Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αγγελικη μου καλημεραααα!!Ατιμη σκονη!!Υπομονη κοριτσακι!!!Κανενα αντισταμινικο δεν βοηθαει??

Κάνω φαρμακευτική αγωγή για την αλλεργία 2 χρόνια τώρα... Μέχρι στιγμής, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδιαίτερα θέματα. Αυτή την φορά όμως μου έδωσε και καταλάβα!!!!

και σημερα μοσχαρακι!!!!!!Το οποιο εκανα στη χυτρα και επιτελους βγηκε τοοοοσσσοοοο μαλακο!!!!Αλλα εχω μια απορια.....εβαλα υγρα μεχρι το μινιμουμ....αλλα βγηκε σαν σουπα....μπορω να βαζω λιγοτερα υγρα???

Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν χρησιμοποιώ χύτρα.

Φιλακιαααααα!!!!!!!!

Να σας στειλω οσες μεριδες θελετε!!!:)

Μισό λεπτό να σου δώσω την διεύθυνσή μου!!!!

Λοιπον ωρα να παω να παρω αντρα και παιδι να πιουμε καφεδακι!!!

Καλά να περάσετε!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να σας στειλω οσες μεριδες θελετε!!!:)

ricola οταν κανω μοσχαρι στη χυτρα βαζω νερο ισα να το καλυψει και δεν το πινει πολυ απλα οταν γινει αφηνω λιγο το καπακι ανοιχτο για να δεσει καλυτερα.

Λοιπον ωρα να παω να παρω αντρα και παιδι να πιουμε καφεδακι!!!

ααααα οκ!!Ευχαριστω!!!!

Να πατε να πατε.....Βλεπω εχει αλλαξει αρκετα η ψυχολογια σου η κανω λαθος????:P

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Εμείς σπίτι με τα πεθερικά μου. Ήρθαν να μας επισκεφθούν και τους πίκρανα τους ανθρώπους γιατί είχα καλά νέα και τώρα είναι μέσα στην μουτσούνα :(...πολύ στενοχωρήθηκα :mrgreen:....τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι στα σκαριά τα 2 πρώτα μου βιβλία με πολύ μεγάλο εκδοτικό οίκο των Αθηνών σαν εικονογράφος. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά και επειδή είναι νωρίς και επειδή οι admins θα με αρχίσουν πάλι με κάρτες διαφόρων χρωμάτων οπότε το αφήνω εδώ. Τώρα κεφάλια μέσα να μην καθυστερήσω στις προθεσμίες μου. Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να τα πω στο blog.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ σε ταλαιπωρεί η σκόνη ε; Είναι όντως πολύ εκνευριστική!! Ελπίζω να μην είναι επικίνδυνο οι αλλεργίες είναι ύπουλο πράγμα!!

"Σας φιλώ όλες" εμένα με ξεχααασσεεεεςςς;; :cry: Πλάκα κάνω :mrgreen::mrgreen:

ΡΙΚΟΛΑ να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Και το αντράκι σου!! :mrgreen::mrgreen: Άντε μια σε έχουνε εκεί μέσα οι άντρες σου!!

ΝΙΝΑΚΙ μου περαστικά σου :(

Smurfita μου μπράβο! εγγυούλα αλλά τα έφερες όλα εις πέρας με τα τραπέζια και τα φαγιά! well done :D

ΧΑΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ μου αν μου μαγείρευε η μαμά σου θα ήμουν 100 κιλά πιο παχύς νομίζω!!! :-D:-D:-D

ΕΒΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;; Αχ μου λείψε η ΕΒΙΡΙ μας

ΙΟΑΝΝΑ μου καφεδάκι ακούω; Ακούγεσαι καλύτερα :-D Χαίρομαι, αλήθεια!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Γειά σου Νίκο!

Εμείς σπίτι με τα πεθερικά μου. Ήρθαν να μας επισκεφθούν και τους πίκρανα τους ανθρώπους γιατί είχα καλά νέα και τώρα είναι μέσα στην μουτσούνα :(...πολύ στενοχωρήθηκα :mrgreen:....

Γιατί βρε άκαρδε πασχαλιάτικα τους κέρασες φαρμάκι, γιατί????? :tongue:

τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι στα σκαριά τα 2 πρώτα μου βιβλία με πολύ μεγάλο εκδοτικό οίκο των Αθηνών σαν εικονογράφος. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά και επειδή είναι νωρίς και επειδή οι admins θα με αρχίσουν πάλι με κάρτες διαφόρων χρωμάτων οπότε το αφήνω εδώ. Τώρα κεφάλια μέσα να μην καθυστερήσω στις προθεσμίες μου. Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να τα πω στο blog.

Μπράβο!!!!΅Εύχομαι όλα να πάμε καλά και σε λίγο καιρό να περηφανευόμαστε ότι είναι φίλος μας ο διάσημος εικονογράφος!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ σε ταλαιπωρεί η σκόνη ε; Είναι όντως πολύ εκνευριστική!! Ελπίζω να μην είναι επικίνδυνο οι αλλεργίες είναι ύπουλο πράγμα!!

Ευτυχώς δεν φτάνει σε επικίνδυνο σημείο γιατί μόλις δω τα σκούρα ξεκινάω εισπνοές και αν το πράγμα ζορίσει αντιβίωση. Ευτυχώς αντιβίωση δεν έχει χρειαστεί να πάρω!

Ουπς!!!! Σόρρυ!!!!

Κι εμένα αλλά μάλλον θα περνάει καλά παρέα με τις κορούλες της!

QUOTE]

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέεερα!

Παρασκευη σημερα με φοβερα αστατο καιρο. Αλλου εχει συννεφιες, αλλου ηλιο, αλλου υγρασια τι να πω. Χτες ειχε ομιχλη.

Νικο παντα τετοια νεα!!! Τι ωραια που εχεις τα πεθερικα σου παρεα! Ολες ξεραμε πόσο σου ειχαν λειψει:tongue::tongue: Η μαμα μου πασχει απο το κατοχικο συνδρομο. Θελει οι αλλοι να τρωνε ποσοτητες (ασχετο αν η ιδια δεν τρωει καθολου)

Ρικολα κι εγω κανω οπως η Ιωαννα.

Στρουμφιτα φροντισε να ξεκουραστεις γιατι κουραστηκες. Ήμουν σιγουρη πως τα ειχες ολα τελεια. Πως παει η πίεση;

Τζενακι ολα ενταξει με τη γεννα; Εισαι μια ξετρελλαμενη θεια τωρα;

Αγγελικη υπομονη με την αλλεργια. Παντως η σκονη εχει επιβαρυνει πολυ την ατμοσφαιρα.

Ιωαννα μουσακα ε; Κριμα που ειμαι μακρια... Καλα εκανες αν εφυγες απο τη δουλεια. Παντως οντως ακουγεσαι πιο καλά.

Σημερα οπως σας ειχα πει αλλος μαγειρευει. Θα ασχοληθω ομως με το μενου της εβδομαδας για να κανονισω τα ψωνια μας (τους εχω βαλει ολους στο σπιτι σε προγραμμα και στενη παρακολουθηση του οικογενειακου προϋπολογισμου-να μη σας πω τι παρατσουκλια μου εχουν βγαλει;););)) Παντως εδω οι τιμες στα ειδη μαναβικης ειναι στα υψη- δεν μπορεις να μην τα υπολογιζεις τα λεφτα.

Φιλια και καλό ΣΚ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλησπέεερα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Παρασκευη σημερα με φοβερα αστατο καιρο. Αλλου εχει συννεφιες, αλλου ηλιο, αλλου υγρασια τι να πω. Χτες ειχε ομιχλη.

Σαν τους ψηφοφόρους ένα πράγμα!!!!

Αγγελικη υπομονη με την αλλεργια. Παντως η σκονη εχει επιβαρυνει πολυ την ατμοσφαιρα.

