Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.640 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Καλημέρα ,καινούργια εδώ.Πιστεύω γράφω στο σωστό σημείο. Στις 20/11 έκανα ε.τ κατεψυγμένων εμβρύων(Σημερα είμαι 3η ημέρα ε.τ ή 2η;;;)Ειναι η πρώτη φορά με κατεψυγμένα,τις άλλες ήταν με φρέσκα. Την ημέρα ε.τ ,στο σπίτι,είχα πολύ κρύα πόδια,παρότι φορουσα διπλές κάλτσες και ηταν και σκεπασμένα.Την επόμενη τα ίδια μέχρι το απόγευμα που τα ένιωσα σα να καίνε.Ψηλά κοντά στις ωοθήκες αντίστοιχα δεξιά και αριστερά των ωοθηκών και στις βάσεις των ποδιών στους αστραγάλους.Από ημέρα ε.τ έχω τσιμπήματα στις ωοθήκες με δύο έντονα σε κάθε ωοθηκη και λίγο πόνο στη μέση. Επίσης το βράδυ ε.τ ξύπνησα τα ξημερώματα με ταχυκαρδίες το ίδιο και το χθεσινό βράδυ. Το πιο περ…
Last reply by Αγαπούλες μου γλυκές, -
Διαφημίσεις
-
Μπερδεμένη 1 2
από maramaroulita- 16 απαντήσεις
- 3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Μαρία και θα ήθελα εν συντομία να σας παρουσιάσω την κατάσταση που με απασχολεί σχετικά με το θέμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.Ουσιαστικά ξεκίνησα ένα χρόνο μετά τον γάμο μου (είμαι 2μιση χρόνια παντρεμένη) να ψάχνω την αιτία που δεν έχουμε μωράκι.Κάναμε τις σχετικές εξετάσεις και βέβαια είμαστε υποψιασμένοι διότι παντρευτήκαμε μεγάλοι ,εγώ 39 και ο σύζυγος 41.Τέλος πάντων πήγαμε σε κάποιον γνωστό γιατρό που αποδείχθηκε αναξιόπιστος και μετά σε ένα άλλο που ναι μεν μας καθοδήγησε σε εξετάσεις που έδειξαν ένα θέμα με τον σύζυγο (όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά μειωμένη κινητικότητα) αλλά από την άλλη πλευρά ήταν σχετικά αδιάφορος με την έννοια πως μ…
Last reply by nini84, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, έχει καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Με serpafar είχα τη 12η ημέρα του κύκλου ένα πλακουτσωτό ωάριο και είπε ο γυναικολόγος ότι ή δεν προλάβαμε την οωρρηξία ή ότι δεν ήταν και πολύ καλό οπότε γενικά να μην κάναμε σπερματέγχυση που υπολογίζαμε. Το θέμα είναι ότι σήμερα είμαι 3 εβδομάδες μετα, δλδ έχω καθυστέρηση 3-7 ημερών και εκάνα χοριακή και βγήκε <1, αρνητική. Με βάση τα παραπάνω έχετε καμία ιδέα τι συμβαίνει και δεν αδιαθετώ; Έχει συμβεί σε καμία; Θέλω να κλέισω ραντεβού με τον γυναικλόγο μου αλλά μάλλον θα με πάει από εβδομάδα..
Last reply by island1, -
- 8 απαντήσεις
- 16,8k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια.. Σας ειχα γραψει ξανα πριν καιρο που εκανα την πρωτη μου εξωσωματική και απετυχε.. τωρα ειμαι στην αναμονη για να μαθω τα αποτελεσματα απο την δευτερη εξωσωματικη μου και θελω την γνωμη σας.. αυριο παω για χοριακη.. εκανα την εμβρυομεταφορα στις 6/11 με μια τέλεια βλαστοκυστη οπως μου ειπαν,περνω utrogest 200mg και οιστραδιολη. Σημερα εκανα ενα τεστ clear blue, το ηλεκτρονικό που υποτίθεται δειχνει νωριτερα και βγηκε αρνητικο.. εχω αρχισει και εχω καφε-ροζ υγρα στο σκουπισμα... υπαρχει περίπτωση το τεστ να βγηκε λαθος και τα υγρα να ειναι απο εμφύτευση?? Παντως εχω ολα τα συμπτωματα για περίοδο. Για πειτε μου γνωμες βρε κοριτσια μου...
Last reply by Farmakotriftena, -
- 26 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια και από εμένα ... Προσπαθούμε με τον σύζυγό μου εδώ και 1.5 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα . Ξεκινήσαμε λοιπόν να ψάξουμε τι φταίει κάναμε εξετάσεις αίματος ορμονολογικες και βγήκανε εντάξει μόνο που είχα εγώ ένα θεματακι με τον θυρεοειδή που τώρα με βλέπει ενδοκρινολόγος και μου είπε ότι δεν οφείλεται στον θυρεοειδή ότι δεν έμεινα έγκυος ...κάναμε και σπερμοδιαγραμμα δύο φορές μετά από τρίμηνη λήψει profertil έφτιαξε η μορφολογία από 4% πήγαμε στο 26% αν θυμάμαι καλά από κινητικότητα ήμασταν εντάξει . Και έτσι αποφάσισα να κάνω σαλπιγγογραφια . Την οποία την έκανα προ χθες δεν ξέρω εσείς εγώ πόνεσα αρκετά . Και στην εξέταση μου λέει ο γιατρός τώρα α…
Last reply by Giosotpk, -
- 0 απαντήσεις
- 959 εμφανίσεις
ΤΙ γνωμη εχετε για Μανωλη Καπετανακη, Βασιλεια Χατζηδακη και Ολυμπια Παππα
Last reply by ED1970, -
- 0 απαντήσεις
- 765 εμφανίσεις
Καλημερα σας. Ξαναξεκιναω μια ακομη προσπαθεια. με clomiphene (3η μερα+5) και μετα Menopur (4η μερα +5) .εχει κανει καμια σας αυτο το "πρωτοκολλο"... Εχω εξαντληθει απο επιτροπες... ... Εχει καποια κοπελα menopur 1200 IU που να μην το χρειαζεται? Θα το εκτιμουσα πολυ. Μενω Αθηνα
Last reply by ED1970, -
- 7 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλημερα κοριτσια.Ειμαι 33 ετων,εχουμε καθ εξιν αποβολες απο φυσιολογικες συλληψεις.Καναμε τα παντα απο εξετασεις σε γυναικολογους,αιματολογους,ενδοκρινολογο,ανρολογο το μονο που βρεθηκε σε υστεροσκοπηση λαπαροσκοπηση ειναι κυστη ενδομητριωσης και τοξοειδης μητρα.Θα προχωρησουμε σε εξ γιατι στις 2 συλληψεις αντι για εμβρυο ειδαμε σαν παραμορφωμενο εμβρυο.Στον υπερηχο μαστων βρεθηκε μικρη κυστη την οποια η ακτινολογος ειπε οτι ειναι καλοηθης.Πιστευετε οτι οι ορμονες της εξωσωματικης θα την επηρεασουν?
Last reply by Sanel067, -
- 1 απάντηση
- 827 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Μόλις τώρα έκανα εγγραφή σε αυτό το forum για τον εξής λόγο: είμαι 18, την εβδομάδα(εβδομάδα γόνιμων ημερών) αυτή είχα επαφή με τη σχέση μου και υπήρξαν 3 προβλήματα. Α) την πρώτη φορά ενώ τελείωσε στο προφυλακτικό μετά από 5 λεπτά το ξανά κάναμε Β) την δεύτερη φορά έμεινε σε εμένα το προφυλακτικό και μέσα σε αυτό είχε σχεδόν ελάχιστο <<υλικό>> Γ) και την τρίτη φορά φοβόμαστε τα πρώτα υγρά μην με γονιμοποιήσουν μιας και ήμουν σε ωορρηξία Συγχωρέστε με εάν το έγραψα σε λάθος θέμα αλλά δεν ήξερα που ακριβώς έπρεπε..εσείς τι λέτε μπορεί να είμαι;;; (πάντως εγώ δεν έχω θέμα να είμαι απλά το μόνο θέμα είναι ότι θα φύγει για Γερμανία και …
Last reply by MelinaFo, -
- 1 απάντηση
- 565 εμφανίσεις
Καλησπέρα στην κοινότητα.όσο περίεργο και αν φαίνεται είμαι άντρας και θέλω να πω τους προβληματισμούς μου. Εδώ και 7 χρόνια σχεδόν προσπαθούμε για παιδάκι με την σύζυγο αλλά τίποτα. Κάναμε 3 σπερματεγχησεις τίποτα. Και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο που κάνουμε ενέσεις για την εξωσωματική. Πρωί 10 γραμμές daronda και βράδυ 250 gonal. Έχει στιγμής πάμε καλά. Απλά δεν έχει σταματήσει να έχει αίμα η σύζυγος. Ξεκίνησε με πάρα πολύ αίμα πράγμα λογικό μας λέει ο γιατρός γιατί καθαρίζει η μήτρα και τώρα μια έχει καφέ μια έχει πολύ λίγα κόκκινα μια δεν έχει καθόλου. Μας είπε ότι θα τα καταψυξει και θα πάμε στον επόμενο κύκλο. Θέλω να …
Last reply by kotsifikos, -
- 3 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σας θα ήθελα να συζητήσουμε σε ποια κέντρα εξωσωματικής έχουμε πάει και της εμπειρίες μας. Εγώ Έχω πάει στο Γένεσις άλλα δεν έμεινα ευχαριστημένη από την συμπεριφορά τους.
Last reply by boubd, -
Λαπαροσκοπηση 1 2
από Sanel067- 22 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σας κοριτσια!Μετα απο 5 αποβολες απο φυσιολογικες συλληψεις και απειρες φυσιολογικες εξετασεις παμε για εξωσωματικη με προεμφυτευτικο.Παρολα αυτα ο γιατρος εντοπισε μια κυστη 5μιση εκατοστων και θα παμε για λαπαροσκοπηση.Πειτε μου δικες σας εμπειριες?Ποναει?Ειναι πιο δυνατη η γενικη αναισθησια απο τη μεθη?Ποια ειναι η διαδικασια της γενικοτερα?
Last reply by nini84, -
- 8 απαντήσεις
- 5,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, καθώς πήρα σήμερα την 3η μου αρνητική χοριακή απο σπερματέγχυση προσπαθώ να σχεδιάσω τις επόμενες κινήσεις μου. Με βάση τα ποσοστά προτείνονται από ότι βλέπω 3-6 σπερματεγχύσεις. Μετά την 4η τα ποσοστά επιτυχίας πέφτουν. Με την 4η ανεβαίνεις πάνω από το 50% επιτυχία (δλδ μπορείς να θεωρήσεις "ατυχία" το ότι δεν πέτυχε και όχι "τύχη" το ότι πέτυχε). Επίσης σημαντικό κριτήριο στην περίπτωση μου είναι το ότι έχω ήδη μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με την πρώτη σπερματέγχυση που δοκιμάσαμε την προηγούμενη φορα. Ορμόνες ρυθμισμένες, σάλπιγγες ανοιχτές, ενδομήτριο καλό και σπέρμα καλό. Πολυκυστικές που δεν αποκρύνονται να κάνουν πάνω από ένα ωάριο στην κλομι…
Last reply by favol, -
- 0 απαντήσεις
- 278 εμφανίσεις
Καλησπέρα, κορίτσια που να έχουν εμπειρία από εξωσωματική στο Ηράκλειο Κρήτης???
Last reply by xrys1988, -
- 12 απαντήσεις
- 47,5k εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπερα ειμαι καινούργια εδω αλλα διαβαζω καιρο τωρα αυτα που γραφεται...θελω και εγω να πω το δικο μου πρόβλημα προσπαθω για παιδι εδω και 4 μηνες αλλα τιποτα ακομα τωρα ομως μου συνεβει κατι πρωτη φορα το στηθος μου ξεκίνησε να ποναει και να πρηζεται 10 μερες μετα την περιοδο αυτο μου φανηκε περιεργο..ξεκινησα προσπαθειες αφου τελειωσε η τελευταια μου περιοδος μεχρι τωρα εχω κανει 2 τεστ απο το ανχοσ μου αλλα τιποτα.το θελω παρα πολυ παντως να γινω μανουλα
Last reply by mama16, -
- 1 απάντηση
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα,ηθελα να ρωτήσω αν καποια κοπέλα εχει γεννήσει πρόσφατα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, την εμπειρία της,αν έμεινε ευχαριστημένη και ποιόν γιατρό είχε;
Last reply by sunshine83, -
- 16 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα Έχω ένα κοριτσάκι.4 χρόνων,εδώ και μήνες προσπαθούμε για δεύτερο αλλά τπτ,μου φαίνεται πλέον ακατόρθωτο
Last reply by chris@ki, -
- 6 απαντήσεις
- 22,4k εμφανίσεις
Γεια σας.. θα ηθελα την βοήθεια σας.. Εκανα εξωσωματική γονιμοποίηση την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και απο εκεινη την μερα ειχα καφε ροζ υγρα μεχρι την 3η ημερα,απο την 4η μερα και μετα εχω καφε στο σκούπισμα οταν παω τουαλέτα και την 6η ημερα ειχα σε σημειο που λερωσα το εσώρουχο μου. Τα καφε υγρα συνεχιζουν ακομα,σημερα που σας γραφω ειναι 7η ημερα με την διαφορα οτι εγιναν καφε σκουρο εως μαυρο χρωμα θα ελεγα.Θα παω για χοριακη την Παρασκευή 21/11. Περνω προγεστερόνη των 10mg τρεις φορες την ημερα,ολοι λενε ειναι λιγο αλλα ο γιατρος επιμενει οτι ολα ειναι καλα και συνεχιζω ετσι.. ειναι φυσιολογοκα λεει τα υγρα. Πειτε μου γνωμες κοριτσια γιατι θα σαλταρω... μονο που βλε…
Last reply by oly75, -
- 17 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έκανα σεξ με το αγόρι μου πριν λίγες μέρες τρεις φορές τελείωσε μέσα μου ...αν και δεν είμαι δε γόνιμες μέρες ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
Last reply by Jerina, -
- 5 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα φίλες μου θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Είναι η δεύτερη εξωσωματική που κάνω άλλα δεν θυμάμαι να κοιμόμουν τόσο πολύ. Είμαι στην 5η ημέρα εμβρυομεταφορας κ κοιμάμαι σχεδόν όλη την ημέρα. Εσάς σάς έχει τύχει και αντίστοιχο; Ευχαριστώ πολύ
Last reply by nadiaki165, -
- 18 απαντήσεις
- 8,9k εμφανίσεις
Αγαπημενοι μου νεοι φιλοι καλως σας βρηκα! Εδω και καιρο διαβαζω το φορουμ πολυ ενδιαφεροντα θεματα κ σημερα αποφασισα να σας πω το δικο μου θεμα... Δυστυχως για λογους υγειας, θελοντας να γινω μανουλα, καποιοι δικοι μου ανθρωποι με προετρεψαν να επισκεφτω τον κο Παντο. Ο Παντος μου συνεστησε σχεδον κατηγορηματικα την εξωσωματικη. Επειδη αν φτασω τελικα σε αυτο το σημειο ειπα πως θα το κανω μια μονο φορα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζετε το συγκεκριμένο γιατρό κ αν έχετε κάποια προσωπικη εμπειρια μαζι του να μοιραστείτε. Επισης αν γνωριζετε πως υπαρχει πιθανοτητα να πιασεις παιδι κ απο τη 1η φορα...οτι εμπειριες εχετε θα με βοηθησετε πααααρα πολυ γιατι …
Last reply by Ele@n, -
- 0 απαντήσεις
- 395 εμφανίσεις
Καλησπέρα Έχω ένα κοριτσάκι.4 χρόνων,εδώ και μήνες προσπαθούμε για δεύτερο αλλά του,μου φαίνεται πλέον ακατόρθωτο
Last reply by Annisaki7, -
- 13 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Κοριτσια καλημερα,θα σας γραψω τις σκεψεις μου πιο πολυ για να εχω καποιον να τις μοιραστω. Λοιπον ας τα παρω απο την αρχη. Ειμαι 32 χρονων και προσπαθουμε για 2ο παιδακι. Τελευταια περιοδος ηταν 22/7/18 και λογω θυρεοειδή ο κυκλος μου ηταν 35-38 ημερων,βεβαια,ο τελευταιος κυκλος μου ηταν 63 ημερων και εγω σημερα ειμαι στην 52η μερα του κυκλου μου.Δεν εχω συμπτωματα περιοδου καθολου ειχα ομως κανονικα γονιμες μερες απο την 20η περιπου μερα ως την 26η και οι επαφες μου ηταν 24 απο αρχες Αυγουστου ως την περασμενη εβδομαδα.Ξερω απο μονο του αυτο μπορει να δινει ελπιδες για εγκυμοσυνη,επισης,απο την Κυριακη που μας περασε εχω καουρες πολλες και δυσπεψια σε σημειο που προχθε…
Last reply by xristina86, -
- 8 απαντήσεις
- 16,8k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια. Ειμαι να σκασω. Σημερα ειναι 8η μερα εμβρυομεταφορας με βλαστοκυστη και μου ηρθε περίοδος. Εχω να κανω χοριακη την Παρασκευή 21/9. Η γιατρος μου ειπε να συνεχισω την προγεστερόνη μεχρι την Παρασκευή που θα κανω την χοριακη. Εχει συμβεί σε καμία αλλη κοπέλα? Και αν ναι ποια η εξέλιξη? Μετα απο ποσο καιρο εκανε την δευτερη εξωσωματική? Ευχαριστώ
Last reply by Ntoritaki, -
- 0 απαντήσεις
- 505 εμφανίσεις
Θα ήθελα την βοήθεια σας για το συγκεκριμένο κέντρο θα μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας και κάποιον γυναικολόγο που να έχει σχέση με το Κέντρο για να επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Ιωάννα Παπαϊωάννου, -
- 0 απαντήσεις
- 606 εμφανίσεις
Καλησπέρα θα ήθελα την συμβολή σας για το συγκεκριμένο κέντρο είσαστε ευχαριστημένες; Μπορείτε να μου προτείνετε γιατρό μέσα στο κέντρο για να επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Last reply by Ιωάννα Παπαϊωάννου, -
- 1 follower
- 12 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Γειά σας μετά από αρκετό καιρό καθυστέρηση με 6 αρνητικά τεστ σήμερα έκανα χοριακη.... Μου βγήκε 78.34....Τι σημαίνει αυτό γιατί όλες έχουν τριψηφια νούμερο... Μου είπε ο γυναικολόγος να κάνω άλλη μια σε δύο μέρες... Την Παρασκευή έχουμε ραντεβού.... Έχω αγχωθεί....
Last reply by Nansy29, -
- 77 απαντήσεις
- 9,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ετοιμάζομαι για την δεύτερη εξωσωματική. Έχω άγχος από το κέντρο που θα ξανά πάω δεν είμαι ευχαριστημένη άλλα Ο γιατρός μου επιμένει στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του. Εύχομαι αυτή την φορά να είμαστε τυχερή. Θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Rafaelatarzan, -
Μαμα
από Μέλινα Σιασταθη- 1 απάντηση
- 559 εμφανίσεις
Καλημέρα. Είμαι 22 χρονών. Έχω βάλει μπροστά για παιδί, βέβαια 3 προσπάθειες έχω κάνει μόνο. Κανονικά έπρεπε να μου έρθει η περίοδος 3 Σεπτεμβρίου αλλά δεν έχει έρθει ακόμη αλλά έχω κάποιους πόνους περιόδου. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης την 1ή ημέρα καθυστέρησης και βγήκε αρνητικο. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος αλλά να έίνάί νωρίς ακόμη να το δείξει το τεστ;; έχω πιθανότητες να είμαι;
Last reply by Aggeliki22, -
- 4 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπερα σας!ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου με σας που ισως μπορειτε να με νιωσετε με καποια απωλεια που θα ειχατε στο παρελθον σαν μελλουσες μητερες.ειμαι 33 και μισο και ο αντρας μου ιδια ηλικια.8 μαρτιου 2017 ειχα μια αποβολη 7 βδομαδων.οκ ηταν σοκ αλλα περασε γρηγορα.20 ιουλιου 2017 ξαναμενω εγκυος παλι με την δευτερη προσπαθεια.η χαρα απεριγραπτη.ειχα φοβηθει τοσο με την πρωτη αποβολη που πριβ ξαναμεινω εγκυος εκανα τα παντα απο εξετασεις.θρομβοφιλια κτλ.ολα καθαρα!ολη η εγκυμοσυνη κυλουσε ομαλα.27 μαρτιου 2018 ηταν η ημερομηνια να γεννησω.με επιασαν πονοι 22 μαρτιου και πηγα νοσοκομειο και μου ειπαν η καρδια ειχε σταματησει.τελικα αποδειχθηκε οτι το μωρακι μου μ…
Last reply by palmoira,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 13.299 απαντήσεις
- 1.346.712 εμφανίσεις
-
- 139 απαντήσεις
- 159.612 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.296.592 εμφανίσεις