Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρες και από μένα!

Καλώς ήλθαμε:P ή να πω καλώς μαζευτήκαμε?!

Καλημερα παρεουλα εξαφανισμενη!!!

Δεν αντεχω αλλο αυτο τον καιρο. Θελω ηλιο!!!! και εγώ Ιωάννα! μουλιάσαμε εντελώς όπως λέει και η Φωτεινή! λένε ότι από Πρωτομαγιά φτιάχνει ο καιρός... άντε επιτέλους!

Για σημερα εκανα φασολακια με πατατουλες! Βρηκα αλλο λογω ν αγχωθω. Εχω απο σημερα καθυστερηση και δεν λεει να πεσει η θερμοκρασια μου. Το θεμα ειναι οτι εχω περασει 2 εγκυμοσυνες(η μια αποτυχημενη) και στις δυο πηγαινα κι εκανα τεστ την πρωτη μερα καθυστερησης επειδη δεν επεφτε η θερμοκρασια μου. Μακαρι να ερθει γιατι η αγωνια μου χτυπαει κοκκινο

τι να πω κορίτσι? εύχομαι να πάει όπως θες.

Νίκο συνήθως στο φαί πέφτουμε οι περισσότεροι όταν ζοριζόμαστε... πάντως άμα θες να χάσεις κανένα κιλό η καλύτερη μέθοδος, που μπορεί να σου γίνει και συνήθεια, είναι μικρά συχνά γεύματα... και φυσικά όχι πολλά γλυκά:)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 τυχερή γυναίκα με τα φρέσκα σου χορταρικά! ειδικά άμα είναι και από το χωριό! για πες: τα χορταρικά τα ζεματάς πριν την κατάψυξη ή φρέσκα?

Φωτεινή είμαστε καλά πλέον... μάλλον ψιλοκρυωματάκι ήταν;) είναι και ο καιρός τόσο ανάποδος, που δεν είναι δύσκολο να την αρπάξεις!

Από μαγειρικά το Σάββατο φάγαμε ψητά ψαράκια μαζί με φρέσκα χόρτα (θεόπικρα ήταν τα άτιμα!), ενώ χτες γιόρταζε ο σύζυγος και φάγαμε με την οικογένεια στην πεθερά κατσικάκι με πατάτες...σήμερα λέω για κάτι σε φασολάκια ή αρακά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Χαθηκα λιγακι....αλλα αυτο το μικρουλακι με εχει τρελανει!!!Ειχαμε και πολυ κοσμο να δουμε(οι φιλοι μας απο τα ξενα)....ααααα..πηγαμε και στο πρωτο μας παιδικο παρτυ!!!!Κυριος ο μικρος...κοινωνικοτατος....καποια στιγμη πεινασε...τον ταισα...χαζεψε λιγο με τον κοσμο και κοιμηθηκε!!!

Σημερα τυροπιτουλα!!!

Παω να σας διαβασω!!!

Φιλιααααααααα!

Καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Χαθηκα λιγακι....αλλα αυτο το μικρουλακι με εχει τρελανει!!!

Έτσι είναι τα μικρά μας ζουζούνια! Αποροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας! Αλλά μας αρέσει!

Ειχαμε και πολυ κοσμο να δουμε(οι φιλοι μας απο τα ξενα)....ααααα..πηγαμε και στο πρωτο μας παιδικο παρτυ!!!!Κυριος ο μικρος...κοινωνικοτατος....καποια στιγμη πεινασε...τον ταισα...χαζεψε λιγο με τον κοσμο και κοιμηθηκε!!!

Μπράβο στο παιδί!

Σημερα τυροπιτουλα!!!

Παω να σας διαβασω!!!

Φιλιααααααααα!

Φιλιά και από εμάς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

αντε μπραβο, ετσι να μαζευομαστε. Την κυριακη εχει γεννεθλια ο αντρας μου και μπαινει στα 30, μ εχε φαει 2 μηνες οτι μεγαλωνει και του κακοφαινονται τα -αντα. Ετσι, σκεφτηκα να του κανω πλακα με την τουρτα και να γραφει πανω Χαρουμενα Γηρατεια. Θα γελασω παρα πολυ. Ευτυχως ειμαστε πλακατζηδες και ξερω οτι δεν θα το παρει στραβα!

Διαφημίσεις

Νικο να σου ερθουν ολα οπως τα θες!!!!!Και εμενα μου λειπει η Εβιρι..και το μπλογκ εχει καιρο να ενημερωσει!!!Αχχχχ και εγω στην ιδια κατηγορια ανηκω....πππφφφφ!