Σώπα καλέ! Πως σου πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό????

Σημερα οπως σας ειχα πει αλλος μαγειρευει. Θα ασχοληθω ομως με το μενου της εβδομαδας για να κανονισω τα ψωνια μας (τους εχω βαλει ολους στο σπιτι σε προγραμμα και στενη παρακολουθηση του οικογενειακου προϋπολογισμου-να μη σας πω τι παρατσουκλια μου εχουν βγαλει;););)) Παντως εδω οι τιμες στα ειδη μαναβικης ειναι στα υψη- δεν μπορεις να μην τα υπολογιζεις τα λεφτα.

και πολύ καλά κάνεις!!!! Μήπως σε αποκαλούν και Μέρκελ????

Φιλια και καλό ΣΚ.

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες!!

Τι παλιόκαιρος και σήμερα! τελικά Αγγελική εισακούστηκες και έβρεξε, οπότε η σκόνη θα καταλαγιάσει λίγο:P λες τελικά να έχουμε και εμείς αλλεργία και όχι κρύωμα?;) πονάει ο λαιμός μας και ο σύζυξ έχει καταρροή και λίγο βράχνιασμα... και εσύ παρόμοια έχεις?

Νίκο συγχαρητήρια για τη δουλειά! πάντα τέτοια:tongue: και τα πεθερικούλια γιατί τα στεναχώρησες? σου έκαναν κανένα γαλλικού τύπου χώσιμο?;)

Φωτεινή φαντάζομαι δεν έχετε μεγάλα σούπερ μάρκετ στο νησί, για αυτό είναι ακριβά;)... για πες μας: έχει δίκιο η Αγγελική με το παρατσούκλι?:D

Πού είναι βρε παιδιά η Τζένη να μας πει για την νύφη της? για το μωράκι?

ricola εγώ βάζω ελάχιστο νερό με το μοσχάρι.

ioanna81 ελπίζω να απόλαυσες το οικογενειακό καφεδάκι:tongue:

Φακές έχει σήμερα η κατσαρόλα... μου λείψανε τα όσπρια!

Καλησπέρες!!

καλησπέρα Νίνα!

Τι παλιόκαιρος και σήμερα! τελικά Αγγελική εισακούστηκες και έβρεξε, οπότε η σκόνη θα καταλαγιάσει λίγο:P λες τελικά να έχουμε και εμείς αλλεργία και όχι κρύωμα?;) πονάει ο λαιμός μας και ο σύζυξ έχει καταρροή και λίγο βράχνιασμα... και εσύ παρόμοια έχεις?

Δεν απέχουμε και πολύ στα συμπτώματα! Πάντως εδώ δεν έβρεξε ακόμη...

Φακές έχει σήμερα η κατσαρόλα... μου λείψανε τα όσπρια!

Εμένα πάλι καθόλου αφού δεν μου αρέσουν!!!!:tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ααααα οκ!!Ευχαριστω!!!!

Να πατε να πατε.....Βλεπω εχει αλλαξει αρκετα η ψυχολογια σου η κανω λαθος????:P

την εκανα την κοπανα και πηγα για καφε!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Εμείς σπίτι με τα πεθερικά μου. Ήρθαν να μας επισκεφθούν και τους πίκρανα τους ανθρώπους γιατί είχα καλά νέα και τώρα είναι μέσα στην μουτσούνα :(...πολύ στενοχωρήθηκα :mrgreen:....τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι στα σκαριά τα 2 πρώτα μου βιβλία με πολύ μεγάλο εκδοτικό οίκο των Αθηνών σαν εικονογράφος. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά και επειδή είναι νωρίς και επειδή οι admins θα με αρχίσουν πάλι με κάρτες διαφόρων χρωμάτων οπότε το αφήνω εδώ. Τώρα κεφάλια μέσα να μην καθυστερήσω στις προθεσμίες μου. Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να τα πω στο blog.

ΡΙΚΟΛΑ να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Και το αντράκι σου!! :mrgreen::mrgreen: Άντε μια σε έχουνε εκεί μέσα οι άντρες σου!!

ΝΙΝΑΚΙ μου περαστικά σου :(

Smurfita μου μπράβο! εγγυούλα αλλά τα έφερες όλα εις πέρας με τα τραπέζια και τα φαγιά! well done :D

ΧΑΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ μου αν μου μαγείρευε η μαμά σου θα ήμουν 100 κιλά πιο παχύς νομίζω!!! :-D:-D:-D

ΙΟΑΝΝΑ μου καφεδάκι ακούω; Ακούγεσαι καλύτερα :-D Χαίρομαι, αλήθεια!

Νικο να σου πανε ολα καλα!

Καλε που χαθηκατε ολοι? Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε. Τα πραγματα στη δουλεια εχουν χειροτερεψει κι αλλο αλλα σαν να επαθα ανοσια νιωθω, κουραστηκα να ειμαι στεναχωρημενη!

Σημερα εφτιαξα ροπαλακια bbq στο φουρνο και πατατες!

Πολυ βροχερος ο καιρος. Ειχαμε κανα νεο απο τη θεια ggeny?

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

όντως ΙΟΑΝΝΑ χαθήκαμε όλοι! Το πάμε όλοι πολύ χαλαρά τον τελευταίο καιρό αλλά που θα πάει θα επανέλθουμε!

Κορίτσια μπουμπουνητά και βροχες εδώ σήμερα. Πολλές βροχές. Δεν θα γράψω πολλά είμαι ψόφιος. Πάω για νάνι. Ελπίζω να ξαναμαζευτούμε σιγά σιγά. Σήμερα μακαρονάδα φάγαμε και ένα αποτυχημένο...μα τελείως αποτυχημένο, σουφλέ σοκολάτας.

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι καθόλου αφού δεν μου αρέσουν!!!!:tongue:

χαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου μαζί σου 100%!! Εν το μεταξύ κορίτσια προσπαθώ μάταια να αρχίσω δίαιτα αλλά μπα... κάθε μέρα μια αποτυχία με την δίαιτα...τζίφος και παχαίνωωωω επικίνδυνα. Πονάει το πόδι μου τις τελευταίες μέρες πολύ. Απλά ξέρετε όταν κάποιος περνά περίοδο άγχους είτε το αντιμετωπίζει με το να μην κατεβάζει μπουκιά...ή με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία :(

Καλημερα παρεουλα εξαφανισμενη!!!

Δεν αντεχω αλλο αυτο τον καιρο. Θελω ηλιο!!!!

Για σημερα εκανα φασολακια με πατατουλες! Βρηκα αλλο λογω ν αγχωθω. Εχω απο σημερα καθυστερηση και δεν λεει να πεσει η θερμοκρασια μου. Το θεμα ειναι οτι εχω περασει 2 εγκυμοσυνες(η μια αποτυχημενη) και στις δυο πηγαινα κι εκανα τεστ την πρωτη μερα καθυστερησης επειδη δεν επεφτε η θερμοκρασια μου. Μακαρι να ερθει γιατι η αγωνια μου χτυπαει κοκκινο

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Πότε θα σταματησει να βρεχει; Δεν μπορω να το χωνεψω πως το Μαρτιο εκανε τετοια καλοκαιρια και τωρα ειναι 15 μερες που εχουμε μουλιασει. Εχω κλεισει και τα παιδια μεσα- στην Αθηνα έβγαινα περισσοτερο τα καημενα.

Με τα πιτσιρικια μες στα ποδια μου δεν μπορω να μπαινω οσο θελω γιατι αρχισε κι ο μικρος να εχει ηλεκτρονικες απαιτησεις το ζωύφιο!

Νικο μου προσεξε να μη σε καταβαλει το αγχος! Το πόδι σου γιατι ποναει; Αν δεν μπορεις να αποφυγεις το φαγητο τρωε τουλαχιστον πιο υγιεινα δηλ. κανενα φρουτο αντι για γλυκο κλπ. (τα λεω για τα ακουω κι εγω-αχ βαχ)

Ιωαννα μου καλά κανεις και δεν αγχωνεσαι αλλο για τη δουλεια γιατι δεν ειναι στο χερι σου να αλλαξει κατι. Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα ευχομαι οτι ειναι να ειναι για καλό.

Αγγελικη επεστρεψε η οικογενεια; Πως εισαι με την αλλεργια τωρα που εβρεξε;

Νινα πως ειστε εσυ κι ο συζυγος; Καλύτερα;

Τζενακι μπες να μας πεις τα νεα!

Εβιρι επεστρεψες στη βαση σου;

Λοιπόν σχετικα με τα παρατσουκλια πεσατε μεσα στο ενα. Τροικα μεσα στο σπιτι μας, το ονομα του εκαστοτε υπουργου Οικονομικών (Ελλαδας και Γερμανιας), Σκρουτζ, κλπ κλπ. Υπαρχει ποικιλια δεν παραπονιεμαι. Παντως γενικα ειναι ακριβο νησι και δεν εχω καταλαβει γιατι και δεν ειναι μονο θεμα μεγαλων σουπερ μαρκετ γιατι υπαρχουν κι εφω καταστηματα γνωστων αλυσιδων.

Το Σαββατο εφτιαξα λαζανια με σπανακι και χτες μπριζολες πανε με πατατουλες. Για σημερα εχουν περισσεψει κι απο τις δυο μερες οπότε βολευομαστε γιατι ελεγα να φτιαξω μπριαμ αλλα δεν βρηκα ωραια κολοκυθακια.

Αυτα απο μενα. Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπάρεα και καλή εβδομάδα!

Επιστρέψαμε όλοι στις βάσεις μας αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του πιά!

Στα μαγειρικά μας τώρα:

To Σάββατο έφτιαξα και φάγαμε μακαρόνια με κιμά ενώ χτες κοτόπουλο κοκκινιστό στον φούρνο με κριθαράκι. Σήμερα θα φάμε χορτόσπανακόρυζο. Έφεραν φρέσκα φρέσκα χορταρικά και σπανάκι το Σάββατο από το χωριό ο άντρας μου με τα παιδιά κι έτσι τι πιό ωραίο από ένα νοστιμότατο και ολόφρεσκο φαγάκι! Βέβαια τα χορταρικά ήταν πολλά κι έτσι έχω χωρίσει και φυλάξει στην κατάψυξη αλλές δύο μαγειριές!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

την εκανα την κοπανα και πηγα για καφε!!!

και έκανες πάρα πολύ καλά!!!!!! ;)

Καλε που χαθηκατε ολοι? Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε. Τα πραγματα στη δουλεια εχουν χειροτερεψει κι αλλο αλλα σαν να επαθα ανοσια νιωθω, κουραστηκα να ειμαι στεναχωρημενη!

Αυτό είναι! Δεν θα κέρδιζες τίποτα με το αγχώνεσαι αντίθετα κακό στην υγεία σου θα έκανες! Άστο να δεις πως θα πάει...

Σημερα εφτιαξα ροπαλακια bbq στο φουρνο και πατατες!

Πολυ βροχερος ο καιρος. Ειχαμε κανα νεο απο τη θεια ggeny?

Ελπίζω να είναι όλα καλά και να απορροφάει τον χρόνο της το νεοφερμένο ανιψάκι!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

Γειά σου Νίκο!

Κορίτσια μπουμπουνητά και βροχες εδώ σήμερα. Πολλές βροχές.

Εμείς στον Πειραιά μόνο κάτι ψιχάλες είχαμε και μία πολύ μικρής διάρκειας μπόρα.

Δεν θα γράψω πολλά είμαι ψόφιος. Πάω για νάνι. Ελπίζω να ξαναμαζευτούμε σιγά σιγά. Σήμερα μακαρονάδα φάγαμε και ένα αποτυχημένο...μα τελείως αποτυχημένο, σουφλέ σοκολάτας.

