Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Just now, Arabella είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!Πως μου είστε; Τα μπεμπάκια;

Διαβάζω για δουλειές και κόπωση και κάνω ακριβώς τα ίδια αλλά συσπάσεις δεν έχω.Κάθε βράδυ όταν σηκώνομαι για τουαλέτα πιάνω την μέση σαν καμιά σακάτισα γιαγιάκα και τσουκου τσουκου πηγαίνω.

Σήμερα είχα γιατρό!Η μικρή είναι 2670 γρ. , έβαλε 810γρ. σε 3 εβδομάδες!!!Ο γιος μου γεννήθηκε μικρούλης 3150γρ. αλλά τώρα βλέπω να πιάνουμε τα 3500+...Ο γιατρός μου είπε οτι τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερα.Έκανα και καρδιοτογράφημα, όλα καλά...ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.Σε 2.5 εβδομάδες έχω πάλι ραντεβού!

Καλέ τι μεγάλο μωρό!!!! Φτου φτου!!! Τελεια!!! Εμας πιο μικρούλης πεθαίνεις!!! Τα παίρνω όλα εγώ τα γραμμάρια μάλλον!!! Χαχαχα...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;;; Μας ήρθαν σήμερα το καρότσι και το καθισματακι αυτοκινήτου. Εσείς τα πλυνατε/θα τα πλύνετε τα καλύμματα η' όχι;;; Γιατί είναι σε κουτί και ζελατίνη και δεν ξέρω τι να κάνω. 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (I2vc)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, "Gigi" είπε:

Αχ το εύχομαι κορίτσια να είναι για όλες μας τόσο ευκολη η γέννα σαν τις προηγούμενες μου!! Πάντως πονακια ξεπονακια αύριο θα την βγω την βολτούλα μου με κοριτσοπαρεα κ ανυπομονώ!

Μπράβο η μπουμπούκα!! Μια χαρά το βάρος της!θα πιάνεις μπουτακια μου φαίνεται! Εμένα ο μικρός γεννήθηκε λίγο μεγαλύτερος είναι η αλήθεια αλλά γεννήθηκε κ σε μεγαλύτερη εβδομάδα. 

@"Gigi" της πήρα φορεματάκια, σορτσάκια και κολανάκια μικροσκοπικά!Την φαντάζομαι μέσα σε αυτά και τρελαίνομαι.Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε όλοι στο σπίτι.Κι ο μικρός μου είναι ενθουσιασμένος.Κι εγώ αναμέω το Σ/K για βολτούλα και καφέ.Καλά να περάσεις αύριο!!! 

Just now, V_baby είπε:

Καλέ τι μεγάλο μωρό!!!! Φτου φτου!!! Τελεια!!! Εμας πιο μικρούλης πεθαίνεις!!! Τα παίρνω όλα εγώ τα γραμμάρια μάλλον!!! Χαχαχα...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;;; Μας ήρθαν σήμερα το καρότσι και το καθισματακι αυτοκινήτου. Εσείς τα πλυνατε/θα τα πλύνετε τα καλύμματα η' όχι;;; Γιατί είναι σε κουτί και ζελατίνη και δεν ξέρω τι να κάνω. 

@V_baby κι εμένα ο γιος μου μικρούλης ήταν.Γεννήθηκε 3150 κι έχασε 300 γρ μέσα στο μαιευτήριο.Σημασία έχει που είναι καλά το μωράκι σου.Θα βάλει μετά γρήγορα, θα δεις.

Σε ότι αφορά τα καλύμματα εμένα η άποψη μου να τα πλύνεις.Εγώ τα πλένω όλα.Ότι καινούργιο αγοράζω το πλένω.Στις οδηγίες για τα καθισματάκια συστήνεται συνήθως πλύσιμο πριν τη χρήση.

• Μου αρέσει 2

BeKsp1.png smQAp1.png 

@V_baby κι εγώ την ίδια απορία έχω.. Είναι ολοκαίνουρια συν δεμένα καλά με τις ζώνες..της joie δεν πήρες κι εσύ αν θυμάμαι καλά; ψάχνω στα βιβλιαράκια και δεν λέει για πλύσιμο.. Σκέφτομαι μήπως τα κάνω με πανάκι από πάνω.. 

• Μου αρέσει 1

Α ναι βρε κορίτσια, και εγώ δε το έχω πλύνει το κάλυμμα από το κάθισμα αυτοκινήτου..  θα το βγάλω να το κάνω και εγώ!!!

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και κάποια ειδικά σπρευ από εταιρείες που έχουν βρεφικα απορρυπαντικά και φίλες μου το έχουν κάνει έτσι.. Εμένα δύσκολα φεύγουν τα καθίσματα . Οπότε θα το επιχειρήσω έτσι, με σπρέι ή πανακι.. 

• Μου αρέσει 1

@Αντζελίνα 30 ναι της joie πήραμε και εμείς!!! Καλά θυμάσαι!!

Το είχα σκοπό να τα πλύνω. Η μάνα μου μου είπε να τα περάσουμε με μωρομαντηλα και να τα αερισουμε, αφού έτσι και αλλιώς το μωρό θα το βάλουμε με πάνα η' σεντονακι και δεν θα έρθει σε άμεση επαφη με το υλικό. Το ίδιο μου είπε και μια φίλη μου. Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου τα άφησε στο υπόγειο και δεν είδα τις οδηγίες κλπ, αλλά είχα διαβάσει στο ίντερνετ σαν αρνητικό ότι βγαίνουν δύσκολα τα καλλυματα. και λίγο στο κατάστημα που το είδα μου φάνηκε λίγο δυσκολο. Και γι' αυτό και προβληματίστηκα. Αύριο θα πάω να τα δω και αν βγαίνουν εύκολα θα τα πλυνω, εννοειται!!! Αν είναι δύσκολο, θα το σκεφτώ πιο σοβαρά ^_^

Lilypie - (I2vc)

Κοριτσια τελικά το joie stages isofix πήρατε? 

@V_baby διάβασα πρόσφατα πως απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε σε ύφασμα/κάλυμμα μέσα σε παιδικό κάθισμα αν δεν είναι εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή. Και σε κατάστημα μου είπαν πως αν θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο κάλυμμα καλά είναι να στείλω ένα μέιλ στην αντίστοιχη εταιρεία να ρωτήσω.

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Κατ Καλησπερα κοριτσια μου!!ωραια νεακια βλεπω για υπέρηχους με αφρατα μπουτακια για καινουργια καροτσακια..τι καλά!!! Κ γω η αληθεια ειναι μωρομαντηλα κ απο πανω σεντονακι η πανουλα μουσελινας.. εκανα σημερα το nst μου..αφού ημουν 1ωρα+..γιατι ο κυριος κοιμοταν κ ετρωγα κ ξανα ετρωγα χαζογλυκα για να ξυπνησει!! Ηθελε να με αγχωσει..αλλα δε θα βγειιι..αχχ θα τπυ τα φαω τα μπουτάκια!!!κατ αλλα κοριτσια πηγαμε κ φαγαμε με το  αντρα μου ενα σουβλάκι αλλα παραγγειλαμε κ κατι αλλα μπιμπλικια κ ειλικρινα νομιζω θα σκασωωωωω!!!! Το χάλι ειναι αυτο..δεν ξανα τρωω τοσο πολύ!!!!

• Μου αρέσει 4

sw2jp2.png

3 ώρες πρίν, Arabella είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!Πως μου είστε; Τα μπεμπάκια;

Διαβάζω για δουλειές και κόπωση και κάνω ακριβώς τα ίδια αλλά συσπάσεις δεν έχω.Κάθε βράδυ όταν σηκώνομαι για τουαλέτα πιάνω την μέση σαν καμιά σακάτισα γιαγιάκα και τσουκου τσουκου πηγαίνω.

