Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας μαγειρο-παιδα τι κανετε?

Καλώς το το κορίτσι μας!

εγω χαθηκα αυτες τις μερες λογω της γεννας! Ολα καλα πηγαν , μια χαρα η μπουμπουκα μας , η μαμα κλασικα στον κοσμο της! ξαπλες κ αγιος ο Θεος.Σημερα βγηκαν, να δω σπιτι τι θα κανουν αποψε.

Να σου ζήσει η ανηψούλα Τζενάκι!

Ολες τις μερες ετρεχα στο μαιευτηριο, μετα σπιτι ,μαγειρεμα,βολα με τα παιδια κ το βραδυ αργα μαζευα το σπιτι κ οτι μπορουσα απο δουλειες.

Τουλάχιστον ήταν ευχάριστα τρεχάματα!

Αγγελικουλα πως εισαι με τις αλλεργιες? καναμε κ στοκ με τα χορταρακια διαβασα μπραβο!!!

Καλύτερα πάω, μόνο λίγος βήχας μου έχει μείνει.

Το εκμεκ με το τσουρεκι που σας ελεγα εγινε πολυ ωραιο! την επομενη φορα που θα το φτιαξω ομως λεω να ψησω λιγο τις φετες τσουρεκιου να ειναι πιο τραγανο! Ολο το πυρεξ ο αντρας μου το εφαγε μονος του.

Μπράβο χρυσοχέρα μου!

Εχω ερθει σπιτι και τρωω και βραζω και μακαρονια. Μετα θα βραζει ο κιμας κι εγω θα πινω καφεδακι. Που και που χρειαζεται και λιγη μοναξια

Χρειάζεται δεν λες τίποτα! Απόλαυσέ το!

Παρεακι ειμαι λιγακι νταουν!!!

Ο μικρος μαλλον εχει ευαισθησια-αλλεργια σε κατι που τρωω.....το απγευμα θα μιλησω παλι με τον γιατρο και μαλλον θα ξεκονησουμε με τα γαλακτοκομικα!!!

Πφφφφφ.......

Συμβαίνουν αυτά κορίτσι! Μπορεί να είναι κάτι παροδικό. Σε αυτές τις ηλικίες οι αλλεργίες πάνε κι έρχονται!

Τσααααααααα, γεια σας κι από μένα. Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους.

Χρόνια Πολλά Εβιράκι! Αληθώς Ανέστη!

Χάθηκα εδώ και πολλές μέρες, αλλά παιδιά μου πιστεύω πως έχω καλή δικιολογία. Λίγο τα ταξίδια, λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο οι επισκέψεις, λίγο τα ψώνια, λίγο οι βαλίτσες που τις έφτιαξα ίσα με 4 φορές για τα πηγαινέλα μας, λίγο ότι στο χωριό δεν μπορούσα να συνδεθώ με ίντερνετ πέρασαν οι μέρες.

Αρκεί που είσαι καλά και δεν πειράζει που δεν έγραφες! Μας έλειψες!

Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά, αν και με κούραση. Ο καιρός δεν ήταν καθόλου καλός. Τη Μεγάλη Εβδομάδα, συγκεκριμένα τη Μ. Τετάρτη που ταξιδεύαμε στο χωριό έβρεχε κατά τόπους πάρα πολύ. Τη Μ. Πέμπτη και και Μ. Παρασκευή όχι μόνο έβρεχε κι εκεί αλλά φάγαμε και το κρύο της αρκούδας. Την Κυριακή του Πάσχα είχε ήλιο και λίγο αέρα, αλλά είχε ήδη φτιάξει η θερμοκρασία. Τη Δευτέρα του Πάσχα φυσούσε ένας λίβας μαζί με σκόνη από τη Σαχάρα άλλο πράγμα. Βγαίναμε από το σπίτι κι έμοιαζε σαν να μπαίνουμε σε θερμοθάλαμο. Δηλαδή, τόσες αλλαγές που μας έκανε ο καιρός μας έσπασε τα νεύρα.

Παντού το ίδιο ήταν! Κι εμείς παράκρουση κοντέψαμε να πάθουμε με τον καιρό!

