-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, little miracle είπε:
Εμεις εχουμε φιλους που εχουν υιοθετησει κι απο Ελλαδα με ιδιωτικη υιοθεσια και απο εξωτερικο. Επισης εχουμε και συμμαθητες στο σχολειο του παιδιου μας, που ειναι αφρικανικης καταγωγης, υιοθετημενα απο Ελληνες γονεις. Γενικα πλεον ειναι κατι που συμβανει γυρω μας. Με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ειπες οτι εχεις διαθεσει για εξωσωματικες, ενα ζευγαρι μπορει να υιοθετησει ενα παιδι απο αφρικανικες χωρες. Η αληθεια ειναι πως τα παιδακια που γνωριζουμε, τα υιοθετησαν κατω απο ενος ετους. Απο οσο γνωριζω εαν το παιδι που προκειται να υιοθετησεις εχει κι αδερφακι/α προς υιοθεσια, οφειλεις να τα υιοθετησεις μαζι. Ξερω επισης οτι γινεται ιατρικος ελεγχος και υιοθετεις παιδι που να ειναι υγιες. Οι φιλοι μας υιοθετησαν τελικα μονο το ενα γιατι το αδερφακι του ειχε καποιο ιατρικο θεμα. Οι συμμαθητες που σου λεω ειναι δυο αδερφακια, υιοθετημενα μαζι, τα οποια εχουν ενα χρονο διαφορα.
Αυτο που λες για το να εχει περασει ιωση, με τι σχετιζεται ;; Γιατι απο οσο γνωριζω ελεγχος για ηπατιτιδες και aids γινεται υποχρεωτικα στα παιδια προς υιοθεσια.
Μπορεί το παιδί να έχει κάτι άλλο που να φανεί όταν αρρωστήσει πρώτη φορα ή το ανοσοποιητικό του να αντιδρά περίεργα Κ να μην το γνωρίζεις εσύ αν δεν έχει αρρωστήσει ποτέ . Γενικά πέρα από τις γνωστές ασθένειες που ελέγχονται υπάρχουν τόσα πολλά που αν δεν υπάρχει κ ένα ιστορικό του παιδιού σωστό δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
-
γυναικειο ποδηλατο!!!
-
Θέματα
-
- 15.641 απαντήσεις
- 1.751.416 εμφανίσεις
-
- 11.511 απαντήσεις
- 2.513.178 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 300.608 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 200.383 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 598.001 εμφανίσεις
-
-
-
- 15.641 απαντήσεις
- 1.751.441 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 59 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 3.092 απαντήσεις
- 275.066 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 92 εμφανίσεις
-
- 464 απαντήσεις
- 40.093 εμφανίσεις
-
Παρενθετη Μητερα Ναουσα-Βεροια-Θεσσαλονικη
Από SofiaSavvoy1973, in ...χωρίς λόγια... (στις δύσκολες στιγμές)
- 0 απαντήσεις
- 162 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 667 εμφανίσεις
-
- 28.602 απαντήσεις
- 3.985.198 εμφανίσεις
-
- 221 απαντήσεις
- 204.080 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα