Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Maroxmarox είπε:

      Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🎉🎉🎉Με το καλό μια τεράστια χοριακη!!

      Στις πόσες μέρες έκανες χοριακη μετά από βλαστοκυστες;

      Ευχαριστώ πολύ ❤️ Εννιά μέρες μετά την εμβρυομεταφορά έκανα την χοριακη και είναι λίγο χαμηλή..ελπίζω να διπλασιαστεί 

Μολυνση μετα απο καισαρικη


Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα μανουλλες... Λοιπόν γεννησα με καισαρικη 2 μηνες πριν. Ειναι η τρίτη καισαρικη που εκανα. Σε αυτη την καισαρικη πονουσα πολυ τις πρωτες 30 μερες δεν κατάλαβαινα το λογο. Την 30η ημερα ειχε φουσκοσει η μια πλευρα της καισαρικης και πονουσα πολυ. Πηγα στο γυναικολόγο μου και μου ειπε θα ειναι κάποια ραφη και θα σου δώσω αντιβιωση. Μόλις αρχισα την αντιβίωση στις 3 μερες έφυγαν ολοι οι πονοι που ειχα και καταλαβα οτι οι πονοι ηταν λογο μολυνσης. Ειχα δει και περιοδο κανονικά. Οταν τελειώσα την αντιβίωση και τελειωσε κ η περιοδος πηγα για τεστ παπ και εδειξε φυσιολογικο. Ομως απο εκεινη την μερα που εχω κανει το τεστ παπ εχω πολλα υγρα καφέ κάποτε με αιμα καποτε οχι. Τρεις βδομαδες τωρα. Ο γιατρός μου μου ειπε να δωσω χρονο και θα επανελθουν ολα στο φυσιολογικο. Όμως φοβάμαι υπαρχει περιπτώση να μην έκλεισε εσωτερικα η καισαρικη? Υπαρχει περίπτωση καποιας μολυνσης?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι μου. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που περνάς. Θηλάζεις? Αν ναι τότε ίσως τα καφε να είναι επειδή ενοχλήθηκε το ενδομητριο. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να σου δώσουμε υπεύθυνη απάντηση για κάτι τόσο σημαντικό. Αν ανησυχείς θα μπορούσες να πάρεις και μια άλλη γνώμη. 

  • Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Link to comment
Share on other sites

Θα έπαιρνα οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη. Είσαι χειρουργημενη και κάτι δεν πάει καλά. Έχεις ξανακάνει την ίδια εγχείριση και ξέρεις οτι το σώμα σου δεν αντιδράει έτσι. Μην το αφήνεις. 

  • Ευχαριστώ 1

okVgp3.pngf0C9p3.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Οχι δυστυχώς δεν θυλαζω.. θελω να παω και για δεύτερη γνωμη αλλα ντρέπομαι λιγο γιατι ειναι ο γυναικολόγος μου εδω κ 12 χρόνια. Θα παω όμως γιατί ανησυχω. Ευχαριστώ κ πάλι χχχχ

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...