Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι ακόμα 

Πάρτε τον χρόνο που θέλετε και σίγουρα θ πάρετε την σωστή απόφαση 

Κορίτσια μια ερώτηση ,διάβαζα για βελονισμό ποια είναι η άποψη σας ??? Προλαβαίνω εγώ που ξεκίνησα σήμερα την προετοιμασία? Θα βοηθήσει ή θα πετάξω λεφτά ... Ναι έχω αγχωθεις λες και είμαι πρωτάρα ,θα μου περάσει κάποια στιγμή χαχαχα

Μανούλες Ιουνίου 2022

Recommended Posts

Τι ωραία νέα Catalina2 μου!!!!!! Ναι, αρνητικό μου είπε ο γιατρός, και μου έκανε και εντύπωση, γιατί στον μικρό μου είχε πει εμβρύο χαμηλού κινδύνου. Οπότε μάλλον τέλος τα ποσοστά. Η αλήθεια είναι, ότι πριν το κάνω, μου είπε ότι δίνει 100% αποτελέσματα για την 21. Οπότε μάλλον εξελίχθηκε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 565
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!

Καλή χρονιά!!

Με το καλό το '22 να γεμισει τις αγκαλιές με τα μωράκια μας  και να βοηθήσει όλες τις υπόλοιπες κοπέλες που προσπαθούν ακόμα!!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εγώ είμαι καλά... αν και με μια μικρή αποκόλληση...

Εχθές είδα λίγο σκούρο αίμα στο εσώρουχο μου και πήρα τον γιατρό τηλέφωνο...

Πήγα και με είδε το απόγευμα..  να είναι καλά ο άνθρωπος κυριακάτικα κσι πρωτοχρονιατικα που με είδε αμέσως και ηρέμησα...

Τα μωράκια είναι καλά, τα ακούσαμε! Μια μικρή αποκόλληση έχω που ίσα που φαινόταν...

Τώρα κρεβάτι κσι θα ξαναμιλήσουμε να δούμε πως πάω...

Και ξεκίνησα παλι την κολπική κρέμα crinone (προγεστερονη)...  που την συχαίνομαι... αλλά δεν γίνεται αλλιώς...

Τέλος πάντων...

Εσείς πως είστε? Πως περάσατε τις γιορτές? 

• Μου αρέσει 1

Καλη χρονια κορίτσια!

ευχομαι να είστε όλες καλά! 

@athinaidaευχομαι συντομα να εξαφανιστεί η αποκολληση σου.

Με τοσα πια που εχω διαβασει οι μικρες αποκολλησεις και ειδικα στον μηνα που ειμαστε ειναι πολυ ακινδυνες !

Να σου πω την αληθεια τοσο καιρο ευχομουν να μου δωσει καποια κρεμα προγεστερονης αντι για αυτο το χαπι που παιρνω γιατί με ζαλίζει παρα πολυ , αλλα αν λες και εσυ οτι σιχαινεσαι την κρεμα μαλλον ειναι μια η αλλη!

Εγω ταλαιοωρουμαι ακομα απο καφε αιμα που ειναι καθημερινο εδω και 3 βδομαδες, ο ιατρος λεει οτι ειναι το αιματωμα που φευγει και δεν φαινεται πια να υπαρχει η αποκολληση ...παρολα αυτα ειναι απειρα αγχωτικο.. 

Σημερα ευτυχως εχω ραντεβου με τον ιατρο να δουμε τι γινεται..

Με τον κορονοιο πως τα πατε? την εχετε γλιτωσει? 

Εμενα ολες μου οι φιλες εχουν κολλησει αλλα ευτυχως το περνανε πολυ ηπια!

• Μου αρέσει 2

Καλη χρονια κοριτσια!!! Με το καλο τα μωρακια.. γερα και τυχερα! 

@athinaida @Christina60 ολα καλα θα πανε.. μανουλες θα γινουμε, δεν γινεται να μην ταλαιπωρουμαστε...

Γινεται κακος χαμος με κοβιντ.. ολοι οι γνωστοι κ οι φιλοι μας νοσουν, ηπια ευτυχως ολοι, εμβολιασμενοι βεβαια... εμεις δεν εχουμε δει κανεναν, οποτε προς το παρον το γλιτωνουμε... ελπιζω συντομα να ληξει ολο αυτο γτ ειναι πολυ δυσκολο! Θελω να παω να πιω ενα καφε βρε κοριτσια και γινεται χαμος στο νησακι μου και ο συντροφος δεν με αφηνει....

1 hour ago, Christina60 είπε:

Καλη χρονια κορίτσια!

ευχομαι να είστε όλες καλά! 

@athinaidaευχομαι συντομα να εξαφανιστεί η αποκολληση σου.

Με τοσα πια που εχω διαβασει οι μικρες αποκολλησεις και ειδικα στον μηνα που ειμαστε ειναι πολυ ακινδυνες !

Να σου πω την αληθεια τοσο καιρο ευχομουν να μου δωσει καποια κρεμα προγεστερονης αντι για αυτο το χαπι που παιρνω γιατί με ζαλίζει παρα πολυ , αλλα αν λες και εσυ οτι σιχαινεσαι την κρεμα μαλλον ειναι μια η αλλη!

Εγω ταλαιοωρουμαι ακομα απο καφε αιμα που ειναι καθημερινο εδω και 3 βδομαδες, ο ιατρος λεει οτι ειναι το αιματωμα που φευγει και δεν φαινεται πια να υπαρχει η αποκολληση ...παρολα αυτα ειναι απειρα αγχωτικο.. 

Σημερα ευτυχως εχω ραντεβου με τον ιατρο να δουμε τι γινεται..

Με τον κορονοιο πως τα πατε? την εχετε γλιτωσει? 

Εμενα ολες μου οι φιλες εχουν κολλησει αλλα ευτυχως το περνανε πολυ ηπια!

Η κρέμα είναι απαίσια... μετά κατεβαίνουν κάτι εκκρίσεις που μυρίζουν...  και κάποιες φορές στην ούρηση βγαίνουν κι ολοκληρα κομμάτια ...

Μια αηδία δηλαδή... αλλά είναι απαραίτητη όπως λέει ο γιατρός... οπότε υπομονή...

Να μας πεις τα νέα σου, σήμερα που θα πας στον γιατρό! 

πρίν από 7 λεπτά , Annoula1990 είπε:

Καλη χρονια κοριτσια!!! Με το καλο τα μωρακια.. γερα και τυχερα! 

@athinaida @Christina60 ολα καλα θα πανε.. μανουλες θα γινουμε, δεν γινεται να μην ταλαιπωρουμαστε...

Γινεται κακος χαμος με κοβιντ.. ολοι οι γνωστοι κ οι φιλοι μας νοσουν, ηπια ευτυχως ολοι, εμβολιασμενοι βεβαια... εμεις δεν εχουμε δει κανεναν, οποτε προς το παρον το γλιτωνουμε... ελπιζω συντομα να ληξει ολο αυτο γτ ειναι πολυ δυσκολο! Θελω να παω να πιω ενα καφε βρε κοριτσια και γινεται χαμος στο νησακι μου και ο συντροφος δεν με αφηνει....

Κι εμείς έχουμε κλειστεί μέσα κορίτσια... αν και τριπλοεμβολιασμενοι, δεν θέλω να το τρισκαρω να κολλησω.... όλοι οι φίλοι είτε νοσούν, είτε έχουν σε επαφή με κρούσμα...

Εχουμε βγει όμως για δύο καφέδες με τον καλό μου μόνο,  καθησαμε έξω μεσημέρι στη λιακάδα,  χωρίς πολύ κόσμο και φωτοσυνθεσα λίγο... χαχαχα...

Αυτά προ αποκόλλησης..... τώρα κρεβάτι μέχρι νεοτέρας...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Καλή χρονιά, με υγεία και ανέφελες εγκυμοσύνες!!!! Εμείς λόγω της κατάστασης, μόνο με γονείς-δικους μου- οπότε, τέλεια η πέντε μας!! Τι κακό είναι αυτό καλέ;; Εμείς όποιους πήραμε για τα χρόνια πολλά, είτε ήταν άρρωστοι, είτε επαφή με κρούσμα. Έτσι την έπαθε και η κοπέλα που φροντίζει τον μικρό, επαφή με πιθανό κρούσμα, και θα κάνουμε να την δούμε μια εβδομάδα..και την αγαπάμε και πολύ είναι η αλήθεια και ανησυχούμε. Σε άλλα νέα, πήγα στον γιατρό σημερα, άριστος ο μπέμπης και πολύ κινητικός..όλο πέρα δώθε ήτανε:-D

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα και καλή χρονιά!

μόλις διάβασα τα νέα σας

@athinaida @Christina60 πώς είστε;

πέρασαν και για εμάς κάπως έτσι, ήσυχα,  οι γιορτές - την εβδομάδα πριν την πρωτοχρονιά (όταν ο αριθμός των κρουσμάτων άρχισε να είναι πενταψήφιος) όλοι με απέφευγαν με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο τη μαμά μου. Ευτυχώς, παραμονή είχε μια ωραία λιακάδα και πήγαμε μια βόλτα στο κέντρο, ένα μουσείο κι ένα κρασάκι και ένιωσα λίγο διακοπές.

Μετά άρχισε το πάρτι. 02/01 είχα 3η δόση εμβολίου, όλα καλά εκείνη την ημέρα, αλλά Δευτέρα και Τρίτη πυρετό, μυαλγίες, ένα κουρέλι ... άπειρα ζεστά μπάνια και κομπρέσες μήπως και αποφύγω τα depon - πήρα 2 τελικά. Σήμερα ξύπνησα απύρετη αλλά νιώθω σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Θα μηνύσω τη pfizer, λέω :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα κόρες & Καλή Χρονιά με υγεία κ τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!

Θέλω απλά να συστηθώ, σας παρακολουθώ από τον Οκτώβριο αλλά δίσταζα να γράψω, είμαι παλιό μέλος στην αγαπημένη ομάδα όμως! κ εγώ έγκυος, 17 εβδομάδων με ΠΗΤ 11.06 αν κ νομίζω πως θα έρθει νωρίτερα επειδή είναι το τρίτο μας (το δεύτερο ήρθε 20 ημέρες νωρίτερα από την ΠΗΤ..) 

έχω κάνει αυχενική, το μωράκι είναι πολύ καλά, αν κ φύλο δεν είδαμε ακόμα.... περισσότερα θα γνωρίζω στις 18-1 που θα πάω στο γιατρό μου

Καλές εγκυμοσύνες να έχουμε κ με το καλό να έρθουν τα παιδάκια μας!! 

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, FRAULA είπε:

Θέλω απλά να συστηθώ, σας παρακολουθώ από τον Οκτώβριο αλλά δίσταζα να γράψω, είμαι παλιό μέλος στην αγαπημένη ομάδα όμως! κ εγώ έγκυος, 17 εβδομάδων με ΠΗΤ 11.06 αν κ νομίζω πως θα έρθει νωρίτερα επειδή είναι το τρίτο μας (το δεύτερο ήρθε 20 ημέρες νωρίτερα από την ΠΗΤ..) 

έχω κάνει αυχενική, το μωράκι είναι πολύ καλά, αν κ φύλο δεν είδαμε ακόμα.... περισσότερα θα γνωρίζω στις 18-1 που θα πάω στο γιατρό μου

Καλως μας ηρθες κοριτσι και καλη χρονια!! Με γερα μωρα... να χαιρεσαι και τα παιδακια σου

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Εγω πήγα στον ιατρό την Δευτέρα.. Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Δεν βλέπει πουθενά την αποκόλληση πια.. Παρόλα αυτά συνεχίζω και έχω καθημερινά καφέ αίμα.. Μέσα στην ημέρα λίγες σταγόνες και το βράδυ αρκετό σε σημείο που χρειάζομαι πράσινη σερβιέτα... 

Ο ιατρός λέει να μην ανησυχώ όσο είναι καφέ αλλά πφφφφφφ μιλάμε είναι δύσκολο.. Κάθε φορά τρομάζω σαν να το βλέπω πρώτη φορά.. Τώρα είναι η τρίτη βδομάδα με καφέ... 

Επίσης @Catalina χτες έκανα και γω το εμβόλιο και σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι.. Έχω τρελό πονοκέφαλο και νομίζω δεν το γλιτώνω το depon! 

@FRAULA καλώς ήρθες στην παρέα μας! Ότι καλύτερο εύχομαι!!!

Αα και μια ερώτηση! Ρε παιδια αυτή την εξέταση για την κυστική ινωση ποτέ την κάνουμε? 

Γιατί εμένα δεν μου την έχει γράψει? Τώρα μου έγραψε κάποιες εξετάσεις αλλά δεν την έχουν μέσα? Επίσης αυτήν την nipt που πλέον την κάνουν πάρα πολλές γυναίκες θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω ενώ έχω ακούσει από τόσες ότι είναι σημαντική.. Και θυμίζω.. Δεν είμαι στα 20... Είμαι 36!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Christina60 είπε:

Αα και μια ερώτηση! Ρε παιδια αυτή την εξέταση για την κυστική ινωση ποτέ την κάνουμε? 

Γιατί εμένα δεν μου την έχει γράψει? Τώρα μου έγραψε κάποιες εξετάσεις αλλά δεν την έχουν μέσα? Επίσης αυτήν την nipt που πλέον την κάνουν πάρα πολλές γυναίκες θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω ενώ έχω ακούσει από τόσες ότι είναι σημαντική.. Και θυμίζω.. Δεν είμαι στα 20... Είμαι 36!

Καλησπέρα σε όλες!! Εμείς εδώ τρεχουμεεεεεε!!!!!!Πάνω κάτω όλη την ημέρα, οι δυο μας με τον μικρό, αλλά τον έχω καταχαρει!!Christina 60, εγώ την είχα κάνει όταν ήμουν έγκυος στον μικρό, και ήταν από τις πρώτες..γύρω στην ένατη εβδομάδα, για να προλάβει να εξεταστεί και ο σύζυγος αν έβγαινα θετική. Όσο για την nipt, δεν την θεωρούν όλοι οι γιατροί απαραίτητη. Αν με ρωτάς, είναι η επιτομή της προόδου της επιστήμης, γιατί έχεις ένα σχετικά σίγουρο αποτέλεσμα χωρίς καμία παρέμβαση. Τώρα πάλι, εγώ γιατρός δεν είμαι, οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα τι ταιριάζει στην κάθε μία μας. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Christina60 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Εγω πήγα στον ιατρό την Δευτέρα.. Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Δεν βλέπει πουθενά την αποκόλληση πια.. Παρόλα αυτά συνεχίζω και έχω καθημερινά καφέ αίμα.. Μέσα στην ημέρα λίγες σταγόνες και το βράδυ αρκετό σε σημείο που χρειάζομαι πράσινη σερβιέτα... 

Ο ιατρός λέει να μην ανησυχώ όσο είναι καφέ αλλά πφφφφφφ μιλάμε είναι δύσκολο.. Κάθε φορά τρομάζω σαν να το βλέπω πρώτη φορά.. Τώρα είναι η τρίτη βδομάδα με καφέ... 

Επίσης @Catalina χτες έκανα και γω το εμβόλιο και σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι.. Έχω τρελό πονοκέφαλο και νομίζω δεν το γλιτώνω το depon! 

Γιατί εμένα δεν μου την έχει γράψει? Τώρα μου έγραψε κάποιες εξετάσεις αλλά δεν την έχουν μέσα? Επίσης αυτήν την nipt που πλέον την κάνουν πάρα πολλές γυναίκες θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω ενώ έχω ακούσει από τόσες ότι είναι σημαντική.. Και θυμίζω.. Δεν είμαι στα 20... Είμαι 36!!!

Την κυστικη ινωση εγω την εκανα μαζι με την αυχενικη... την nipt εμενα δεν μου την ανεφερε κανεις απο τους 2 γιατρους, ειμαι 31 .... λογικα αν η αυχενικη σου βγηκε πολυ καλη δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις κ αλλη εξεταση, γτ ξερω οτι κοστιζει ενα 600αρι η nipt... τωρα τι να σου πω κ εγω.. 

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Catalina2 είπε:

Καλημέρα και καλή χρονιά!

μόλις διάβασα τα νέα σας

@athinaida @Christina60 πώς είστε;

πέρασαν και για εμάς κάπως έτσι, ήσυχα,  οι γιορτές - την εβδομάδα πριν την πρωτοχρονιά (όταν ο αριθμός των κρουσμάτων άρχισε να είναι πενταψήφιος) όλοι με απέφευγαν με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο τη μαμά μου. Ευτυχώς, παραμονή είχε μια ωραία λιακάδα και πήγαμε μια βόλτα στο κέντρο, ένα μουσείο κι ένα κρασάκι και ένιωσα λίγο διακοπές.

Μετά άρχισε το πάρτι. 02/01 είχα 3η δόση εμβολίου, όλα καλά εκείνη την ημέρα, αλλά Δευτέρα και Τρίτη πυρετό, μυαλγίες, ένα κουρέλι ... άπειρα ζεστά μπάνια και κομπρέσες μήπως και αποφύγω τα depon - πήρα 2 τελικά. Σήμερα ξύπνησα απύρετη αλλά νιώθω σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Θα μηνύσω τη pfizer, λέω :lol:

Περαστικά βρε κορίτσι!!

Εγω την έκανα την τριτη δόση στα μέσα Δεκεμβρίου και είχα κάτι δέκατα... τίποτα άλλο... αντίθετα ο καλός μου είχε 2 μέρες 39 πυρετό. Κατέβαινε με το depon κι ανεβαινε αμέσως όταν παιρναγε το 4ωρο... Από την τριτη μέρα όμως συνήλθε τελείως!!

17 ώρες πρίν, FRAULA είπε:

Καλώς την!!

Με το καλό το μωράκι σου!!

Θα τα λέμε εδώ!!

9 ώρες πρίν, Christina60 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Την εξέταση της κυστικής ίωσης την έκανα νωρίς,  πριν την εγκυμοσυνη, είναι μέσα στις standard της εξωσωματικής... 

Τσεκαρε τις εξετασεις σου, λέγεται 'Προγεννητικός γονιδιακός έλεγχος για Κυστική Ίνωση. Μετάλλαξη του γονιδίου ΔF508’.

Αν δεν την έχεις κάνει, να στη γράψει ο γιατρός σου, είναι η πιο συχνή πάθηση μετά την μεσογειακή αναιμία στους καυκάσιους πληθυσμούς. Μπορει να ξεχάστηκε ο γιατρός σου, είναι από τις basic εξετάσεις. 

Η εξέταση οταν γράφεται μέσω του εοππυ καλύπτει τις πιο συχνές μεταλλαξεις που αντιπροσωπευουν το 70- 75% των μεταλλάξεων, αν θυμάμαι καλά. Αν θες να ελέγξεις μεγαλύτερο ποσοστό το πληρώνεις extra και κοστίζει πολύ... 300-400€. Αυτό στα ιδιωτικά εργαστήρια. 

Μπορείς να την κάνεις στο κέντρο αναφοράς της μεσογειακής αναιμίας στο λαϊκό νοσοκομείο και μπαίνεις σε προτεραιότητα όταν είσαι ήδη σε εγκυμοσύνη. Εκεί σου ελέγχουν το 90%, δεν έχει κόστος αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού μέσω 1535.

Δεν με αφήνει να βάλω link εδώ,  γράψε κυστική ίωση  κέντρο αναφοράς μεσογειακής αναιμίας στο  google και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Τώρα για την nipt οι γιατροί την προτείνουν ανάλογα με τα αποτελέσματα της αυχενικης.

Ρώτα τον πάλι τον γιατρό σου για να βεβαιωθείς.

Εγώ πολλές φορές ζητώ να μου εξηγήσει παλι και πάλι κάτι, προκειμένου να πειστώ... χαχαχα...είμαι δύσκολη περίπτωση,  αλλά δόξα τω θεώ, ο γιατρός μου έχει υπομονή...

Κατά τα άλλα κορίτσια,  κι εγώ είμαι πολύ καλά!!

Αίμα δεν ξαναειδα από την Κυριακή... βέβαια  έχω πιαστεί στο κρεβάτι...