Σήμερα είχα γιατρό!Η μικρή είναι 2670 γρ. , έβαλε 810γρ. σε 3 εβδομάδες!!!Ο γιος μου γεννήθηκε μικρούλης 3150γρ. αλλά τώρα βλέπω να πιάνουμε τα 3500+...Ο γιατρός μου είπε οτι τα δεύτερα είναι συνήθως μεγαλύτερα.Έκανα και καρδιοτογράφημα, όλα καλά...ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.Σε 2.5 εβδομάδες έχω πάλι ραντεβού!

Αραμπελιτσα μπουμπουκα η μπεμπουλα σου! :wub: θα βγεί αφρατουλα!!

Άσε κι εγώ συσπάσεις μηδέν! Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά και γίνονται και δεν τις νιώθω! Το βράδυ όπως λες που σηκώνομαι για τουαλέτα κρατάν την κοιλιά μου, νιώθω έντονο βάρος χαμηλά! Η μέση μου, τα πλευρά μου, η πλάτη μου όλα πονάνε!!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

@Vila μου το αυγο joie i jemm έχω.. To stage θα είναι η επόμενη αγορά μου σε κάθισμα.. Εννοείς ότι δεν επιτρέπεται να βάλουμε σεντονακι ή κάλυμμα ακόμη και με την επίβλεψη μας; θα το ψάξω κι εγώ.. 

Επίσης, οσες θα γεννησετε σε ιδιωτικά θα πάρετε μαζί σας πάνες αγκαλιάς για το μωρό ή δεν χρειάζεται; 

• Μου αρέσει 1

Ναι ναι έτσι μου είπαν πως δεν πρέπει να μπει τίποτα ανάμεσα στο κάθισμα και το μωράκι! Μόνο αν είναι εγκεκριμένο. Δες λίγο και στην ομάδα στο φβ παιδί και οδική ασφάλεια, νομίζω πως κι εκεί κάπου το αναφέρουν.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2

XDXPp2.png

2 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

@Vila μου το αυγο joie i jemm έχω.. To stage θα είναι η επόμενη αγορά μου σε κάθισμα.. Εννοείς ότι δεν επιτρέπεται να βάλουμε σεντονακι ή κάλυμμα ακόμη και με την επίβλεψη μας; θα το ψάξω κι εγώ.. 

Επίσης, οσες θα γεννησετε σε ιδιωτικά θα πάρετε μαζί σας πάνες αγκαλιάς για το μωρό ή δεν χρειάζεται; 

Εγω θα παρω για οταν θα τον παιρνει αγκαλιτσα ο αντρας μου! Αλλιως δεν υπαρχει λογος νομιζω..

• Μου αρέσει 3

sw2jp2.png

Καλημέρα!!μερικές φορές βγαίνουν δύσκολα τα καλύμματα.. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα χρειάζονται πλυσιμο οπωσδήποτε κατά διαστήματα οπότε θα εξοικειωθουμε. Τώρα για αρχή που έχουν μόνο σκόνη γίνεται κ με πανακι βρεγμένο με βρεφικό απορρυπαντικό ή λευκό ξύδι που δεν αφήνει μυρωδια. Ωραία ιδέα κ αυτά τα σπρέι δεν τα ήξερα καν.εμάς ακόμα βέβαια δεν έχει έρθει καν το καθισματακι μας!!!

• Μου αρέσει 2

b3Egp2.png

5 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

στη λίστα που μου έδωσε η μαία μου περιλαμβάνονται πανάκια για τάισμα και πάνες αγκαλιάς... ελπίζω πραγματικά να μου χρειαστούν αν και το κόβω δύσκολο μολονότι πήραμε παράταση... αχαχαχαχα

χθες τα πήγαμε αμφότεροι μια χαρά στις  εξετάσεις... το ουρικό έμεινε εκεί που ήταν, ο θυροειδής ανέβηκε ξαφνικά αλλά θα μιλήσω σήμερα με την ενδοκρινολόγο να προσαρμόσουμε τα χάπια, ενώ το doppler και ο καρδιοτοκογράφος έδειξαν ότι ο μπέμπης είναι μια χαρά... βέβαια παραμένει μικρούλης αλλά για μία ακόμα φορά ο εμβρυομητρικός δεν έδωσε καμία σημασία και μου είπε να μην δίνω κι εγώ γιατί αυτά είναι κατά προσέγγιση... βέβαια ευτυχώς που παραμένει μικρόσωμος γιατί γύρισε πάλι με το κεφάλι προς τα κάτω και θα έχω πίεση στην τομή... ο γιατρός μου ήταν ενθουσιασμένος, χαμογελούσε, μέχρι και που με χτύπησε φιλικά στον ώμο και μου είπε μπράβο... αχαχαχαχαχαχαχα... το επισημαίνω αυτό γιατί γενικά είναι λίγο σφικτόκωλος και όχι ιδιαίτερα διαχυτικός ως άνθρωπος... μου είπε ότι πιστεύει πώς θα πάμε ακόμα 2 εβδομάδες και κλείσαμε ραντεβού να τα ξαναδούμε όλα την άλλη Πέμπτη... αυτό σημαίνει ότι θα ησυχάσω για μια βδομάδα με τις εξετάσεις πέρα παρά μέρα...

με τους υδατάνθακες έχω βρει μπελά... πήρα 3 κιλά  γενικά τις τελευταίες 2 βδομάδες και κατάλαβα ότι κάτι παίζει μ αυτό χθες που ήμουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι στην κλινική... δυσκολευόμουν να κινηθώ, να ανέβω στα τραπέζια και στις καρέκλες τους για τις εξετάσεις και γενικά να περπατήσω... γενικά κινούμουν σαν μαούνα στο λιμάνι... μια φρίκη... δεν είναι τόσο θέμα των κιλών πιστεύω όσο της ενέργειας που δίνουν οι υδατάνθρακες που είναι άμεση αλλά "κακή"... τεσπα... είχα μια ελπίδα ότι τρώγοντας τώρα υδατάνθρακες ο μπέμπης θα μεγάλωνε λιγάκι περισσότερο αλλά με διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν γίνεται, καθώς τρέφεται από τον πλακούνται και γενικά από τα αποθέματα μας... οπότε αυτό μάλλον σημαίνει ότι για να επωφεληθεί από όσα τρώω τώρα θα πρέπει να κάτσει εκεί μέχρι τα Χριστούγεννα... αχαχαχαχαχαχαχα... το θέμα είναι ότι έπρεπε να μειώσω στο ελάχιστο τη ζωική πρωτεΐνη λόγω του ουρικού... αλλά δεν πειράζει... λίγες εβδομάδες έμειναν μπορώ να τη βγάζω και με αυγά και ασπράδια και όσα επιτρέπονται... αλλά τα πολλά ψωμιά, μακαρόνια και πατάτες θα τα κόψω γιατί με ρίχνουν πολύ και από θέμα ενέργειας... επίσης η μαία μου σύστησε να μικρύνω πολύ τις μερίδες και να τρώω πιο συχνά... αυτό το ακολούθησα χθες από την ώρα που γύρισα σπίτι και δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι αλλά σήμερα είμαι 1 κιλό κάτω... σίγουρα παίζει ρόλο η κατακράτηση... να επισημάνω εδώ ότι δεν είμαι παλαβή με τα κιλά αλλά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη υπέρ το δέον υπέρβαρη, δηλ ουσιαστικά παχύσαρκη αλλά μεταξύ μας, έχασα 7-8 στο α τρίμηνο με διατροφή λόγω του διαβήτη και είχα παραμείνει εκεί μέχρι πρόσφατα... δηλ. στο παχύσαρκη ακόμα... στην κόρη μου είχα πάρει 20 κιλά τα οποία ουδέποτε και έχασα... μόνο ανέβαινα από κει και πέρα... και μάλιστα κάποιες φορές είχα παραανέβει... αχαχαχαχαχαχαχαχα

κορίτσια κι εγώ το αυγό της joie το i jemm πήρα... μετά από ψάξιμο είχε τις καλύτερες κριτικές και αποδόσεις στα τεστ και την καλύτερη τιμή σε σχέση με άλλα το ίδιο καλά... μόνο μειονέκτημα ότι βγαίνει σε μαύρο μόνο... αχαχαχαχααχαχαχ

• Μου αρέσει 1

cZfsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...