Ψήσαμε αρνί, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Φτιάξαμε πατάτες στο φούρνο, ρύζι τηγανητό, τζατζίκι και σαλάτες και διάφορα άλλα. Εγώ έφτιαξα στην Αθήνα πριν φύγουμε κουλούρια και τσουρέκια. Η μεγάλη Εβιρίνα την πρώτη μέρα που πήγαμε μας έφτιαξε μπιφτέκια σόγιας με ρύζι, ψωμί και κορμό νηστίσιμο. Στο χωριό έφτιαξε μπιφτέκια κιμά με γέμιση βραστά αυγά που περίσσεψαν από το βάψιμο.

Εμ το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει! ;)

Οι μέρες ήταν λίγες παρόλο που μείναμε και τις δύο εβδομάδες. Εγώ θα προτιμούσα να μέναμε ή στην Αθήνα ή στο χωριό γιατί αυτό το βάλε βγάλε στις βαλίτσες με κούρασε αφάνταστα και επίσης, μου έδινε την αίσθηση ότι έμεινα λίγο στην Ελλάδα λόγω της μετακίνησης.

Έχεις δίκιο! Αυτό το βάλε βγάλε ρούχα στις βαλίτσες είναι κουραστικό!

Καλημέρα!

καλημέρα Νινάκι!

Προχτές έκανα γεμιστά αυγά, που σας παραθέτω παρακάτω...

th_new001_zpsdf380991.jpg

Αυγά γεμιστά έφτιαξε και ο άντρας μου την Κυριακή του Πάσχα!

Σήμερα μακαρονάδα λέω και εγώ να κάνω... έχω μαζέψει και σπαράγγια, οπότε θα βάλω αρκετά στην σάλτσα... χτες μάζεψα αμπελόφυλλα για ντολμαδάκια... τι ωραία που είναι η άνοιξη! πλούσια εποχή!

Όντως! Έχεις ποικιλία υλικών!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα παρεακι!!!

Τζενακι να σας ζησει η μπουμπουκα σας!Λες να ξεκουραστεις λιγακι τωρα??

Εβιρακι μας η απουσια σου αισθητη!Μας ελειψες!!!!

Νινακι μα τι καλουδια εχεις μαζεψει!!!Μιαμ μιαμ!!!Και τελειες οι συνταγουλες με τα αυγα!!!!Οσο για τον μικρο...ο γιατρος ηταν πολυ χαλαρος σαν να μη συμβαινει τιποτα...οποτε ηρεμησα..για αρχη να σταματησω τους ξηρους καρπους και βλεπουμε!!!Χθες το βραδυ ομως ανακαλυψα πως ισως να τον πειραζει το χοιρινο!Σε ολη την εγκυμοσυνη δεν εφαγα καθολου(απαγορευμενο απο γυναικολογο) και ειχα παρα πολυ καιρο να φαω....πριν λιγο καιρο ξεκινησαμε την παριζα και μες σρο Πασχα εφαγα αρκετο και παλι...και λεω...λες??Θα δειξει!

Αγγελικηηηηη καλημεραααααααα!!!Τι νοστιμο φαγακι εχετε σημερα!!!!Και για τη σαλατα...μιαμ..μιαμμμ...φρεσκο πραγμα...αλλο πραγμα!!!!

Για σημερα δεν εχω κανει τιποτα.....και δεν ξερω τι νακανω...ο καλος μου θα ηθελε πιτσα....στη καταψυξη εχω φακη...και κιμα.....πππππφφφφφφ δεν ξερω...

Καλημέρα!

Νινα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου! Να ειστε παντα ευτυχισμένοι μαζί! Μου αρεσεις που εισαι προκομμενη στην κηπουρικη και μαζευεις διαφορα! Εχεις δικιο για την ανοιξη και τις δυνατοτητες της!

Ιωαννα αφου εχει χιουμορ ο αντρας σου καλή ιδεα για την τουρτα. Καλά εγω δεν καταλαβα τιποτε ουτε οταν εκλεισα τα τριαντα ουτε οταν εκλεισα τα σαραντα. Βεβαια εδω και πολλα χρονια αισθανομαι σαν 25χρονη οποτε τι τριαντα, τι σαραντα, τι πενηντα...

Ρικολα μου απολαυσε τις στιγμες που κοιμαται ο μικρουλης σου τωρα γιατι μετα θα τις νοσταλγεις. Σε καταλαβαινω βεβαια γιατι ετσι ημαστε ολες στην αρχη. Για την αλλεργια μη στενοχωριεσαι γιατι σε αυτες τις ηλικιες ειναι πολλες φορες περαστικες. Κι εγω ετοιμαζομαι να ξανακανω δοκιμη το αυγο στον μικρο μου μηπως του περασε. Κι εγω πιτσα ψηφιζω.

Τζενακι μας ελειψες. Για ευχαριστο λογο βεβαια. Να σου ζησει η ανηψουλα! Χαλαρωσε τωρα οσο μπορεις γιατι αρκετα πιεστηκες τον προηγουμενο καιρο.

Εβιρι κι εσυ μας ελειψες αλλα επισης σε καταλαβαινουμε. Καλά για τις βαλιτσες δεν το συζητω ειναι το χειροτερο μου. Βλεπω η μεγαλη Εβιρινα δινει ρεστα καθε φορα. Και του χρονου να ειστε καλα΄να ξαναγιορτασετε ολοι μαζι. Καλά για τον καιρο όλοι τα ιδια περασαμε.

Αγγελικη ωραιο φαγητακι σημερα.

Σημερα παλι δεν μαγειρεψα γιατι δεν φαγαμε ολα τα περισσευματα κι η μαμα μου δεν ηθελε κατι αλλο. Ο καιρος εδω ειναι αστατος και μου τη δινει.

Στρουμφιτα εισαι καλά;

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Αγγελικη ωραιο φαγητακι σημερα.

Χρειαζόταν και λίγο θαλασσινό μετά από τόση κρεατοφαγία!

Σημερα παλι δεν μαγειρεψα γιατι δεν φαγαμε ολα τα περισσευματα κι η μαμα μου δεν ηθελε κατι αλλο. Ο καιρος εδω ειναι αστατος και μου τη δινει.

Είναι εκνευριστικός ο άστατος καιρός! Δίκιο έχεις!

Φιλια

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ax Αγγελικη μου! Όταν λεμε αστατος εννοουμε εντελως αστατος. Δηλαδη ξεκινησα το πρωι για δουλεια με καθαρο ουρανο που εδειχνε οτι θα εχει και ηλιο, μετα απο καποια χιλιομετρα ψιλοβρεξε, σταματησε, συννεφιες, ψιλοβροχο, σταματησε κι εφτασα στη δουλεια μου με υγρασια και λιγη ψυχρα. Τωρα εχει ήλιο εναλλαξ με συννεφιες. Σου κανει τα νευρα σμπαραλια.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλησπερα παιδια τι κανετε?

εγω επηξα αρκετα σημερα παλι πφφφφ

Καλως το Εβριακι μας !! μας ελειψες κοριτσακι!!

Φωτεινη μου μια χαρα ,γλιτωσες το μαγειρεμα, ωραιοτατα ιεναι κ τα περισευματα!

Οντως ο καιρος οτι να ναι!!

Αγγελικη εγω μετα την νηστεια της μεγαλης βδομαδας νομιζψ ν=θα κανω καιρο να φαω καλαμαρακια κλπ.Με την ιδεα κ μονο τα βαρεθηκα χαχαχα

Νινακι τι αριστουργημα ηταν αυτο με τα αυγα?? πωωωωωω χρυσοχερα μου εσυ!!

Ρικολακι μην αγχωνεσαι με τις αλλεργιες καθολου μα καθολου οσο δεν βλεπεις κατι να σε ανυσηχει εντονα.πχ αιμα στα κακα κλπ. Σιγουρα ν1 υποπτα ειναι γαλακτοκομιακ κ ξηροι καρποι αλλα κ το πορτοκαλι. Τωρα αυτες τις μερες με τις γιορτες φαγαμε τα απαντα, τα ανακατεψαμε οποτε λογικο να μπουρδουκλωθηκε λιγο ο μικρος!

εμενα με καρυδοπιτα ειχεβγαλει εκζεμα τρελο,εκανα 1 2μηνο αποχη απο ολα αυτα που συ ειπα κ ηδη απο πολυ νωρις καθαρισε.μετα τα ετρωγα ολα εκτος απο ξηροκαρπια νομιζω μεχρι το χρονο κ δεν ιεχα προβλημα.

μαγειρικα σημερα μακαρονακια με κιμα! Γι αυριο βρηκα ωραιοτατα φρεσκα φασολακια.Ο αντρας μου ψιλοξινισε αλλα σκασιλα μου!!! χαχαχα

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

εγω επηξα αρκετα σημερα παλι πφφφφ

Υπομονή κορίτσι! Κοντεύει η ώρα να σχολάσεις!

Αγγελικη εγω μετα την νηστεια της μεγαλης βδομαδας νομιζψ ν=θα κανω καιρο να φαω καλαμαρακια κλπ.Με την ιδεα κ μονο τα βαρεθηκα χαχαχα

χαχαχαχα! Εμείς δεν πολυφάγαμε θαλασσινά στην νηστεία οπότε αντέχουμε ακόμη!!!!

μαγειρικα σημερα μακαρονακια με κιμα! Γι αυριο βρηκα ωραιοτατα φρεσκα φασολακια.Ο αντρας μου ψιλοξινισε αλλα σκασιλα μου!!! χαχαχα

Εμ, δεν γίνεται να φτιάχνουμε πάντα τα αγαπημένα φαγητά του καθενός!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί κάτι που δεν είχα πολύ καλή διάθεση, κάτι που φτιάχναμε τα τελευταία πράγματα τις μικρής περνούσε η μέρα και δεν το πολυκαταλάβαινα.

Νίνα να τον χαίρεσαι τον άντρα σου! Να είστε παντά κάλα, γεροί κι ευτυχισμένοι! Τα αυγά σου ήταν αριστούργημα από τη φωτογραφία και μόνο!!!

Ιωάννα να σου ζήσει ο άντρας σου! Εύχομαι υγεία, χαρά κι ευτυχία! Το πέρασμα στα 30 για πολλούς άντρες ειδικά είναι λίγο περίεργο και ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. Ο δικός μου όταν πλησίαζαν εκείνα τα περιβόητα γεννέθλια ήταν μες στην τρελή χαρά. Από τότε και κάθε χρόνο που βαδίζει στα 30+ είναι όλο και πιο χαρούμενος. Από τη στιγμή όμως που και οι 2 έχετε τόσο χιούμορ η τούρτα θα είναι ιδανική!!!

Τζένη θα πω και πάλι συγχαρητήρια και να σας ζήσει η μπέμπα! Εσύ τόσο καιρό έκανες παραπάνω απ'ότι μπορούσες. Τώρα ασ'τους στο σπιτάκι τους να τα βγάλουν πέρα. Φρόντισε εσένα, τον άντρα και τα παιδάκια σου και όλα θα είναι καλά!

Φωτεινή αυτός ο καιρός είναι για γερά νεύρα! Εκμεταλλεύσου ότι έχετε ακόμα περισσεύματα από τα φαγητά των ημερών, ξεκουράσου και απόλαυσε την οικογένεια!

Εβιρι κουραστικό τελικά το ταξίδι. Με τόσες μετακινήσεις λογικό είναι. Πάντως η μεγάλη Εβιρίνα έχει να πάρει το ταλέντο! Μπράβο και του χρόνου με υγεία να ξαναπεράσετε όλοι μαζί!

Ρικολα κι εγώ ψηφίζω πίτσα! Τι καλά που περάσατε στο πάρτυ! Κύριος ο μικρός!!!

Αγγελική πολύ ωραίο το φαγητό σας! Το λατρεύω! Τα λαχανικά κι εγώ όπως λες τα βάζω στην κατάψυξη και είναι μετά πολύ εύκολα στο μαγείρεμα.

Μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε πατάτες με λουκάνικα και τυρί στο φούρνο, μακαρόνια με σάλτσα από γιαούρτι και μανιτάρια, τουρλού και για σήμερα φακές. Κάθε μέρα όλο και κάτι μαγειρεύαμε. Μόνο για αύριο βλέπω να μη φτιάχνω τίποτα αφού θα έχει περισσέψει απ'το σημερινό φαγητό.

Ο καιρός πάντως κι εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα...:mad:...δεν μπορώ ούτε πλυντήριο να βάλω γιατί δεν προλαβαίνουν τα ρούχα να στεγνώσουν και μετά άμα βρέξει εκτός του ότι αλλάζουν χρώμα απ'τη σκόνη μου μυρίζουν κιόλας οπότε ξανα πλύσιμο....γκρρρρρρρ

Το Σάββατο πήγαμε και για κάποια τελευταία ψώνια γιατί δεν είχαμε πάρει τα χρειαζούμενα για το μπάνιο του μωρού οπότε ξεγνοιάσαμε. Αύριο έχουμε να πάμε στο γιατρό να δούμε και τι θα μας πει!

Καλό απόγευμα και φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας σχετικά με το ταξίδι μου και τις μέρες των διακοπών μου.

ΕΒΙΡΙ έρχεσαι Ελλάδα; Μπράβο πολύ χάρηκα! Θα σου χει λείψει να έρθεις στον τόπο σου...ξέρεις είπες ότι θα ρθεις Ελλάδα και ένιωσα σαν να ρχεται σπίτι μου κάποιος δικός μου άνθρωπος. Με το καλό μαγειροστρατηγέ μας :-)))Μου έλειψε περισσότερο η ενωμένη οικογένεια, που ήμασταν πριν 3 χρόνια μαζί με τη μεγάλη μου Εβιρίνα, ενώ τώρα είμαστε χωριστά.

Ο τόπος μου μου έλειψε μεν, αλλά έτσι κι αλλιώς όπου κι αν πάω εγώ το κάνω Ελλάδα. Επίσης, κάθε φορά που έρχομαι στη χώρα μας τις πρώτες μέρες ξαφνιάζομαι λίγο που ακούω γύρω μου μόνο ελληνικά. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις.

Με συγκινείς που με αισθάνεσαι σα δικό σου άνθρωπο, και γέλασα πολύ και με το μαγειροστρατηγός.

Με το καλό να μας έρθεις Εβιράκι! Πόσο θα μείνετε?

Τελικά Αγγελική ήρθαμε στις 11/04 κι επιστρέψαμε το Σάββατο στις 26/04.

και αν βρεις καιρό, να οργανώσουμε καμία συνάντηση! τι λέτε παιδιά, θα τα καταφέρουμε?:-P

Ελπίζω να μην οργανώθηκε κάτι που το έχασα. Τουλάχιστον το καλοκαίρι θα έχω περισσότερες μέρες.

Σήμερα ο καλός μου ο αντρούλης έχει γεννέθλια, αλλά δεν θα πάμε πουθενά ούτε θα κάνουμε κάτι.

Αν και κοντεύουν να έρθουν τα επόμενα γενέθλιά του να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι.

Εκοψα φιλετο απο μπουτι κοτοπουλο μπουκιτσες μαζι με ντοματα πολυχρωμες πιπεριες καροτο κ μανιταρια κ τα μαγειρεψα κανονικα.Οταν εγινε τα εβαλα σε ενα πυρεξ με φρυγανια στον πατο ,πασπαλισα με λιγο ρεγκατο κ απο πανω εφτιαξα κ εριξα πουρε σπιτικο με λιγο ρεγκατο μεσα κ το εψησα στο φουρνο.

Γεια σου βρε Τζένη με τις νοστιμιές σου!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια κ αγορια!

Γεια σου Ζίου-Ζίτσου.

Γεια σας κοριτσια!!

Γεια σου Έλεν, χαίρομαι που ξαναγράφεις. Δε θυμάμαι αν σου έχω ξαναπεί να σου ζήσει το μωράκι σου, εκτός αν δεν είχες ξαναμπεί πριν γεννήσεις.

Τζενη τι μου κανεις με τον κορμο σοκολατα....μωσαικο η' οπως αλλιως λεγεται! Αληθεια πως το φτιαχνεις? Οι αποψεις διιστανται γιατι καποιοι λενε οτι ειναι πολυ ευκολο γλυκο αλλοι οτι ειναι δυσκολο!

Κι όμως είναι πολύ εύκολο και αρέσει σε όλους.

Και σε αυτό το σημέιο ομολογώ...

κορίτσια ξεκινάω δίαιταααααααααα :-(:sad::-(

Καλή δύναμη Νίκο.

Τις τελευταίες μέρες λόγω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ τρωω σαν τρελός...σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι είχα πονάκια στην καρδιά,

Συνήθως αυτά είναι λόγω άγχους και κόπωσης. Ο πόνος της καρδιάς είναι αυτός που απλώνεται σε όλο το στήθος και χτυπάει στην πλάτη. Όταν τον πόνο μπορείς να τον δείξεις με ένα δάχτυλο, λέγοντας "πονάω εδώ" και δείχνοντας ένα μόνο σημείο τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα στην καρδιά, αλλά συνήθως νευρόπονοι.

Να το ψητό μου πριν το βάλω

Αυτό το ψητό ήταν μεγάλη κόλαση!!!!!!!!!!!!!

Η παύλοβα βγήκε θεσπέσια (συγνώμη για τις εικόνες δεν ξέρω γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες :-( )

Και τα δύο (γλυκό-φαγητό) που έβαλες φωτογραφία δείχνουν απίθανα. Έτοιμη ήμουν να απλώσω πηρούνι και κουτάλι. Γεια στα χέρια σου.

