Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.406 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 188 απαντήσεις
- 6,7k εμφανίσεις
Ελατε να πιουμε καφεδακι..!σας περιμενω!!
Last reply by christinapgr, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 34 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα σε όλες και καλή χρονιά!! Μετά από ενάμιση χρόνο προσπάθειας για μωράκι, έφτασε και η στιγμή της σαλπιγγογραφίας (μιας και ορμονικές, σπερμοδιάγραμμα και ωορρηξία είναι φυσιολογικά) και τελικά η αριστερή σάλπιγγα είναι υδροσάλπιγγα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο και η δεξιά είναι εντελώς φραγμένη ή υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν (!!!!). Ο γιατρός μου, μου είπε ότι πρέπει να μπω για επέμβαση (με λαπαροσκόπηση) και μάλλον θα αφαιρέσει την αριστερή και θα δει τι γίνεται με την δεξιά που μάλλον είναι και αυτή υδροσάλπιγγα γιατί αν είναι η μία συνήθως είναι και η άλλη... Όταν με το καλό ξεμπερδέψω με την επέμβαση, μάλλον θα πάω για εξωσωμα…
Last reply by Chrikosmali, -
- 0 απαντήσεις
- 667 εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με αυτό? http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=110827 Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω με μεγάλη αγωνία
Last reply by ΜΙΧΑΕΛΑ.Β, -
- 3 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
καλησπερα σας.ειμαι νεο μελος κ εχω μερικες αποριες....την δευτερα εχω ραντεβου για σαλπιγγογραφια.θα παρω αντιβιωση για 3 μερες.η πιθανη μερα που θα ερθει το αυγο μου ειναι στις 20.1.2012.ειναι ασφαλες να ερθω σε επαφη???αν με το καλο γινει η συλληψη θα ειναι ενταξει??μετα απο την ακτινοβολια κ την αντιβιωση το αυγο μου θα ειναι καλο η να το αφησω για αργοτερα???:
Last reply by xaroula s, -
koritsia kalimera,eimai nea sthn parea k 8e;w ta fonta sas.eimai sthn 5h evdomada ths kuhshs k ex8es to bradu eixa liges stagones aima,phga shmera to prwi sth giatro akoma mono sakos fenete,8elei n perimenoume mexri thn epomenh deutera p 8a akousoume k kardia,episis mou egrapse utrogestan 200 proi bradu.basika fobame polu giati exw parel8on apoboleis me polu aimoragia alla tote htan ximiki kuhsh h opos to lene.opos katalavenete ta exw kanei pano m.8elw n kserw an eixe kapia paromoia empiria klp yg.8a skasw mexrh thn alh deutera k psaxnw parigoria
Last reply by dimitris soula, -
- 1 απάντηση
- 713 εμφανίσεις
Εχετε εμπειρία εξωσωματικής από Ελενα, Αλεξάνδρα ή Αττικό; Εγώ έχω ακούσει διάφορά και θετικά και αρνητικά. Παρόλα μου έχει δημιουργηθεί μια ανασφάλεια για το αν πραγματικά γίνεται ΄καλή δουλεια στα δημόσια. Εντωμετεξύ πολύ σημαντική θα είναι η γνώμη κάποιας κοπέλας που έχει και εμπειρία σε ιδιωτικό-ά για να μας πει τη σύγκριση. Πολύ θετικό για μένα στα δημόσια νοσοκομεία είναι το γεγονός ότι δίνουν μικρές δόσεις φαρμάκων.
Last reply by Chrikosmali, -
- 3 απαντήσεις
- 791 εμφανίσεις
Τη Τετάρτη που πέρασε μου κάνανε την ωοληψία και μου πήραν 29 ωάρια απο τα οποία τα 14 φαίνονται να έχουν γονιμοποιηθεί σωστά. Μετά την ωοληψία δε μπορούσα να συνέλθω για αρκετή ώρα.Ζαλιζόμουν και δε μπορούσα να σηκωθώ. Μετά απο κανένα 2ωρο κατάφερα κ έφυγα. Μου είπαν να πίνω το πολύ 1μιση λίτρο νερό και καθόλου αλάτι και να τρώω πολλά λευκώματα. Αυτό μου το είχαν πεί και 2-3 μέρες πρίν την ωοληψία. Αυτό δε σημαίνει οτι είχα αρχίσει υπερδιέγερση;Και για ποιό λόγο επέλεξν να καταψύξουν τα ωάρια και δε μου τα βάζουν σε αυτό το κύκλο, αλλά μου είπαν οτι πρέπει να περιμένουμε την επόμενη περίοδο και να πάω να με δούν για να μου κάνουν την εμφύτευση με το καινούργιο χρόνο;
Last reply by KittyCat, -
- 2 απαντήσεις
- 765 εμφανίσεις
Γειά σε όλες/όλους Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία της 3ης εξωσωματικής.. Ουσιαστικά είναι η 1η βέβαια. Στη 1η προσπάθεια ενώ γίνανε όλα και έπαθα κ υπερδιέγερση, τελευταία στιγμή δεν έγινε εμφύτευση εμβρύου καν γιατί κανένα έμβρυο δεν ήταν "Σωστό". ( Το δικό μου "πρόβλημα" είναι οτι έχω γενετικό λάθος σε 2 χρωμοσώματα τα οποία με αναγκάζουν να κάνω εξωσωματική ενώ είμαι σε θέση να μείνω έγκυος αλλά με ποσοστό επιτυχούς εγκυμοσύνης πολύ χαμηλό... Δλδ είχα μέχρι τώρα μια εγκυμοσύνη στην οποία δεν χτύπησε η καρδιά του εμβρύου και στη 2η άνοιξε ο τράχηλος στο 4ο μήνα με αποτέλεσμα μόλυνση και …
Last reply by KittyCat, -
- 3 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Ξεκινάω εξωσωματικη για 1η και εύχομαι για τελευταία φορά, και διαβάζω συνέχεια για το βραχύ και το μακρύ πρωτόκολλο, εγώ όμως, όπως μόλις πληροφορήθηκα απο το κέντρο που συνεργάζομαι, θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο της κλομιφαινης, τι είναι αυτό? το εχει ακολουθήσει κάποια κοπέλα? είχε επιτυχία? να συμπληρώσω ότι έχω ένα παιδί ήδη απο φυσιολογικη συλληψη, μια παλλινδρομη, 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις, μια σαλπιγγα, είμαι 37 χρόνων και οι οωθηκες μου είναι ¨γερασμένες¨......αυτά!!! Εάν κάποια κοπέλα κάτι ξέρει, τα φώτα της παρακαλώ! Ευχαριστώ
Last reply by Βασπαπ, -
- 3 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Ξεκινώντας σήμερα την προσπάθειά μου, έπρεπε να γεμίσω μια σύριγγα με 75μονάδες pregnyl και να παίρνω 10μονάδες κάθε 48 ώρες...όμως επειδή η πρώτη μου έσπασε και αγχώθηκα και όταν έφτιαχνα τη δεύτερη χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο άντρας μου-που του κρατούσα για έκπληξη ότι ξεκίνησα, οπότε αγχώθηκα διπλά -έκανα την πατάτα... έριξα και τις 75 μονάδες στην κοιλιά μου με τη μία...ο γιατρός είπε να μην ξαναπάρω μέχρι να με ξαναδεί, αλλά μήπως ακύρωσα την προσπάθεια και δεν θέλει να με αποθαρρύνει? αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά ας μου πει, γτ είμαι χάλια...
Last reply by evaki9, -
- 20 απαντήσεις
- 2,1k εμφανίσεις
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ? ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ SITES ΜΕ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ?
Last reply by Rodakinoula, -
- 2 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Κορίτσια γειά σας. ελπίζω όλες μας να αποκτίσουμε αυτό που επιθυμούμε. Είμαι πού αγχομαίνη και συνέχεια μπαίνω στο φορουμ και σας διαβάζω. είπα να μπω κι εγώ. ελπίζω να τα κατάφερα. δεν ξέρω αν φτάσει πουθενα αυτό το μήνυμα. δώστε μου λίγες πληροφορίες κι εμένα για την οιστραδιόλη. κάνω εδώ και 25 ημέρες daronda και ξεκίνησα και goanl - pergoveris εδώ και 7 μέρες. πήγα την 2μέρες πριν την διέγερση για οιστραδιόλη και ήταν 12. μετά ξεκίνησα τη διέγερση και την 7η ήταν 764. Είναι καλή; ο γιατρός μου λέει οτι είναι καλή. δεν έχω ιδέα. από αυτά. στις άλλες εξωσωματικές ούτε που ρωτούσα για τις τιμές της οιστραδιόλης. ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος φιλάκια
Last reply by Sissy1, -
- 18 απαντήσεις
- 10,2k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια Παρακαλω πολυ για την βοηθεια σας!! Στις 23/05 εκανα την πρωτη μου σπερματενχυση που για καλη που τυχη πετυχε με την πρωτη! το καταλαβα στην δευτερη μερα καθυστερησης 07/06 με χοριακη που εδειξε 193. εποκοινωνησα με το γιατρο μου κ μου ειπε να παω για υπερηχο σε μια εβδομαδα.αυτην την εβδομαδα το στηθος μου ηταν πολυ πρησμενο κ πονουσε παρα πολυ,επισης καθε πρωι ειχα ναυτιες. αυτο που με κανει λιγο κ ανυσυχω ειναι οτι απο χτες το στηθος ξεπρηστηκε κ οι ναυτιες δεν υπαρχουν. θεωρητικα παω για την 6 εβδομαδα...αυριο ειναι η μερα που θα παω στο γιατρο αλλα αντι να πεταω απο χαρα εχω αρχισει να ανχωνομαι! ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο τοσο νωρι…
Last reply by YOTOU, -
- 8 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
καλησπερα ειμαι νεο μελος, με τα pc εχω μια σχεση τυπικη θελω πολυ να μιλησω με τα μελη που ανταλλασουν τις εμπειριες τουσ για εξωσωματικη αλλα δεν ξερω πωσ !! γραφω αυτο το κειμενο αλλα ειλικρινα δεν ξερω που θα παει (??) αν μπορει καποιοσ ας με βοηθησει ευχαριστω πολύ!!!
Last reply by ονειρουλα, -
- 17 απαντήσεις
- 9,7k εμφανίσεις
Καλημερα! ειμαι 26 εχω κανει 1 σπερματενχιση και 4 εξωσωματικες αλλα κανενα αποτελεσμα. τον αλλο μηνα λεμε να ξεκινησουμε νεα προσπαθεια αλλα δεν ξερω τι να κανω να ξαναπαω στον ιδιο? η' να ψαχνω για αλλο γιατρο? σας ευχαριστω εκ-των προτερων
Last reply by sofia78, -
- 0 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Γεια σας!!Είχα τελευταία περίοδο στις 17/11, 1ος υπέρηχος 5 εβδομάδων και 5 ημερών βλέπει ο γιατρός έναν σάκο και όλ ακαλά, έμβρυο μου είπε πιο μετά, σε 4 μέρες αρχίζω να έχω σκουπίσματα με αίμα, μου δίνει τα ultrostegan (καπως έτσι λέγονται) και ξάπλα. 2ος υπέρηχος 6 εβδομάδων και 5 ημερών, το σκουπίσματα με αίμα συνεχίζονται, βλέπει μικρή αποκόληση και όχι έμβρυο, όχι καρδιά, τίποτα. Μου είπε να συνεχίσω τα χάπια και την ξάπλα για άλλη μια εβδομάδα οπότε και πλέον θα έχει ξεκάθαρη άποψη. Δίνει μικρές πιθανότητες να εμφανιστεί καρδιά πιο μετά. Έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία;;;;
Last reply by kittyme, -
- 3 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ.
Last reply by newbie G, -
- 6 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
υπαρχει η περιπτωση να εχεις συλλαβη στις 29 ιουλιου να εχεις περιοδο κανονικα αυγουστο,σεπτεμβρη και να εχεις καθηστερηση τον οκτωβρη?? αν υπαρχε μια τετοια περιπτωση ο γιατρος θα ειχε δει πως ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη.... αλλωστε ο πρωτος υπερηχος αν ειχε συμβει αυτο θα μπορουσε να δειχνει μονο μια μαυρη κουκιδα δηλαδη τον σακος?δηλαδη 5+ εβδομαδες...? αποριες κολλητης που της εχω δωσει ηδη τις απαντησεις αλλα... περιμενω απαντησεις σας!!! φιλια!!!!
Last reply by my_Kelly, -
ΕΣΩΣΟΜΑΤΙΚΗ
από fifh- 0 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣΑΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ
Last reply by fifh, -
Λοιπον κοριτσια, επειδη ειμαστε μεγαλη ομαδα για τον Σεπτεμβρη προτεινω να μαζευτουμε κ απο δω οσες θα ειμαστε στην προσπαθεια τοτε !!! Τι λετε?? Ας κανω λοιπον την αρχη !!!! Μιας και κατασταλαξα σε γιατρο !!:roll: Ξεκιναω με την περιοδο του Αυγουστου 24η μερα κ με μακρυ πρωτοκολλο !!!!! Δηλαδη 4-5/9 υπολογιζω !!!
Last reply by dinad, -
επειδη ζηλεψα που εχουν μαζευτει τοοοοσα κοριτσια στην εξωσωματικη σεπτεμβριου,ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για ολες εμας του Οκτωβρίου!!
Last reply by paulina78, -
- 149 απαντήσεις
- 10,4k εμφανίσεις
Κορίτσια που είστε???Χαθήκαμε με το κλείδωμα του θέματος στο άλλο forum...Είστε όλες καλά??Γέννησε καμία άλλη εκτός από την Δ+Β??
Last reply by stellitsa1978, -
- 1 απάντηση
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλο το κοριτσομάνη... Ηθέλα να ρωτησω αν καμια εχει κανει εξωσωματικη στο ΕΛΕΝΑΣ και αν ναι επιτυχημενη ή όχι? Φιλιά πολλά!!!
Last reply by carijeza, -
- 37 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Ξεκινάω εξωσωματική με φυσιολογικό κύκλο στον edit admin στο ινστιτούτο γονιμότητας στην Παστερ edit admin ας μαζευτούμε εδώ όποια έχει απορίες , σκέψεις...και προτάσεις για εμάς που τώρα ξεκινάμε..
Last reply by menia45, -
- 6 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες! Θα πω εν συντομια την ιστορια μου, για να θεσω τις αποριες μου. Ειμαστε σε προσπαθεια για μωρακι εδω κ 2 χρονια. Το καλοκαιρι αλλαξα γυναικολογο κ ξεκινησαμε πιο εντατικες εξετασεις για το θεμα αυτο. Τον προηγουμενο μηνα εκανα σαλπιγγογραφια κ μολις σημερα εκανα υστεροσκοπηση. Στην υστεροσκοπηση φανηκε παχυ ενδομητριο, στενωση τραχηλου κ τραχηλικες συμφυσεις, οπου κ "λυθηκαν". Η γιατρος μου εδωσε 3 μηνες φυσιολογικης συλληψης, γιατι μετα θα ξαναβγουν οι συμφυσεις. Αν σε αυτους τους 3 μηνες δεν προκυψει φυσιολογικη συλληψη, τοτε προχωραμε σε εξωσωματικη. Θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρια ή γνωση κ να μοιραστει μαζι μου την εκβασ…
Last reply by mariadi, -
- 5 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Last reply by Chryssaki,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 10.847 απαντήσεις
- 1.440.730 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις