Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2023

Athene

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Που είστε βρε όλες? Εμένα τα νεάκια μου ήσυχα. Φύγαμε ενα 3ημερο με τον αντρούλη μου και λιώσαμε στον ύπνο και στο φαγητό! 🤣 Και από χτες και οι δυο στις δουλειές μας μέχρι την Παρασκευή που θα βγούμε επιτέλους σε άδεια. Χτες πήγα και μια βόλτα από τα Λ__ω να ρίξω μια ματιά στο τι χρειάζομαι και φυσικά στο μπάτζετ που θα πρέπει να έχω. και επί ευκαιρίας τσίμπησα και το inglesina trilogy 3σε 1 που το ειχε 200Ε φθηνότερο. Τώρα έχουν μείνει μόνο ψιλολόγια για αγορές. Η υπάλληλος χτες πάντως επέμενε να μην χαλάσουμε χρήματα σε λίκνο., γιατί το καρότσι έχει τεράστιο πορτ μπεμπέ και πολύ καλή ποιότητα στρώματος και ότι απλά με μια βάση θα είμαστε μια χαρά. Εγώ δεν ξέρω ενώ το βλέπω μεγάλο,νομίζω οτι δεν θα είναι άνετα

• Μου αρέσει 3

έρχεται το 4ο θαυματάκι μας!  💛 preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 863
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , pitsi21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Που είστε βρε όλες? Εμένα τα νεάκια μου ήσυχα. Φύγαμε ενα 3ημερο με τον αντρούλη μου και λιώσαμε στον ύπνο και στο φαγητό! 🤣 Και από χτες και οι δυο στις δουλειές μας μέχρι την Παρασκευή που θα βγούμε επιτέλους σε άδεια. Χτες πήγα και μια βόλτα από τα Λ__ω να ρίξω μια ματιά στο τι χρειάζομαι και φυσικά στο μπάτζετ που θα πρέπει να έχω. και επί ευκαιρίας τσίμπησα και το inglesina trilogy 3σε 1 που το ειχε 200Ε φθηνότερο. Τώρα έχουν μείνει μόνο ψιλολόγια για αγορές. Η υπάλληλος χτες πάντως επέμενε να μην χαλάσουμε χρήματα σε λίκνο., γιατί το καρότσι έχει τεράστιο πορτ μπεμπέ και πολύ καλή ποιότητα στρώματος και ότι απλά με μια βάση θα είμαστε μια χαρά. Εγώ δεν ξέρω ενώ το βλέπω μεγάλο,νομίζω οτι δεν θα είναι άνετα

Καλημέρα σου!! και εμείς χθες γυρίσαμε από ένα ωραίο 4ημερο που κάναμε με τον σύντροφο μου. Η αλήθεια είναι ότι το inglesia 3 to 1 βολεύει πάρα πολύ, έχω το ίδιο, το μωρό μπορεί να είναι στο πορτ μπεμπέ μέχρι περίπου 6 μηνών και η βάση του είναι πολύ βολική, πάνω στην βάση κουμπώνει και το αυγό. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες ! Καλό μήνα να έχουμε ! 

Εμείς παραγγείλαμε κούνια και συρταριερα και πήραμε αποστείρωτες κλπα που τα είχε με έκπτωση ! 

Χθες πήγαμε στον γιατρό όλα καλά με την μικρή μεγαλώνουμε ! Σήμερα έκανα προληπτικά το πρώτο σετ ενέσεων κορτιζόνης και περιμένω να δω πόσο θα απορυθμιστει το ζάχαρο ! Έχουμε Doppler  πρώτα ο Θεός 23/8 ! Εσείς έχετε κλείσει ;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 51 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα σου!! και εμείς χθες γυρίσαμε από ένα ωραίο 4ημερο που κάναμε με τον σύντροφο μου. Η αλήθεια είναι ότι το inglesia 3 to 1 βολεύει πάρα πολύ, έχω το ίδιο, το μωρό μπορεί να είναι στο πορτ μπεμπέ μέχρι περίπου 6 μηνών και η βάση του είναι πολύ βολική, πάνω στην βάση κουμπώνει και το αυγό. 