Καλησπερα παρεουλα!!!

Τελικα εκανα πιτσα και εβρασα λαχανικα!!!(ωραιος συνδιασμος εεεε???)

Τζενακι αιματακι στα κακακια ειδαμε,4 φορες συνολικα μεσα σε 3 βδομαδες περιπου...μια κουκιδιτσα τη πρωτη φορα..και σαν κλωστουλα τις αλλες!!Αλλα ο γιατρος εντελως χαλαρος....τωρα τι να πω...αν ξαναεμφανισει θα το ψαξω παραπανω!!!

Σμουρφιτα να μπεις αυριο να μας πεις τα νεα της κοιλιτσας!!!

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι μας!

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει από τις προηγούμενες μέρες.

Έχετε σχεδιάσει κάτι για αύριο? Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα. Θα δούμε πως θα είναι ο καιρός πρώτα.

Ο μικρούλης μου χτες είχαν πάει σε ανθοκομική έκθεση και αγόρασε κι έφερε στο σπίτι ένα γλαστράκι με λουλούδια. Σήμερα θα τα φυτέψουμε σε μεγαλύτερη γλάστρα παρεούλα.

Θα διαβάσω σε λίγο τα νέα σας και τα ξαναλέμε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!

Γειά σου κορίτσι!

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί κάτι που δεν είχα πολύ καλή διάθεση, κάτι που φτιάχναμε τα τελευταία πράγματα τις μικρής περνούσε η μέρα και δεν το πολυκαταλάβαινα.

Δεν πειράζει κοριτσάκι! Είναι καλύτερα η διάθεσή σου τώρα?

Αγγελική πολύ ωραίο το φαγητό σας! Το λατρεύω! Τα λαχανικά κι εγώ όπως λες τα βάζω στην κατάψυξη και είναι μετά πολύ εύκολα στο μαγείρεμα.

Ακριβώς! Και βράζουν και σε χρόνο ρεκόρ!

Μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε πατάτες με λουκάνικα και τυρί στο φούρνο, μακαρόνια με σάλτσα από γιαούρτι και μανιτάρια, τουρλού και για σήμερα φακές. Κάθε μέρα όλο και κάτι μαγειρεύαμε. Μόνο για αύριο βλέπω να μη φτιάχνω τίποτα αφού θα έχει περισσέψει απ'το σημερινό φαγητό.

Μία μέρα θα κάνεις κι εσύ αποχή από την κουζίνα ;)

Ο καιρός πάντως κι εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα...:mad:...δεν μπορώ ούτε πλυντήριο να βάλω γιατί δεν προλαβαίνουν τα ρούχα να στεγνώσουν και μετά άμα βρέξει εκτός του ότι αλλάζουν χρώμα απ'τη σκόνη μου μυρίζουν κιόλας οπότε ξανα πλύσιμο....γκρρρρρρρ

Κι εγώ θα είχα αυτό το θέμα αλλά ευτυχώς που έχω έναν στεγασμένο χώρο και απλώνω εκεί αυτές τις μέρες κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Το Σάββατο πήγαμε και για κάποια τελευταία ψώνια γιατί δεν είχαμε πάρει τα χρειαζούμενα για το μπάνιο του μωρού οπότε ξεγνοιάσαμε. Αύριο έχουμε να πάμε στο γιατρό να δούμε και τι θα μας πει!

Άντε μπήκατε στην τελική ευθεία! Περιμένουμε τα νέα σας από τον γιατρό.

Καλό απόγευμα και φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσια, τι μου κανετε? εγω ειμαι στη δουλεια και μαλλον σημερα ειναι μερα απολυσεων οποτε περιμενουμε!

Για σημερα μαγειρευει η μαμα.

Εχτες εκει που ετρωγα μου εφυγε ενα σφραγισμα και βαριεμαι απιστευτα να παω οδοντιατρο το απογευμα αλλα τι να κανω που δεν μπορω να το αφησω.

smurfita να μας πεις τα νεα σου σημερα, αντε και φτανει η μερα που θα κρατησεις αγκαλια σου τη μπουμπου! Τι ομορφες στιγμες!!!

Φωτεινη μουλιασατε εκει ε? Χαλια ο καιρος παλι, εχει δροσια και συννεφια

Θα τα πουμε και σε λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...