Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 19 λεπτά , Σποράκι είπε:

      Δεν είναι έτσι. Όταν ένα έμβρυο δεν προχωράει σημαίνει ότι σταματάει η ανάπτυξη του, αν δηλαδή σταματήσει να δίνει διαιρέσεις σημαίνει ότι τελείωσε η ανάπτυξη του. Αυτό το έμβρυο καταστρέφεται γιατί είναι ήδη πεθαμένο στην πραγματικότητα. Αν γίνει βλαστοκύστη γίνεται και αξιολόγηση. Αξιολόγηση δεν σημαίνει υγιές έμβρυο. Απλά βλέπουν κάποια εξωτερικά δικά τους στάνταρ και τις βαθμολογούν, καθαρά επιφανειακά. Ένα άριστο έμβρυο δεν σημαίνει υγιές όπως και μια μέτρια βλαστοκύστη δεν σημαίνει ότι δεν δίνει εγκυμοσύνη. Κρατάνε όσες έχουν έστω και μικρές πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη και εσυ αποφασίζεις αν θα προχωρήσει ή όχι. Εμένα πάντως με έχουν ενημερώσει για κακής ποιότητα βλαστοκύστη την οποία δεν κράτησαν. Ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι καλό το έμβρυο είναι ο προεμφυτευτικος.

      Ναι κατάλαβα σε ευχαριστώ για την απάντηση !!! Είναι περίπλοκο το θέμα με την ποιότητα των εμβρύων γιατί εδώ καμία φορά δεν δίνουν εγκυμοσύνες και οι άριστες βλαστοκυστες άρα ήμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες 😂

Φωτογραφικό Οδοιπορικό στην Γερμανία


Recommended Posts

Επίσκεψη στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Η επίσκεψη βέβαια έγινε την περσινή χρονιά, αλλά οι εντυπώσεις θα μείνουν για πάντα. Όλη η πόλη ήταν κατάφωτη και πανέμορφη.

Γυάλινες μπάλες σχηματίζουν έλατο που τη νύχτα φωτίζεται.

img3453a.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 530
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αρχιτεκτονική των σπιτιών θυμίζει έντονα Γερμανία. Εξάλλου το Στρασβούργο μία ήταν στην κατοχή των Γερμανών και μία των Γάλλων. Έτσι είναι επηρεασμένο κι από τις δύο χώρες.

img3461xb.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...