Η αλήθεια είναι ότι πήραμε και την βάση και θα το δούμε στην πορεία αν  βολεύει το μωρό να κοιμάται εκεί, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό που θα το έχω μαζί μου στο δωμάτιο. Αν δεν την βολέψει πάμε τότε και το παίρνουμε, τα περισσότερα μας είπαν είναι ετοιμοπαράδοτα.

@Nadiaki εγώ έχω απλό υπέρηχο στις 22/8 που θα είμαι ακριβώς 30 εβδομάδων. Οπότε λογικά τότε θα μου πει πότε να πάω για ντομπλερ.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, pitsi21 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι πήραμε και την βάση και θα το δούμε στην πορεία αν  βολεύει το μωρό να κοιμάται εκεί, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό που θα το έχω μαζί μου στο δωμάτιο. Αν δεν την βολέψει πάμε τότε και το παίρνουμε, τα περισσότερα μας είπαν είναι ετοιμοπαράδοτα.

@Nadiaki εγώ έχω απλό υπέρηχο στις 22/8 που θα είμαι ακριβώς 30 εβδομάδων. Οπότε λογικά τότε θα μου πει πότε να πάω για ντομπλερ.

Καλημέρα! Κ γω τον μικρό τον είχα στην καλαθουνα τον πρώτο καιρό δίπλα στο κρεβάτι και όντως με είχε βολέψει πολύ.. όμως εμένα έκατσε μέχρι περίπου τεσσάρων μηνών Γτ μετά ξεκίνησε να γυρνάει πλευρό κ έβλεπα την καλαθουνα να κουνιέται πολύ και φοβήθηκα και τον πήγα στο δωμάτιο του! Κάτσε να δεις πως θα πάει και πάρε μετά το λίκνο αν το χρειαστείς! Εμείς υπέρηχο είχαμε την Παρασκευή όπου ο γιατρός μας είπε ότι η Μπέμπα είναι τσουπωτουλα Γτ τη μέτρησε 1.300 στις 28 βδομαδες… επόμενος υπέρηχος στο τέλος Αυγούστου! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nadiaki είπε:

Εμείς παραγγείλαμε κούνια και συρταριερα και πήραμε αποστείρωτες κλπα που τα είχε με έκπτωση ! 

Χθες πήγαμε στον γιατρό όλα καλά με την μικρή μεγαλώνουμε ! Σήμερα έκανα προληπτικά το πρώτο σετ ενέσεων κορτιζόνης και περιμένω να δω πόσο θα απορυθμιστει το ζάχαρο ! Έχουμε Doppler  πρώτα ο Θεός 23/8 ! Εσείς έχετε κλείσει ;

Καλό μήνα να έχουμε!! Doppler έκανα την προηγούμενη εβδομάδα στις 29 και 5 και οι αιματώσεις ήταν όλες καλές. Ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και φαίνεται ότι είναι μεγαλούτσικος :) 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς πήραμε της Peg perego σύστημα μεταφοράς trio book slk από Prenatal. Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία και όταν πήγαμε από κοντά να δούμε καρότσια προσέξαμε πως όντως έχει ποιοτικά υλικά και είναι στιβαρό.  Είδαμε και της inglesina το Aptica XT, δεν είχε μεγάλη διαφορά στα χρήματα αλλά ήταν πολύ πιο βαρύ και ογκώδες. 
Λίκνο δεν έχουμε αγοράσει γιατί θα χρησιμοποιήσουμε την καλαθούνα που χρησιμοποίησαν και οι γονείς μου για μένα και τα αδέρφια μου. Αγοράσαμε βέβαια  καινούριο στρωματάκι αλλά από αγορές δεν έχουμε πάρει κάτι άλλο ακόμα. Αυτόν τον μήνα λέμε να ξεκινήσουμε σοβαρά τα ψώνια για την μπέμπα μας!
Μπανάκι έχετε αγοράσει; Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; 

4 ώρες πρίν, Nadiaki είπε:

Εμείς κλείσαμε για Παρασκευή 25/8,τότε θα είμαι 32+2! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Κonstantina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς πήραμε της Peg perego σύστημα μεταφοράς trio book slk από Prenatal. Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία και όταν πήγαμε από κοντά να δούμε καρότσια προσέξαμε πως όντως έχει ποιοτικά υλικά και είναι στιβαρό.  Είδαμε και της inglesina το Aptica XT, δεν είχε μεγάλη διαφορά στα χρήματα αλλά ήταν πολύ πιο βαρύ και ογκώδες. 
Λίκνο δεν έχουμε αγοράσει γιατί θα χρησιμοποιήσουμε την καλαθούνα που χρησιμοποίησαν και οι γονείς μου για μένα και τα αδέρφια μου. Αγοράσαμε βέβαια  καινούριο στρωματάκι αλλά από αγορές δεν έχουμε πάρει κάτι άλλο ακόμα. Αυτόν τον μήνα λέμε να ξεκινήσουμε σοβαρά τα ψώνια για την μπέμπα μας!
Μπανάκι έχετε αγοράσει; Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; 

Εμείς κλείσαμε για Παρασκευή 25/8,τότε θα είμαι 32+2! 

Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε το snuggle που το έχω από τον γιο μου.. με βόλεψε πολύ Γτ δεν γλιστρούσε το μωρό κ μπορούσα κ μόνη μου να το κάνω μπανιο χωρίς να φοβάμαι μην μου φύγει μπροστά..

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια εγώ είμαι 27κ 1 μέρα .. είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου κ ανέβαινε κ θα πάω σε ενδοκρινολόγο τώρα θα δούμε διατροφή λογικά θα δώσει . Και 9 Αυγούστου ραντεβού να τον δούμε τον μπέμπη . !! Εμείς πήραμε αυτό Bebe Stars Πολυκαρότσι Torro 3 on 1 Graphite Special Edition..  πιστεύω ότι θα είναι καλό κ ελαφρύ κλείνει κ εύκολα  κ πήραμε κ αλλαξιερα με μπανιερο μαζί με ροδάκια πάει παντού πιστεύω θα με βολεψει Cam Μπανιέρα-Αλλαξιέρα Μωρού Cambio Gricio-Bianco

• Μου αρέσει 2

Γεια σε όλη την παρεούλα!

Βλέπω αρχίζουμε όλες σιγά σιγά τις ετοιμασίες, τι ευχάριστο που είναι! Κι εγώ μετά το 15Αυγουστο θα το πάρω πιο ζεστά.

Αϋπνίες έχει καμία; Ξυπνάω για τσίσα μέσα στη νύχτα και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ, ο μπέμπης χορεύει μέσα στην κοιλιά. 

Doppler έκλεισα και γω 30/8 Καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Inaf είπε:

Γεια σε όλη την παρεούλα!

Βλέπω αρχίζουμε όλες σιγά σιγά τις ετοιμασίες, τι ευχάριστο που είναι! Κι εγώ μετά το 15Αυγουστο θα το πάρω πιο ζεστά.

Αϋπνίες έχει καμία; Ξυπνάω για τσίσα μέσα στη νύχτα και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ, ο μπέμπης χορεύει μέσα στην κοιλιά. 

Doppler έκλεισα και γω 30/8 Καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!

Καλημέρα κορίτσια και καλό μηνα!!

Χαχα κεφάλαιο ύπνος... Ενώ σε όλο το πρώτο τρίμηνο κοιμόμουν όπου έβρισκα, και στο δεύτερο επίσης ήμουν φαν του ύπνου ( καλά γενικά όλη μου τη ζωή ήμουν), πλέον ξεκίνησαν τα προβλήματα. Δεν βολευομαι εύκολα, στριφογυρναω, αν ξυπνήσω για τον οποιονδήποτε λόγο (τουαλέτα, ζέστη) μετά δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ. Τις προάλλες κοιμήθηκα συνολικά 2,5 ώρες και μετά έπρεπε να πάω για δουλειά. Δεν με αναγνωρίζω πλέον 😂😂

Σε άλλα νέα εμεις 28+6 σήμερα την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαμε για τον κλασικό υπέρηχο η μικρή ήταν 1,200 αλλά ο γιατρός δεν μας σχολίασε κάτι. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω με τα κιλά μου γιατί έχω πάρει ήδη 9. Βέβαια εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες προσέχω από μόνη μου πάρα πολύ γιατί και εγώ αγχώθηκα με την ζυγαριά που ανέβηκε έτσι γρήγορα γρήγορα. 

Από ετοιμασίες δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα, όλα θα τα ξεκινήσουμε τέλη Αυγούστου που θα γυρίσουμε από διακοπές. Αλλά σχεδόν όλη την προίκα την έχω έτοιμη από τα ανήψια. Μόνο ένα λίκνο θα πάρω γιατί δεν χωράει η κούνια στο υπνοδωμάτιο για τους πρώτους μήνες. 

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα κάνετε; Εμένα μου πρότεινε ο γιατρός μου την μαία που έχει στο ιατρείο του (χωρίς να είναι δεσμευτικό) αλλά δεν μου γεμίζει γενικά το μάτι...

Υ.Γ doppler έκλεισα για 29/8

• Καλή τύχη! 1

Καλημέρα στα κορίτσια!! Σήμερα επιτέλους τελευταία μέρα στην δουλειά!! Χτες πήρα και τα ποτσιρίκια απο την κατασκήνωση και σήμερα ξεκινάω τα πλυντηρια-σιδερο γιατι Σαββάτο φεύγουμε διακοπούλες οικογενειακά!

Εδω και 2 μέρες έχω ενοχλήσεις στο ηβικό οστό, μάλλον η μπουμπού γύρισε με το κεφάλι κάτω και αρχίζει και με πιέζει.

Για τον ύπνο και εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ τελευταία, ενώ ειμαι ανθρωπος που κοιμάμαι εύκολα και παντού τώρα τα έχω παίξει. Δεν βολευομαι πουθενά, ζεσταίνομαι/κρυώνω διψάω και φυσικά κατουριέμαι. 🤣

• Δύναμη! 1

Καλησπέρα!!!

Ο ύπνος δεν υπάρχει ούτε σε εμένα δεν βολεύομαι με τίποτα, αφήστε που για να γυρίσω πλευρό θέλω ρυμουλκό!!!!!! Εντωμεταξυ είναι πολύ λίγος καιρός που ο μικρός μου 2,5 χρόνων ξεκίνησε να κοιμάται όλη τη νύχτα δεν πρόλαβα να χορτάσω ύπνο και τον ξαναεχασα 😎😂

• Χαχα 1

preg.png

Γεια σας κορίτσια! 

Πως ειστε; Εμείς κλείσαμε doppler 7/9 , στον υπέρηχο όλα καλά, είμαστε 1150 γρ 🥰

Ωστόσο εμένα η καμπύλη μου είχε βγει παθολογική και τωρα παρακολουθώ το σάκχαρο, με την διατροφή όμως βγαίνουν μια χαρά οι μετρήσεις μου και κάνω και τις ατασθαλίες μου χωρίς πρόβλημα! 

Ο αιματοκρίτης όμως έπεσε στο 31 κ είναι τώρα κανα δυο μέρες που ρε κορίτσια δεν μπορώ να σταθώ, νιώθω αδυναμία κ λαχάνιασμα με το παραμικρό, όρθια δεν το συζητώ δεν μπορώ να σταθώ για πολύ. Το έχετε κι εσείς αυτό; Αισθάνομαι ένα ράκος γενικά, χωρίς να κουράζομαι ιδιαίτερα. Ένα κέικ έφτιαξα η καημένη και σχεδόν καθιστή το έφτιαξα 😂 Μετά καθισα για κανα τέταρτο να παρω μια ανάσα! 

Όσο για το καρότσι εγώ έκλεισα από το motherbaby το peg perego 3 σε 1 future modular. Το είχε κ μου α φίλη μου και μου είπε ότι είναι γερό. 