Παίρνω κι αυτή την άθλια την προγεστερονη που είναι αηδιαστική μεν,  αλλά κάνει θαύματα δε... 

@Christina60 πώς την παλεύεις τόσο διάστημα με αίμα? Εγώ μια φορά είδα και φρίκαρα... πολύ ψυχοφθορο...

Άσχετο, από εβδομάδα ο γιατρός μου είπε ότι θα μου γράψει εξετάσεις... δεν μου είπε τι ακριβώς,  αλλά κατάλαβα ότι θα είναι κάποιος μεγάλος έλεγχος που γίνεται σε αυτή τη φάση... αντε να δούμε!

5 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Περαστικά βρε κορίτσι!!

Εγω την έκανα την τριτη δόση στα μέσα Δεκεμβρίου και είχα κάτι δέκατα... τίποτα άλλο... αντίθετα ο καλός μου είχε 2 μέρες 39 πυρετό. Κατέβαινε με το depon κι ανεβαινε αμέσως όταν παιρναγε το 4ωρο... Από την τριτη μέρα όμως συνήλθε τελείως!!

Καλώς την!!

Με το καλό το μωράκι σου!!

Θα τα λέμε εδώ!!

Την εξέταση της κυστικής ίωσης την έκανα νωρίς,  πριν την εγκυμοσυνη, είναι μέσα στις standard της εξωσωματικής... 

Τσεκαρε τις εξετασεις σου, λέγεται 'Προγεννητικός γονιδιακός έλεγχος για Κυστική Ίνωση. Μετάλλαξη του γονιδίου ΔF508’.

Αν δεν την έχεις κάνει, να στη γράψει ο γιατρός σου, είναι η πιο συχνή πάθηση μετά την μεσογειακή αναιμία στους καυκάσιους πληθυσμούς. Μπορει να ξεχάστηκε ο γιατρός σου, είναι από τις basic εξετάσεις. 

Η εξέταση οταν γράφεται μέσω του εοππυ καλύπτει τις πιο συχνές μεταλλαξεις που αντιπροσωπευουν το 70- 75% των μεταλλάξεων, αν θυμάμαι καλά. Αν θες να ελέγξεις μεγαλύτερο ποσοστό το πληρώνεις extra και κοστίζει πολύ... 300-400€. Αυτό στα ιδιωτικά εργαστήρια. 

Μπορείς να την κάνεις στο κέντρο αναφοράς της μεσογειακής αναιμίας στο λαϊκό νοσοκομείο και μπαίνεις σε προτεραιότητα όταν είσαι ήδη σε εγκυμοσύνη. Εκεί σου ελέγχουν το 90%, δεν έχει κόστος αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού μέσω 1535.

Δεν με αφήνει να βάλω link εδώ,  γράψε κυστική ίωση  κέντρο αναφοράς μεσογειακής αναιμίας στο  google και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Τώρα για την nipt οι γιατροί την προτείνουν ανάλογα με τα αποτελέσματα της αυχενικης.

Ρώτα τον πάλι τον γιατρό σου για να βεβαιωθείς.

Εγώ πολλές φορές ζητώ να μου εξηγήσει παλι και πάλι κάτι, προκειμένου να πειστώ... χαχαχα...είμαι δύσκολη περίπτωση,  αλλά δόξα τω θεώ, ο γιατρός μου έχει υπομονή...

Κατά τα άλλα κορίτσια,  κι εγώ είμαι πολύ καλά!!

Αίμα δεν ξαναειδα από την Κυριακή... βέβαια  έχω πιαστεί στο κρεβάτι...

Παίρνω κι αυτή την άθλια την προγεστερονη που είναι αηδιαστική μεν,  αλλά κάνει θαύματα δε... 

@Christina60 πώς την παλεύεις τόσο διάστημα με αίμα? Εγώ μια φορά είδα και φρίκαρα... πολύ ψυχοφθορο...

Άσχετο, από εβδομάδα ο γιατρός μου είπε ότι θα μου γράψει εξετάσεις... δεν μου είπε τι ακριβώς,  αλλά κατάλαβα ότι θα είναι κάποιος μεγάλος έλεγχος που γίνεται σε αυτή τη φάση... αντε να δούμε!

