Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Χαζά σκέφτεσαι άντε😁 για το σπερμοδιαγραμμα εμάς όταν πήρε βιταμίνες κι έκοψε κάπνισμα ήταν χειρότερο😂 ανακυκλώνεται τακτικά για αυτό αλλάζουν οι τιμές.

Εντείνετε τις επαφές μήπως έρθει φυσιολογικά. 

5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω.  Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε,  10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..  

Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..

Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁

Έχω γνωστή στον κύκλο μου που είχε καλή ανταπόκριση σαν εσένα κι εντέλει γέννησε στα 46 με δικά της ωάρια. Στη θέση σου ναι θα έκανα κι άλλη διέγερση και θα έκανα μία δύο μεταφορές με δικά μου. Μετά εννοείται υπάρχουν και της δωρεάς.

@MK2012 τα κατάφερε το έμβρυο?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, Lalom είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! @Myrtw18 να σου ζησει! Μια Χαρα ειναι το μωρακι σου. Λοιπον εγω πηγα στο μαυευτηριο για nst παλι βγηκε τελειο κ μετα με περιμενε μια μαια να μ κανει κολπικη εξεταση με δαχτυλο να δει αν εχω διαστολη. Δεν κρατησε ουτε 10 δευτερα η εξέταση κνμε πονεσε λιγο οταν βγηκε. Μου πε οτι δεν εχω διαστολη κ ενημέρωσε το γιατρο μου. Τσαντίστηκα όμως γτ εχω δυο φιλες μαιες και η μια μ ειπε δε πιστεύω να σου σκαλισε εκει κατω τον τραχηλο για να σ προκλαεσει τοκετο. Απο τη στιγμη που ολα ειναι καλα δε θελω να προκαλεσω κατι μονη μου. Θελω να ρθει φυσιολογικα οσο κ αν εχω κουραστεί θελω ν περιμένω ακομα 8 μερες ως την πητ μου. Και τωρα μ εβαλε σε σκέψεις η φιλη μου. Ο γιατρός ειπε να τον παρω ενα τηλ το απογευμα δε ξερω γτ... Κ κανονικα εχω ραντεβου παλι Δευτέρα 11 του μηνα. Αυτα τα νεα.. Τωρα ειμαι ψιλιασμενη μη δω αιμα η βλεννη οπως είπε η φιλη μου. Θα δουμε.... 

Αφου ειχες κανει nst δεν θα φαινοταν εκει η διαστολη γιατι επρεπε να κανει και δακτυλικη;;; Απο οτι καταλαβαινω ομως ειναι εξεταση ρουτινας γιατι κι εμενα μου ειπε οτι στο επομενο ραντεβου θα μου το κανει...

Αλλα εγω δεν θα κανω nst.. Μου πε οτι δεν χρειαζεται γιατι καθε φορα που παω μου κανει dopler. 

Πφφφφφ.... Δεν ξερω... Ο καθενας τα δικα του... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lalom είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! @Myrtw18 να σου ζησει! Μια Χαρα ειναι το μωρακι σου. Λοιπον εγω πηγα στο μαυευτηριο για nst παλι βγηκε τελειο κ μετα με περιμενε μια μαια να μ κανει κολπικη εξεταση με δαχτυλο να δει αν εχω διαστολη. Δεν κρατησε ουτε 10 δευτερα η εξέταση κνμε πονεσε λιγο οταν βγηκε. Μου πε οτι δεν εχω διαστολη κ ενημέρωσε το γιατρο μου. Τσαντίστηκα όμως γτ εχω δυο φιλες μαιες και η μια μ ειπε δε πιστεύω να σου σκαλισε εκει κατω τον τραχηλο για να σ προκλαεσει τοκετο. Απο τη στιγμη που ολα ειναι καλα δε θελω να προκαλεσω κατι μονη μου. Θελω να ρθει φυσιολογικα οσο κ αν εχω κουραστεί θελω ν περιμένω ακομα 8 μερες ως την πητ μου. Και τωρα μ εβαλε σε σκέψεις η φιλη μου. Ο γιατρός ειπε να τον παρω ενα τηλ το απογευμα δε ξερω γτ... Κ κανονικα εχω ραντεβου παλι Δευτέρα 11 του μηνα. Αυτα τα νεα.. Τωρα ειμαι ψιλιασμενη μη δω αιμα η βλεννη οπως είπε η φιλη μου. Θα δουμε.... 

Πιστεψε με αν στο εκανε για να προκαλεσει τοκετο θα το καταλαβαινες!!!Θα σε πονουσε πολυ κ θα κρατουσε 5 λεπτο σιγουρα...αυτη λογικα στο εκανε για να δει αν εχεις οντως διαστολη ή οχι...

• Μου αρέσει 1

mmy0p2.png

3 ώρες πρίν, Myrtw18 είπε:

κοριτσια γεννησα μ καισαρικη γτ δν επερνε βαρος 2430 τ χουν μεν προληπτικα

Κορίτσι μου να σου ζησει, να είναι γέρο μωρό και συντομα να τον παρεις αγκαλιά. Μια χαρά μου φαίνεται το βάρος του. Τι σου είπαν οι γιατροί ;

Κορίτσια μου την θετική σας ενέργεια....μπαινω το βράδυ στην κλινική κ νωρίς τ πρωί κάνω καισαρική...Ο άντρας μου έχει δεχτεί απ την χαρά του κ εγώ από τον φόβο μου.. 4200 τον έβγαλε σήμερα...φοβαμαιιιι

Επίσης σήμερα ο γιατρός με ενημέρωσε ότι το υπουργείο Υγείας έκανε υποχρεωτικό το τεστ για τον κορωνοιο πριν μπούμε στην κλινική κ εμείς κ ο συνοδός...

• Μου αρέσει 7

2 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Καλημέρα!!!

@Myrtw18 να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! :wub:

@Elenikk εγώ είμαι για την άλλη εβδομάδα!! Αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την Τρίτη το απόγευμα θα με βάλει με πρόκληση!!

@Mum to be ναι έτσι μου είπε.. είναι ήδη 3.500 ο μικρός και μου είπε οτι δεν υπάρχει λόγος να τον αφήσω κ άλλο. Έχουν δεί πολλά λέει τα μάτια του κ δεν χρειάζεται ρίσκο.. και περπάτημα δοκίμασα και σεξ κάνουμε κ περιμένουμε :-D

Κοριτσι μου ρώτησα γιατί και ο δικός μου μου λέει ότι αν δεν έχω γεννήσει στις 40 βδομάδες, την επόμενη παμε με προκληση. Εμένα μου ακουγεται λίγο καπως ολο αυτο γιατί στα νοσοκομεία περιμενουν μέχρι και 5 μέρες μετά την πητ και υπάρχουν και εξωτερικοί γιατροί που αφήνουν κάποιες μέρες. Στο εξωτερικό αφήνουν μεχρι και 2 βδομαδες. Ειδικά στις πρωτοτοκες συμβαίνει συχνά να ξεπερνάνε την πητ τους. Δεν ξέρω, εγώ φοβάμαι μήπως με την προκληση δεν κατέβει το μωρό γιατι δεν είναι έτοιμο και τελικά καταλήξω με καισαρική χωρίς σημαντικό λόγο. Γιατί με την προκληση οι μισές γέννες καταλήγουν στο χειρουργείο. Προσευχομαι να γεννήσω πριν την πητ . 

Just now, Mar-micky είπε:

Κορίτσια μου την θετική σας ενέργεια....μπαινω το βράδυ στην κλινική κ νωρίς τ πρωί κάνω καισαρική...Ο άντρας μου έχει δεχτεί απ την χαρά του κ εγώ από τον φόβο μου.. 4200 τον έβγαλε σήμερα...φοβαμαιιιι

Επίσης σήμερα ο γιατρός με ενημέρωσε ότι το υπουργείο Υγείας έκανε υποχρεωτικό το τεστ για τον κορωνοιο πριν μπούμε στην κλινική κ εμείς κ ο συνοδός...

Με το καλό κορίτσι μου, μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πανε καλα. Θυμισε μου γιατί κανεις καθσαρικη ;λόγω βάρους;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Mε το καλό κοριτσάκι μου!!! Όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε τα νέα σας!! Σε πιο νοσοκομείο θα γεννήσεις?

