Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

μανιτσα μου τι τρελαινεσαι ετσι μονη σου; κ εσυ αν ησουν με αλλον αντρα μπορει να ειχες παιδι τωρα. ποτε δεν ξερεις... it takes two to tango! μια διεγερση εχεις κανει κι αυτη δεν εδωσε κ τις αριστες βλαστοκυστες. ισως κ λιγο αναμενωμενο να μην εχεις επιτυχια. εγω στη θεση σου θα χαιρουμουνα με το σπερμα και που ολα οσα εχω ελεγξει ειναι κομπλε κ απλα θα προχωρουσα βουρ σε διεγερση. τι καθεσαι τωρα κ προβληματιζεσαι ; επειδη ο χρονος μετραει αντιστροφα για εμας καλως η κακως, πηγαινε εκει να μαζεψεις ωαριακια κ μην σκοτιζεσαι πλεον με αλλα. ολα under control τα εχεις κ ειναι σουπερ κ το σπερμα. δηλαδη πραγματικα νιωσε αισιοδοξη κ απλα προχωρα. 

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

καλωσηρθες Σουρη… και εσυ επισης γιατι τρελαινεσαι ετσι μανα μου με την πρωτη αποτυχια; εισαι 43 και προφανως και ολα τα ωαρια δεν θα ειναι τοπ ποιοτικα, αλλα εφοσον εχεις και φτανουν κ βλαστοκυστες, εχεις παντα πιθανοτητες να βρεις το ενα το καλο που λεμε. στην ηλικια σου θεωρω πρεπει να μεταφερεις δυο. αααν τοσο πολυ υπαρξει μετεπειτα κατι που να αγχωνει εσενα η τους γιατρους, μπορει να γινει μειωση. εχω φιλη που εκανε μειωση στα 47 απο επιλογη γιατι κ εκεινη ειχε δυο παιδια ηδη κ φιλη που εκανε αναγκαστικα γιατι το ενα εκ των δυο ειχε χρωμοσωμιακη (δυστυχως μετα τα 40 αυξανονται οι πιθανοτητες). αλλα με εμβρυομεταφορα ενος παιζεις με πολυ χαμηλα στατιστικα, κ επειδη οπως λες τα λεφτα δεν κρεμονται απο δεντρα, δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις. οσα εχεις ελεγξει ειναι αψογα, εχεις ηδη μια τελειομηνη εγκυμοσυνη (ηταν φυσιολογικη συλληψη;) οποτε αυτο ειναι μεγαλο ατου κ εννοειται θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις γιατι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο αν τα αλλα δεν πετυχαν. οι ποσοτητες που γραφεις σε προγεστερονη κ οιστρογονα ειναι καραbasic και μην σε αγχωνει. κ εμενα στις εξωσωματικες τοση μου δινανε απο 28 μεχρι 36 χρονων κ προγεστερονη κανεις ποτε δεν ελεγξε αιματολογικα. μου λεγανε παιρνεις φουλ δοση, δεν παιζει ρολο. απο κει κι επειτα ααααααν δεν πετυχει η ετ σου (που το απευχομαι εννοειται) εκει θα το δεις εσυ κ ο αντρας σου ποσο αντεχετε ψυχολογικα κ οικονομικα κ αναλογως η που θα ξαναπροσπαθησεις με δικα σου η που θα πας με δανεικα. αλλα μην προτρεχεις απο τωρα. εχεις αλλα που προεχουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, TheMiracle είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Γεννήσαμε!!!!!!!!!! 3/1 ηρθε στον κόσμο η κορούλα μας κ ειμαστε τρελαμένοι μαζί της! :)Προχθες βγηκαμε από την κλινική κ προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο σπίτι! 

Γέννησε καμιά αλλη;;;

Τωρα ειδα κάποια μηνύματα και καταλαβα οτι γεννησε η @boukitsa123

@boukitsa123 να σας ζήσει να την χαιρεστε!!!!!!!! 

Να σας ζήσει!!!! Καλότυχη να είναι!!!!

3 ώρες πρίν, charma91 είπε:

@boukitsa123 πολλά βρεφάκια βγαζουν κ περναει μετά! Ετσι θα περασει κ στην μπουμπου σου! Κάνεις ο τι καλυτερο μπορεις. Να προσεχεις τον εαυτο σου για να μπορεσεις να προσεχεις κ τα ζουζουνια σου! Ολα καλα θα πανε!

