Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Πήρατε την καλύτερη δυνατή απόφαση για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές οι σωστές αποφάσεις είναι κ οι πιο δύσκολες. Ποιο αποφασίσατε να μειώσετε;; το μόνο του ή από αυτό που διαιρεθηκε;

Πραγματικα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου γράφεις...αυτό προσπαθήσαμε...να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτα και μόνο...δεν με ένοιαζε για εμένα και το εννοώ...ήθελα όμως να κάνω το καλύτερο για αυτα..

Εφόσον ήταν σε 3 διαφορετικούς σάκους με 3 διαφορετικούς πλακουντες δε ξεραμε ποιο διασπαστηκε και μειωσαμε αυτό που ήταν πιο μακρυά από τον τράχηλο...αυτό που θεώρησε πιο ασφαλές η γιατρός για να μην υπάρχει κίνδυνος αποβολής...

• Λουλούδια 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ε δε θα συννενοηθούμε όντως!Τώρα κατάλαβα τι θες να πεις....το δικό μου λεει 8-9, είναι όντως 8-9uk (έτσι το παραγγειλα) και είναι 25-26 eu. Αρα αυτός είναι λάθος μάλλον...έχεις δίκιο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α γεια σου!!! αυτος τα εχει μπουρδουκλωσει η ειναι και μουφα....τεσπα......θα κατσω στα αυγα μου

κλαιω ακομα γιατι με τη γκρινια τους το σαββατο εχασα χειμωνιατικα

αγοριστικο χτυπημα στα 2,5!

κοριτσιστικο χτυπημα στα 4,5!

τιμες 25-30 λιρες κανονικα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αααα αλήθεια; Λέω να πάρω αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DP927O/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Να αντέχουν και λίγο τη βρώμα γιατί πέρισυ είχα πάρει κάτι μούγερ πέδιλα και μετά από 3 φορές που τα έβαλε, τα έπλυνα στο χέρι με κρύο νερό και μόλις στέγνωσαν πήγαν κατευθείαν για πέταμα!!!Δε ξαναπαίρνω...

Ειναι ομορφα

Ομως θα προτιμουσα τα αγκαθακια...τα θεωρω πιο γερα

Ειναι ομορφα

Ομως θα προτιμουσα τα αγκαθακια...τα θεωρω πιο γερα

Αγκαθάκια πάλι με τίποτα!!!2 μήνες παπούτσια και βγήκαν οφ!Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω τουλάχιστον για λίγο καιρό, μετά θα το ξεχάσω και θα ξαναπάρω χαχαχα!

Τελικά έχω καταλήξει να παίρνω μάρκες που έχουν αποκλειστικά παπούτσια και τίποτα άλλο. Να δω θα το τηρήσω;

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!:D

Διαφημίσεις

Ερώτηση. Όταν το μωρό αρχίσει και περπατάει τί παπουτσάκια του φοράω; Με σκληρή σόλα; Δεν ξέρω πως να τα ψάξω στο ιντερνετ. Ενώ είχα πει να πάρω αγκαλιάς για τη βάφτιση τώρα το ξανασκέφτομαι και λέω μήπως να του πάρω κανονικά παπουτσάκια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ερώτηση. Όταν το μωρό αρχίσει και περπατάει τί παπουτσάκια του φοράω; Με σκληρή σόλα; Δεν ξέρω πως να τα ψάξω στο ιντερνετ. Ενώ είχα πει να πάρω αγκαλιάς για τη βάφτιση τώρα το ξανασκέφτομαι και λέω μήπως να του πάρω κανονικά παπουτσάκια

Αν στεκεται ηδη και κανει βηματακια (με βοηθεια βεβαια ) θεωρω οτι μπορεις να του παρεις με σκληρη σολα . Προτιμω τα geox για αγορακια και αγκαθακια για κοριτσακια, για αρχη που εχουν μια σολα οχι τοσο πολυ σκληρη και δεν ειναι και βαρια τα ιδια σαν παπουτσια που ειναι και το πιο βασικο για τοσο τρυφερη ηλικια....

Αγκαθάκια πάλι με τίποτα!!!2 μήνες παπούτσια και βγήκαν οφ!Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω τουλάχιστον για λίγο καιρό, μετά θα το ξεχάσω και θα ξαναπάρω χαχαχα!

Τελικά έχω καταλήξει να παίρνω μάρκες που έχουν αποκλειστικά παπούτσια και τίποτα άλλο. Να δω θα το τηρήσω;

αν ειναι ανταρτακι η μικρη σου οπως και ο μικρος μου μπορεις να δοκιμασεις και geox που αποδεδειγμενα τραβανε μεγαλα ζορια ιδιαιτερα τωρα που μαγαλωσαμε....δεν μπορεις να φανταστεις !!!!

οπως και να εχει καλες αγορες

Μωρέ έχω πάρει και άλλα παπούτσια αλλά δεν πάθανε αυτό το πράγμα μέσα σε 2 μηνες....είναι και η δική έτοιμη για την ενόργανη αλλα φταίει και το παππούτσι.Geox φοραμε εδώ και 2 χρόνια και είμαστε ευχαριστημένες αλλά για με φούστες θέλουμε μπαλαρίνες οπότε....

Μπορεί να δοκιμάσω τα καμπεράκια φέτος σε πέδιλα να δω πως θα μας βγουν.

Ταμαράκι όταν περπατήσει το παιδί φοράει κανονικό παπούτσι....στην αρχή όμως είναι καλύτερα ξυπόλητος.

Όπως και να έχει τα πρώτα του παπούτσια καλύτερα να αγοράσεις από μαγαζί, να δεις πως είναι στο πόδι του κτλ κτλ. Εμείς τα πρώτα παπούτσια τα πήραμε 9 μηνών (όταν αρχίσαμε να περπατάμε) και ήταν 20νούμερο παρακαλώ...

Καλύτερα να είναι μαλακή η σόλα και εύκαμπτη για τα πρώτα βήματα....

ADA εγω χτυπαω τα τελευταια δευτερολεπτα

στο τιμολογιο που θα σου ερθει θα φαινονται τα μεταφορικα

θα ζητησεις total request for Greece

A ωραία!Σ ευχαριστώ!!!

Αυτό θα κάνω!!!

Μαρίτα κι εμας τα αγκάθα βγήκαν σκυλιά!Ολο το χειμώνα εβγαλε με αγκάθα λουστρινι μώβ, ενα ζευγάρι nike κι ενα ζευγαρι μπότάκια για καλά!Τα αγκαθα τα φορουσε στον παιδικο εναλλάξ με τα αθλητικά κι αν τα δεις είναι καινούργια!Τωρα δεν ξερω μπορεί να ετυχε ή να ειναι κ στο παιδί!

ΤΑΜΑΡ στο παρεντς υπάρχει ολόκληρο θεμα με τα ''πρώτα παπουτσάκια'' μπες κ διάβασε!Οι απόψεις διιστανται κ τόσο από τους γονεις όσο κ από τους γιατρούς!!

Εγω προσωπικα κ στα 2 μου παιδιά μεχρι να περπατήσουν κανονικα, να σταθεροποιηθούν δηλαδη μες το σπίτι τα είχα ξυπόλυτα τελείως!Οταν βγαίναμε έξω τους ειχα κανονικο παπούτσι αλλά με σχετικά εύκαμπτη σόλα ελαφριά!Επίσης τα παπουτσια να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις!!!

Διαφημίσεις

βρε κορες, αυτα που φοραει η Α ειναι 6-7 απο κατω.

θελω τωρα το 8-9 αλλα αυτος εδω με μπερδευει

http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-Mammoth-Kids-Khaki-Oatmeal-UK-7-8-Clogs-81-/370400284617?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item563d93cfc9

τελικα ειναι UK h US?

Αφού λες ότι φοράει το 6-7 άρα φοράει το 24-25, αφού είναι διπλά τα νούμερα στα κροκς....στα άλλα παπούτσια τι φοράτε;

Μαριτα το 6-7 ειναι 23-24.

Γατουλα στα mammoth ισχυει ενα νουμερο μικροτερο οταν εχουν τη γουνα. Δηλαδη αν παρεις το 8-9 Uk με τη γουνα ειναι σαν 24-25, χωρις ειναι σαν 25-26. Μηπως γι'αυτο γραφει το ενδιαμεσο;

Καντου μια ερωτηση.

Εγω πηρα και στις 2 clarks και τα θεωρω κορυφαια. Η σολα στα πρωτα παπουτσακια της clarks ειναι μετρια σε σκληροτητα.

Η κοπέλα με την καπαρτίνα μου απάντησε οτι τη στέλνει Ελλάδα, η δημοπρασία λήγει σε 12 ώρες!

Τι κάνω?περιμένω να μπιντάρω καμια ώρα πρίν?ή και ποιο αργά?

Μου ειπε 7,25 για μεταφορικα, στην τελικη πληρωμή πώς θα φαίνονται τα μεταφορικά?

Αυτά τα μεταφορικά είναι σε λίρες υποθέτω;; Πολλά δεν είναι;; Θα το στείλει συστημένο;; Τι σου είπε;;

Για πείτε και οι πιο έμπειρες να ξέρουμε τι γίνεται...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Θέλω τη γνώμη σας γιατί έχω πελαγώσει:rolleyes:

Το φόρεμα της μικρής είναι παρόμοιο με αυτό!

Τι θα ταίριαζε για πανωφόρι?

1

2

3

Η κάτι άλλο???Εν τω μεταξύ κανένας από αυτους που έβαλα δεν στέλνει Ελλάδα:-(:sad:

ΕΝΤΙΤ:

Αυτά πώς σας φαίνονται???Κ ποιο χρωμα θα ήταν ποιο ωρα'ιο?Ασπρο, κόκκινο ή μαύρο???

Είδα τυχαία αυτό :rolleyes:

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...