Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερες απο τις ηλιολουστες Σερρες!!!!!

καλημερουδια καλες μου φιλες!!

μου λειψατε πολυ γιατι εχω αρκετες μερες να γραψω.....

ειμαι δουλεια κ σκεφτομαι οτι δυστυχως τελειωνω απο εδω στις 29/5......

ειρηνη-μαμα χρονια πολλα !!!!!χρονια καλα!!!! χρονια γεματα με ευτυχια κ αγαπη!!!!! κ φυσικα υγεια πανω απ'όλα!!!!!!!

Ενα μεγαλο "ευχαριστω" , ακομη μια φορα, για την ευκαιρια που μας εχει δωσει να γραφουμε εδω , να αναπτυσσουμε φιλιες, να ακουμε συμβουλες , να βρισκουμε παρηγορια κ υποστηριξη για ολα μας τα προβληματα!!

---κ μενα η πεθερα 30 μου ειχε δωσει.ταριφα ειναι?? ειχα παρει ενα μπλε σκουρο καμπαρντινακι-μπυφανακι......

Φανταζομαι θα εγινε πολυ ωραια η κρεβατοκαμαρα....

ιρενε84 Στειλε ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κ σε εσενα κοπελια μου !!!!!!! υγεια,ευτυχια, τυχη, ψυχικη γαληνη κ πολλη αγαπη να΄χεις!!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!

Σας στελνω τις καλυτερες ευχες μου απο καρδιας καλες μου φιλες!!!

"η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη...." τρυπες

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι παλι βρε...........

Δεν σας εγραψα το πόσο καλα περασαμε την πεμπτη που πηγαμε να 'πιασουμε' τον Μάη.......

Εκανα απο βραδίς κ μια τυροζαμπονοπιτα σφολιατα κ ξεκινησαμε Πεμπτη πρωι για να παμε σε φυση... Πηγαμε προς το χωριο Βροντού γιατι στον ιδιο δρομο ειναι κ το χωριο Ελαιωνας που πολυ παλια μας ειχε παει εκει ο μπατζανακης μου σε μια ωραια ταβερνα......

Κ κοριτσια μου, μαας πιανει σε δασικο στενο δρομο στο βουνο ενα τρελλο χαλαζι !!!!!μεγαλυτερο απο στραγαλι......... τα μωρα να φοβουνται κ εγω να λεω αστεια κ να γελαω για να ξεχαστουν........ ο συζυγος να φοβαται για το μπαρμπριζ κ το αμαξι κ να μην μπορει να στριψει γιατι δεν ειχε καθολου καλη οραση αλλά κ ο δρομος ηταν στενος........

Τελικα τυχαια ειδαμε μια ταμπελα που ελεγε "καταφυγιο" ....εβαλε συριζα το αμαξι με τον κωλο προς την πορτα του μαγαζιου κ μπηκαμε!!

ηταν ενα τελειο μερος με τζακι ,ολο ξυλινο ,κ μεσα ειχε περιπου 5 παρεες ,μαλλον γνωστες του ιδιοκτητη ,που ειχαν ερθει με τα ταπερ κ τα κρεατικα τους για να τα ψησουν εξω στην μεγαλη χτιστη ψησταρια......

τα παιδια επαιξαν επιτραπεζια, ηπιανε χυμο ,εμεις καφε κ περασαμε καταπληκκτικα!!!!

εχει εξω διαφορες αθλοπαιδειες ,τελεφερικ, τοιχο αναρριχησης ,τραμπολινο κ διαφορα α΄λλα κ λεμε να ξαναπαμε το καλοκαιρι!!!!

Μετά γυρισαμε κ φαγαμε στον Αη-Γιαννη Σερρων (εδω κοντα ,φημιζεται για τις πεστροφες του) ενω ακομη εβρεχε!!!!!!!!!

χρυσα αχ σουβλα..........

μαμαβασια ελπιζω να περασατε πολυ πολυ καλα.......ετσι φανηκε κ στις φωτος στο φβ....

Να χαιρεσαι τον συζυγο!!!!!!

Αχ παλι με στεναχωρεις που δεν μπορω να ειμαι στο swap.....καλη επιτυχια......

ρενατα καταπληκτικο τα στεφανακι...τελειο.......τα πουλαει η αδερφη σου????

Περαστικα για τους καρπους σου....ειναι κληηρονομικο?? φταιει το ειδος της εργασιας σου??(λογιστικο δεν εχετε??θελω να σε ρωτησω κ κατι για αυτο...) μηπως ειναι παλιο χτυπημα??

christine τελεια τα λουλουδακια φιλεναδα!!! πραγματικα ,να μην τα ματιαξουμε!!

να μην κανεις καθολου δουλειες...εχεις 2 ψυχουλακια μεσα σου...μην ρισκαρεις τιποτα...

να προσεχεις....λιγο καιρο ακομη.....αξιζει!!!1

μονο να παιζεις με τα μικρα σου κ χαλαρα.......

μαρια81 εγω κοπελια δεν χανω ποτέ την ισορροπια μου!!!!!!

Δεν εχω για να την χασω βρε!!!!!!!

Το "φυσιολογικό"μου ειναι , να ειμαι ανισορροπη!

Μην μασας!!!!! δεν υπαρχουν "πρεπει" !!

μετραει να νιωθεις καλά!!!

Ποτε θα βγαλουμε επιτελους τα χαλιά???

οεο??/

ποτε θα στρωσει ο καιρος να βγαλουμε καλοκαιρινα ρουχα κ να κανουμε ξεκαθαρισμα οεο?????

βαρεθηκα να περιμενω..........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

mamavasia να τον χαίρεσαι!!! Να τα εκατοστήσει, χρόνια πολλά και καλά!!!

;)

Να το κανονίσουμε να πάμε και όλοι μαζί με τα κορίτσια στην κατασκήνωση!!! Σίγουρα θα ξεφάντωσαν!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αφροδίτη είναι πολύ ωραία κατασκήνωση και ορισμένα ταμεία τα καλύπτει και πάς το παιδί σου δωρεάν....αλλιώς είναι 30 ευρώ ανα μέρα!

Εμάς το καλύπτει δωρεάν το ταμείο και ψήνονται να πάνε μόλις μεγαλώσει η μικρή και πάει 7 οπότε 10 θα είναι η μεγάλη!

Ειρηνούλες ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια που γιορτάζουν και φυσικά στην "Μάνα"... Να είστε πάντα γερές, χαρούμενες, ευτυχισμένες και να είναι η αγκαλιά σας γεμάτη από τα χάδια και τα φιλιά των παιδιών σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια που γιορτάζουν:D.

Το Σ-Κ έπεσε πολύ δουλειά στο σπίτι. Μου έχει μείνει μόνο ένα μεγάλο χαλί για πλύσιμο, τα υπόλοιπα αποθηκεύτηκαν κιόλας. Καθάρισα τζάμια και διαδρόμους, το μπάνιο ένα καλό πέρασμα και σκούπισα-σφουγγάρισα-ξεσκόνισα, αφού πρώτα άλλαξα σεντόνια και αέρισα σκεπάσματα.

Θέλω τη βοήθειά σας γιατί ψάχνοντας δε βρήκα κάτι. Είχε βάλει κάποια κοπέλα ένα site για ρούχα που είχε και ολόσωμες φόρμες. Έχω ένα γάμο σε ένα μήνα και θέλω κάτι οικονομικό και θυμάμαι πως ήταν νορμαλ. Θυμάται καμία; Γιατί είναι πολύ πίσω γραμμένο και δε θυμάμαι καν εποχή που συζητήθηκε.

Ευχαριστώ πολύ.

2Q==

Χρονια Πολλα σε ολες οσες γιορταζουν σημερα και ειδικα στη "μανουλα" μας.

μελινα μαλλον αυτη εννοεις που ειχε βαλει η Βασια μας.

την βρήκα απο το bonprix.gr έχει πολύ οικονομικά φορέματα σε σχέση με άλλες σελίδες....απο Ιταλία έρχονται και αν δεν σου κάνει το παίρνουν πίσω και σου φέρνουν άλλο νούμερο που θες..15 μέρες παράδοση και το παρήγγειλα σήμερα...για να δούμε το πετύχαμε το νούμερο!

Απο δουλιτσες δεν εχω κανει τιποτα βεβαια εδω βορεια δεν μας βοηθαει κι ο καιρος ,εχει κρυο ακομη για να σηκωσουμε χαλια αν και τα εχω σιχαθει:mad:Περιοριζομαι στα απολυτως απαραιτητα και μερικες φορες ουτε αυτα :oops::oops:

Ειρηνη πολυ ωραιο το χρωμα της κρεβατοκαμαρας ,τα καφετοειδη γενικως μου αρεσουν παρα πολυ.

Βασια εμενα η μεγαλη μου με εχει πρηξει στην κυριολεξια για κατασκηνωση αλλα εγω φοβαμαι,δεν θελω να τη στειλω...εσυ δεν φοβασαι?

Να ρωτησω και κατι τις Αθηναιες φιλες μου,επειδη θα ερθει η κουμπαρα μου τωρα εκδρομη τριημερη με το σχολειο και αναρωτιοταν τι ρουχα να παρει για το παιδι τι ρουχα φορατε?Κοντομανικα?Γιατι μαλλον εχουμε μεγαλη διαφορα στον καιρο,αλλος ενας λογος να σας ζηλευουμε:rolleyes:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Αγαπημένες μου κορούλες καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για τις ευχές σας, την κάθε μία ξεχωριστά, μέσα από την καρδιά μου!!!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ σήμερα, ξύπνησα χαρούμενη και αφού πήγα το φιογκάκι στο σχολείο, έφυγα για Πειραιά. Βουρ για Zara, για να ψωνίσω για την αφεντιά μου! :mrgreen::mrgreen: Η πεθερούλα μου, μου τα έκανε 35? και πήρα και 15? από τον άντρα μου οποτε.. βουρ!! Είχα να ψωνίσω ρούχο για μένα τόσο καιρό.. μήνες που ξαφνικά τα παιξα στον Zara με τόσα ρούχα "περικυκλωμένη"! :lol:

Αγόρασα ένα υπέροχο, τέλειο, κίτρινο παντελόνι {!!!} και ένα λευκό φανελάκι! Τα λατρεύω, τ' αγαπώ και.. μεγειά μου! :tongue:

Επέστρεψα σπίτι μας, έβαλα στο πλυντήριο 2 μονές κουβερτούλες του φιογκακίου και του μπαμπά μου {και ήδη πήγαν, μοσχομυριστές στην ντουλάπα}, έπλυνα τα πιατικά, έβαλα αρακά λαδερό να γίνεται και από εκείνη την ώρα δεν σταμάτησα να δέχομαι ευχές. Είμαι και νιώθω τόσο τυχερή βρε κόρες.... πολύ τυχερή!

Το φιογκάκι τελείωσε τα μαθήματα οπότε του υποσχέθηκα μισή ωρίτσα κομπιούτερ. Σας αφήνω για να παίξει λιγάκι και θα τα ξαναπούμε το απογευματάκι.

Σας φιλώ όλες και

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :D:D:D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Βασια εμενα η μεγαλη μου με εχει πρηξει στην κυριολεξια για κατασκηνωση αλλα εγω φοβαμαι,δεν θελω να τη στειλω...εσυ δεν φοβασαι?

Να ρωτησω και κατι τις Αθηναιες φιλες μου,επειδη θα ερθει η κουμπαρα μου τωρα εκδρομη τριημερη με το σχολειο και αναρωτιοταν τι ρουχα να παρει για το παιδι τι ρουχα φορατε?Κοντομανικα?Γιατι μαλλον εχουμε μεγαλη διαφορα στον καιρο,αλλος ενας λογος να σας ζηλευουμε:rolleyes:

[/color]

Κι εμένα θέλει πολύ η μεγάλη κατασκήνωση αλλά φοβάμαι (αν κι εγώ πήγαινα....) θα προτιμούσα να πάει μαζί με φιλαράκια της απ΄ότι μόνη της. Ίσως του χρόνου...

Λοιπόν από Αθηναίους ίσως να ακούσεις πολλές γνώμες..... Ο καιρός είναι άστατος όμως και θέλει προσοχή...

Το πρωί οπωσδήποτε μπουφάν εποχής ή τζην και αργότερα το βγάζει γιατί ζεσταίνει πολύ ο καιρός. Μετά τις 6.30-7.00 το απόγευμα πάλι κάνει λίγο ψύχρα....

Εγώ στα παιδιά έχω βάλει μόνο 2-3 μέρες κοντομάνικο και αυτό όσο τρέχουν και παίζουν μεσημεριανές ώρες...μόλις σταματάνε το παιχνίδι μπουφανάκι. Προσωπικά έχω βολευτεί για εμένα και τα κορίτσια μπλουζάκια μακό με μακρύ μανίκι ή μανίκι 3/4 και από μέσα φανελάκι και πάντα μπουφανάκι μαζί μας για καλό και για κακό.

Άρα ας πάρει κοντομανικό, μακρυμάνικο και μπουφάν οπωσδήποτε.

Αυτή την στιγμή στην περιοχή που είμαι ρίχνει καρέκλες:rolleyes::rolleyes:

Πάντως ο καιρός στην Αθήνα θα είναι άστατος τις πρώτες 15 μέρες του μήνα, μετά θα φτιάξει:lol:

Υ.Γ. η μεγάλη έπαθε γαστρεντερίτιδα....το πρωί ήρθε ο πεθερός μου και έμεινε μαζί της γιατί πόναγε η κοιλιά της και μας ειδοποίησε το μεσημέρι πως έκανε 5 φορές εμετό :( :( έλεος ρε γμτ.....

Καλησπέρα!!!

Ευχαριστώ γλυκές ''αδερφούλες'' για όλες τις ευχές και τις ανταποδίδω στην καθεμία σας ξεχωριστά!!!

Μανούλα Ειρήνη κι από εδώ Χρόνια Πολλά,να είσαι πάντα καλά και να σε χαιρόμαστε εμείς και η οικογένειά σου!!!

Ρενατάκι χρόνια πολλά και σε σένα.Να χαίρεσαι τ'όνομά σου!!!

Κι όσες έχετε δικούς σας ανθρώπους να τους χαίρεστε!!!

Μα τι ωραία που περνάει η μέρα μου σήμερα,όλο στα τηλέφωνα είμαι,είτε μιλάω είτε απαντάω στα μνατα:-D

Χτες έκανα ένα σωρό πράγματα

Έφτιαξα τα γλυκάκια μου...1.τρουφάκια μίνι αγαπημένα 2.Cupcakes με βουτυρόκρεμα 3. Ένα τεράστιο τάπερ μωσαικό της Βάσιας...

Το βράδυ έχω τραπέζι όχι όμως στο σπίτι γιατί δεν προλαβαίνω,θα το κάνουμε έξω.Ευτυχώς έτσι δεν θα κουραστεί κανείς και θα το ευχαριστηθούμε όλοι...

Από δουλειές έμεινα λίγο πίσω γιατί είχα πολλή δουλειά την προηγούμενη βδομάδα,αλλά θα ανακάμψω...

Σας φιλώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια!

εγω την Πρωτομαγια ειχα μια σουπερ εκπληξη: γεννησε η γατα ΜΕΣΑ στην ντουλαπα!!!!

2014-05-01125955_zps20b8c114.jpg?t=1399210841

Μπορειτε να φανταστειτε ΠΟΣΑ βγηκαν για πλυσιμο, ε? :tongue::tongue::tongue: Εννοειται οτι δεν τα εχω κανει ολα ακομα. Δεν ξερω ποτε μπηκε μες στο σπιτι, αλλα προφανως μας εχει αγαπησει πολυ! :cool: Ηταν και αδειο το παιδικο και βρηκε αφορμη η ατιμη..

Τωρα της εχω φτιαξει φωλιτσα στο πλυσταριο για να ειναι ασφαλης, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι οποτε βαζω πλυντηριο πρεπει να ειναι ανοιχτη η πορτα για να βγαινουν εξω τα νερα, και ειμαι συνεχως στην τσιτα μην μπει κανας γατος οταν λειπει η μαμα τους :|

Με το παιδικο, μονο τα στρωματα αεριστηκαν και τα περασα καλα με το σιδερο με μπολικο ατμο και τα εχω στο υπνοδωματιο μας ακομα μεχρι να ψεκασω (μ'αυτα και με κεινα δεν εχω προλαβει βρε παιδια :roll::roll::oops: , ειχαμε και μια βαφτιση εχτες, τι να πρωτοκανεις.. :roll: τα παιδια τα κοιμιζω ακομα στο σαλονι, άλλα τσιμπηματα δεν εχουν παντως)

Ομως, πεταξα οοολες τις κουτες οπως με συμβουλεψε η καλη μου Βασια , (και αυτες που ειχα για να "ξαπλωνουν" πανω τα στρωματα) και καναμε με τον γιο μου μια πολυ καλη εκκαθαριση στα παιχνιδια τους, πεταξαμε οοολα τα χαλασμενα-σπασμενα (μια ολοκληρη κουτα!! :shock: ) βγαλαμε στην ακρη οτιδηποτε ασχετο ειχαν μαζεψει μες στα παιχνιδια τους (οπως καπακια, καλτσες που τις φοραγαν στα "μωρα" τους, ξυλομπογιες, κτλ κτλ.....:rolleyes: - αλλη μια ολοκληρη κουτα!! :shock::shock: ) και τα εντελως μωρουδιακα οπως κρικους οδοντοφυιας, κουδουνιστρες κτλ κτλ (ναι ναι, αλλη μια ολοκληρη κουτα!! :shock::shock::shock: )

επειτα εβαλα ολα τα λουτρινα πανω στις ντουλαπες (ειναι πολλα, το ξερω, αλλα τα παιζουνε πολυ, δεν εχω παραπονο! :tongue: )

2014-05-04162321_zps47fbb1b3.jpg?t=1399210991

2014-05-04162332_zps382f4930.jpg?t=1399211036

και ετσι αδειασε αυτο (ηταν γεματο μονο με λουτρινα):

2014-05-04162348_zps78e876db.jpg?t=1399211110

το οποιο τωρα το γεμισαμε με τα υπολοιπα παιχνιδια που κρατησαμε, και αδειασε ο τοπος απο τις 6 (ναι ναι, 6!!! ) κουτες που ηταν γεματες με παιχνιδια και πιαναν και τοπο! :D

Α! Α! Αποφασισα και να ξανα αρχισω να σιδερωνω τα παντα (μεχρι και τις καλτσες ενα πατημα, και οσα δεν σιδερωνονται λογω υφασματος με πετσετουλα απο πανω) γιατι εφαγα φλασια την ωρα που σιδερωνα τα στρωματα οτι μπορει και ετσι να φερνουμε ψυλλους μεσα (επειδη μεχρι τωρα δεν σιδερωνα απολυτως τιποτα)

(ψιλοασχετο, αλλα μιας και ανεβασα τοσες φωτο)

Ιδου και το στεφανι μας εννοειται απο τη γνωστη τριανταφυλλια :rolleyes: , που το λατρεψα επισης! (το υπολοιπο το φτιαξανε στο σχολειο με τις δασκαλες τους και στην ακρη εχουνε βαλει 3 ψευτικα λουλουδακια απο γκοφρε )

1939882_272565226257928_6838093295921271505_o_zps869d4615.jpg?t=1399210930

Εννοειται οτι μεσα σ'ολα εχω κανει και ζυμωματα, μαγειρεματα, συμμαζεματα, καθαρισματα και παω και στη γιαγια με τα παιδια :cool:

:arrow:Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους, σε ολες!

(Υ.Γ. : παω να σχολιασω)

εχω λατρεψει το σπιτι σου :o η ντουλαπα απλα υπεροχη:eek:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...