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

@Mum to be γιατί είναι εγκαρσιος...Δεν γύρισε κ πολύ μεγάλος πια για να γυρίσει.. σ ευχαριστώ πολύ πολύ 

Θα εχεις μπαμπατσικο μωρό. Εγώ προσωπικα τρελαίνομαι για τα χονδρουλικα μωρό. Το δικό μου δεν είναι και με έχει φάει ο καημός. Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, tzoukos είπε:

Αφου ειχες κανει nst δεν θα φαινοταν εκει η διαστολη γιατι επρεπε να κανει και δακτυλικη;;; Απο οτι καταλαβαινω ομως ειναι εξεταση ρουτινας γιατι κι εμενα μου ειπε οτι στο επομενο ραντεβου θα μου το κανει...

Αλλα εγω δεν θα κανω nst.. Μου πε οτι δεν χρειαζεται γιατι καθε φορα που παω μου κανει dopler. 

Πφφφφφ.... Δεν ξερω... Ο καθενας τα δικα του... 

Και μενα μου κανει ντομπλερ καθε φορα που πάω στο ιατρειο και ειναι κομπλέ κ ο πλακουντας και το αμνιακο υγρο. Εγω εχω κανει 3 nst και τα τρία πολύ καλα. Τωρα τι να σου πω... Δε ξερω καν γιατι γινεται η δακτυλικη. Εχω την υποψία οτι οι περισσοτεροι την κάνουν για να προκαλεσουν τοκετο. 

Κορίτσι μου όλα να πάνε καλά!!! Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη κ να κανεις όμορφες σκέψεις!!! Θα μπεις από σήμερα για να κανεις το τεστ κ τον προεγχειρητικό έλεγχο; Δεν θα μπορούσες να πας το πρωί για να είσαι στην ηρεμία του σπιτιού σου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Athina3Στο Υγεία στη Λάρισα.. σ ευχαριστώ πολύ πολύ 

@Mum to be xaxaxa...Αφού σήμερα στον υπέρηχο φαινόταν κάτι μαγουλαρεςς...Χαχαχα...

@Alex83 το τεστ τ έκανα ήδη...Θ κάνουμε καισαρική αύριο στις 7μιση...οπότε πρέπει να γίνει κλυσμα κτλ από σήμερα κ νωρίς νωρίς να μου βάλουν όρους κ τέτοια.. οποτεεε...σ ευχαριστώ πάρα πολύ..

• Μου αρέσει 2

Με το καλο κοριτσακι μου!!!! Να μην φοβασαι τιποτα κι ολα θα πανε καλα!!!! Αυριο τετοια ωρα θα χεις το μπεμπουλινι σου αγκαλια να του ζουμπας μπουτακια και μαγουλακια!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα:x

• Μου αρέσει 2

@Mum to be Καλά σίγουρα το ιδανικό είναι να ξεκινήσει μόνη της η διαδικασία... και εγώ αυτό θέλω, όπως κ ο γιατρός μου είπε δε θέλω να κάνουμε πρόκληση γιατί θα ταλαιπωρηθείς. Αλλα κάποιος λόγος θα υπάρχει για να μην θέλουν να μείνει παραπάνω. Νομίζω έχει να κάνει με τον πλακούντα κ το αμνιακό υγρό. Τουλάχιστον σε εμένα αυτά ελέγχει κ είναι ικανοποιημένος. Ας έρθει ο μικρούλης κ ας έρθει όπως θέλει, μόνος του, με πρόκληση ακόμα κ με καισαρική. Η αναμονή και το κάθε «καινούριο» σημάδι με έχουν τρελάνει. 

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, Myrtw18 said:

κοριτσια γεννησα μ καισαρικη γτ δν επερνε βαρος 2430 τ χουν μεν προληπτικα

Συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει!!! :wub: Γερό κ τυχερό να είναι!!! Εσύ είσαι καλά μετά την καισαρικη; Έχεις πονάκια;

Just now, Mar-micky said:

Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!! :D  Να μην φοβάσαι Τίποτα!!! Όλα θα πάνε καλά, θα το  δεις κ σύντομα θα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου με την βοήθεια πάντα του Θεού κ της Παναγιας!!! Περιμένουμε νέα σου!!

• Μου αρέσει 1

ZJ32.png

πρίν από 36 λεπτά , Mar-micky είπε:

Τα καλύτερα σας εύχομαι όλα καλά θα πάνε μπαμπατσικο δεν λες τίποτα χαχα μια χαρά πλάκα κάνεις έτοιμος για παντρεια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...