Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σας γλύκες!!!!!Εκανα την καμπύλη,ΑΜΗ και τον δείκτη ενδομητρίωσης!!!Τρίτη θα βγεί η αμη αργεί!!!!Απόγευμα θα ξέρω τα άλλα!!!Με ρούφηξαν 3 φορές χαχχαχ!!!!Αλλά η γυναίκα που μου πήρε τη πρώτη φορά με πέθανε!!!!Και τώρα που σας γράφω με πονάει το χέρι!!!!!

Καλά αποτελέσματα !πόση ώρα έκατσες τελικά για την καμπυλη ήταν η μικρή?

@alina80 όχι εγώ θα κάτσω εσύ αν θες πήγαινε πάνω θα φυλάω εγώ τα κάτω!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Γεια σου ταίρι!! Πότε θα πάς για υπέρηχο πάλι; Να μας πεις τις τιμές σου να τις συγκρίνουμε θα πάω κι εγώ την άλλη βδομάδα λέω Παρασκευή. Έχω και εγώ γραμμένες βιταμίνες d, b12, σάχαρο, χολιστερλινη, τριγλυκαιρίδια, φυλλικό οξύ και όλες του θυροειδή να κάνω!!! Και γενική για αιμοσφαιρίνη κλπ και υπέρηχο! Κορίτσια μιλάμε πολύ πράγμα, ελπίζω να βγουν καλές για να μην αγχώνομαι!

εγω εχω παρομοιες γραμμενες κ σκεφτομαι πως αυτα ειναι τα ευκολα...... αυτα με ενα χαπακι ρυθμιζονται ολα...... 

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Γεια σου ταίρι!! Πότε θα πάς για υπέρηχο πάλι; Να μας πεις τις τιμές σου να τις συγκρίνουμε θα πάω κι εγώ την άλλη βδομάδα λέω Παρασκευή. Έχω και εγώ γραμμένες βιταμίνες d, b12, σάχαρο, χολιστερλινη, τριγλυκαιρίδια, φυλλικό οξύ και όλες του θυροειδή να κάνω!!! Και γενική για αιμοσφαιρίνη κλπ και υπέρηχο! Κορίτσια μιλάμε πολύ πράγμα, ελπίζω να βγουν καλές για να μην αγχώνομαι!

Γειά σου Κικούλα μου!!!!!Ναι κατά τις 6 θα σας γράψω!!!Μόνο που Τρίτη θα ξέρω της ινσουλίνης και αμη!!!Η d σου πρέπει να είναι πάνω από 25 για να είναι καλή και η b12 πάνω από 300!!!Φυλικό ο γιατρός μου δεν ασχολήθηκε καν το θεώρησε δεδομένο να πιώ φυλλικό!!!Χοληστερίνη έχεις ξανακάνει?200 είσαι στο όριο!!!Το απόγευμα θα πάρω και χοληστερίνη,θυροειδή κλπ του αντρούλη!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

εγω εχω παρομοιες γραμμενες κ σκεφτομαι πως αυτα ειναι τα ευκολα...... αυτα με ενα χαπακι ρυθμιζονται ολα...... 

Χαπάκι παίρνω ήδη και Τ4 και filicine. Έχεις δίκιο όμως, απλά είναι μέχρι να δω τις τιμές ότι είμαι οκ αλλιώς τζάμπα φοβάμαι :?.

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Δεν ειχες μια βιοχημικη? Ποσος καιρος εχει περασει? Εγω χρησιμοποιω αλλα συμφωνα με τον ενδοκρινολογο μου το οτι κανω πολυ αργα ωορρηξια δεν ειναι καλο οποτε θα δουμε τις εξετασεις μου παλι μηπως χρειαστω αγωγη. Εν τω μεταξυ παιρνω κ ινοφερτ. Ισως αυτο φταιει κοριτσι που δεν εχει κατσει ακομα.. Εγω στην αρχη πηγαινα βασει υγρων κ νομιζα 15η κανω ωορρηξια κ μετα σταματαγα επαφες. ελα ομως που κανω 17η με 20η, αφου τελειωσουν τα συμπτωματΑ  δηλαδη της ωορρηξιας.... 

Κοριτσι ο γιατρος μου ειπε μαλλον δεν ηταν τιποτα η υποψια γτ αλλιως θα ειχε δειξει εστω μια τραχηλητιδα το παπ.... Παρολα αυτα κι εγω νομιζω καλα καναμε κ πηραμε την αγωγη κ θα συνεχισουμε προσπαθειες στο νεο κυκλο καθαροι κ απο υποψιες! :D

Εγω ειχα μια παλινδρομη οταν ημουν 5 και κατι εβδομαδων τον οκτωβριο που μας περασε..ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση...το επεβαλε απο μονος του ο οργανισμος...εμεις κανουμε γενικα και μετα την 15η ισως για αυτο δεν εχω παρει μεχρι τωρα τεστακια..αλλα μετα απο αυτα π εχω ακουσει εδω ειμαι περιεργη να δω ποτε κανω ωορηξια γτ αλλιως δεν την καταλαβαινω...

