Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

@Vila που είσαι????? Κάτι μυρίζομαι εδωωωωω   στο προφίλ της λέει τελευταία επίσκεψη 13 ώρες πριν....για να δουμεεεεε

@Arabella μου έβαλα υπόστρωμα μιας χρήσης αλλά το επόμενο πρωί το έβγαλα, με ζεσταίνει πάρα πολύ.. 

@"Gigi" μου κοριτσάκι μου τι ωραία με το μωρούλι σπιτάκι σας!!!! Τα αγόρια δε την έχουν δει ακόμα δλδ;; πωπω θα τρελαθουν!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, _marjio είπε:

@Vila που είσαι????? Κάτι μυρίζομαι εδωωωωω   στο προφίλ της λέει τελευταία επίσκεψη 13 ώρες πριν....για να δουμεεεεε

@Arabella μου έβαλα υπόστρωμα μιας χρήσης αλλά το επόμενο πρωί το έβγαλα, με ζεσταίνει πάρα πολύ.. 

@"Gigi" μου κοριτσάκι μου τι ωραία με το μωρούλι σπιτάκι σας!!!! Τα αγόρια δε την έχουν δει ακόμα δλδ;; πωπω θα τρελαθουν!!

Αν δεν εμφανιστει μεχρι το βραδυυυυ..κατι καλο μαλλον θα συμβαινει!!

Just now, "Gigi" είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?

@Athinaa μου κ εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλάμα που έριξα μόλις μου είχαν πει να βάλω το χέρι μου κ να χαϊδέψω τον μπέμπη. Από τα δάκρυα δεν μπορούσα να τον δω!! Η σκέψη μου είναι ακριβώς τα λόγια της @Pagotoula.. Θα περάσουν οι μέρες όσο κ αν τώρα σου φαίνονται αιώνας κ με το που πάτε σπίτι θα τα σκέφτεσαι όλα ήδη μακρινά, θα δεις!! Γιατί δεν ρωτάς από τώρα κάποια σύμβουλο θηλασμου να σου πει τι πρέπει να κάνεις για τον θηλασμό?Κ μόνο που θα ξέρεις ότι έχεις συμβουλευτεί κάποιον ειδικό θα αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση κ θα σε βοηθήσει! Εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα η στιγμή που θα τον πάρεις αγκαλιτσα κ θα φύγετε!!:x 

Χαίρομαι για τα νέα όλων σας! Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η επόμενη! Την @Vila μυρίζομαι :grin:

Λοιπόν εμείς είμαστε καλά! Τα ωραία νέα είναι ότι χθες ήρθε ο γιατρός μου να με δει κ μου είπε αν θέλω να φύγω κιόλας οπότε τρέξαμε σαν τους τρελλους να ετοιμάσουμε εξιτήριο κ κατά τις 1 το μεσημέρι ήρθαμε σπιτάκι μας! Αύριο πρέπει να πάμε όμως να εξετάσουν την μπεμπουλα. Αγχώνομαι λίγο γιατί την βλέπω κίτρινουλα σημερα.. Κ οι 2 μου γιοι είχαν ίκτερο κ βλέπω ότι έχει κ η μπέμπα.. φοβάμαι μη μας την κρατήσουν στη λάμπα :sad: είναι πολύ καλή κατά τα υπόλοιπα κ ήσυχη!! Με έχει ήδη ερεθισει στις θηλες γιατί ρουφάει δυνατά κ είναι κ επίπεδες . Βάζω ψευδοθηλες όταν ζορίζεται πολύ κ δεν μπορεί να πιάσει κ θα δούμε πως θα πάει!εντωμεταξυ τα αγόρια δεν τα πήραμε ακόμα από τη γιαγιά οπότε είμαστε συνέχεια πάνω από το κεφάλι της σαν τους χαζούς χαχα δεν έχω κλείσει μάτι 2 μέρες θέλω να την κοιτάζω!! Ευτυχώς κοιμήθηκα χθες βράδυ λίγο ενδιάμεσα στους θηλασμους κ αντέχω.

Οοο βγηκατε!;;! Τι ομορφα!!!!ολα πανε υπεροχα κ παλι να σας ζησει!!ελπιζω να μη τη κρατήσουν τη γλυκουλα..λενε οτι τους κανει καλο ο ηλιος κ πολυ συχνα θηλασμους για να κανει τσισακια κ να φευγει η χολερυθρ..ετσι λενε..ξερεις πρωτοτοκη εγω ανιδεη δε ξερω αν ισχυουν αυτα!!μακαρι να σε παει ετσι κ να κοιμασαι λιγο γιατι νομιζω ειναι πολυ βασικο!! Απο ψυχολογια ολα καλα κοπελα μου ε;

sw2jp2.png

Just now, FofiK είπε:

Της απιβιτα το χρησιμοποιούσα πιο παλιά (το απλό), και είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη! Τα τελευταία δύο χρόνια δε χρησιμοποιω τίποτα, νεράκι μόνο. Απλά σιγουρεψε το και με το γιατρό ότι είναι οκ να χρησιμοποιήσεις σαπούνι.

Κι εγώ μόνο νεράκι χρησιμοποιώ χρόνια τώρα γι'αυτό και ρωτάω μπας και έχετε κάτι καλό να προτείνετε..δεν είχα σκοπό να πάρω απλά το γράφει η λίστα που μου έδωσαν από το νοσοκομείο..:/ θα ρωτήσω αν είναι και τον γιατρό πριν το πάρω γιατί το χαρτί γράφει και αποστείρωτη λέει να έχω..πολύ αισιόδοξο το νοσοκομείο μας για το θηλασμό χαχαχαχχα

@"Gigi" μας πόσο με κάνεις να ανυπομονώ να ξενυχτισω δεν φαντάζεσαι..:) τέλειο που πήγατε σπιτάκι σας.. πραγματικά όσες γεννησατε και μας γράφετε κάνετε την ομάδα να μυρίζει μωρουδιλα..<3

• Μου αρέσει 1

VAmap3.png

Just now, Frogie είπε:

Κορίτσια μου επειδή κοιτάω να πάρω τα τελευταία για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου έχετε να προτείνετε κάποιο σαπουνακι για την ευαίσθητη περιοχή??θέλω κάτι όσο γίνεται πιο φυσικό και είδα της απιβιτα ενα..

ένα σαπούνι που πήρα, για όλο το σώμα ομως, είναι το σαπούνι με χαμομήλι του Κορρέ... το είχε στη λίστα του μαιευτηρίου η μαία μου... τη ρώτησα για ποιο σκοπό είναι και μου είπε ότι είναι καλό επειδή δεν έχει μυρωδιά και δεν θα ενοχλεί το μωρό... νομίζω ότι είχε στη λίστα και το αντίστοιχο της apivita...

cZfsp3.png

Just now, Athinaa είπε:

ένα σαπούνι που πήρα, για όλο το σώμα ομως, είναι το σαπούνι με χαμομήλι του Κορρέ... το είχε στη λίστα του μαιευτηρίου η μαία μου... τη ρώτησα για ποιο σκοπό είναι και μου είπε ότι είναι καλό επειδή δεν έχει μυρωδιά και δεν θα ενοχλεί το μωρό... νομίζω ότι είχε στη λίστα και το αντίστοιχο της apivita...

Σευχαριστω Αθηνά μου θα το δω και αυτό εμένα γράφει σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή ειδικό για μετεγχειρητική χρήση..θα ρωτήσω το γιατρό και να δεν το κρίνει απαραίτητο δεν θα πάρω γιατί φοβάμαι πως τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιώ αν βάλω τώρα θα ταράξει τις ισορροπίες εκεί κάτω :p

VAmap3.png

Διαφημίσεις

Just now, Frogie είπε:

Σευχαριστω Αθηνά μου θα το δω και αυτό εμένα γράφει σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή ειδικό για μετεγχειρητική χρήση..θα ρωτήσω το γιατρό και να δεν το κρίνει απαραίτητο δεν θα πάρω γιατί φοβάμαι πως τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιώ αν βάλω τώρα θα ταράξει τις ισορροπίες εκεί κάτω :p

Και εγώ όσες φορές πλυθηκα με "ειδικό" σαπούνι εκεί κάτω μετά είχα ενόχληση, το αισθανόμουν ξηρό κλπ.. γενικά δε βάζω πολλά πολλά εκεί και με το σφουγγάρι που πλενομαι  το περνάω από δίπλα δεξιά και αριστερά, ουσιαστικά εκεί που ενώνεται με το μπούτι, πανω πάνω στους προσαγωγους δλδ!! 

Κορίτσιαααααα μουυυυυυ..... Ακόμα εδώ είμαι!! Με τούρλα την κοιλιά!! 

Έχετε δίκιο δεν πρόλαβα να δώσω παρουσία το πρωί και σας έβαλα σε σκέψεις :P

Είπαμε σήμερα να κάνουμε με τον άντρα μου μια καλή οργάνωση ψυγείου και γενικά προμηθειών στο σπίτι για να μην έχουμε αυτά στο μυαλό μας τις πρώτες μέρες που θα επιστρέψουμε από το μαιευτήριο. Οπότε καταλαβαίνετε από το πρωί ψώνια, σούπερ, λαϊκή κτλ μπας και κουραστω με το περπάτημα και αποφασίσει να εμφανιστεί!! Αλλά μπααααααα δεν το βλέπω!

• Μου αρέσει 9

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Είπαμε σήμερα να κάνουμε με τον άντρα μου μια καλή οργάνωση ψυγείου και γενικά προμηθειών στο σπίτι για να μην έχουμε αυτά στο μυαλό μας τις πρώτες μέρες που θα επιστρέψουμε από το μαιευτήριο. Οπότε καταλαβαίνετε από το πρωί ψώνια, σούπερ, λαϊκή κτλ μπας και κουραστω με το περπάτημα και αποφασίσει να εμφανιστεί!! Αλλά μπααααααα δεν το βλέπω!

Άντε βρε πουλάκι μου και λέω να θα μπει να μας πει ότι τον έχει αγκαλίτσα..

Βρε θα μας σκάσουν αυτοί οι μπεμπηδες ...Χαχαχαχα 

Εγώ σαν αύριο είχα γεννήσει το δεύτερο ρε παιδιααααα και ετούτος εδώ φεεεεταααα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Emma9 είπε:

Αν δεν εμφανιστει μεχρι το βραδυυυυ..κατι καλο μαλλον θα συμβαινει!!

Οοο βγηκατε!;;! Τι ομορφα!!!!ολα πανε υπεροχα κ παλι να σας ζησει!!ελπιζω να μη τη κρατήσουν τη γλυκουλα..λενε οτι τους κανει καλο ο ηλιος κ πολυ συχνα θηλασμους για να κανει τσισακια κ να φευγει η χολερυθρ..ετσι λενε..ξερεις πρωτοτοκη εγω ανιδεη δε ξερω αν ισχυουν αυτα!!μακαρι να σε παει ετσι κ να κοιμασαι λιγο γιατι νομιζω ειναι πολυ βασικο!! Απο ψυχολογια ολα καλα κοπελα μου ε;

Έτσι ακριβώς Emma μου όπως τα λες.. Μπαλκόνι συνέχεια την έχω στο φως κ την ξυπνάω την καημένη για να θηλάζει συνέχεια γιατί αλλιώς κοιμάται πολλές ώρες λόγω του ίκτερου.ας ελπίσουμε ότι θα είναι εντός ορίων! 

Just now, Frogie είπε:

Κι εγώ μόνο νεράκι χρησιμοποιώ χρόνια τώρα γι'αυτό και ρωτάω μπας και έχετε κάτι καλό να προτείνετε..δεν είχα σκοπό να πάρω απλά το γράφει η λίστα που μου έδωσαν από το νοσοκομείο..:/ θα ρωτήσω αν είναι και τον γιατρό πριν το πάρω γιατί το χαρτί γράφει και αποστείρωτη λέει να έχω..πολύ αισιόδοξο το νοσοκομείο μας για το θηλασμό χαχαχαχχα

@"Gigi" μας πόσο με κάνεις να ανυπομονώ να ξενυχτισω δεν φαντάζεσαι..:) τέλειο που πήγατε σπιτάκι σας.. πραγματικά όσες γεννησατε και μας γράφετε κάνετε την ομάδα να μυρίζει μωρουδιλα..<3

Με το καλό κοριτσάκι μου να κάνεις τα πιο ωραία ξενύχτια!! 

Just now, _marjio είπε:

Ανυπομονώ marjio μου να έρθουν!!!! Δε φαντάζεσαι!! Αλλά κάνω λίγο υπομονή να συνέλθω εντελώς καμία μέρα ακόμα κ να συμμαζευτω. Φαντάσου ακόμα ούτε τη βαλίτσα μου αδειασα.. Τα έχω παρατήσει όλα με τη μπέμπα :grin: 

Just now, Vila είπε:

Καλά φαντάζεσαι να έφευγα εγώ από την κλινική κ να έμπαινες εσύ?Χάχα! Υπομονή κορίτσια έρχονται σε πολύ λιιιγοοοο

• Μου αρέσει 3

b3Egp2.png

@Athinaa πολύ συγκινητικές στιγμές μας περιέγραψες.. Εύχομαι γρήγορα να τον πάρεις αγκαλίτσα..

@"Gigi" μου γρήγορα βγηκατε αλλά καλύτερα σπιτάκι σας.. Όλα καλά θα είναι με την μπέμπα σου και γρήγορα να έρθουν και τα αγόρια σου να την δουν..

@Vila σε έχουμε έννοια..βολεύτηκε ο γλυκούλης σου στη φωλιτσα του.. Και την @_marjioβέβαια.. Περιμένουμε με αγωνία τα νέα μας..

Όσο για την ευαίσθητη περιοχή κι εγώ νεράκι βάζω και πλενομαι γενικα με αφρολουτρο με ουδέτερο pH ή με παιδικο αφρολουτρο.. 

Εγω κορίτσια έχω αρκετά πονακια και συσπάσεις με πονο μέσα στη μέρα.. Δεν είναι βέβαια συνεχόμενα.. Αλλά θα ήθελα η ζουζουνιτσα μου επειδή είναι μικρούλα να κάτσει κι άλλο όσο μπορεί για να πάρει γραμμαρια..αλλα όσο κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει μαζί μας.. Εντωμεταξύ επειδή είναι μόνο αριστερά όπως σας έχω πει πολλές φορές, χαχαχα, μεγαλώνει προς εκείνη την πλευρά και η αριστερή μεριά της πλάτης με έχει πεθάνει.. Μόνο με το μασαζακι ηρεμώ λίγο.. Βλέπω την κοιλιά μου πόσο στραβή είναι λόγω της θέσης του μωρού και γελάω μόνη μου.. Όσο για το περπάτημα έχω δώσει πόνο.. Βέβαια τα έχει φτύσει ο ανδρουλης μου αλλά τι να κάνει κι αυτός.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Αντζελίνα 30 τον έχω λιώσει και εγώ στο περπάτημα χαχαχα θύμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι τώρα? Εντάξει τα πονάκια αυτά μπορεί να κρατήσουν καιρό ακόμα χωρίς να ξεκινήσει ο τοκετός!!!!

Just now, _marjio είπε:

@Αντζελίνα 30 τον έχω λιώσει και εγώ στο περπάτημα χαχαχα θύμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι τώρα? Εντάξει τα πονάκια αυτά μπορεί να κρατήσουν καιρό ακόμα χωρίς να ξεκινήσει ο τοκετός!!!!

@_marjio εκλεισα σήμερα την 37η κι αύριο μπαίνω στην 38η..ο γιατρός και η μαία του όμως μου είπαν ότι πιστεύουν οτι θα βγει πιο νωρίς.. Δεν ξέρω πως το καταλαβαινουν.. Θέλω τουλάχιστον να φτάσει τα 2500 το πουλάκι μου.. Ναι το έχω διαβάσει ότι μπορεί να κρατήσουν καιρό.. Μου είπε η μαία ότι όσο πονάω τόσο να περπατάω μετά.. 

@Vila Ο καρδιοτοκογραφος προχθές έδειξε αρκετές συσπασουλες.. Αλλά ο τράχηλος είναι κλειστός ακόμη.. Γι αυτό μου είπαν φουλ περπάτημα γιατί βλέπουν μάλλον να έρχεται.. Δεν ξέρω ίσως επειδή είναι μικρή να βιάζεται.. Χαχαχαχα

Αχ @"Gigi" μου θα ξετρελαθουν τα αγόρια σου με την μπεμπουλα!!!! Τι όμορφες στιγμές!!! Καλά κάνατε και βγήκατε! Ο ήλιος θα βοηθήσει πολύ στον ίκτερο!

@_marjio μου τα μπεμπακια μας την έχουν καταβρει! Τι άλλο να κάνω πια! Μωρέ δεν είναι ότι έχω πρόβλημα να τον φιλοξενήσω περισσότερες μέρες αλλά το βλέπω να γίνεται 4μιση κιλά και μετά να αποφασίσει να βγει! Χαχαχαχα... Παναγιά μου ούτε να το σκέφτομαι!!!

@Αντζελίνα 30 στις πόσες εβδομάδες είσαι!?? Στείλε σε εμένα καμία σύσπαση!!! :P

Για την ευαίσθητη περιοχή κορίτσια μου έδωσαν ένα δείγμα της φρεζυ στο φαρμακείο και το έβαλα στη βαλίτσα μου.. κατά τα άλλα πήρα της σεπτονα το βρεφικό σαμπουάν- αφρολουτρο (που το χρησιμοποιούσα έτσι κι αλλιώς στο πρόσωπο μου γιατί δεν με ξηραίνει) και θα το χρησιμοποιήσω για το μπάνιο μου σε μαλλιά και σώμα να μην κουβαλάω 10 διαφορετικά μπουκάλια! Έχει και πολύ ουδέτερο άρωμα και είναι και ελεγμένο οπότε δε θα σκέφτομαι που θα ακουμπάει το μωράκι μου να θηλάσει. 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

@Vila σε βλέπω 2-3 μερούλες το πολύ ακόμη και μετά με τον μπεμπούλη αγκαλίτσα!!!

Κορίτσια εγώ για την ευαίσθητη περιοχή χρησιμοποιώ της Lactacyd ή της Sebamed.Είμαι ευχαριστημένη και με τα δύο.Να σας πω οτι οι θηλές με κάποιο τρόπο φυσικό αποστειρώνονται, μην ανησυχείτε για το μπεμπάκι.Να θυμάστε οτι το ίδιο το γάλα σας είναι ότι καλύτερο για την επούλωση των πληγών, που ελπίζω κι εύχομαι να μην κάνετε.Να βάζετε λιγάκι επάνω συχνά και θα δείτε πόσο γρήγορα οι πληγούλες εξαφανίζονται.

@"Gigi" ελπίζω η μικρούλα σου να μην χρειαστεί λάμπα.Κι ο γιος μου είχε ίκτερο αλλά με το θηλασμό και το φως της ημέρας ευτυχώς είχαμε γλιτώσει την λάμπα.Τα αγόρια σου θα είναι οι καλύτεροι βοηθοί!!!

• Μου αρέσει 2

BeKsp1.png smQAp1.png 

Just now, _marjio είπε:

Και εγώ όσες φορές πλυθηκα με "ειδικό" σαπούνι εκεί κάτω μετά είχα ενόχληση, το αισθανόμουν ξηρό κλπ.. γενικά δε βάζω πολλά πολλά εκεί και με το σφουγγάρι που πλενομαι  το περνάω από δίπλα δεξιά και αριστερά, ουσιαστικά εκεί που ενώνεται με το μπούτι, πανω πάνω στους προσαγωγους δλδ!! 

Κι εγώ αυτό κάνω αγαπημενη όπως τα λες έχω πάρει σαμπουάν και αφρολουτρο οργανικά της organic shop και είμαι πολύ ευχαριστημένη..να χαίρεσαι το παιδάκι σου που γιορτάζει αύριο και που θα πάει θα έρθει και το νέο μέλος.. φαντάζεσαι να γεννήσεις αύριο??εμένα ο άντρας μου έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον αδερφό του :)

Just now, Αντζελίνα 30 είπε:

@Athinaa πολύ συγκινητικές στιγμές μας περιέγραψες.. Εύχομαι γρήγορα να τον πάρεις αγκαλίτσα..

@"Gigi" μου γρήγορα βγηκατε αλλά καλύτερα σπιτάκι σας.. Όλα καλά θα είναι με την μπέμπα σου και γρήγορα να έρθουν και τα αγόρια σου να την δουν..

@Vila σε έχουμε έννοια..βολεύτηκε ο γλυκούλης σου στη φωλιτσα του.. Και την @_marjioβέβαια.. Περιμένουμε με αγωνία τα νέα μας..

Όσο για την ευαίσθητη περιοχή κι εγώ νεράκι βάζω και πλενομαι γενικα με αφρολουτρο με ουδέτερο pH ή με παιδικο αφρολουτρο.. 

Εγω κορίτσια έχω αρκετά πονακια και συσπάσεις με πονο μέσα στη μέρα.. Δεν είναι βέβαια συνεχόμενα.. Αλλά θα ήθελα η ζουζουνιτσα μου επειδή είναι μικρούλα να κάτσει κι άλλο όσο μπορεί για να πάρει γραμμαρια..αλλα όσο κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει μαζί μας.. Εντωμεταξύ επειδή είναι μόνο αριστερά όπως σας έχω πει πολλές φορές, χαχαχα, μεγαλώνει προς εκείνη την πλευρά και η αριστερή μεριά της πλάτης με έχει πεθάνει.. Μόνο με το μασαζακι ηρεμώ λίγο.. Βλέπω την κοιλιά μου πόσο στραβή είναι λόγω της θέσης του μωρού και γελάω μόνη μου.. Όσο για το περπάτημα έχω δώσει πόνο.. Βέβαια τα έχει φτύσει ο ανδρουλης μου αλλά τι να κάνει κι αυτός.. 

Αχ κορίτσι μου σαν να λες για την δικιά μου κοιλιά μόνο που εμένα είναι δεξιά βολεμενη η κυρία μου :) λιωστε το περπάτημα και δεν πειράζει βοηθάει παντού :)

Just now, Arabella είπε:

@Vila σε βλέπω 2-3 μερούλες το πολύ ακόμη και μετά με τον μπεμπούλη αγκαλίτσα!!!

Κορίτσια εγώ για την ευαίσθητη περιοχή χρησιμοποιώ της Lactacyd ή της Sebamed.Είμαι ευχαριστημένη και με τα δύο.Να σας πω οτι οι θηλές με κάποιο τρόπο φυσικό αποστειρώνονται, μην ανησυχείτε για το μπεμπάκι.Να θυμάστε οτι το ίδιο το γάλα σας είναι ότι καλύτερο για την επούλωση των πληγών, που ελπίζω κι εύχομαι να μην κάνετε.Να βάζετε λιγάκι επάνω συχνά και θα δείτε πόσο γρήγορα οι πληγούλες εξαφανίζονται.

@"Gigi" ελπίζω η μικρούλα σου να μην χρειαστεί λάμπα.Κι ο γιος μου είχε ίκτερο αλλά με το θηλασμό και το φως της ημέρας ευτυχώς είχαμε γλιτώσει την λάμπα.Τα αγόρια σου θα είναι οι καλύτεροι βοηθοί!!!

Σευχαριστουμε για τις τέλειες συμβουλές σου κοριτσάρα μου εγώ τελικά ποτέ μπαίνω στον ένατο βοηθήστε με χαχαχαχαχα την άλλη Κυριακή που θα μπαίνω 36η η την παράλλη που θα μπαίνω 37η??

• Μου αρέσει 1

VAmap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...