Καλημέρα!! 

Πωπω ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες... 

Τελικά πήραμε τον ιατρό χτες και τον ρωτήσαμε και μας είπε να πάμε να την κάνουμε μαζί με τις άλλες εξετάσεις που μου έχει γράψει.. Μου είπε ότι είναι καλύτερο να κάνω αυτή που ελέγχει το 95% των μεταλλάξεων (κάτι τέτοιο) που αυτή δν γράφεται.. 

Εγω δεν την παλεύω καθόλου με το αίμα.. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι όταν έγινε η αποκόλληση την 8η εβδομάδα είχα άπειρο αίμα... Με κομμάτια κιολας και ήταν τόσο πολύ που μέχρι να πάω στο νοσοκομείο είχα γίνει χάλια.. 

Τώρα αυτό που έχω είναι σαν να τελειώνει η περίοδος ένα πράμα.. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι έχει κρατήσει τοοοοοσο πολύ.. Αν και ο ιατρός μου είπε ότι είχα τόσο πολύ αίμα εγκλοβισμενο που είναι λογικό.. 

Τι να πω εύχομαι να περάσει!! 

Κουράγιο με την προγεστερονη.. Είναι για καλό.. Ρώτα τον μήπως μπορείς να πάρεις χάπι αντί για υποθέτο..εμενα κατευθείαν χάπι μου είπε.. 

Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά και γιατί ο κάθε ιατρός μας λέει αλλα χαχαχαχαχα αλλά κάτι θα ξέρουνε και αυτοί! 

3 ώρες πρίν, Christina60 είπε:

Καλημέρα!! 

Πωπω ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες... 

Τελικά πήραμε τον ιατρό χτες και τον ρωτήσαμε και μας είπε να πάμε να την κάνουμε μαζί με τις άλλες εξετάσεις που μου έχει γράψει.. Μου είπε ότι είναι καλύτερο να κάνω αυτή που ελέγχει το 95% των μεταλλάξεων (κάτι τέτοιο) που αυτή δν γράφεται.. 

Εγω δεν την παλεύω καθόλου με το αίμα.. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι όταν έγινε η αποκόλληση την 8η εβδομάδα είχα άπειρο αίμα... Με κομμάτια κιολας και ήταν τόσο πολύ που μέχρι να πάω στο νοσοκομείο είχα γίνει χάλια.. 

Τώρα αυτό που έχω είναι σαν να τελειώνει η περίοδος ένα πράμα.. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι έχει κρατήσει τοοοοοσο πολύ.. Αν και ο ιατρός μου είπε ότι είχα τόσο πολύ αίμα εγκλοβισμενο που είναι λογικό.. 

Τι να πω εύχομαι να περάσει!! 

Κουράγιο με την προγεστερονη.. Είναι για καλό.. Ρώτα τον μήπως μπορείς να πάρεις χάπι αντί για υποθέτο..εμενα κατευθείαν χάπι μου είπε.. 

Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά και γιατί ο κάθε ιατρός μας λέει αλλα χαχαχαχαχα αλλά κάτι θα ξέρουνε και αυτοί! 

Δεν αξίζει να πας να δώσεις 400€ για το 95%.

Κάνε το 90% στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας που είναι και δωρεάν, αν είσαι Αθήνα. 

Και φαντάσου ότι αυτές οι παραπανω μεταλλαξεις (από το 90 στο 95%) είναι και πολύ σπάνιες... διάβασε λίγο σχετικά και θα δεις ότι δεν αξίζει... φαντάσου ότι η συντριπτική πλειοψηφία κάνουν μόνο την εξέταση για τις μεταλλαξεις που καλύπτει ο εοππυ,  δεν το ψάχνουν παραπάνω. 

Χάπι προγεστερονης,  εννοείς το utrogestan φαντάζομαι... κι αυτό το έχω σιχαθεί... το έπαιρνα από την εμβρυομεταφορα ως και την αυχενική..

Τέλος πάντων,  είναι αναγκαία... ακολουθουμε τους γιατρούς μας,  κι ο θεός βοηθός!!

Και επ' ευκαιρίας της ημέρας, Φώτιση κι Ευλογία να έχουμε κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...