-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, kate82 είπε:
Χθες μίλησα Μ ένα ειδικό βελονισμού και Μ είπε σ άλλα κορίτσια βοηθάει σ άλλα όχι ,μου πρότεινε 2 συνεδρίες την εβδομάδα και καλό θα ήταν να γίνουν 4 πριν την ετ και 2 μετά την ετ ,θα το κάνω και αυτό για να μην λέω μετά ότι δεν προσπάθησα
Εγώ που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου η άποψη του είναι πως αν θέλω να το δοκιμάσω ελεύθερα αρκεί να πάω σε σωστό επαγγελματία, μην κολλήσω τίποτα στην παρούσα φάση δεν είμαστε για τέτοια. Έχει δει σε άλλες κοπέλες να δουλεύει καλά, η γνώμη του είναι ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνει μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε και να είμαστε ήρεμες, ακόμα και να αποβάλλουμε το άγχος κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στην εξωσωματική. Εκ των υστέρων έμαθα πως έχει κι άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή σε διέγερση που κάνει βελονισμό (έτυχε να πάω στην ίδια επαγγελματία για βελονισμό) και μάλιστα είδε πολύ καλύτερη ανταπόκριση στην διέγερση. Και τώρα κάνει προετοιμασία για ετ, μακάρι να της πάνε όλα υπέρ τέλεια! 🤞
Εχω καταλήξει στο μόνο καλό θα σου κάνει έστω και αν είναι απλά η διαχείριση του άγχους. Οποτε καλή αρχή και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
1 ώρα πρίν, mariamik είπε:κορίτσια για το before pregance Τι γνωμη εχετε?μου τα εδωσε μια συμβουλος γονιμοτητας μαζι με βιταμινη d b12 φυλικο και σιδηρο
Κι εγώ τα παίρνω είναι ελάχιστες δόσεις σε όλες τις βιταμίνες που περιέχουν δεν επηρεάζουν και τόσο σημαντικά τον κυκλο. Εγω μαζί με αυτά παίρνω κ όσα λείπουν από αυτά πχ q10 και ω3
πρίν από 55 λεπτά , marion83 είπε:Όχι καθόλου αν λέτε αυτά που σας έγραψα άλλες βιταμίνες είναι . Αυτές όμως που θεωρώ ότι Μ επηρέασαν είναι οι inofert . Και τις είχα κόψει . Αν διαβάζεις Κ τα συστατικά από τις pregnacare before conception είναι απλές βιταμίνες που θα μπορούσες να παίρνεις κ εκτός εγκυμοσύνης η προσπάθειας σύλληψης
Τις inofert καλό είναι να μην τις παίρνουμε χωρίς σύσταση γιατρού γιατί όντως επηρεάζουν τον κύκλο αφού επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Τις δίνουν και σαν θεραπεία κάποιες φορές στην αντίσταση στην ινσουλίνη αν δεν μπορεί να ανεχθεί η ασθενής την μετφορμινη. Και μπορεί να έχουν και τις ίδιες παρενέργειες γαστρεντερολόγικα. Τις παίρνω και αυτές σε αυτόν τον κύκλο 😂 με έχουν μπουκώσει στις βιταμίνες!
πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..
Γιατί τι έχεις ακούσει για τον Σφακ; Εγώ μόνο θετικά έχω ακούσει σαν επαγγελματία, το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι που είναι άφαντος και ψάχνεις να τον βρεις. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό κατά τα άλλα είναι από τους κορυφαίους στον χώρο. Αυτά έχω ακούσει. Για τον Σφακ, για το κέντρο είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Μπράβο όμως ο Μαστρ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός.
Απλά ακολουθούν διαφορετική μέθοδο. Αντικειμενικά δεν ξέρεις εσύ σαν ασθενής ποια θα πιάσει. Πας απλά με εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και στα λεγόμενα τους. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ποιον θα εμπιστευτείς από τους δύο, σε αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Μια προσωπική άποψη (εντελώς προσωπική, έτσι λειτουργώ εγώ και χωρίς παρεξήγηση) είναι αυτό που αποφασίζεις να κάνεις, το σχέδιο σου, το πλάνο σου, αυτό να είναι. Να μην επηρεάζεσαι, όσο γίνεται βέβαια, από τους άλλους. Το stick to the plan που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι.
ΥΓ Εγώ είμαι της άποψης του Μαστρομηνα, αυτό θα έκανα που λέει, πάνε βάλε δες και αν δεν ξανά από την αρχή. Το έχω ξαναπεί και καταντάω κουραστική, συγγνώμη. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και αυτό έκανα. Και αυτό ήθελε και ο γιατρός μου να κάνω και με έψησε σε αυτό δλδ δεν το αποφάσισα έτσι, το συζήτησα εκτενέστατα μαζί του.
-
Μανουλες δεκεμβριου 2021
-
Θέματα
-
- 13.318 απαντήσεις
- 1.348.257 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.714 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.297.165 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.409 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.850 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.318 απαντήσεις
- 1.348.257 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 195 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 269 εμφανίσεις
-
- 2.821 απαντήσεις
- 176.664 εμφανίσεις
-
- 108 απαντήσεις
- 5.315 εμφανίσεις
-
- 99 απαντήσεις
- 5.606 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 57 απαντήσεις
- 7.160 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 560 απαντήσεις
- 133.688 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 108 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 63 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα