Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , nat11 είπε:

      Καλημέρα σε ολες κορίτσια!

      Εγω ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα σε πρώτη προσπάθεια με δωρεά ωαρίων. Ηλικια ειμαι 41 και μετα απο 2.5 χρόνια εξωσωματικών που ξεκίνησα με καλή ΑΜΗ 1,7 (για 39 ετων) αλλα φραγμενες σαλπιγγες. Εκανα 2 εμβρυομετοφορες ,ειχα περσι μια κυηση που σταματησε λογω χρωμοσωμικου και το μαθαμε στην αυχενικη. Η θλιψη τεραστια οπως καταλαβαινεται,παρόλο που ολες εκεινες τις 12 εβδομαδες ποτε δεν το χα "δεσει" μεσα μου 100% οτι θα γινει..Περιμενα πως και πως την αυχενικη για να χαλαρωσω κάπως..Μετα απο την αποβολή ξεκινησαμε ωοληψιες και προεμφυτικους  και καταληξαμε μονο σε 1 καλη βλαστοκυστη απο 3 διεγερσεις και εμβρυομεταφορά με 0 χοριακη..Για μενα πλεον η απογοητευση απο αυτη τη διαδικασια των προεμφυτικων ηταν τεραστια και η ψυχολογια μου πολύ κακή. Μου φαινοταν σα να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα, δηλαδη απο 15 ωαρια να φτανουμε σε 4 βλάστοκυστες, μια καλη και καμια εγκυμοσυνη,σαν μια προσπαθεια που θα κραταγε για παντα.. Οποτε θεωρησα τη δωρεα μονοδρομο. Ευτυχως και ο αντρας μου που δεν τρελαινοταν αρχικά με την ιδεα, ενιωθε τα ιδια, οπότε το προχωρησαμε. Δεν ξερω πως θα παει,ελπιζω συντομα καλα, αλλα προσωπικα ενιωσα τεραστια ανακουφιση με την αποφαση μας. Δε θα σας πω οτι δε θα θελα να ναι με δικα μου ωάρια,αλλα η επιθυμια μου ειναι τότο μεγαλη που το μονο μου με νοιαζει ειναι να ερθει συντομα και να ναι ενα υγιές μωρακι! Καλή επιτυχία σε ολες οσες εισαστε στη διαδικασία ευχομαι με οποιο τρόπο επιλέξετε!

      Καλημέρα

      καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!!! τα ίδια συναίσθηματα, αυτό που λες ότι φαίνεται σαν μία προσπάθεια που θα κρατήσει για πάντα, αλλά και η ανακούφιση μετά την απόφαση.

      εγώ ξεκίνησα στα 41 με άμη 4,3, πάρα πολύ καλή για την ηλικία μου , 5 διεγέρσεις, τα ποσοστά γονιμοποίησης επίσης καλά 1 στο 1,  6 στα 7,  5 στα 6 φτάσανε στο στάδιο της βλαστοκύστης,  2 εμβρυομεταφορές, 1 προεμφυτευτικός.  αποτέλεσμα κανένα .

      η απογοήτευση μου τεράστια. έτσι πριν από 7 μήνες , άλλαξα γιατρό και πήγα αποφασισμένη για δωρεά χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. γελώντας του είπα "εγώ αύριο έχω γεννέθλια κλείνω τα 44...καταλαβαίνετε... ! " και με κοιτούσε με ένα γλυκό χαμόγελο... που μου απάλυνε όλες μου τις πληγές. ανακουφισμένος που δεν θα χρειαζόταν να παρασυρθεί από τυχόν επιθυμία μου να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. 

      εμείς περιμένουμε, λίγο ακόμα για εμβρυομεταφορά ,πιστέυω μέσα στον Ιούλιο ή τον Αυγουστο. Εύχομαι !

      πολλά  ζευγάρια που κατάφεραν να έχουν τα παιδάκια τους μετά από δωρεά λένε ότι κάποια στιγμή ξεχάσανε πως το κάνανε. ένα κοντινό μας ζευγάρι δεν θυμάται ούτε τα βήματα που κάνανε, πως έγινε κτλ, ούτε καν και τις προσπάθειες με τα δικά τους. ίσως είναι έτσι, θα δούμε και εμείς. η ζωη έχει τόσες εμπειρίες, τόσες στιγμές, τόσα που θα έχουμε να ζήσουμε με τα παιδάκια μας, που νομίζω ότι πραγματικά αυτό θα ξεχαστεί. μην ξεχνάς πως τα πάντα θα τα ρυθμίσεις εσύ στη ζωή του. από την ώρα της μεταφοράς όλα ¨μπαίνουν¨ στη θέση τους έτσι όπως τα ρυθμίζει το δικό σου σώμα.  πρόσφατα διάβασα μια νέα έκφραση " ωοκύτταρο" .

      καλή επιτυχία !!

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ


Recommended Posts


Διαφημίσεις

oλοκαινουρια μπλουζίτσα 4 ευρω!!!Με το καρτελάκι της.

https://imageshack.com/i/eyTsqNZvj

μπουφανακι για 6 μηνων marasil 3 ευρω!!

https://imageshack.com/i/ipxNw1wZj

2 φορμακια 9-12 μηνων 4 ευρω και τα 2http://imageshack.com/i/ipC4NcNlj

6 ζευγαρια σκουλαρίκια 3 ευρω!!

https://imageshack.com/i/eyaCU0NVj

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...