευτερον,  κορίτσια ας σκεφομαστε θετικα,  οχι αρνητικες σκεψεις!! 

@Μάντη μου υπομονη κοριτσακι μου και ψυχραιμια! Ολα καλα θα πανε!! Πως παει? Ξαναμιλησες με γιατρο? Ξαναειδες κατι? 

cO4Yp3.png

Μίλησα με το γιατρό μου και πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω εκνευριστεί απίστευτα πολύ τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω ότι έχω ροζ πιο έντονο πιο πολύ και βλέννα και μου λεει εντάξει αν είναι μη πάει καλά εγκυμοσύνη φαίνεται από την αρχή δεν μπορείς να κάνεις κάτι που να σε βοηθήσει κανένας αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι μπορεί να γίνει του λεω μήπως χρειάζεται να πάρω παραπάνω προγεστερόνη και μου λέει και να πάρεις και να μην πάρεις; Του λέω πρέπει να κάτσω να μη κάνω τίποτα γιατί δεν έκανα κάτι σήμερα σηκώθηκα το κρεβάτι μου πήγα στη δουλειά που είμαι καθιστή και γύρισα σπίτι μου και μου απαντάει βασικά ναι κάτσε ξάπλωσε ένω την προηγούμενη βδομάδα όταν το ρώτησε ακριβώς το ίδιο πράγμα μου είπε όχι ντάξει σιγά απλά μην κούραζεσε πολύ. Θα τρελαθώ τελείως έτσι!!! Παμε καλ;;;; ειναι απαντηση γυναικολογου;;;; Δευτέρα πρωί θα πάρω τηλέφωνο σε άλλους δύο γυναικολόγους να κλείσω ραντεβού για δεύτερες γνώμες. Το κακό είναι ότι έχω ακόμα έντονο ροζ σκούρο πηκτό. 

Και του είπα κιόλας για τη προγεστερόνης μήπως πρέπει να την παίρνω κολπικά ενώ στο πρώτο τηλεφώνημα μου είχε πει να το παίρνω από το στόμα γιατί είναι καλύτερα και τώρα τον ξαναρώτησα ακριβώς το ίδιο πράγμα και γυρνάει και μου λέει ότι από το στόμα έχει μόνο 35% λειτουργία το υπολοιπο μενει στο συκώτι και πρεπει να το βαζω κολπικα. Δεν ξέρει τι λέει τη μία βδομάδα μου λεει έτσι την άλλη βδομάδα αλλιώς δεν ξέρω τι φταίει αν έχει πάθει εγκεφαλικό και εχει χαζέψει εγώ πάντως έτσι δεν μπορώ θέλω έναν γυναικολόγο που θα μου πει κορίτσι μου πρέπει να κάνω αυτό και αυτό και αυτό και θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Εκείνος μου λέει εντάξει τι άλλο μπορείς να κάνεις αν είναι να μη πάει καλά δεν θα πάει καλά

Σας ζάλισα το ξέρω αλλά έχω φρικάρει δεν μπορώ δεν μπορώ!!!  

Πρέπει να κάθομαι να ψάχνω στο ίντερνετ να μαθαίνω πράγματα για να πάρω τον γυναικολόγο μου τηλέφωνο να του πω μήπως πρέπει να κάνω αυτό και να του το πω και να απαντάει και αερολογίες;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...