Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

σε ποια μερα του κυκλου σας μεινατε εγκυες?


Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες και μη!! με το καλο τα νινακια σας! 

για να δουμε κοριτσια..σε ποια μερα του κυκλου σας μεινατε εγκυες? ποια μερα ηταν η επαφη κ ποια μερα η πιθανη συλληψη? επισης τι κυκλο εχετε!!!

θελω να δω ποσες διαφορετικες περιπτωσεις εχουμε!!!!! σας φιλω!


NJkvp2.png?V4t8cBJq

bcsxp2.png?8xhSC8EH

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσάκι μου. 

Διανυω την 7 εβδομαδα της δευτερης εγκυμοσύνης μου.εχω σταθερό κύκλο 28 με 29 ημερων και ποτε ακριβώς εμεινα έγκυος ενας θεος το ξέρει καθώς ειχα συχνές επαφές στις γόνιμες. Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη που δυστυχώς δεν προχώρησε έμεινα με μια και μοναδική επαφή την 12η μέρα του κύκλου. 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι αδύνατο να το ξέρεις ακριβώς σε φυσικές συλλήψεις. Ακόμη κ αν ξέρεις πότε είχες επαφή, δεν ξέρεις πότε έγινε η συλληψη, αφού δε γίνεται επιτόπου. Μπορεί να έχεις δυνατό σπέρμα να μείνει 3 μέρες μέσα, να κάνεις τότε ωορρηξία και να γίνει σύλληψη. 

  • Μου αρέσει 1

okVgp3.pngf0C9p3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειχα δυο τελειως διαφορετικες περιπτωσεις

Πριν τα παιδια μεγαλο κυκλο.30-35ημερων. Εμεινα εγκυος λογικα στο πρωτο 20η μερα του κυκλου, πιο πριν δ ειχαμε επαφες εκεινον τον μηνα, κ ειχαμε μεχρι 25η αν θυμαμαι καλα

Οπως λεει κ η κονστα για την συλληψη δ μπορεις να ξερεις. Παντως στο πρωτο την 31η μερα ειδα καφε, πιθανον ηταν η εμφυτευση

Μετα την πρωτη γεννα ο κυκλος μικρυνε γενικα. Περιπου 26-29ημερες.μια κ μοναδικη επαφη οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο εκεινον τον μηνα την 10η μερα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μπραβο σας κοριτσια! να σας ζησουν τα παιδακια σας! ναι σιγουρα δε μπορεις να ξερεις ποτε εγινε η συλληψη ουτε η εμφυτευση! στο περιπου λεω! τι επαφες ειχατε με τι κυκλο! ηθελα πιο πολυ να δω εαν εχουμε κανενα κουλο αλλα βλεπω ολα νορμαλ μεσα σε γονιμες συμφωνα με τους κυκλους σας! 


NJkvp2.png?V4t8cBJq

bcsxp2.png?8xhSC8EH

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Το μηνα που ξεκινησα τις επαφες απο τα μεσα του κυκλου δεν εμεινα εγκυος. Οταν ομως ξεκινησα αμεσως μετα την περιοδο εμεινα αμεσως 3 φορες. Τα διδυμα μου ομως ειχαν εξαρχης 5 μερες διαφορα. Διπλη ωορρηξια; παρτο αυγο και κουρεψτο. Εαν δεν γνωριζουμε με υπερηχο η με τα στικακια ποτε εχουμε ωορρηξια, δεν ξερουμε τελικα ποτε εγινε η συλληψη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Δεν ξέρω ακριβώς και η αλήθεια αναρωτιέμαι πότε έμεινα...τωρα είμαι στη 23 Ε και αναμένω τον μπέμπη 1/1/2020...προσπαθούσαμετεσσερις μόνο μήνες με τον άντρα μου αλλά με ειχε φαει το αγχος και έμεινα έγκυος τον μήνα που ο αντρούλης μου ψηνόταν στον πυρετό και ούτε καν ειχα τσεκάρει αν ειχα ωορρηξία...τους μήνες που πήγαινα με πρόγραμμα τιποτα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κοριτσια να μας ζησουν τα μωρακια μας!Εγω ειμαι μαλλον στον κοσμο μου και δεν εχω ιδεα.Επειδη ειχα περιοδο οποτε να ναι μου ειχεπει η γιατρος να μην ασχοληθω με μερες και ωορρηξιες και να εχω ελευθερες επαφες.Ετσι εμεινα εγγυος.Θυμαμαι μια με δυο μερες αφου μου ειχε τελειωσει η περιοδος ηρθαμε σε επαφη αλλα δε ειμαι και σιγουρη πωςηταν τοτε μιας και ειχαμε ελευθερες επαφες γενικοτερα.Παντως ετσι με το καλο θαποσπαθησω και για το δευτερο.Δε μπορω να αγχωνομαι.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω κυκλο 28 με 30 ημερων..ειχα μια επαφη μονο τον μηνα που εμεινα εγκυοσ(τυχερουλα αυτη την φορα)ηταν η προηγουμενη μερα τησ ωορρηξιασ..βεβαια η ωοορηξια ηταν λιγο καθυστερημενη αυτη τη φορα(3  με 4 μερεσ) .το ξερω γιατι στην αυχενικη εβγαινε λιγο μικροτςρο το μωρο με βαση την τεπ..αλλα οταν βαλαμε για ημερομηνια την μερα τησ επαφησ ηταν σαν η συλληψη να συνεβη την επομενη μερα..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κορίτσια... Εγώ έχω κύκλο 28 ημερων ...Αλλά είχαμε επαφη την 6η κ την 8η μερα εκείνου του μηνα... Κ βγαίνει κ 5 μερες μεγαλύτερο... οπότε λογικά ωορρηξία πρέπει να εγινε την 9η μερα...!!!


 Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...