@Ele@n  εννοεις να κατεβει με το κεφαλι κατω λεγοντας παρει θεση; ή να μπει στη λεκανη; 

Εμένα δεν εχει μπει ακομα για να καταλαβω την αισθηση αυτη κι οταν γυρισε με κεφαλι κατω ηταν ακομα στον 6ο κ δεν πηρα καν χαμπαρι...

Αυριο θα δω εναν παιδιατρο κ θα τον ρωτησω καποιες αποριες μου. τι θεωρειτε απαραιτητο να ξερετε ωστε να επιλεξετε τον καταλληλο-η;

Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στη λεκάνη από τώρα; 

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ele@n είπε:

Δε νομίζω πως παίζει ρόλο η εβδομάδα εμένα είχε εμπεδωθεί στην λεκάνη από τον 7ο!! Για αυτό ήμουν ξάπλα γιατί ήταν επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό..

τωρα βέβαια δε λέει να βγει η κυρία !! :D

παντως κορίτσια εγώ ούτε κατάλαβα ποτε εμπεδώθηκε δλδ δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό! Τώρα ναι οκ νιώθω κάποιες πιέσεις χαμηλά που το μωρό μεγάλωσε αλλά κατά τα αλλά άμα δεν μου το έλεγε ο γιατρός δε θα το καταλάβαινα !!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Δε νομίζω πως παίζει ρόλο η εβδομάδα εμένα είχε εμπεδωθεί στην λεκάνη από τον 7ο!! Για αυτό ήμουν ξάπλα γιατί ήταν επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό..

τωρα βέβαια δε λέει να βγει η κυρία !! :D

παντως κορίτσια εγώ ούτε κατάλαβα ποτε εμπεδώθηκε δλδ δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό! Τώρα ναι οκ νιώθω κάποιες πιέσεις χαμηλά που το μωρό μεγάλωσε αλλά κατά τα αλλά άμα δεν μου το έλεγε ο γιατρός δε θα το καταλάβαινα !!

Η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα.. θα σας πω αύριο τα νεότερα... βρε λες; 

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Ναι οσο πλησιαζεις στην πητ σου ειναι φυσιολογικο αλλα οχι κ απαραιτητο οτι θα γινει. Εγω για αυτο το παλευω με μπαλα αφου για περπατημα δεν ευνοει ο καιρος... 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, TheMiracle είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Γεννήσαμε!!!!!!!!!! 3/1 ηρθε στον κόσμο η κορούλα μας κ ειμαστε τρελαμένοι μαζί της! :)Προχθες βγηκαμε από την κλινική κ προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο σπίτι! 

Γέννησε καμιά αλλη;;;

Τωρα ειδα κάποια μηνύματα και καταλαβα οτι γεννησε η @boukitsa123

@boukitsa123 να σας ζήσει να την χαιρεστε!!!!!!!! 

Να σας ζήσει!!να είναι γερη και ευτυχισμένη!!! 

Κορίτσια εγώ πήγα σήμερα στο γιατρο και έκανα καρδιοτοκογραφημα.. Ούτε συσπασεις ούτε τίποτα.. Μου είπε πάλι Παρασκευή και μετά Κυριακή.. Αν παραμείνει ίδια η κατάσταση μπαίνω Δευτέρα με τεχνητους

4 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 3 παιδιά 1η φορά μου συνέβη να έχω θέμα με τον ίκτερο έπρεπε φαίνεται να το περάσω κι αυτό. 

Κοίτα ο παιδίατρος καλό είναι να μην σε αγχώνει πολύ βασικό και να ξέρει από τις καινούργιες οδηγίες πχ όχι μέλι πριν τον χρόνο κοκ και να ξέρει πότε να εισάγεις ποια τροφή να ξέρει από λοιμώξεις αλλά κυρίως να ταιριάζουν τα χνώτα σας που λένε. 

Κορίτσια κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε η αϋπνία θα βαρέσει κόκκινο καλά όσες θα γυρίσετε στην δουλειά σας είστε ηρωίδες μόνο αυτό σας λέω. 

@boukitsa123 υπομονή όλα καλά θα είναι.. Θα το ξεπεράσει γρήγορα η μπεμπα σου.. Σκέψου είχα το ίδιο θέμα μωρό λόγω διαφοράς αίματος με τη μαμά μου και ήμουν και 7μηνιτικη..ειναι θέμα ημερών.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

askg.png

Διαφημίσεις

Just now, boukitsa123 said:

Μαμάδες Ιανουαρίου 2020-Γέννησαμε !!!

1, @Stelloudia

2, @FRAULA

3, @TheMiracle

4, @boukitsa123

Βαλτε κ εμας στο πινακακι!06-01 ηρθε ο μπεμπακος μας!μου εσπασαν τα νερα ενω πιναμε καφε με τον συζυγο κ φυγαμε τρεχοντας με τους υπολοιπους πελατες να φωναζουν με το καλο,με το καλο!!ακομα δεν το πιστευω,ποτε εμεινα εγκυος,ποτε περασαν 9 μηνες και ποτε ηρθε η ωρα να παμε σπιτι μας με τον μπεμπακο μας...

• Μου αρέσει 9

Just now, Mommy2be είπε:

Βαλτε κ εμας στο πινακακι!06-01 ηρθε ο μπεμπακος μας!μου εσπασαν τα νερα ενω πιναμε καφε με τον συζυγο κ φυγαμε τρεχοντας με τους υπολοιπους πελατες να φωναζουν με το καλο,με το καλο!!ακομα δεν το πιστευω,ποτε εμεινα εγκυος,ποτε περασαν 9 μηνες και ποτε ηρθε η ωρα να παμε σπιτι μας με τον μπεμπακο μας...

Συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσει το μωράκι σας κ να είναι ευλογημένο!! Καλή κ γρηγορη αναρρωση να έχεις!!

αν έχεις χρόνο πες μας αν γέννησες εύκολα εφόσον σπάσανε μόνα τους τα νερά σου κ την εμπειρία σου!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Μαμάδες Ιανουαρίου 2020-Γέννησαμε !!!

1, @Stelloudia

2, @FRAULA

3, @TheMiracle

4, @boukitsa123

5, @Mommy2be

Just now, Mommy2be είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι :) Είδες πως πέρασε ο καιρός; Σαν νερό. 

@TheMiracleνα σου ζήσει η κούκλα κορίτσι καλά θρέμματα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, Agapakiii said:

Συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσει το μωράκι σας κ να είναι ευλογημένο!! Καλή κ γρηγορη αναρρωση να έχεις!!

αν έχεις χρόνο πες μας αν γέννησες εύκολα εφόσον σπάσανε μόνα τους τα νερά σου κ την εμπειρία σου!!

Γεννησα μεσα σε 12 ωρες και κατα το γιατρο ηταν δυσκολος τοκετος,γιατι ο μπεμπης βγηκε με το χερι μπροστα....για εμενα δυσκολη ηταν η τελευταια ωρα των εξωθησεων,μεχρι τοτε και δεδομενου οτι εκανα επισκληριδιο δεν ζοριστηκα καθολου....με το καλο και στις υπολοιπες κοριτσια,ολα θα πανε καλα!!δεν το πιστευα,αλλα το ενστικτο πραγματικα σε οδηγει.θες τοσο πολυ να βοηθησεις το παιδι σου που ξεχνας κ πονους κ ολα κ ακολουθεις τις οδηγιες...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Mommy2be είπε:

Πω πω εξω ε? Επαθε σοκ ο αντρουλης σου οταν εσπασαν τα νερα? Να σας ζησει αγαπη. Γερο και τυχερο. Ειδες ποσο γρηγορα περασε ο καιρος? Απολαυσε τις πρωτες μερες με το μωρακι σου ειναι δυσκολες αλλα δεν συγκρινονται. Καλη αναρρωση και καλη υπομονη. 

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Just now, Mommy2be είπε:

Να σας ζησει ο μπεμπακος!!!! Γερός και δυνατός να είναι!!! Και εσείς να τον καμαρωνετε!!!! 

Πείτε μας αν θέλετε και την εμπειρία σας απο τον τοκετο τα κορίτσια που γεννησατε!!!

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Just now, Mommy2be είπε:

Γεννησα μεσα σε 12 ωρες και κατα το γιατρο ηταν δυσκολος τοκετος,γιατι ο μπεμπης βγηκε με το χερι μπροστα....για εμενα δυσκολη ηταν η τελευταια ωρα των εξωθησεων,μεχρι τοτε και δεδομενου οτι εκανα επισκληριδιο δεν ζοριστηκα καθολου....με το καλο και στις υπολοιπες κοριτσια,ολα θα πανε καλα!!δεν το πιστευα,αλλα το ενστικτο πραγματικα σε οδηγει.θες τοσο πολυ να βοηθησεις το παιδι σου που ξεχνας κ πονους κ ολα κ ακολουθεις τις οδηγιες...

11 ώρες εγώ χωρίς να με πιάνει η επισκληρίδειος τα είδα όλα από τον πόνο όταν ηρέμησα στο τέλος και έκανα σωστά τις αναπνοές βγήκε σε ούτε 5 λεπτά η μπέμπα μου. Αν με ρωτάς αύριο κιόλας το ξαναζούσα. Το προσωπικό ήταν άψογο και ο γιατρός μου φοβερός. Στο μητέρα γέννησα εσύ; 

• Μου αρέσει 4

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, katerina04 said:

Πω πω εξω ε? Επαθε σοκ ο αντρουλης σου οταν εσπασαν τα νερα? Να σας ζησει αγαπη. Γερο και τυχερο. Ειδες ποσο γρηγορα περασε ο καιρος? Απολαυσε τις πρωτες μερες με το μωρακι σου ειναι δυσκολες αλλα δεν συγκρινονται. Καλη αναρρωση και καλη υπομονη. 

Οχι απλα δεν επαθε σοκ,αλλα αντιθετα με πειραζε του τυπου δεν εισαι για πουθενα,ουτε εναν καφε δεν μπορουμε να πιουμε σαν ανθρωποι κοκ...γελασα τοσο πολυ,πηγα στο μαιευτηριο μεσα στη χαρα αν κ μουσκεμα....

Just now, boukitsa123 said:

11 ώρες εγώ χωρίς να με πιάνει η επισκληρίδειος τα είδα όλα από τον πόνο όταν ηρέμησα στο τέλος και έκανα σωστά τις αναπνοές βγήκε σε ούτε 5 λεπτά η μπέμπα μου. Αν με ρωτάς αύριο κιόλας το ξαναζούσα. Το προσωπικό ήταν άψογο και ο γιατρός μου φοβερός. Στο μητέρα γέννησα εσύ; 

Σε 5 λεπτα;;εγω εσπρωχνα 1 ωρα και!!!μπραβο σου!στο γαια γεννησα. εμεινα ευχαριστημενη κ απο το γιατρο κ απο τις μαιες...αν κ δεν ειχα δικη μου,οι μαιες της βαρδιας με βοηθησαν τρομερα στον τοκετο.επαθα σοκ με το οτι οι μαιες επι της ουσιας κανουν ολη τη δουλεια,ο γιατρος ανελαβε τα τελευταια 15 λεπτα.

Κ χωρις να θελω να τρομαξω καποιο απο τα κοριτσια,εγω δεν θα το ξανακανα αυριο κιολας!!!ισως σε πολλα πολλα χρονια απο τωρα,να εχουν σβησει οι μνημες:rolleyes:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Mommy2be είπε:

Οχι απλα δεν επαθε σοκ,αλλα αντιθετα με πειραζε του τυπου δεν εισαι για πουθενα,ουτε εναν καφε δεν μπορουμε να πιουμε σαν ανθρωποι κοκ...γελασα τοσο πολυ,πηγα στο μαιευτηριο μεσα στη χαρα αν κ μουσκεμα....

Σε 5 λεπτα;;εγω εσπρωχνα 1 ωρα και!!!μπραβο σου!στο γαια γεννησα. εμεινα ευχαριστημενη κ απο το γιατρο κ απο τις μαιες...αν κ δεν ειχα δικη μου,οι μαιες της βαρδιας με βοηθησαν τρομερα στον τοκετο.επαθα σοκ με το οτι οι μαιες επι της ουσιας κανουν ολη τη δουλεια,ο γιατρος ανελαβε τα τελευταια 15 λεπτα.

Κ χωρις να θελω να τρομαξω καποιο απο τα κοριτσια,εγω δεν θα το ξανακανα αυριο κιολας!!!ισως σε πολλα πολλα χρονια απο τωρα,να εχουν σβησει οι μνημες:rolleyes:

Οι μαίες σε βοηθούν με τις αναπνοές;;; ή πρέπει να έχεις κάνει μαθήματα ανώδυνου;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...