Ιωαννακι Μην το σκεφτεσαι καν...οτι ειναι να γινει...εγινε...υπομονη και ενημερωσε μας αν θες!!!

Νινακι να τον χαιρεσαι!!!!!!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα!!!

Αγγελικουλα μου και εγω ετσι κανω με τα λαχανικα!!οντως ετσι ειναι με το μικρο...μα και εγω μες στην ανωμαλια...κανω πως και πως να κοιμηθει μες στην ημερα(το πολυ να κοιμηθει 2-3 ωρες σπαστες) και οταν κοιμηθει..μετα απο λιγο μου λειπει!!!!

αντε μπραβο, ετσι να μαζευομαστε. Την κυριακη εχει γεννεθλια ο αντρας μου και μπαινει στα 30, μ εχε φαει 2 μηνες οτι μεγαλωνει και του κακοφαινονται τα -αντα. Ετσι, σκεφτηκα να του κανω πλακα με την τουρτα και να γραφει πανω Χαρουμενα Γηρατεια. Θα γελασω παρα πολυ. Ευτυχως ειμαστε πλακατζηδες και ξερω οτι δεν θα το παρει στραβα!

Αν είναι άνθρωπος με χιούμορ τότε σίγουρα θα γελάσει με την τούρτα! Τα 30 ε? Ήμουν εκεί πριν 11 χρόνια!

Αγγελικουλα μου και εγω ετσι κανω με τα λαχανικα!!οντως ετσι ειναι με το μικρο...μα και εγω μες στην ανωμαλια...κανω πως και πως να κοιμηθει μες στην ημερα(το πολυ να κοιμηθει 2-3 ωρες σπαστες) και οταν κοιμηθει..μετα απο λιγο μου λειπει!!!!

Είναι ο πρώτος καιρός! Αργότερα που θα τον ... χορτάσεις περισσότερο θα απολαμβάνεις τις στιγμές μοναξιάς!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

κοιτα να το χαρεις τωρα που κοιμαται γιατι σε λιγο θα το ζητας σαν τρελη!!!

γεια σας μαγειρο-παιδα τι κανετε?

εγω χαθηκα αυτες τις μερες λογω της γεννας! Ολα καλα πηγαν , μια χαρα η μπουμπουκα μας , η μαμα κλασικα στον κοσμο της! ξαπλες κ αγιος ο Θεος.Σημερα βγηκαν, να δω σπιτι τι θα κανουν αποψε.

Ολες τις μερες ετρεχα στο μαιευτηριο, μετα σπιτι ,μαγειρεμα,βολα με τα παιδια κ το βραδυ αργα μαζευα το σπιτι κ οτι μπορουσα απο δουλειες.

Σας εχω διαβασει στα πολυ πολυ γρηγορα κ δεν θυμαμαι κ πολλα.

Να πω χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν κ ειχαν γεννεθλια! πολυχρονοι να σας χαιρομαστε!

Νικο μου συγχαρητηρια για την δουλεια, ευγε!!! κ εις ανωτερα!! Τωρα τα πεθεριξ τα στεναχωρησες αλλα σε εχουν μαθει μια τι εισαι χαχαχα

Ιωαννακι μου καταρχην μην αγχωνεσαι.Εισαι ηδη στην πρωτη μερα κ ακομα δεν θεωρειται καν καθυστερηση! εγω θα πω πως να γινει οτι ειναι καλυτερο γαι ολους σας!

χαιρομαι που δεν σκας πια για την δουλεια κ την εχεις δει αλλιως, μπραβο κοριτσακι!

καλε γιατι στεναχωριεται ο αντρας σου? μικρος ειναι ακομα!! κ μενα ετσι εκανε ο δικος μου τοτε που εγινε 30 ,εμενα παλι σαν ολες τις χρονιες δεν ειχα καμια διαφορα!

Φωτεινη μου, αστους να λενε, αργοτερα θα σε ευγνωμονουν !!! μαζευε κ ας ειναι κ ρογες που λενε!! καλε που χρονος σπιτι για ιντερνετ?

οσο για την ακριβεια της επαρχειας το ζω οταν πηγαινουμε στον τοπο καταγωγης μας κ απλα δεν παλευεται.Ειδικα οταν εχεις δει τις τιμες σε μεγαλα σμ αισθανεσαι λες κ σε κοροιδευουν καταμουτρα. Ειδικα στα απορυπαντικα εντελως αλλου!! Κ στην μαναβικη επισης φωτια κ λαυρα !

Αγγελικουλα πως εισαι με τις αλλεργιες? καναμε κ στοκ με τα χορταρακια διαβασα μπραβο!!!

Ρικολακι μου ερωτοχτυοημενο με το γιο ε? αχ τα ατιμα τι μας κανουν!!! Δεν μας πιανεις πουθενα τελικα!! κ εγω ετσι εκανα!! Πηγατε κ σε παρτακι διαβσα ε? αντε ποιος σας πιανει τωρα που εγινε η αρχη!!

Νινακι τι το διαβασα τωρα το παγωτο εκμεκ με το τσουρεκι σου κολαστηκα η γυναικα! πωπω κ εχω ξεφυγει με την διαιτα απο το Πασχα πως θα μαζευτω ....

Σμουρφιτακι μου γλυκο τι κανεις? πως ειναι το μπεμπονακι μας?

Κ μενα δεν μου πολυαρεσει η μαγειριτσα αλλα το φρικασε σου πρπ να ηταν πολυ ωραιο!!! μπραβο κοριτσι! κ εγκυμονουσα κ γιορτη με κοσμο κ φαγητα μπραβο σου!!

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα τρωμε απλο κ ταπεινο αρακα λαδερο με πατατες κ καροτα.Εχει μεινει κ μια μεγαλη μεριδα κοκορας με μπολικο πεπονακι απο το Σαββατο αλλα δεν βλεπω κ μεγαλο ενδιαφερον να το φαει καποιος.

Για αυριο ο γιος απαιτησε μακαρονια με κιμα αρα δεν μπορω να φερω αντιρηση!

Το εκμεκ με το τσουρεκι που σας ελεγα εγινε πολυ ωραιο! την επομενη φορα που θα το φτιαξω ομως λεω να ψησω λιγο τις φετες τσουρεκιου να ειναι πιο τραγανο! Ολο το πυρεξ ο αντρας μου το εφαγε μονος του.

Γεια σου Τζενακι! Καλα μου μας εγραψες τα νεα σου γιατι ανησυχησαμε! Να την χαιρεστε τη μπουμπου!!! Οσο για τη μανα μην τρελενεσαι εσυ. Εφυγε απο το σπιτι σας επιτελους για να βρειτε τους ρυθμους σας, το τι θα κανει σπιτι της ειναι δικο της θεμα!

Κι εμεις αυριο μακαρονακια με κιμα θα φαμε. Θα παω σε λιγο σπιτι να τα μαγειρεψω και μετα θα παω να παρω το παιδι που ειναι στους γονεις μου.

Αυτη τη στιγμη ριχνει παρα πολυ βροχη κι εχει και αερα

Διαφημίσεις

Παρεακι ειμαι λιγακι νταουν!!!

Ο μικρος μαλλον εχει ευαισθησια-αλλεργια σε κατι που τρωω.....το απγευμα θα μιλησω παλι με τον γιατρο και μαλλον θα ξεκονησουμε με τα γαλακτοκομικα!!!

Πφφφφφ.......

Τσααααααααα, γεια σας κι από μένα. Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους.

Χάθηκα εδώ και πολλές μέρες, αλλά παιδιά μου πιστεύω πως έχω καλή δικιολογία. Λίγο τα ταξίδια, λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο οι επισκέψεις, λίγο τα ψώνια, λίγο οι βαλίτσες που τις έφτιαξα ίσα με 4 φορές για τα πηγαινέλα μας, λίγο ότι στο χωριό δεν μπορούσα να συνδεθώ με ίντερνετ πέρασαν οι μέρες.

Τώρα μπαίνω σιγά-σιγά στους προηγούμενους ρυθμούς. Προσπαθώ να βγάλω την κούραση από πάνω μου από τα ταξίδια, ειδικά της επιστροφής, που ήταν πολύ κουραστικό.

Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά, αν και με κούραση. Ο καιρός δεν ήταν καθόλου καλός. Τη Μεγάλη Εβδομάδα, συγκεκριμένα τη Μ. Τετάρτη που ταξιδεύαμε στο χωριό έβρεχε κατά τόπους πάρα πολύ. Τη Μ. Πέμπτη και και Μ. Παρασκευή όχι μόνο έβρεχε κι εκεί αλλά φάγαμε και το κρύο της αρκούδας. Την Κυριακή του Πάσχα είχε ήλιο και λίγο αέρα, αλλά είχε ήδη φτιάξει η θερμοκρασία. Τη Δευτέρα του Πάσχα φυσούσε ένας λίβας μαζί με σκόνη από τη Σαχάρα άλλο πράγμα. Βγαίναμε από το σπίτι κι έμοιαζε σαν να μπαίνουμε σε θερμοθάλαμο. Δηλαδή, τόσες αλλαγές που μας έκανε ο καιρός μας έσπασε τα νεύρα.

Ψήσαμε αρνί, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Φτιάξαμε πατάτες στο φούρνο, ρύζι τηγανητό, τζατζίκι και σαλάτες και διάφορα άλλα. Εγώ έφτιαξα στην Αθήνα πριν φύγουμε κουλούρια και τσουρέκια. Η μεγάλη Εβιρίνα την πρώτη μέρα που πήγαμε μας έφτιαξε μπιφτέκια σόγιας με ρύζι, ψωμί και κορμό νηστίσιμο. Στο χωριό έφτιαξε μπιφτέκια κιμά με γέμιση βραστά αυγά που περίσσεψαν από το βάψιμο.

Οι μέρες ήταν λίγες παρόλο που μείναμε και τις δύο εβδομάδες. Εγώ θα προτιμούσα να μέναμε ή στην Αθήνα ή στο χωριό γιατί αυτό το βάλε βγάλε στις βαλίτσες με κούρασε αφάνταστα και επίσης, μου έδινε την αίσθηση ότι έμεινα λίγο στην Ελλάδα λόγω της μετακίνησης.

Σας τα είπα λίγο συνοπτικά για να μη γράφω πολύ μεγάλο μήνυμα. Θα διαβάσω τις δικές σας αναρτήσεις σιγά-σιγά γιατί είμαι σίγουρη ότι έχω να κάνω πολύ δουλειά. Ελπίζω να περάσατε κι εσείς καλά.

Κατά τα άλλα χτες έφτιαξα κοκκινιστό κοτόπουλο με ταλιατέλες και σήμερα είχα αρακά λεμονάτο με πατάτες.

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον σύζυγο!

Εβίρι χρόνια πολλά! Αληθώς Ανέστη! το φανταστήκαμε ότι έτρεχες συνέχεια, για αυτό δεν ήσουν εδώ... αλλά ήταν ωραίο τρέξιμο:) χαίρομαι που πέρασες όμορφα και μακάρι να μπορούσες να κάτσεις περισσότερο να χαρείς τις οικογενειακές στιγμές άνετα, χωρίς βαλίτσες όλη την ώρα.

ggeny να το χαίρεστε το νέο ανιψάκι! και συμφωνώ με την Ιωάννα: ότι ήταν να το κάνεις, το έκανες και με το παραπάνω... τώρα είναι σπίτι τους και εσύ απόλαυσε την ηρεμία σου:D

ricola κύριος ο μικρός σου στο πάρτυ... μπράβο! μην στενοχωριέσαι με την αλλεργία... θα το βρείτε και θα προσέχετε όσο πρέπει... σίγουρα θα ήταν καλύτερα να μην είχε τίποτα, αλλά δεν είναι στο χέρι σου:|

ioanna81 σίγουρα ο σύζυγος θα το πάρει καλά με την τούρτα? θυμάμαι ότι και εμένα με είχε πειράξει πολύ αυτή την μετάβαση από τα τριάντα+.... ενώ στα σαράντα, ούτε που ίδρωσα:P...

Προχτές έκανα γεμιστά αυγά, που σας παραθέτω παρακάτω...

th_new001_zpsdf380991.jpg

και χτες έκανα αυγοσαλάτα με κομμένα αυγά, ρόκα, κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σάλτσα από μαγιονέζα, μουστάρδα, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Σήμερα μακαρονάδα λέω και εγώ να κάνω... έχω μαζέψει και σπαράγγια, οπότε θα βάλω αρκετά στην σάλτσα... χτες μάζεψα αμπελόφυλλα για ντολμαδάκια... τι ωραία που είναι η άνοιξη! πλούσια εποχή!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Επιτέλους ήλιος! Αν και βλέπω κάτι συννεφάκια αλλά ελπίζω να υπερισχύσει ο ήλιος!

Σήμερα τρώμε καλαμαράκια κοκκινιστά με κοφτό μακαρονάκι. Και σαλατούλα με λαχανικά από το χωριό και κρεμμυδάκι φρέσκο από την γλάστρα μου!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...