-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 10/8/2026 at 9:57 ΜΜ, Terry1986 είπε:
Το ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μμ..έμπαινα όλο το ΣΚ να διαβάσω μήπως έχεις στείλει καποιο νέο..κ εμένα μ φάνηκε παράξενο αυτό που σου είπαν..δε ξέρω..δεν είχε λογική όλο αυτό..όλα να πάνε καλά κορίτσι μ σπορ δω και πέρα..ξεκουράσου και ηρέμησε..
Αυτό προσπαθώ να κάνω !σε ευχαριστώ πολύ !ελπίζω να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις !!
On 10/8/2026 at 11:36 ΜΜ, Blue Velvet είπε:Τι να πρωτοσχολιασει κάνεις!!!Εγκληματικό απλά!!Και με τα φάρμακα της εμβρυομεταφορας τι έκανες?Συνεχισες να τα παίρνεις κανονικά μέχρι να σε δει ο γυναικολόγος σου ή τα σταμάτησες ? Συγνώμη που ρωτάω,αλλά αυτό που πέρασες είναι απίστευτο και το ότι το εμβρυακι είναι γερό και στη θέση του,είναι ένα θαύμα!Μπράβο σου που έμεινες ψύχραιμη και εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια ❤️ ❤️ ❤️
Τα είχα σταματήσει …Και ο ο γιατρός αυτό λέει αυτό το πλάσμα είναι ένα μικρό θαύμα !Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!Να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου θυμάμαι από πιο παλιά που διάβαζα το θέμα ότι έχεις δύο πλέον !!
On 12/8/2026 at 12:28 ΠΜ, little miracle είπε:Ευχομαι να πανε ολα καλα με το εμβρυακι σου! Ευχομαι επισης να βρεις το κουραγιο να προχωρησεις σε καταγγελια. Δεν πρεπει να αποσιωπουμε τετοια γεγονοτα. Αυτοι οι ανθρωποι θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια και ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαρουν καποια στο λαιμο τους.
Προς το παρόν δεν εχω να σου πω την αλήθεια κουράγιο γιατί φοβάμαι ότι θα ταραχτώ πολύ άσε που θα με βγάλουν και τρελή για το δημόσιο μιλάμε…Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα …
Σε άλλα νέα σήμερα κάναμε ξανά υπέρηχο είδαμε το σποράκι μεγάλωσε ..οι παλμοί 118 ..μια μέρα πίσω με βγάζει ο υπέρηχος δλδ κανονικά είμαι 6+5 και με βγάζει με μετρήσεις 6+ 4 …βήμα βήμα μικρό καλαθάκι και ελπίζουμε για τα καλύτερα!!
-
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ Η ΠΟΥΛΑΩ
-
Θέματα
-
- 387 απαντήσεις
- 297.301 εμφανίσεις
-
- 985 απαντήσεις
- 656.398 εμφανίσεις
-
- 11.513 απαντήσεις
- 2.661.643 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 345.974 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 236.000 εμφανίσεις
-
-
-
- 387 απαντήσεις
- 297.301 εμφανίσεις
-
- 985 απαντήσεις
- 656.398 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 457 εμφανίσεις
-
- 193 απαντήσεις
- 46.864 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 3.102 εμφανίσεις
-
- 33 απαντήσεις
- 161.900 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 3.120 εμφανίσεις
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΓΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
Από Nanouka8900, in ...χωρίς λόγια... (στις δύσκολες στιγμές)
- 0 απαντήσεις
- 942 εμφανίσεις
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΓΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
Από Nanouka8900, in ...χωρίς λόγια... (στις δύσκολες στιγμές)
- 0 απαντήσεις
- 734 εμφανίσεις
-
- 850 απαντήσεις
- 112.182 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα