Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ

jimmy271

Recommended Posts

OK κορίτσια TIME OUT γιατί σας κούρασα πολύ σήμερα με τα δικά μου και δεν το θέλω..

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο πολύ δίπλα της και να της συμπαρασταθώ ουσιαστικά.

Ομως στο θέμα της ανοικτης βάπτισης δεν θα κάνω πίσω. Δεν θέλω να έρθει κανένας ειλικρινά. Καλό θα μου κάνει. Να είμαστε μόνο οι αποκλειστικοί. Και κανείς άλλος. Οσο σκληρό είναι για αυτή άλλο τόσο είναι και για εμένα αλλα έτσι είναι η κατάσταση πρέπει να το δεχτούμε δεν γίνεται αλλιώς. Δεν γίνεται να πάω σε βάπτιση που απο εμένα δεν θα είναι ΚΑΝΕΙΣ και από τους άλλους ΟΛΟΙ. Αυτό θα φέρει εμένα σε δύσκολη θέση και δεν θα το αντέξω.

Σας ευχαριστω πολύ ΟΛΕΣ για το χρόνο σας@ το εκτιμώ

ΚΑΛΟ Σ/Κ

jimmy σου εγραψα και παραπανω την αποψη μου για την κατασταση.Οσο για το τωρινο σου ποστ,νομιζω ειναι πολυ καλο το σκεπτικο σου να ερθεται ουσιαστικα κοντα.Προσωπικα πιστευω πως θα πανε ολα καλα,ειλικρινα το πιστευω γιατι σε αυτο το ποστ σου ειπες την μαγικη λεξη "ουσιαστικα".

Οσο για την βαπτιση του παιδιου.Ειναι μια γιορτη,ειναι η μερα του και η μερα σας.Το πλασμα σας θα λαβει το ονοματακι του και σιγουρα θα θελατε να ειναι ολα τα αγαπημενα σας προσωπα κοντα σας μια τετοια ημερα.Θα προτεινα να αναβαλετε εστω για λιγους μηνες την βαπτιση.Δεν χαθηκε ο κοσμος για 1-2 μηνες αργοτερα.Να ερθουν οι καταστασεις ετσι ωστε να ειναι ολοι μαζι μια τετοια ημερα.Δεν υπαρχει λογος να θυμαστε στο μελλον την βαπτιση του παιδιου σαν μια ημερα διαφωνιων.

Καλη δυναμη.

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 422
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• jimmy271

jimmy271 81 δημοσιεύσεις

• mama@2

mama@2 57 δημοσιεύσεις

• roubi

roubi 44 δημοσιεύσεις

• peper

peper 30 δημοσιεύσεις

Elenitsa ποιος είπε ότι το διαζύγιο είναι εύκολη λύση?? Δυστυχώς εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Εννοείται πώς στο κάτω κάτω με ενδιαφέρει η δική μου ζωή και της οικογένειας μου αφού όλοι οι άλλοι τη ζωή τους την έκαναν καλώς κακώς..Δεν είπα ότι θέλω να διαλύσω το σπίτι μου ούτε το παιδί μου να μεγαλώσει ΜΟΝΟ του.Ομως κάπου θα πρέπει να υπάρξει και από την πλευρά της μια βάση συζήτησης - κάποιο περιθώριο. Γιατί με το να κάνω μονίμως εγώ πίσω και να πάιζω συνέχεια στην άμυνα δεν γίνεται η δουλειά..

Αν δηλ. συνέχεια ζω μέσα στην καταπίεση θα καταλήξει ενταντίον μου κάποια στιγμή. Ολα καλά εντάξει αλλά κάποια στιγμή θα έχω και εγώ απαιτήσεις. Μονίμως δηλ. θα κάνω πίσω? Sorry που το βλέπω ανταγωνιστικά, αλλά τι στην ζωή δεν είναι ανταγωνιστικό? Δηλ. γιατί και αυτή δεν κάνει μισό βήμα πίσω? Εγώ έκανα 3. Αυτή δεν μπορεί να κάνει μισό?? Αυτό είναι που με πειράζει.

Να πει και αυτή ρε άντρα εντάξει, εδώ κάνω πίσω και εγώ μια φορά επειδή αγαπώ εσένα - όχι για το χατίρι των άλλων αλλά για ΣΕΝΑ.

Εγώ δηλ. πώς το είπα για αυτή? Πώς της είπα ότι για χατίρι σου ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ? Πώς δέχτηκα να μην βλέπει κανείς το μωρό? Για ποιον τα έκανα για μένα?

Αυτό είναι που φωνάζω. Και επειδή δεν το καταλαβαίνει από μόνη της για αυτό έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Εντάξει το γινάτι με τους δικούς μου..Αλλά εμένα δεν με καταλαβαίνει? Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό ξεσπά επάνω μου? Πώς να είμαι καλά μετά? Πώς να νιώθω καλά? Και πώς να νιώθει και αυτή καλά..

Elenitsa ποιος είπε ότι το διαζύγιο είναι εύκολη λύση?? Δυστυχώς εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Εννοείται πώς στο κάτω κάτω με ενδιαφέρει η δική μου ζωή και της οικογένειας μου αφού όλοι οι άλλοι τη ζωή τους την έκαναν καλώς κακώς..Δεν είπα ότι θέλω να διαλύσω το σπίτι μου ούτε το παιδί μου να μεγαλώσει ΜΟΝΟ του.Ομως κάπου θα πρέπει να υπάρξει και από την πλευρά της μια βάση συζήτησης - κάποιο περιθώριο. Γιατί με το να κάνω μονίμως εγώ πίσω και να πάιζω συνέχεια στην άμυνα δεν γίνεται η δουλειά..

Αν δηλ. συνέχεια ζω μέσα στην καταπίεση θα καταλήξει ενταντίον μου κάποια στιγμή. Ολα καλά εντάξει αλλά κάποια στιγμή θα έχω και εγώ απαιτήσεις. Μονίμως δηλ. θα κάνω πίσω? Sorry που το βλέπω ανταγωνιστικά, αλλά τι στην ζωή δεν είναι ανταγωνιστικό? Δηλ. γιατί και αυτή δεν κάνει μισό βήμα πίσω? Εγώ έκανα 3. Αυτή δεν μπορεί να κάνει μισό?? Αυτό είναι που με πειράζει.

Να πει και αυτή ρε άντρα εντάξει, εδώ κάνω πίσω και εγώ μια φορά επειδή αγαπώ εσένα - όχι για το χατίρι των άλλων αλλά για ΣΕΝΑ.

Εγώ δηλ. πώς το είπα για αυτή? Πώς της είπα ότι για χατίρι σου ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ? Πώς δέχτηκα να μην βλέπει κανείς το μωρό? Για ποιον τα έκανα για μένα?

Αυτό είναι που φωνάζω. Και επειδή δεν το καταλαβαίνει από μόνη της για αυτό έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Εντάξει το γινάτι με τους δικούς μου..Αλλά εμένα δεν με καταλαβαίνει? Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό ξεσπά επάνω μου? Πώς να είμαι καλά μετά? Πώς να νιώθω καλά? Και πώς να νιώθει και αυτή καλά..

αυτα πες τα ηρεμα στη γυναικα σου, αλλα για να κανει πισω πρεπει να ειναι βεβαιη πως δεν θα επαναληφθουν τα ιδια.πιστευω θα σε καταλαβει αν της μιλησεις ηρεμα κ με αγαπη.θυμισε της ποσο την αγαπας.βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας κ θα ειναι πιο προσφορο το εδαφος για υποχωρησεις.

ζητησε απο ολους αλλη μια ευκαιρια για εσας και το παιδι, ζητα απο ολους να κανουν πισω, να εχουν τυπικες σχεσεις μεταξυ τους ζητα το ως χαρη σε εσενα κ το παιδι,

πες σε ολους πως αν δεν τα βρειτε θα πρεπει να παρεις αποφασεις κ να διαλεξεις πλευρα(προσοχη, αν οι γονεις σου νομιζουν πως η αποφαση σου ειναι να χωρισεις πιθανον να υποδαυλιζουν εντασεις κλπ)

καλη τυχη, ελπιζω να τα βρειτε, το παιδι μεγαλωνει κ δεν ειναι ωραια σκηνικα ολα αυτα......

Jimmy απο ότι βλέπω, δυστυχώς η κατάσταση στο σπιτι σας δεν έχει βελτιωθεί. Διαβασα όλα τα νεα πόστ, και πραγματικά θυμωσα. Συγγνώμη που το λέω, αλλα απορώ πως η γυναικα σου μένει ακόμα μαζι σου. συμφωνώ με μια κοπέλα πιο κατω, που είπε ότι μάλλον σ΄αγαπάει πολυ αλλα εσυ δεν το βλέπεις!

Επίσης, θεωρώ ότι εισαι φοβερά άδικος με τα πεθερικα σου. Επειδη δηλαδη οι δικοί σου οι γονείς δεν έχουν τρόπους και σεβασμό, πρέπει να αποκοψεις και αυτούς? γιατι? σε βρίσανε? σε προσβαλανε? μήπως σε καταραστηκαν? φαντάσου και να στα είχαν κανει πως θα αντιδρουσες.

Εμένα οι γονείς μου, αν έβλεπαν να αρρωσταινω (και μάλιστα μετα απο τις κατάρες τις Καλής πεθερουλασ¨) μάλλον θα πήγαιναν να σπάσουν τα μούτρα της πεθερας, μπας και συνέλθει!

Και επειδη ρωτησες, να σου απαντήσω τα εξής.

δεν θα αφηνα ποτε κανέναν να βρίσει τον άντρα μου! θα γινομουν εχθρός και θα προσπαθούσα να προστατευσω τον άνθρωπο που αγαπάω! Αν καποιος προσβάλει το άντρα μου, προσβάλει εμένα δυο φορές. Ακόμα και αν αυτοί, ειναι οι γονείς μου. Διάλεξα έναν άνθρωπο να κανω οικογενεια, όχι στην τύχη και όχι για πλάκα, οπότε πρέπει να σταθώ αντάξια των περιστάσεων. Και σε περίπτωση που μας ριχνανε κατάρες, ΕΓΩ δεν θα πήγαινα το παιδι γιατι άλλωστε δεν θα έβλεπαν ούτε εμένα! έτσι απλά!

Εγω προσωπικά, στη θέση της γυναίκας σου θα είχα φύγει. Δεν το λέω έτσι, ειναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Αν έβλεπα ότι μετα απο όλα αυτα τα όργια που έκαναν οι δικοί σου, ερχοσουν και μου ξανα έλεγες για αυτούς δεν ξέρω και εγω τι θα γινόταν!!

Οι γονείς σου πρέπει να συρθουν στα πόδια της, και να ζητήσουν όχι μια, αλλα 10000000000 συγγνώμες! Αντ΄ αυτού βέβαια συνεχίζουν να την βρίζουν! και εσυ το ανέχεσαι! Αλήθεια, γιατι το ανέχεσαι?

Όσο για το όνομα, δεν ξέρω τι να σου πω! τι απειλές ειναι αυτές ότι θα τα ακυρώσεις όλα? μα ειναι δυνατόν? πρόσεχε μονο, μην την αναγκασεις να το βαφτίσει μονη της το παιδι και δεν εισαι ούτε παρών!

Εγω πιστεύω πως η γυναικα σου ειναι ένας άνθρωπος που κανει πολυ υπομονη, αλλα αν ξεπεράσει τα όρια της δεν γυρνά με τίποτα στα παλια! όπως έκανε με την οικογενεια σου! Έτσι λοιπόν, μπορει να γίνει και με την μεταξύ σας σχέση! Αν ξεπεράσει τα όρια της θα σε στείλει αυτη στη μαμα σου και δεν θα αλλάζει γνώμη με τίποτα!

Όμως, να σου πω τι με στεναχωρεί περισσότερο? ότι την βλέπεις να αρρωσταινει και αντι να την λυπηθεις, να την αγκαλιασεις και να εισαι δίπλα της, ασχολείσαι ακόμα με τους γονείς σου. (Που φταίνε για όλα και έχουν και θράσος να την βρίζουν). Ειλικρινά σκέψου λιγάκι το τελευταίο!

Διαφημίσεις

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθενας καταλαβαινει τα πραγματα απο τη δικη του οπτικη!Ενταξει ειπαμε γυναικεια αλληλεγγυη αλλα οχι κ ετσι!Συγνωμη που θα το πω αλλα η γυναικα σου αγαπαει μονο το εαυτο της!Εγω που λατρευω τον αντρα μου αν γινοταν κατι τετοιο θα αποκοβομουν εγω οχι το παιδι κ εκεινος!

Η γυναικα εχει περιεργη προσωπικοτητα...οκ να δεχτω οτι ο Jimmy εκανε λαθη αλλα εκεινη δεν εκανε?τοσα εκανε γι'αυτη κ επειδη την αγαπαει...κ ελεος πως μπορουν να μας πληγωσουν ξενοι ανθρωποι(πεθερικα)που δν αγαπαμε??γιατι μη μου πειτε οτι λατρευετε την πεθερα σας κ ειδικα στην αρχη...ουτε εκεινη προλαβε να την αγαπησει!κ στην τελικη πηγαν μαζι σε συμβουλο γαμου κ δεν του ειπε οτι φταιει αυτος..δλδ ο αντικειμενικος ξενος ειδικος δεν ξερει κ ξερετε εσεις κ σταυρωνετε τον ανθρωπο???

Ξερω οτι θα με κραξετε γιατι κατα βαθος δεν μπορειτε να δεχτειτε οτιμπορει ενας αντρας να εχει δικιο κ ταυτιζεστε με την καθε γυναικα που "κακοπερναει" αλα στην ουσια θα επρεπε να σκεφτειτε λιγο κ τον συγκεκριμενο αντρα που περναει ενα πραγματικο μαρτυριο κ να μην γραφετε οτι κατηγορια εχετε!

Αυτο που εχω να πω ουσιαστικα ειναι οτι ποτε δεν φταιει μονο ο ενας...παντα φταινε κ οι 2 μεριες...αλλα οταν ειμαστε ενηλικες κ ωριμοι πρεπει να συζηταμε τα προβληματα κ να τα λυνουμε κ να μην φερομαστε σαν 5χρονα(οπως η συγκεκριμενη γυναικα)!

Συγνωμη jimmy αν εθιξα τη γυναικα σου αλλα απορω πραγματικα πως αντεχεις ακομα...ευχομαι να υπαρξει μια λυση που να ειναι καλη για ολους!!!

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθενας καταλαβαινει τα πραγματα απο τη δικη του οπτικη!

αυτο ειναι το μονο σιγουρο;)

Ενταξει ειπαμε γυναικεια αλληλεγγυη αλλα οχι κ ετσι!Συγνωμη που θα το πω αλλα η γυναικα σου αγαπαει μονο το εαυτο της!Εγω που λατρευω τον αντρα μου αν γινοταν κατι τετοιο θα αποκοβομουν εγω οχι το παιδι κ εκεινος!

οπως το βλεπει ο καθενας....εγω ξερω πως απο τη στιγμη που κανεις την οικογενεια σου,απαιτεις σεβασμο προς ολα της τα μελη, οπως κ για να σεβεσαι πρεπει να σε σεβαστουν, κ αφου λεμε κ για εμας, οπου δεν δεχονται/προσβαλλουν/καταριουνται κλπ τον συζυγο μου, ουτε εγω εχω θεση!!!ακομη κ αν ειναι οι γονεις μου,,,,

Η γυναικα εχει περιεργη προσωπικοτητα...οκ να δεχτω οτι ο Jimmy εκανε λαθη αλλα εκεινη δεν εκανε?

χμ....της χωνονταν η πεθερα, πετουσε μπηχτες για τους γονεις της, την προσβαλλε, την καταραστηκε, εγινε ο χαμος κλπ οποτε ναι εκανε το λαθος να μην ζητησει κ αποπανω συγνωμη:rolleyes: διαβασε ολα τα ποστ του τζιμη απο την αρχη κ θα καταλαβεις.....

ολοι κανουμε λαθη, εννοειται, αλλα μερικοι κανουν τραγικα κ δεν ζητουν καν μια συγνωμη, εστω για τα ματια, αλλα βγαινουν κ απο πανω:shock:

(στους γονεις του αναφερομαι, καλα καταλαβατε_)

ακομη κ προσφατα 3 μηνες πριν της εριξαν τηλεφωνικως τις καταρες, δλδ εσενα να σε καταριουνται τα πεθερικα θα στελνεις κ το παιδι απο εκει?????δεν θα σε ενοχλουσε ακομη κ η απαιτηση του συζυγου να παει να το δουνε??????ποσο μαλλον να δωσεις στο δικο σου παιδι το ονομα καποιου που σε καταριεται?????

προφανως ο καθενας εχει τη δικη του οπτικη γωνια, αλλα εγω ετσι τα βλεπω,,,,

τοσα εκανε γι'αυτη κ επειδη την αγαπαει...

