Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 58 λεπτά , Antonia_ είπε:

      Υπάρχει κ η επίκτητη θρομβοφιλια εκτός της κληρονομικής που είναι γονιδιακή. Εμένα η αιματολογος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό που έχω που είναι γονιδιακό, πρέπει αν μείνω έγγυος ν κάνω εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια. Υπάρχει κ το αυτοάνοσο αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που προκαλεί θρομβωσεις.

      Για αυτό μου ειχε γραψει η αιματολογος στη βεβαίωση που μου είχε δώσει παλιότερα ότι σε εγκυμοσυνη μεταξύ 8-12 εβδομάδα να πάω για να γίνει έλεγχος για αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο? Τώρα την έψαξα και είδα ότι το σύνδρομο το ονομάζει επίκτητη-αυτοανοση θρομβοφιλια. Το θυμόμουν ότι πρέπει να πάω αλλά δεν θυμόμουν τι έγραφε η βεβαίωση...άρα ναι πρέπει να γίνει έλεγχος από αιματολογο ξανά στην κύηση.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΥΝΙΑ MOTHERCARE


Recommended Posts

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΥΝΙΑ MΟTHERCARE μοντέλο : «Kingparrot 4 poster» ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΣ.Η ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ 800,00€.

Τιμή πώλησης 500,00€ με δώρο το στρώμα το οποίο είναι ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ. (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ):D

τηλ.επικοινωνίας: 6979554557 ( όχι μετά της 21:00μμ)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...