Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • @Giouli36 και @Blue Velvet σας εύχομαι να αποκτησετε τα δευτερα παιδακια σας!! 39 και 40 μια χαρα ηλικια ειναι!!!! 🙏 Και υπάρχει και ο φυσικός κυκλος στην εξωσωματική!!! Σε πολλές γυναίκες που είχαν ήδη παιδί είπαν χαμηλή ΑΜΗ και μόνο εξωσωματικη και τα ζευγάρια έκαναν με φυσικό τρόπο ...απλά θέλει βιταμίνες και επιμονή. 

      • Μου αρέσει 1

Πωλείται λίκνο, κρεββάτι & αλλαξιέρα Stokke


Recommended Posts

Πωλείται κρεβάτι Stokke sleepi complete, σε φυσικό χρώμα, ελαφρώς χρησιμοποιημένο, σε άριστη κατάσταση. Για τους πρώτους 6-8 μήνες το κρεβάτι λειτουργεί στη μορφή του λίκνο sleepi mini, καταλαμβάνοντας χώρο 67,2εκ, ενώ μεταφέρεται πολύ εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Στην συνέχεια μετατρέπεται σε κανονικό κρεβάτι sleepi μήκους 125εκ όπου μπορεί να κοιμηθεί το παιδάκι μέχρι την ηλικία των 3-4 ετών περίπου! Η βάση της κούνιας τοποθετείται τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει το μωρό. Από 18 μηνών και ύστερα, αφαιρείτα το μεσαίο κάγκελο για να μπορεί το παιδί να μπαινοβγαίνει μόνο του!

Μαζί με το λίκνο και το κρεβάτι πωλείται αλλαξιέρα Stokke Care, σε φυσικό χρώμα, ελαφρώς χρησιμοποιημένη σε άριστη κατάσταση. Η αλλαξιέρα προσαρμόζεται σε ύψος, σε υψηλότερες και χαμηλότερες θέσεις. Διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενα ράφια και χώρους αποθήκευσης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα σύνεργα.

Η αλλαξιέρα μετατρέπεται σε μικρό γραφείο, πρακτικό ράφι και μεγαλύτερο θρανίο, καλύπτοντας προοδευτικά όλες τις ανάγκες του παιδιού κατά την παιδική ηλικία.

Τα παραπάνω έπιπλα πωλούνται στην τιμή των 500 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα 3 στρώματα). Σε περίπτωση ενδιαφέροντος πωλούνται και άλλα είδη και εξοπλισμός stokke (καλύμματα στρωμάτων, πάντες, κλπ) χρησιμοποιημένα αλλά σε άριστη κατάσταση, σε τιμή πολύ χαμηλή.

Για φωτογραφίες ή κατ΄οίκον επίσκεψη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν πμ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...