Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Μπράβο Ελένη, όλα καλά!

Μακάρι να είναι κοριτσάκι, είναι πολλά τα αγόρια του φόρουμ και έχουμε ανάγκη από νύφες ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη σημασία έχει γερο να ναι. Μπράβο που πήγαν όλα Κάλα. Όσο για το φύλλο, το πουλάκι κ οι όρχεις αργούν να κατέβουν κ γι αυτό συχνά λένε κορίτσι στην αυχενική κ μετα βγαίνει αγόρι. Απο τις 16 βδομάδες κ μετα θα φαίνεται σίγουρα.

eleni einai noris akoma gia to fulo

kai mas o giatros auto pou leei h fairy mas eixe pei. se auth thn hlikia peos k kleitorida einai idia uperixografika

kai egw elega koritsi 8a eibnai giati stous perissoterous pou hxera tous elegan fulo sthn auxenikh alla telika htan agori

sth de xaqderfh mou ths eipan mallon agori k ston epomeno u/s ths eipan koritsi k telika htan koritsi

uDLqp1.png

Λεμονακι εδω ... Κοριτσακια μου, τι κανετε? Εγω το τι φωτοσυνθεση εχω κανει δεν λεγεται... Ο καιρος ηταν απλα τελειος!!! Βαρεθηκε και αυτος την γκρινια μου μαλλον και ειπε να ζεστανει. Ηταν πολυ καλα...Σημερα εχουμε συννεφια αλλα εχει ζεστουλα! Μεγαλη απολαυση να κοιμασαι με το βρακι (με το μπαρντον κιολας), αλλα το ειχα πολυ αναγκη...χεχεχε.

Κατα τα αλλα ειχα παρα πολυ δουλεια και γενικα βλεπω οτι σιγα σιγα κουραζω πολυ πιο ευκολα! Ευτυχως, τελος του μηνα θα σταματησω γιατι δεν θα αντεχα αλλο...

Δεσποινακι, αρχικα θα ειμαστε εγω και ο καλος μου! Στη συνεχεια (κανα διμηνο μετα το βλεπω) θα ερθουν οι συμπεθερες(μητερα και πεθερα). Νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη για μας...και πολυ σοφη κινηση!

Travelgirl , σε ευχαριστω απιστευτα ...για την προσφορα! Αχ! γενικα ποσο πολυ με εχετε βοηθησει...και πως θα σας το ανταποδωσω... Λοιπον, travel μου ασε να δω πως θα παω και με τα λοιπα εξοδα -ψωνια και θα σου πω... :)

Επισης, σχετικά με το καροτσι μου ειπανε και για αυτο ...Συγκεκριμενα, μια φιλη απο Ελλαδα το εχει παρει και εχει μεινει σουπερ ευχαριστημενη http://www.mothercare.com/Graco-Evo-Pushchair/LU0864,default,pd.html Δεν εχω παει να το δω απο κοντα ...Αλλα μ αρεσει ετσι οπως το βλεπω. Σχετικα με το μακλαρεν που το ειδα και απο κοντα δεν μ αρεσε που δεν γυριζε, ωστε να βλεπεις το μωρο.

Εχετε καμια αποψη για το παραπανω καροτσι...?

Τελος, θελω μολις τελειωσω την δουλεια να κανω ενα τραπεζι .

Λοιπον, θελω να κανω κατι αμιγως σε Ελληνικο μενου ...Παραδοσιακη κουζινα!!!

Δηλαδη, θα φτιαξω :

Παστιτσιο

Τζατζικι

Χωριατικη

Ντολμαδακια

Κρεπες (ενταξει δεν ειναι ελληνικο αλλα τις φτιαχνω ωραιες...και αρεσουν σε ολους)

Εχω κολλησει στο κρεατικο...

Επισης, θα ηθελα να φτιαξω καμια ωραια πιτα, αλλα δυστηχως ο φουρνος μου δεν ψηνει πολυ ωραια ως χαλια...

Για πειτε και καμια αλλη ωραια ιδεα... Δεν θα βγαλω σταρτερ κ.λ.π αλλα θα τα βαλω ολα στο τραπεζι και ο καθενας παιρνει οτι θελει...

Οποτε κοριτσια για δωστε ιδεες να βγαλουμε κανα ωραιο μενου!!!

Ελπιζω μοναχα να ειμαι οκ και να μπορεσω να το κανω λογω του οτι καθε μερα νιωθω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο βαριά. Βεβαια, θα εχω τον καλο μου που οχι απλά θα βοηθησει αλλά θα αναλαβει παρα πολλα...αλλα και παλι μια κουραση θα την υποστω!! Λοιπον, αναμενω ιδεες...

Η πιτσιρικα μου κουνιεται, αλλα οχι και τοσο εντονα...Τεμπελουλα!!!

Σας φιλω ολες στα μαγουλακια λεμονατα...και πολυ ευχαριστιεμαι αυτη την επικοινωνια μας!

Α! Καλε ξεχασα να σας πω ...Ο συναδελφος που λεγαμε ..με την γατα ντε....Ε! Ολα καλα ...πηρε εναν σκυλο και ησυχασαμε χεχεχεχεχε Αχ! Μανουλα μου , ευτυχως που φευγω με αδεια.... Ολη μερα για το τι κανει ο σκυλος.....

Λεμονακι στοπ. φλυαρια στοπ.

Διαφημίσεις

Γεια σου Λεμονάκι! Χαίρομαι πολύ που χαίρεσαι με τον καιρό :)

Λοιπόν για κρεατικό που λες είτε στα κάρβουνα είτε στο φούρνο μπορείς να βάλεις χοιρινές μπριζόλες λαιμό με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μπόλικο λεμόνι. Εγώ τελευταία την έχω καταβρεί με τα χοιρινά παϊδάκια από το ASDA!!! Με τα παραπάνω υλικά τα βάζω στο φούρνο και σερβίρω με ζεστό ψωμάκι ή πίτες με αλατορίγανη και τζατζίκι και γίνεται πανικός!

Άλλο ελληνικό φαγητό σε κρεατικό είναι το αρνάκι στο φούρνο με πατάτες ή ρύζι ή στην κατσαρόλα καπαμά.

Σουτζουκάκια κοκκινιστά ή σκέτα...

Χμμμ δεν ξέρω τί άλλο να σου προτείνω. Αν μου ρθει κάτι θα το προσθέσω :)

lemonaki katsikaki h arnaki sth gastra me patates. ellhnikotato kai paneukolo mias pou me thn egkumosunh de 8a 8es na kourasteis polu.

egw to kanw polu suxna se trapezia

kai paei polu kai me to tzatziki pou me ta upoloipa mou xenize

Βρίσκεις κατσίκι εδώ; Εγώ μόνο αρνί βρίσκω :/

Eλένη αν και κάπως καθυστερημένα, χαίρομαι που η αυχενική ήταν καλή. Και εμένα πάντως δε μου είχαν πει φύλο στην αυχενική, αλλά ήταν και κοριτσάκι. Γερό να είναι και δεν έχει σημασία!

Ηλιοκαμμένη λεμονάκι τι κάνεις; Τεμπελίτσα η μικρή; Ακολουθεί στα βήματα της δικιά μου. Πωπω, τι θυμηθηκα τώρα. Και η δικιά μου έτσι ήρεμη ήταν (έτσι την έλεγα εγώ!) και η πεθερά αμέσως τις συγκρίσεις που ο άντρας μου όλο βαρούσε. Τι να πω, πια δε ξέρω αν όντως ο αντρούλης μου στα πρώτα του χρόνια ήταν το παιδί διάννοια αφού και ταλιμπάν ήταν στη κοιλιά, και περπάτησε από τους 10 μήνες, και μίλησε στο χρόνο και, και....! Βέβαια έκλαιγε συνεχώς, έκανε μάλιστα και εγχείρηση κοίλης στα δυο του χρόνια, αλλά αυτο το έχει ξεχάσει η πεθερούλα, αφού άμα της πούμε πως έκλαψε η μικρή είναι μες στην ανησυχία, τι έχει, γιατί κλαίει να τη πάμε στο γιατρό! Στα λέω όλα αυτά όχι για να σε κουράζω, αλλά για να σε προετοιμάσω για τα καλοπροαίρετα σχόλια όλως των σχετικών! Πάντως λεν πως ο χαρακτήρας του παιδιού φαίνεται από τη κοιλιά ακόμα. Η δικιά μου σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήρεμη, μετρημένες πάντα οι κινήσεις της.

Για το καρότσι, αν και δε το ξέρω χαριτωμένο φαίνεται. Κοίταξα στη σελλίδα και το έχει και σε ωραία χρώματα. Τρελαίνομαι για λαχανι! Οσο για το να κοιτάει και μπρος και πίσω, και εγώ το θεωρώ σημαντικό. Τη μικρή μου τη γύρισα στους 11 μήνες, δεν ήθελα πιο νωρις. Το μόνο που θα έλεγα είναι πως θα έπαιρνα και τη καλαθούνα. Τους πρώτους μήνες, ακόμα και αν το καρότσι λέει πως είναι κατάλληλο για μωρό θα προτιμούσα να το έχω σε καλαθούνα, είναι πιο βολικά μου φαίνεται. Αν και όταν θα είναι 1 2 μηνών η μικρή σου θα είναι χειμώνας, εγώ την έβγαζα για δυο ωρίτσες βολτούλα ΄σχεδόν κάθε μέρα (μόνο με τη βροχή δεν έβγαινα).

Οσο για το τραπέζι, μου άνοιξες την όρεξη. Είμαστε καλεσμένοι; Θα έλεγα να κάνεις και μια μελιτζανοσαλάτα. Για κρεατικό αν ο καιρός είναι καλός να ετοιμάζατε τίποτα σουβλάκια κοτόπουλο, χοιρινό; Με πιτούλα και τις σάλτσες μια χαρά είναι! Αχ, πάλι πεινάω! Και σουτζουκάκια σμυρνέικα με σαλτσούλα...Μου κάτι πρέπει να κάνω, πάω να δω τι υπάρχει στο ψυγείο!

Οσο για τις γιαγιάδες σοφή κίνηση. Βέβαια μη τις έχεις και τις δυο των ίδιο καιρό, εκεί να δεις τρέλα. Αλλά και για να μπορούν να τη χαρούν με την ησυχία τους. Ο άντρα σου φαντάζομαι θα πάρει μόνο τις δυο βδομάδες άδεια; Μια χαρά θα τα καταφέρετε, είμαι σίγουρη

Διαφημίσεις

Λεμονάκι εδω, το αγχωμενο... Τι κανετε κοριτσια? Πως τον βλεπετε τον καιρο? Καλα για μενα ειναι απλα ιδανικά!!!!Μαλλον μεχρι και ο Θεος βαρέθηκε την γκρινια μου και αποφασισε να κανει ζεστη στην Σκωτια. Αχ! παραπονο δεν εχω ... Φορεσα και τα κοντομανικα μου και ενιωσα ανθρωπος.

Σχετικα με το τραπεζι , ωραιες οι ιδεες περι "αρνακιου" και "κατσικιου" ειναι οντως παραδοσιακο φαγητο, το ζητημα ειναι οτι εγω δεν εχω δοκιμασει ποτέ στην ζωή μου ενα απο τα παραπανω και δεν εχω μαγειρεψει επισης ποτε κανενα απο τα δυο. Οποτε μαλλον θα καταληξω σε μια ποικιλια κρεατικων με κοτοπουλακι, μπριζολακια κ.λ.π Esprit, θα κοιταξω και αυτο που μου ειπες...απλα δεν εχουμε κοντα μας ΑSDA και ετσι πρεπει να κανονισω ποτε θα παω..

Δεσποινακι, οι "συμπεθερες" θα ερθουν παρέα διοτι μια απο τις δυο δεν ταξιδευει μονη της. Ελπιζω να ειμαι ΟΚ , διοτι θα εχεουν περασει ηδη 2 μηνες μετα τον τοκετο ...Ενταξει, "προγραμμα" πιθανον δεν θα εχουμε ακομη σταθερο...Αλλα εναν ρυθμο και μια σχετικη εξοικειωση θα την εχω... Νομιζω δεν θα εχω θεμα διοτι ετσι και αλλιως τα παμε καλα! Δεν θελω να προδικασω αρνητικα μια κατασταση ....χωρις λόγο !!! Νομιζω θα περασουμε ωραια!!! Τι να πω θα δειξει...εδω θα ειμαστε να τα λεμε... Σχετικά με την μικρουλα μου νομιζω πως γενικα δεν ειναι τοοοοοοοοοοοοοσο κινητικη σε σχεση με αλλες εγκυουλες που μιλαω. Αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι καλα!!! Για παραδειγμα μου λενε οτι πονανε τα πλευρα απο τις κλωτσιες κ.λ.π εγω δε νιωθω τιποτα τετοιο...Ισως καποιες φορες κλωτσαει πιο εντονα αλλα μεχρι εκει...τιποτα το ενοχλητικο!

Λοιπον, το θεμα μου τωρα ειναι οτι πηγαμε στα μαθηματα που κανουν για τα ζευγαρια. Νομιζω αγχωθηκα ...ενω ημουν μια χαρα χαλαρη! Ολα οι συμπασχουσες εγκυουλες δηλωσαν οτι θα πανε για φυσιολογικο τοκετο διχως επισκληριδιο. Η μαια με κομψο αλλα εμφανεστατο τροπο ηταν κατα της επισκληριδιου. Δεν ειναι οτι ειχα αποφασισει να κανω σωνει και καλα επισκληριδιο, αλλα το θεωρουσα πιο πιθανον για μενα. Δεν ξερω για καποιο λογο τρομοκρατηθηκα ετσι που μας ειπε σχετικα με τους πονους, τη διαδικασια... κ.λ.π Ελεγε για παραδειγμα να επισκεφτουμε το νοσοκομειο οταν εισαι σχεδον ετοιμη να γεννησεις.... Αχ! δεν ξερω αντι να νιωσω ηρεμη μου δημιουργησε μια απιστευτη ανασφαλεια η ολη διαδικασια. Επισης, ειπε οτι αν σπασουν τα νερα δεν ειναι απαραιτητο να πας στο νοσοκομειο και κατι τετοια τελοςπαντων... Οποτε μπερδευτηκα παρα πολυ....!!!! Εσεις ρε κοριτσια για πειτε τις εμπειριες σας...

Σχετικα με τον φυσιολογικο και επισκληριδιο

Λεμονακι γενικα εκει ειναι κατα της επισκληριδιου λες και οσο περισσοτερο πονεσεις τοσο καλυτερη μανα εισαι!

Τελευταια γενικα υπαχει πολυ αυτη η "μοδα" εγω οταν ειπα σε μια γνωστη μου οτι καλως εχοντων των πραγματων θα κανω επισκληριδιο με κοιταξε με φανερη εκπληξη και το επανελαβε να δει αν ακουσε σωστα. "Θα κανεις επισκληριδιο?" Λες και της ειπα οτι θα κανω ενδοφλεβια ηρωινη:shock:

Η ξαδερφη μου επισης που ηθελε ολα να τα ζησει κλπ, και μου εκανε κυρηγμα τελικα εσπασαν τα νερα, πονους δεν ειχε, και αντι να ταλαιπωρηθει με τεχνητους πονους, που συνηθως σε πρωτογεννουσες απλα δε φερνουν αποτελεσμα αντιθετα το 90% καταληγει σε επειγουσα καισαρικη, αυτη μπκε κατευθειαν για καισαρικη! Ουτε πονεσε ουτε τπτ! Βγηκε χαμογελαστη απο το χειρουργειο, τη ρωτουσα καθε μερα αν ποναει δεν ποναει λεει...Πρωτη φορα ειδα γυναικα να μη ποναει καθολου ουτε στη γεννα ουτε μετα!

Τεσπα απο τωρα με πρηζουν, ειδικα με το θηλασμο εγω εχω ξεκαθαρισει οτι θα κανω οτι ακριβως θελω κ σ οποιον αρεσει...η μανα μοου θελει να της το αφηνω γα δουλεια αλλα να το θηλαζω αποκλειστικα , σχημα οξυμωρο. Εγω λεω να δινω μπουκαλι κ να της το αφηνω οσο γινεται λιγοτερο :tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

απλα δεν εχουμε κοντα μας ΑSDA και ετσι πρεπει να κανονισω ποτε θα παω..

Γιατί δεν ψωνίζεις online? Εγώ έτσι κάνω αν βαριέμαι να πάω ως εκεί γιατί και μεις δεν έχουμε κοντά μας ASDA!

Για τα άλλα δεν γνωρίζω να σου πω μια που ούτε μανούλα αλλά ούτε καν εγγυούλα δεν είμαι :/

Λεμονακι εδω....Αχ! Δεν ξερω Ελενακι ...αλλα απο χθες η διαθεση μου εχει πεσει στα πατωματα. Το θεμα με μενα ειναι οτι εφυγα τρομοκρατημενη απο το μαθημα ...(του στυλ τι εχω να περασω ή πωπω τι εχω να παθω...) Ενταξει καταλαβαινω οτι η διαθεση ηταν να δωσει μια ρεαλιστικη ματιά στα πράγματα και οχι να σε "ξεγελασει" με πληροφοριες του στυλ" δεν ειναι τιποτα" ή "δεν ποναει καθολου" κ.λ.π Αλλα εμενα για καποιο λόγο (που ακομη δεν εχω αντιληφθει κ κατανοησει) με αγχωθηκα τρομερα! Βασικα νιωθω τρομαγεμενη και φοβισμενη. Ενω η αισθηση που ειχα πριν ηταν ολα θα πανε καλα...

Σχετικα με την επισκληριδιο (αν και θα μιλησουμε εκτενεστερα στο επομενο μαθημα) φανηκε πως σχεδον ειναι "επικινδυνη" και οτι δεν αξιζει να παρεις το ρισκο. Ενιωσα οτι αν τελικα δεν αντεχω και θελω επισκληριδιο, δεν θα μπορεσω να το επιλεξω (γιατι θα νιωθω παρα πολυ ανασφαλης ως προς την χρηση της) Δεν ξερω αν γινομαι απολυτως κατανοητη , διοτι και εγω σας λεω ακομη νιωθω πολυ μπερδεμενη...

Παντως απο χθες εχω "χαλαστει" απιστευτα και νιωθω μια στεναχωρια να το πω ...ενα ψυχοπλακωμα... Ειλικρινα , δεν μπορω να το εντοπισω ακομη μεσα μου τι εχει συμβει...δε το εχω καταλαβει ακριβως...

Επισης , με αγχωσε το γεγονος οτι η συμβουλη της ηταν να περασεις ολους σχεδον τους πονους στο σπιτι (που ναι ΟΚ ειναι πολυ καλυτερα απο το να βολοδερνεις στους διαδρομους μιας και απο τι ειπε το πιο πιθανον ειναι να εχουν πολυ δουλεια κ αν δεν εισαι ετοιμη δεν σε κρατουν αλλα σου λενε να πας σπιτι σου...μεχρι να ρθει η στιγμη...) ..τι ελεγα? Α! ναι ....και σκεφτομαι οκ μενω στο σπιτι μου κ.λ.π και κανω ολα τα συναφη (μπανιο, περπατημα, μετραω συστολες κ.λ.π) και αμα τυχει ενας οξυς τοκετος τι γινεται ρε παιδες? Επισης, το αλλο με τα νερα ...ουφ! Δεν ξερω...η διαθεση μου ειναι πολυ πεσμενη και αγχωμενη! Ενταξει, θα μου πειτε θα δω εκεινη την στιγμη και θα πραξω δεν χρειαζεται να το σκεφτομαι απο τωρα... Ομως, εγω μιλαω για το πως νιωθω τωρα αυτη την στιγμη...μιλαω για οσα με κατακλυζουν στον εδω και τωρα. Το τι θα γινει θα το δω οταν ερθει η ωρα... Ουφ! δεν ξερω σας εχω μπερδεψει ετσι που τα γραφω....? Θελω να πω οτι λογικα γνωριζω οτι δεν χρειαζεται να το σκεφτομαι απο τωρα κ.λ.π αλλα εγω αναφερομαι στο πως νιωθω τωρα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...