Όλοι έχουμε τις ατυχίες μας Νίκο. Την επόμενη φορά θα το φτιάξεις τέλειο!!!

χαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου μαζί σου 100%!! Εν το μεταξύ κορίτσια προσπαθώ μάταια να αρχίσω δίαιτα αλλά μπα... κάθε μέρα μια αποτυχία με την δίαιτα...τζίφος και παχαίνωωωω επικίνδυνα. Πονάει το πόδι μου τις τελευταίες μέρες πολύ. Απλά ξέρετε όταν κάποιος περνά περίοδο άγχους είτε το αντιμετωπίζει με το να μην κατεβάζει μπουκιά...ή με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία :(

Ο πόνος στο πόδι σου πιθανόν να οφειλεται στο βάρος. Προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι η διάιτα επιβάλεται!!!!

Καλημερα παρεουλα εξαφανισμενη!!!

Δεν αντεχω αλλο αυτο τον καιρο. Θελω ηλιο!!!!

Κι εγώ!!!!!

Για σημερα εκανα φασολακια με πατατουλες! Βρηκα αλλο λογω ν αγχωθω. Εχω απο σημερα καθυστερηση και δεν λεει να πεσει η θερμοκρασια μου. Το θεμα ειναι οτι εχω περασει 2 εγκυμοσυνες(η μια αποτυχημενη) και στις δυο πηγαινα κι εκανα τεστ την πρωτη μερα καθυστερησης επειδη δεν επεφτε η θερμοκρασια μου. Μακαρι να ερθει γιατι η αγωνια μου χτυπαει κοκκινο

Κοριτσάκι μου μάλλον είναι από το αγχος σου. Ελπίζω να πάνε τα πράγματα όπως ακριβώς το επιθυμείς!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Καλή εβδομάδα Φωτεινούλα!

Πότε θα σταματησει να βρεχει; Δεν μπορω να το χωνεψω πως το Μαρτιο εκανε τετοια καλοκαιρια και τωρα ειναι 15 μερες που εχουμε μουλιασει. Εχω κλεισει και τα παιδια μεσα- στην Αθηνα έβγαινα περισσοτερο τα καημενα.

΄Εχεις δίκιο, αυτός ο Απρίλης πολύ ζαβός φέτος!

Με τα πιτσιρικια μες στα ποδια μου δεν μπορω να μπαινω οσο θελω γιατι αρχισε κι ο μικρος να εχει ηλεκτρονικες απαιτησεις το ζωύφιο!

χαχαχαχαχα! Εγώ όταν ο μικρός είναι ξύπνιος δεν διανοούμαι καν να το ανοίξω!!!! Άσε που κάθεται και βλέπει τον Τόμας το τρενάκι και κάτι άλλες ταινιούλες οπότε εγώ δεν έχω επαφή με το λαπτοπ!

Αγγελικη επεστρεψε η οικογενεια; Πως εισαι με την αλλεργια τωρα που εβρεξε;

Την Παρασκευή ήμουν αισθητά καλύτερα μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά που γύρισε ο καιρός με ξαναέπιασε βήχας. :rolleyes:

Λοιπόν σχετικα με τα παρατσουκλια πεσατε μεσα στο ενα. Τροικα μεσα στο σπιτι μας, το ονομα του εκαστοτε υπουργου Οικονομικών (Ελλαδας και Γερμανιας), Σκρουτζ, κλπ κλπ. Υπαρχει ποικιλια δεν παραπονιεμαι. Παντως γενικα ειναι ακριβο νησι και δεν εχω καταλαβει γιατι και δεν ειναι μονο θεμα μεγαλων σουπερ μαρκετ γιατι υπαρχουν κι εφω καταστηματα γνωστων αλυσιδων.

Προφανώς εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν έχεις να πάς αλλού να ψωνίσεις οπότε αναγκαστικά θα το πληρώσεις όσο το δίνουν :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...