Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Μακάρι να βγει θετική και λάθος τα τεστ. Αλλά όπως και να έχει, δεν χάθηκαν όλα. Δεν τελείωσαν οι μήνες. Και δεν στο λέω ελαφρά τη καρδία αυτό, ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις, όπως και οι περισσότερες εδώ μέσα. Στολίστε το σπίτι σας, χαλαρώστε και απολαύστε τη γιορτινή περίοδο που έρχεται. Και όλα θα γίνουν!

Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και να περασουμε ομορφα τις γιορτες!και πιστευω να πιασουμε καιβτο σπορακι μας...

1 hour ago, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακιααα, εγω χθες στο σκουπισμα ειδα λιγο καφε ανοιχτο (μπεζ θα ελεγα) οποτε ερχεται το κοριτσι μου

@alina80 πως εισαι σημερα?? αν δεν δεις αιμα δεν πιστευουμε αυτα που λες :) 

@elenakii22 τελεια η κοιλιτσα σου :wub:

@t1t1n4k1 κοπελα μου να κανεις ακριβως οτι σου λεει ο γιατρος σου

πηγες??? τι ωρα σου ειπαν??

@Antila μου τι τελεια νεα ειναι αυτα, μπραβο κοριτσι μου μια πολυ γλυκια εγκυμοσυνη σου ευχομαι :D 

Καλημερααα ναι πηγα 1 η ωρα θα βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι αυτη την ωρα θα ειμαι σε αναμενα καρβουνα αν και νομιζω οτι μου έρχεται το νιωθω...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 50 λεπτά , Ani ani είπε:

αχχχχ απο τα καλυτερα φαγητα αυτο που λες..οπως κι οι τορτιγιες..γιαμι!!

Λοιπον να σας γλυκανω λιγο ακομα;; η μαμα μου με αφορμη το μπεμπη εμαθε να πλεκει..αυτα ειναι τα πρωτα της..φανταζεστε  ποσο μικροσκοπικα ειναι ε;;

2d0ngqv.jpg

τελεια!!!!εμενα πλεκει η πεθερα μου κ μου εχει φτιαξει πολλα...τωρα φτιαχνει κ σχεδια σε σεντονια κ κουβερτες κ σε πανες...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@Ani ani μας ανοίγεις την όρεξη και για μωράκια!!θελω ένα μωράκι μικροσκοπικό να το έχω αγκαλίτσα!!!μην με τρελαίνεται σημερααααα κοιλίτσες πλεκτά μικροσκοπικά!!γεννησε η κοπέλα από πάνω μας πριν λίγο καιρό θα της το πάρω κανονίστε!!!χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κοριτσια μου αρνητικο ειναι:-(... Θα περιμενω μεχρι Δευτέρα και αν δεν ερθει θα παρω το γιατρό μου..

Λυπάμαι κοπέλα μου θα έρθει όμως και το θετικό δεν απελπίζομαστε!!!.μηπως άργησες να κανεις ωορρηξια και έρθει πιο μετά?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Λυπάμαι κοπέλα μου θα έρθει όμως και το θετικό δεν απελπίζομαστε!!!.μηπως άργησες να κανεις ωορρηξια και έρθει πιο μετά?

Τι να πω δεν ξερω.. Αλλα πρωτη φορα εχω καθυστέρηση.. Ισως και απο το αγχος μου..

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Κοριτσια μου αρνητικο ειναι:-(... Θα περιμενω μεχρι Δευτέρα και αν δεν ερθει θα παρω το γιατρό μου..

δεν το βαζουμε κατω καλη μου, δεν ηρθε τωρα...δεν πειραζει την επομενη θα ειμαστε πιο τυχερες ;)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ani ani μας ανοίγεις την όρεξη και για μωράκια!!θελω ένα μωράκι μικροσκοπικό να το έχω αγκαλίτσα!!!μην με τρελαίνεται σημερααααα κοιλίτσες πλεκτά μικροσκοπικά!!γεννησε η κοπέλα από πάνω μας πριν λίγο καιρό θα της το πάρω κανονίστε!!!χαχαχαχαχα!

εισαι απειλητικη λοιπον..ενταξει σταματαω..αντε γρηγορα να εχεις κ εσυ!!! να το ζουλας και να το γεμισεις φιλια!!!

@caramel_83 σε ευχαριστωωωω

@Μάντη λυπαμαι για τα αποτελεσματα σου ομως μην το βαζεις κατω..ολες εχουμε περασει απο αρνητικα αποτελεσματα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Μάντη είπε:

Τι να πω δεν ξερω.. Αλλα πρωτη φορα εχω καθυστέρηση.. Ισως και απο το αγχος μου..

Μπορει αυτό τον μήνα να αγχώθηκες και να μπλοκαρες ωορρηξια και άργησε να γίνει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Μάντη είπε:

Kαλημερα , δεν πειραζει .. ο επομενος μηνας θα ειναι πιο τυχερος! 

Μια φιλικη συμβουλη , να χαλαρωσεις γτ μαλλον απο το αγχος σου εχεις μπλοκαρει τον οργανισμο σου .. Αφου καθε μερα τεστ εκανες ! πριν την αναμενομενη περιοδο!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

αχχχχ απο τα καλυτερα φαγητα αυτο που λες..οπως κι οι τορτιγιες..γιαμι!!

Λοιπον να σας γλυκανω λιγο ακομα;; η μαμα μου με αφορμη το μπεμπη εμαθε να πλεκει..αυτα ειναι τα πρωτα της..φανταζεστε  ποσο μικροσκοπικα ειναι ε;;

Τι όμορφο! Χαζό γιαγιά από τις λίγες προβλέπεται η μαμά σου!

@Nati85 αν θες βοήθεια να βουτήξεις το μωρό της γειτόνισσας πες μου. Είμαι εκπαιδευμένη. Με μια φίλη μου οπότε βλέπουμε μωρό ή νήπιο που μας αρέσει (πάντα κορίτσια για κάποιο λόγο) πάντα αυτό λεμε. "Το κλέβουμε;". Οπότε είμαι εκπαιδευμένη να ξέρεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν πειράζει κοριτσάκι. Μάλλον έκανες πιο αργά ωορρηξία. Συμβαίνει καμιά φορά, αλλάζει ο κύκλος. 

πρίν από 51 λεπτά , Μάντη είπε:

@Μάντη μου ακου να δεις τι ειχα παθει μια φορα...περιμενα να αδιαθετησω...ειχε πρηστει το στηθος μ οσο δεν παει...ειχα καθυστερηση μια βδομαδα κ ελεγα στο αγορι μουωοτι ειμαι μαλλον εγκυος γτ ειχαμε ελευθερες επαφες..περασαν 3βδομαδες εκανα τεστ αρνητικο μεχρι π πηγα στον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν ορμονικο ...και ετσι ενα μηνα δεν μ ηρθε καθολου κ ηρθε ακριβως οπως επρεπε τον επομενο

@Ani ani @caramel_83 @Dimitr@17 @alina80 @ada32 @Nati85

Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ! Μου δίνετε πολυ δυναμη... Γτ πραγματικα απογοητευτικά πολυ... Και εχετε δικιο απο το πολυ αγχος μεχρι και καθυστερηση προκάλεσα ! Πρέπει να χαλαρωσω! Και αν ειναι να ερθει θα ερθει!

• Μου αρέσει 3

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...