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Χαπάκι παίρνω ήδη και Τ4 και filicine. Έχεις δίκιο όμως, απλά είναι μέχρι να δω τις τιμές ότι είμαι οκ αλλιώς τζάμπα φοβάμαι :?.

Υπέρηχο θα κάνω την Τρίτη!!!15 μέρα το ωάριο ήταν 13χιλ!!!Εχουμε ακόμα!!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Πάντως κι εγώ που τα χρησιμοποίησα αυτό τον κύκλο μπερδεύτηκα. Επίσης νομίζω ότι επηρέασε την οωρρηξία μου και άργησε να γίνει ή δεν πόνεσε όσο συνήθως. Σίγουρα είμαι και λίγο αγχωμένη με τις εξετάσεις υγείας αυτό το διάστημα ίσως φταίει κι αυτό. Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που λέω, να μην επηρεάζει, αλλά ρε κορίτσια έκανα από 11η μέρα και έγινε ελάχιστα πιο έντονη την 14η, άρα θα έπρεπε να κάνω οωρρηξία μέχρι χθες που ήμουν στην 16η μέρα και πόνος άφαντος; Υγρά είχα πολύ νωρίτερα 11-12 μέρα μόνο. Σου εύχομαι να μη χρειαστείς να τα κάνεις καθόλου! 

Απλα σε κυκλο 30αρι ποτε να ξεκινησω τα τεστ?

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σου Κικούλα μου!!!!!Ναι κατά τις 6 θα σας γράψω!!!Μόνο που Τρίτη θα ξέρω της ινσουλίνης και αμη!!!Η d σου πρέπει να είναι πάνω από 25 για να είναι καλή και η b12 πάνω από 300!!!Φυλικό ο γιατρός μου δεν ασχολήθηκε καν το θεώρησε δεδομένο να πιώ φυλλικό!!!Χοληστερίνη έχεις ξανακάνει?200 είσαι στο όριο!!!Το απόγευμα θα πάρω και χοληστερίνη,θυροειδή κλπ του αντρούλη!!!!!

Ναι έχω κάνει αλλα πέρσυ το Μαρτιο και δεν είχα χοληστερίνη! Τις βιταμίνες και το φυλλικό κάνω πρώτη φορά. Α τώρα που τις ξαναείδα λέει και κρεατινινη αιματος και τρανσαμινασες!! Τι είναι αυτά; Τα έχετε κάνει; Τρομακτικά ακούγονται!

Επεξεργάστηκαν by kido
προσθήκη

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλά αποτελέσματα !πόση ώρα έκατσες τελικά για την καμπυλη ήταν η μικρή?

@alina80 όχι εγώ θα κάτσω εσύ αν θες πήγαινε πάνω θα φυλάω εγώ τα κάτω!

Νάτι μου 2 ωρίτσες έκατσα!!!Μαλλον η μικρή ήταν!!!Ευτυχώς δεν αναγούλιασα με το σιρόπι!!!χαχχαχχ!!!Είχε γεύση πορτοκάλι!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Απλα σε κυκλο 30αρι ποτε να ξεκινησω τα τεστ?

12η μέρα για σιγουριά. Έχει οδηγίες πάνω το τεστ ανάλογα με τον κύκλο. Εγώ που κάνω 28-29 αρχισα 11η.

Just now, kido είπε:

Ναι έχω κάνει, δεν είχα χοληστερίνη! Τις βιταμίνες και το φυλλικό κάνω πρώτη φορά. Αν τώρα είδα λέει και κρεατινινη αιματος και τρανσαμινασες!! Τι είναι αυτά; Τα έχετε κάνει; Τρομακτικά ακούγονται!

Μη φοβού!!!!Για το συκώτι είναι!!!!Στην ουσία ένα ετήσιο τσεκ απ είναι!!!!Ολα μια χαρά θα είναι!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Μην αγχωνεσαι βρε συ για αυτα απλες εξετασεις ειναι.. Εγω σκεφτομαι οτι κ κατι να μη βγει καλο τροπος υπαρχει να ρυθμιστει, οποτε δε σκαω κιολας. Πιο πολυ θα ανησυχουσα αν ηταν κτ που δε μπορει να διορθωθει ευκολα. 

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω ειχα μια παλινδρομη οταν ημουν 5 και κατι εβδομαδων τον οκτωβριο που μας περασε..ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση...το επεβαλε απο μονος του ο οργανισμος...εμεις κανουμε γενικα και μετα την 15η ισως για αυτο δεν εχω παρει μεχρι τωρα τεστακια..αλλα μετα απο αυτα π εχω ακουσει εδω ειμαι περιεργη να δω ποτε κανω ωορηξια γτ αλλιως δεν την καταλαβαινω...

Συγνωμη βρε Δημητρουλα νομιζα βιοχημικη ειχες... Αν κανετε κ μετα ισως απλα δεν εχει τυχει.. ουσιαστικα μετα την παλινδρομη προσπαθειτε 3 μηνες μοναχα.... Ειναι νωρις ακομα για να ανησυχησεις.... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...