Ωστόσο θα ήθελα μια ήδη μανούλα, @pitsi21 εσυ η έμπειρη!, να μου πει λίγο για τα μπιμπερό κ τον αποστειρωτή γιατί δεν έχω καταλάβει... Γυάλινα πρεπει να παρω και ποσα; δεν ξέρω αν θα θηλάσω, όποτε θα χρειαστώ σιγουρα. Και ο αποστειρωτής έχετε να προτεινετε κάποιον σχετικά οικονομικό; Άλλωστε για 6 μήνες είναι μόνο, σωστά; 

Φιλια κ ευχές σε όλες 🥰

πρίν από 54 λεπτά , miou90 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Πως ειστε; Εμείς κλείσαμε doppler 7/9 , στον υπέρηχο όλα καλά, είμαστε 1150 γρ 🥰

Ωστόσο εμένα η καμπύλη μου είχε βγει παθολογική και τωρα παρακολουθώ το σάκχαρο, με την διατροφή όμως βγαίνουν μια χαρά οι μετρήσεις μου και κάνω και τις ατασθαλίες μου χωρίς πρόβλημα! 

Ο αιματοκρίτης όμως έπεσε στο 31 κ είναι τώρα κανα δυο μέρες που ρε κορίτσια δεν μπορώ να σταθώ, νιώθω αδυναμία κ λαχάνιασμα με το παραμικρό, όρθια δεν το συζητώ δεν μπορώ να σταθώ για πολύ. Το έχετε κι εσείς αυτό; Αισθάνομαι ένα ράκος γενικά, χωρίς να κουράζομαι ιδιαίτερα. Ένα κέικ έφτιαξα η καημένη και σχεδόν καθιστή το έφτιαξα 😂 Μετά καθισα για κανα τέταρτο να παρω μια ανάσα! 

Όσο για το καρότσι εγώ έκλεισα από το motherbaby το peg perego 3 σε 1 future modular. Το είχε κ μου α φίλη μου και μου είπε ότι είναι γερό. 

Ωστόσο θα ήθελα μια ήδη μανούλα, @pitsi21 εσυ η έμπειρη!, να μου πει λίγο για τα μπιμπερό κ τον αποστειρωτή γιατί δεν έχω καταλάβει... Γυάλινα πρεπει να παρω και ποσα; δεν ξέρω αν θα θηλάσω, όποτε θα χρειαστώ σιγουρα. Και ο αποστειρωτής έχετε να προτεινετε κάποιον σχετικά οικονομικό; Άλλωστε για 6 μήνες είναι μόνο, σωστά; 

Φιλια κ ευχές σε όλες 🥰

Καλησπέρα! Κ γω στα ίδια χάλια με τον αιματοκρίτη, όλη την ώρα ζαλίζομαι ειδικά όταν έχει υπερβολική ζέστη…. Μου είπε ο γιατρός ότι από τον όγδοο κ μετά θα αρχίσει πάλι να ανεβαίνει..εγώ υποφέρω από τη μέση μου πάντως, δεν βολεύομαι πουθενά, ξεκίνησα να έχω κ τραβήγματα στο ηβικό οστό και οι συσπάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο!  Όσο για την ερώτηση σου, εγώ στον γιο μου συνειδητά δεν θήλασα.. είχα πάρει αποστειρωτη της avent, ο οποίος ακόμη λειτουργεί… δώσε κάτι παραπάνω κ πάρε έναν καλό αποστειρωτη.. μια γνωστή μου πήρε έναν φθηνό κ σε δυο μήνες χρήσης σκουριασε.. μπιμπερό είχα πάρει για αρχή γυάλινα, ήταν των120ml και νομίζω είχα 6.. βέβαια αυτά τα έξι δεν φτάνουν για όλη την μέρα όποτε πλένεις κ ξανά αποστειρώνεις.. μόλις ο μικρός ήθελε πάνω από 120 ml γάλα πήρα τα πλαστικά που με έβγαλαν μέχρι να γίνει ο μικρός έτους!  Εγώ τα ίδια θα χρησιμοποιήσω Γτ αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω θήλαστρο όποτε η αποστείρωση θα είναι καθημερινή 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...