ναι, ενω μετακομισε, πηγαινε απο τους γονεις του κ ακουγε ολες τις κατηγοριες προς τη συζυγο κ στεναχωριοταν που η ατιμη νυφη στεναχωρησε τα πεθερικα--ασχετο που εκεινη δεν ξεκινησε κατι, που την εβρισαν κ απο πανω, αληθεια βρε τζιμη, οταν η μαμα σου ειπε πως δεεν μπορει να πατησει σε εκκλησια απο τις καταρες που εχει ριξει στη γυναικα σου τι εκανες?δεν ειπες κατι?

κ ελεος πως μπορουν να μας πληγωσουν ξενοι ανθρωποι(πεθερικα)που δν αγαπαμε??γιατι μη μου πειτε οτι λατρευετε την πεθερα σας κ ειδικα στην αρχη...ουτε εκεινη προλαβε να την αγαπησει!

δεν απαιτω να με αγαπησουν, απαιτω ομως σεβασμο, για να σεβαστω πρεπει να με σεβονται, δεν σεβομαι καποιον μονο λογω ηλικιας./ιδιοτητας ο σεβασμος κατακτιεται.

φυσικα καποιος που σου φερεται ασχημα σε πληγωνει,,,αυτη η κοπελα απο ευγενικη κ ηρεμη μεταλλαχθηκε σε υστερικη με ψυχοσωματικα εξανθηματα, αρα ουτε εκεινη περναει καλα, ακομη κ σημερα.....

κ στην τελικη πηγαν μαζι σε συμβουλο γαμου κ δεν του ειπε οτι φταιει αυτος..δλδ ο αντικειμενικος ξενος ειδικος δεν ξερει κ ξερετε εσεις κ σταυρωνετε τον ανθρωπο???

ο συμβουλος ειπε οτι φταινε οι γονεις του.

εκεινος, αντι να τους θεσει ορια κ μετα να ερθει η προσεγγιση, θελει να χωρισει κι απο πανω τη γυναικα του για λαθη των γονιων του, που καν δεν καταλαβαινουν οτι φταινε καπου κ απο πανω την κατηγορουν

Ξερω οτι θα με κραξετε γιατι κατα βαθος δεν μπορειτε να δεχτειτε οτιμπορει ενας αντρας να εχει δικιο κ ταυτιζεστε με την καθε γυναικα που "κακοπερναει" αλα στην ουσια θα επρεπε να σκεφτειτε λιγο κ τον συγκεκριμενο αντρα που περναει ενα πραγματικο μαρτυριο κ να μην γραφετε οτι κατηγορια εχετε!

εγω διαπιστωσεις κ συμπερασματα διαβαζω κατηγοριες δεν βλεπω

Αυτο που εχω να πω ουσιαστικα ειναι οτι ποτε δεν φταιει μονο ο ενας...παντα φταινε κ οι 2 μεριες...αλλα οταν ειμαστε ενηλικες κ ωριμοι πρεπει να συζηταμε τα προβληματα κ να τα λυνουμε κ να μην φερομαστε σαν 5χρονα(οπως η συγκεκριμενη γυναικα)!

η συμπεριφορα 5χρονου, μονο στη συζυγο δεν ταιριαζει....κ τωρα που το λες, κ οι γονεις του δεν εδειξαν κ πολλη ωριμοτητα, εγω ξερω πως οι ενηλικες οταν κανουν ενα λαθος το παραδεχονται κ κοιτανε να επανορθωσουν, οχι να διαλυσουν μια οικογενεια επειδη η νυφη δεν ανεχθηκε τους οποιους εξευτελισμους....

Συγνωμη jimmy αν εθιξα τη γυναικα σου αλλα απορω πραγματικα πως αντεχεις ακομα...ευχομαι να υπαρξει μια λυση που να ειναι καλη για ολους!!!

χμ....εγω απορω η πως γυναικα του αντεχει ακομη...

Η μητέρα μου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να της "χώνεται", κάνοντας της επισκέψεις όταν εγώ ήμουν στη δουλειά, πετάγοντας της μπηχτές κοκ. Εκανε πολλά τηλ. σε αδιάκριτες ώρες, χτύπαγε κουδούνια στο σπίτι, την ρώταγε περίεργα πράγματα και πετούσε από ότι μάθαινα σπόντες για αυτή και την οικογένεια της. Το κλίμα γρήγορα άρχισε να χαλάει..Η γυναίκα μου παραπονιόταν διακριτικά στην αρχή αλλά εγώ δεν το είχα πάρει πολυ σοβαρά το θέμα, ούτε ήξερα τις ακριβείς διαστάσεις του, και συνεχώς της έλεγα να δώσει τόπο στην οργή για χάρη των καλών σχέσεων..Ομως αυτό δεν άντεξε για πολύ..Η μητέρα μου κατέβηκε σε κάποια στιγμή να ζητήσει εξηγήσεις για την ψυχρότητα της γυναίκας μου και τότε έγινε το μπαμ...Ακολουθησε μια κανονική μάχη με βρισιές κοκ..που εγώ έμεινα με το στόμα ανοικτό.. Μετά ενεπλάκησαν οι δικοί της και το πράγμα γρήγορα χάλασε.

τα λογια του τζιμη ειναι αυτα....

η μητερα του πρωτα καλλιεργησε το κλιμα, κ μετα κατεβηκε σπιτι τους να ζητησει κ εξηγησεις....σαν προμελετημενο μου φαινεται εμενα....ψυχολογικη βια θα το ελεγα σε ενα παιχνιδι εξουσιας πεθερας προς νυφη.

αυτη ειναι η δικη μου αποψη, καποιος αλλος θα εχει αλλη αποψη,

σε δημοσιο φορουμ συζηταμε,αλλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι:)

ολες οι αποψεις ειναι δεκτες κ καλοδεχουμενες

και παλι ευχομαι στον τζιμη οτι καλυτερο!!!(που ξερεις, μετα απο τοσες ευχες ισως ακουστουμε και να πανε ολα καλα!!!

Stefaniana,σίγουρα υπάρχουν πολλές οπτικές και ο καθένας αντιλαμβάνετε διαφορετικά τα πράγματα! Αλλα, σε παρακαλώ, μη λες ότι υποστηρίζουμε την γυναίκα του λόγω γυναικείας αλληλεγγύης, γιατί είναι άδικο. Εχουμε εκλάβει διαφορετικά τα μηνύματα του Jimmy αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποστηρίζαμε μία άποψη μόνο επειδή είμαστε γυναίκες. Προς Θεού δηλαδή!!!

Εγώ, προσωπικά, έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Δεν μιλάω στον αέρα, ούτε κάνω υποθέσεις. Φυσικά και δεν αγάπησα την πεθερά μου ή τον πεθερό μου (ούτε από την αρχή ούτε στο τέλος), αλλά δηλαδή επειδή δεν αγαπιόμαστε, πρέπει όταν με προσβάλουν να πω και συγγνώμη? Γιατί θα τρελαθώ δηλαδή! Και εγώ λατρεύω τον άντρα μου, αλλά επειδή τον λατρεύω, πρέπει να σταματήσω να σέβομαι τον ΕΑΥΤΟ μου? Ολα έχουν όρια.

Να σου πω το εξής. Οταν πήγα εγώ στον άντρα μου και του είπα, ξέρεις οι δικοί σου πετάνε σπόντες μου απάντησε "ελα μωρέ μήπως κάνουν πλάκα".

Ομως, μέσα του, το συγκράτησε, και την επόμενη φορά είχε τα μάτια του και τα αυτιά του ορθάνοιχτα, και το κατάλαβε μόνος του! Θες να σου πω τι έγινε? Ακόμα και στο γάμο μας, καλεσμένοι ήρθαν! Δεν συμμετείχαν πουθενα, δεν ήρθαν ποτέ σε καμία διαδικασία γενικά τους απομάκρυνε. Για δύο χρόνια μας έβλεπαν σε γάμους και βαφτίσια. Μετά προσπάθησαν να εξομαλύνουν τις σχέσεις, υποτίθεται το έπαιζαν καλοί! Για να μην μακρηγορώ, τα πράγματα ξαναέγιναν τα ίδια ή χειρότερα, ΑΛΛΑ την ώρα που ο πεθερούλης μου πήγε να κάνει επίθεση, με πήρε ο άντρας μου από το χέρι και μου είπε "φεύγουμε, δεν έχουμε δουλειά εδώ". Και όταν εγώ ένιωσα την αδικία να με πνιγει, γιατί δεν είχα κάνει τίποτα, και έκλαιγα, με πήρε αγκαλιά ο άντρας μου, που λατρεύω, και μου ζήτησε συγγνώμη για τους γονείς του, συγγνώμη που δεν τα πρόλαβε νωρίτερα, μου είπε πόσο μ' αγαπάει και μου υποσχέθηκε να με προστατεύει μια ζωή. Οσο για τους γονείς του, πέρναγε από το σπίτι τους και δεν ανέβαινε να τους δει. και ενώ η μαμά του δεν είχε πει τιποτα η γυναίκα, (όλα ο καλός μου ο πεθερός) έκανε εμπάργκο και στους δύο. Εχουν ζητήσει δύο φορές συγγνώμη και ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα! Γιατί όταν του λέω ότι θα ξαναγίνουν πάλι τα ίδια, πλέον με πιστεύει!

Ηθελα να πω λοιπόν, στην Stefaniana, που να ξεκαθαρίσω σέβομαι την γνώμη της, ότι όλα μου τα μηνύματα δεν είναι για να κατηγορήσω τον άνθρωπο, ούτε να τον σταυρώσω (!!!), σε καμία περίπτωση, αλλά να του δώσω λίγο να δει από τα μάτια της γυναίκας του! Γιατί όταν έχεις πληγωθεί, τα βλέπεις αλλιώς! Και εγώ, θεωρητικά, λέω ότι δεν με αγγίζει τίποτα, όταν θα μου συμβεί όμως θα έχω τελείως άλλη άποψη. Δεν υποστηρίζω την γυναίκα του έτσι, για πλάκα! Και δεν ταυτίζομαι με την κάθε γυναίκα που κακοπερνάει, γιατί ΔΕΝ κακοπερνάω! Δεν ξέρω γιατί θεώρησες καλό να "μας την πεις" με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν θα μπω και στην διαδικασία να το αναλύσω περαιτέρω. Μπορεί πριν μία-δύο δεκαετίες, οι φεμινίστριες να έκαναν εκστρατείες, αλλά ευτυχώς η δική μου η γενιά δεν έχει επηρεαστεί από αυτές τις εποχές!! Οπότε, θεωρώ ότι μπορώ να διατηρώ την αντικειμενικότητα μου! Αν με καταλαβαίνεις. Αφιέρωσα χρόνο να πω την άποψη μου, για καλό.

Μήπως προσεγγίσει διαφορετικά την γυναίκα του και τελικά σώσουν τον γάμο τους.

Συμφωνω απολυτα με τη roubi.

Μονο να συμπληρωσω κατι.

Οι πραξεις μας εχουν τις και τις συνεπειες τους. Επρεπε εξ αρχης η μητερα του να σκεφτει πως με οσα κανει θα υπαρχουν κ οι αναλογες επιπτωσεις.

Καθε ανθρωπος, ειτε γυναικα, ειτε αντρας εχει την αξιοπρεπεια του.Και στην τελικη, εφοσον ειναι τοσο ανεπιθυμητος/η δεν εχει θεση εκει.Οταν ομως δεν ειναι πλεον μονος/η στη ζωη και εχει οικογενεια αυτο αφορα ολοκληρη την οικογενεια.Και για μενα οικογενεια ειναι αυτη που προκυπτει απο τον γαμο, οι γονεις απο οποια πλευρα κ να ειναι, οφειλουν να σεβονται για να εχουν θεση στην ζωη μας.(προς θεου δεν απαιτουμε να μας αγαπησουν κιολας, αλλα οχι κ να μας προσβαλλουν:shock:)

Για να με σεβαστει καποιος πρεπει αυτοματα να σεβεται και τον συζυγο και τα παιδια μου.Επειδη εφοσον δεν σεβεται τον συζυγο μου, δεν σεβεται ουτε εμενα, οταν προσβαλλει τον συζυγο μου, προσβαλλει κι εμενα.

Για εμενα, οποιος δεν σεβεται τον συντροφο του και βαζει πανω απο αυτον/η γονεις/φιλους κλπ προφανως δεν ηταν ετοιμος για οικογενεια η δεν ηταν σιγουρος για την επιλογη του(γενικα μιλαω τωρα)

Προφανως, τα βλεπουμε διαφορετικα, και εγω εφοσον δεν τους γνωριζω, αντικειμενικα μιλαω, ερμηνευοντας τα ποστ.

Αν εβλεπα οτι εχει δικιο ο θεματοθετης, προφανως κ θα εγραφα αλλα, αλλα η λογικη μου με αυτα που διαβαζω, αυτα μου υπαγορευει να γραψω.

Παντα παραθετουμε τα επιχειρηματα μας,ουτε να τον σταυρωσουμε θελουμε, ουτε να προσβαλλουμε.Ομως η αληθεια ποναει μερικες φορες...

και εμεις σχολιαζουμε οσα εχει γραψει εκεινος.

φυσικα κ ο καθενας εχει αλλη οπτικη γωνια, γι αυτο ειναι τα φορουμ,να ανταλλασουμε αποψεις.

ελπιζω κι εγω να βρεθει μια λυση, δεν ειναι οτι καλυτερο λογω τριτων να διαλυονται οικογενειες....

Το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Εσείς βλέπετε μία γυναίκα που αγαπάει τον άντρα της και γι’ αυτό μένει μαζί του.

Εγώ βλέπω μία γυναίκα που είχε βρει έναν άντρα που δεν μιλούσε επειδή κατάλαβε το σφάλμα του που δεν την στήριξε στην αρχή και τον έκανε ότι ήθελε δύο χρόνια τώρα και που μόλις αυτός άρχισε να αντιδράει άρχισε κι αυτή να πιέζετε.

Αυτός οάντρας καταρρέει, είναι στα όρια της κατάθλιψης και δεν τον βοηθάει. Χίλια δίκια να έχει, τον βλέπει που νιώθει πιεσμένος και ταλαιπωρημένος και δεν κάνει τίποτα, εμμένει στην στάση της. Τι θα πάθει αν τον αφήσει να πάρει το παιδί και το πάει στους δικούς του; Αυτό και μόνο ζητάει ο άνθρωπος. Ζητιανεύει το παιδί του. Φοβάται πως αν πάρει το παιδί του χωρίς να το ξέρει θα στείλει την αστυνομία. Όμως δεν είναι κτήμα της. Είναι και δικό του παιδί μην το ξεχνάμε.

«Θα του βάλουν λόγια», ένα χρονών παιδί ούτε που καταλαβαίνει. Στο κάτω, κάτω ο άντρας της θα είναι μπροστά. Δεν εμπιστευεται ούτε εκείνον; Τότε τι κάνει μαζί του; Μόνο για να τους συντηρεί;

Κι αυτό το παραλογο, «όπου πάει το μωρό, πάει και η μάνα» Αν δούλευε θα το έπερνε μαζί της; Στον παιδικό, θα πάει κι αυτή; Αργότερα, στο σχολείο, στο ποδόσφαιρό, στο καράτε, στο φροντιστήριο…

Τώρα για τις κατάρες που έριξε η πεθερούλα, Τι να πω; Εχω ακούσει κατάρες εγώ στη ζωή μου. Ουυυυ. Αν ήταν να πιάνουν έτσι…. Αν είναι άδικες δεν έχει κανείς να φοβάται τίποτα. Αυτός που έχει ήσυχη την συνείδησή του δεν παθαίνει τίποτα.

Την πεθερά μου την έχω πάει σε όλο τον ιατρικό σύλλογο, για όλων των ειδών τις παθήσεις. Ένα ευχαριστώ 16 χρόνια τώρα δεν έχω ακούσει παρα μόνο να κλαίγετε ότι αν είχε κορίτσι θα ήταν καλύτερα. Και πόσα άλλα. Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Ότι κάνω το κάνω για την δική μου ηρεμία.

Και οι γονείς και ο αδερφός της κοπέλας δεν φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μπήκαν στην μέση, ανακατευτηκαν, του έβαλαν περιορισμούς. Τον ευνούχισαν. Ποιος κάνει κουμάντο τελικά σε αυτή την οικογένεια;

Αν είχε μαλακώσει κι αυτή τη στάση της, δεν λέω να χορεύει κιόλας στο τύμπανο που χτυπάνε, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά. Δεν θα είχαν φτάσει σε αδιέξοδο και σε καταστάσεις τόσο προχωρημένες.

Φοβόταν να μην πάθει πάλι τα ίδια. Μα αν δεν γίνει έστω ένα μικρό βήμα και μετά άλλο ένα κι άλλο ένα, πως θα μάθαινε αν άλλαξαν στάση. Καμιά φορά δεν χρείαζετε κάποιος να μας πει συγνώμη, (που μπορεί και να μην την εννοεί), μπορεί να μας το δείξει με πράξεις. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ να ζητήσω συγνώμη με τίποτα, όμως όταν καταλάβω το σφάλμα μου γίνομαι χαλί και με πατάς, βέβαια αν με πολύ πατήσεις θα νευριάσω και θα αλλάξω στάση. Αν δεν γίνει κατι πως θα μάθουν λοιπόν αν έχει και η άλλη πλευρά καλή διάθεση;

Η βάφτιση κατά τη γνώμη μου θα ήταν ένα τέτοιο βήμα για να μαλακώσουν οι σχέσεις, αρκεί ο jimmy να έλεγε και να έθετε όρια και περιορισμούς σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι δεν θέλει να δημιουργήσουν κατάσταση και να διατηρήσουν ένα όμορφο κλίμα για χάρη του παιδιού. Να ζητήσει στους γονείς και λοιπούς συγγενείς να φερθούν με τρόπο και ευγένεια και όχι ψυχρά στη γυναίκα του και και στους συγγενείς της, να σκάσουν και κανένα χαμόγελο στα χείλη τους. .. Και στη γυναίκα του και στους δικούς της συγγενείς να κρατήσουν πολιτισμένο το κλίμα. Τώρα αν υπάρχει φόβος ότι θα χαλάσει η βάφτιση είτε από τους μεν έιτε από τους δε… καλύτερα να μην είναι κανένας τους.

Όσο για το όνομα… Εγώ θα σε συμβούλευα ένα ουδέτερο όνομα για να έχετε ηρεμία. Το όνομα δεν κάνει τον άνθρωπο. Το παιδί να είναι γερό και να πάρει την ευλογία. Πες πως αυτή είναι και η τελευταία παραχώρηση που κάνεις στη γυναίκα σου για το καλό της σχέσης σας.

Και θα σου πω ακόμη μία φορά. Μην ακούς την μάνα σου. Οι πεθερούλες έχουν μοναδικό ταλέντο στο να κάνουν τις κακομόιρες (τρομερές ηθοποιοί). Η κουβέντα που σου είπε «τις έριξα τόσες κατάρες που φοβάμαι να πάω στη εκκλησία» είναι καθαρά για να σου δημιουργήσει έσένα θέμα και να πεις η κακούργα η γυναίκα μου που έφερε την καημένη την μάνα μου σε αυτή την κατάσταση. Αν φοβόταν τον Θεό, δεν θα έριχνε κατάρες.

Πριν λοιπόν πέσεις σε κατάθλιψη (εκεί βαδίζεις έτσι όπως σε εχουν βάλει στη μέση και σε χτυπάνε και οι δύο πλευρές).

Θέσε όρια και περιορισμούς. Απαίτησε και από τις δύο πλευρές να σταματήσουν να τεντώνουν το σκοινί. Και σταμάτα να πηγαίνεις να συζητάς τα οικογενειακά σου με το σόι σου. Μόνο μπερδεψούρες θα σου κάνουν. Θα τα βάζουν με την γυναίκα σου που σε φέρνει σε αυτή την κατάσταση. Δείξε τους ότι είσαι ευτυχισμένος μαζί της (και ας μην είσαι) και θα δεις που θα σταματήσουν να χώνονται. Μίλα με κανέναν κολλητό σου για τα προβλήματά σου. Αυτός που είναι έξω από το πρόβλημα θα σε συμβουλέψει καλύτερα.

Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη και δεν περιμένω να την κάνεις πράξη σώνει και ντε. Απλά να την σκεφτέις, μήπως και κάποια από αυτά που εγραψα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Καλή υπομονή και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Διαφημίσεις

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι φταινε ΟΛΟΙ!!!Εμενα δεν θα μου εκανε κανενας τπτ τετοιο γιατι ΔΕΝ θα το επετρεπα!κ που ξερετε οτι εκεινη ηταν ηρεμη κ ευγενικη??ησασταν μπροστα???επειδη δεν ησασταν μη βγαζετε συμπερασματα!κ η ανωριμοτητα χαρακτηριζει ολους...αλλα επειδη τα πεθερικα ειναι κ μιας ηλικιας κ δν μπορουν να αλλαξουν τωρα ας προσπαθησουν οι νεοτεροι ανθρωποι που εχουν μια καποια παιδεια να μην φτανουν τα απραγματα στα ακρα!ειναι κριμα για το ζευγαρι κ πολυ περισσοτερο για το παιδακι γιατι δεν το βλεπω να εχει μια ηρεμη κ ευτυχισμενη ζωη!Αυτα...δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν για ενα θεμα που δεν με αφορα παρα μονο απο κοινωνικο ενδιαφερον...

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι φταινε ΟΛΟΙ!!!Εμενα δεν θα μου εκανε κανενας τπτ τετοιο γιατι ΔΕΝ θα το επετρεπα!

και καλα θα εκανες

κ που ξερετε οτι εκεινη ηταν ηρεμη κ ευγενικη??ησασταν μπροστα???επειδη δεν ησασταν μη βγαζετε συμπερασματα!

ο ιδιος το εχει πει, διαβασε ολα τα ποστ;)

κ η ανωριμοτητα χαρακτηριζει ολους...αλλα επειδη τα πεθερικα ειναι κ μιας ηλικιας κ δν μπορουν να αλλαξουν τωρα ας προσπαθησουν οι νεοτεροι ανθρωποι που εχουν μια καποια παιδεια να μην φτανουν τα απραγματα στα ακρα!

επειδη δεν μπορουν να αλλαξουν, εχουν το ακαταλογιστο:shock::shock::shock:

δλδ οι νεοι ας ακουν προσβολες?μεσα στο σπιτι τους?να τους τηλεφωνουν κ να πετανε καταρες κ να λενε κ ευχαριστω?

εγιναν ολα αυτα, κι αντι ναεπανορθωσουν, ζητανε μονο να δουν το παιδι, επειδη ο καθενας αντιδρα διαφορετικα ουτε εγω θα εστελνα το παιδι μου σε ατομα που μου εχουν ασκησει ψυχολογικη βια, που αρρωστησα για χαρη τους, που κοντευουν να διαλυσουν το γαμο μου κ απο πανω λενε οτι φταιω εγω που ειμαι αδιαλλακτη:shock::shock::shock::shock: κ αντι ο χρονος να λειτουργησει προς οφελος ολων ακομη κ προσφατα με παιρνουν κ με καταριουνται στο τηλεφωνο:shock:για εμενα δεν τα θελει η κοπελα ολα δικα της, οι αλλοι τα θελουν ολα δικα τους, και παλι γνωμη μου ειναι;)

ειναι κριμα για το ζευγαρι κ πολυ περισσοτερο για το παιδακι γιατι δεν το βλεπω να εχει μια ηρεμη κ ευτυχισμενη ζωη!Αυτα...δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν για ενα θεμα που δεν με αφορα παρα μονο απο κοινωνικο ενδιαφερον...

ουτε εγω θελω να μπω σε αντιπαραθεση, αλλα μερικα πραγματα που για μενα ειναι αυτονοητα, για αλλους ισχυει το αντιθετο, σεβαστο.

κι εγω ευχομαι ολα να πανε καλα.

Σε αρκετα ποστ εχω διαβασει οτι το παιδι ειναι ενος κ δεν καταλαβαινει..εννοειται οτι καταλαβαινει τα παντα.οχι οταν μας βολευει καταλαβαινει κ οταν δεν μας βολευει ειναι μικρο..

Η αλήθεια ειναι οτι με το μήνυμα της stefaniana ένιωσα λιγο θιγμενη, μπορεί μα μην κατάλαβα καλα! Αλλα ποτε με το σήμερα δεν με έχει κατηγορήσει για μεροληψια. Προσπαθώ πάντα να είμαι δίκαιη και αντικειμενική.

Επίσης, θέλω να πω οτι μερικές φορες όσο και ν λέμε δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι, μερικοί άνθρωποι παίρνουν θάρρος μόνοι τους. Τουλάχιστον με εμάς έτσι έγινε.

Εγω εχω καταλάβει πως οι γονείς σου, jimmy, βρίζουν την γυναίκα σου και εσυ δεν αντιδρας. Αν τελικά πάρεις το παιδι, και βρίζουν την γυναικα σου μπροστά του, θα αντιδράσεις; Ποιος σας είπε οτι τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν; Εγω πιστεύω πως το ποτε και αν θα δούνε το παιδι, ειναι το τελευταίο που πρέπει να δουλεψεις. Γνώμη μου, και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, οτι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ σας τοσο πολυ, που δεν ξέρω αν θα καταφέρετε να τα διορθώσετε. Ελπίζω ο θεός να σας δώσει δύναμη και φώτιση. Στην τελική, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση κοιτάξτε το μικρο σας θαυματακι και οτι αποφασίσετε, να ειναι πάντα με γνομωνα το καλο του παιδιού σας! Αυτο άλλωστε ειναι πανω και απο εσάς!!

Και να πω και κάτι τελευταίο, jimmy, στα μηνύματα μου δεν ήθελα ποτε να σε προσβαλω, ούτε να σε θιξω. Αν το έκανα ζητάω συγγνώμη. Μονο επειδη εχω περάσει απο ίδιες καταστάσεις, νομιζω μπορω να νιώσω λιγάκι την γυναίκα σου και να σε κάνω να δεις μέσα απο τα δικά τησ ματια!

Εύχομαι το καλύτερο!!

Οχι οι νεοτεροι δεν πρεπει να ανεχονται προσβολες...αλλα θα πρεπει να μπορουν να τις αντιμετωπισουν!Εχετε καταλαβει οτι το θεμα δεν ειναι τα πεθερικα αλλα το ιδιο το ζευγαρι??κ οι γονεις της κοπελας δεν ειναι αγιοι.οσο επιτρεπουν κ οι δυο να επεμβαινουν οι γονεις τους τοσο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα!Δυστυχως δεν γινεται να αποκοπουμε απο τις οικογενειες-ριζες μας εδω στην Ελαδα γιατι ετσι εχουμε μεγαλωσει!Γι'αυτο κ δυσκολευεται κ ο jimmy.εχουμε την αναγκη σαν ανθρωποι να νιωθουμε οτι ανηκουμε καπου...κ αρχικα ανηκουμε στην ομαδα που λεγεται οικογενεια!

Κ οκ λεει σε ποστ οτι ηταν ηρεμη η γυναικα του, το εχω διαβασει, αλλα οταν ηταν εκεινος μπροστα!οταν δεν ηταν??επειδη δεν ημαστε ουτε εμεις δεν ξερουμε τι γινοταν!Κ στην τελικη γιατι τα πεθερικα δεν ηθελαν την συγκεκριμενη κοπελα???ηταν απλως διαταραγμενα???αν ηταν καλο ειναι να επισκεφθουν ψυχιατρο κ δεν το λεω ειρωνικα.δεν μπορω να πιστεψω πως στα καλα καθουμενα ενας ανθρωπος φερεται ασχημα σε καποιον...ή κατι του εκανε ή κατι δεν παει καλα μεσα στο κεφαλι του!

Συνεπως μην καρφωνετε τον ανθρωπο κ τον κατηγορειτε οτι κρεμεται απο τα φουστανια της μαμας του,γιατι κ εκεινος περναει πολυ ασχημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...