Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, maraki1992 είπε:

Γειά σας κορίτσια. Σχετικά με το ποσοστό των ωαρίων που γίνονται βλαστοκυστες θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.  Πρόσφατα έκανα την 4η διέγερση και πήραμε 42 ωαρια εκ των οποίων τα 31 ήταν ώριμα. Τα μισά γονιμοποιηθηκαν με απλή γονιμοποίηση και τα άλλα μισά με μικρογονιμοποιηση. Σπέρμα δότη. Από αυτά προέκυψαν 10 βλαστοκυστες. Οι 2 όχι τόσο καλές. Είμαι 31 χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα. Δεν θεωρείται λίγο μικρό το νούμερο των βλαστοκυστεων σε σχέση με τα ωάρια και ανάλογα την ηλικια μου?Δεδομένου ότι παίρνουμε και δότη 

εμένα μια χαρά μπυ φαίνεται το νούμερο! απλώς ησουν με σπερμα δότη όποτε ήταν άψογο , μόνο γι αυτό αν εβγαζες λίγες παραπάνω ! επισης μη το σκέφτεσαι καν 10 βλαστοκυστες στην κατάψυξη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσουν εγκυμοσυνη ! πολλά ωάρια  πήρατε , τι διέγερση εκανες από περιέργεια;  ίσως και αυτό έριξε λιγάκι την ποιότητα ! ο γιατρός μου πχ έτσι θα έλεγε ! εγώ εκανα elonva πήραμε 13 ωάρια ήταν ώριμα τα 11 και κάναμε 7 βλαστοκυστες. ειμαι 33 !αναλογικά πάνω κάτω τα μισά ωάρια και λίγο λιγότερο γίνονται 5 ημερών 

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα πήγα στο γιατρό . Δυστυχώς το μωρακι μας δεν μεγάλωσε και σταμάτησε η καρδούλα του . Είναι πολύ σύνηθες μου είπε η γιατρός για πρώτη εγκυμοσύνη  ! Την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο και να μου δώσουν ένα χάπι για να αποβάλει το σώμα μου εμβρυο Και να καθαρίσει η μήτρα . 
Ξερω ότι δεν είμαι η μόνη , ούτε  μόνη μου . Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός να προσπαθήσουμε πάλι για μωρακι 🙏🏻

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα ❤️

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Elsa2006 είπε:

Κορίτσια σήμερα πήγα στο γιατρό . Δυστυχώς το μωρακι μας δεν μεγάλωσε και σταμάτησε η καρδούλα του . Είναι πολύ σύνηθες μου είπε η γιατρός για πρώτη εγκυμοσύνη  ! Την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο και να μου δώσουν ένα χάπι για να αποβάλει το σώμα μου εμβρυο Και να καθαρίσει η μήτρα . 
Ξερω ότι δεν είμαι η μόνη , ούτε  μόνη μου . Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός να προσπαθήσουμε πάλι για μωρακι 🙏🏻

λυπαμαι πολυ

ευχομαι να το περασεις οσο πιο ευκολα γινεται σωματικα κ ψυχικα

καλη αναρρωση

κ ευχομαι την επομενη φορα να κρατησεις αγκαλια το μωρο σου!

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Elsa2006 είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς πολύ μεγάλο ποσοστό κυησεων, περίπου 25%, καταλήγουν σε βιοχημικη ή παλινδρομη, συνήθως αυτό οφείλεται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου και είναι τυχαίο γεγονός. Και ευτυχώς η φύση προνοει και δεν αφήνει αυτά τα εμβρυα να αναπτυχθούν παραπανω γιατί σε μεγαλύτερη βδομάδα οποιαδήποτε διακοπή κύησης ειναι πολύ πιο επώδυνη και ψυχικά και σωματικά.

Όταν μου τυχε και μένα και μίλησα με φίλους μου συνειδητοποίησα πόσο κοινό είναι, πολλοί είχα μια τέτοια εμπειρία και όλοι όμως έχουν πλέον τα παιδάκια τους! Οπότε δες το θετικό της υπόθεσης, ότι έμεινες έγκυος και θα τα ξανακαταφερετε σύντομα και αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλα!

Ωστόσο εφόσον θα πάρεις χάπι και δε θα κάνεις αποξεση ώστε να κάνετε βιοψια στο εμβρυο για να μάθετε με σιγουριά τι έφταιξε, καλό είναι στο ενδιάμεσο να τσεκάρεις κάποιους βασικούς παράγοντες αποβολής, κυρίως να κάνετε καρυοτυπους ζεύγους, εξετάσεις θρομβοφιλιας (πολλές αποβολες οφείλονται σε θρομβοφιλικους παραγοντες που αγνοούμε πριν την εγκυμοσύνη και χρειάζονται αντιπηκτικη αγωγη) και λοιπές αιματολογικες εξετάσεις για εύρεση τυχόν μικροβίων, φλεγμονων κλπ σε μήτρα και σπερμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Nels είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολύ. Δυστυχώς πολύ μεγάλο ποσοστό κυησεων, περίπου 25%, καταλήγουν σε βιοχημικη ή παλινδρομη, συνήθως αυτό οφείλεται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου και είναι τυχαίο γεγονός. Και ευτυχώς η φύση προνοει και δεν αφήνει αυτά τα εμβρυα να αναπτυχθούν παραπανω γιατί σε μεγαλύτερη βδομάδα οποιαδήποτε διακοπή κύησης ειναι πολύ πιο επώδυνη και ψυχικά και σωματικά.

Όταν μου τυχε και μένα και μίλησα με φίλους μου συνειδητοποίησα πόσο κοινό είναι, πολλοί είχα μια τέτοια εμπειρία και όλοι όμως έχουν πλέον τα παιδάκια τους! Οπότε δες το θετικό της υπόθεσης, ότι έμεινες έγκυος και θα τα ξανακαταφερετε σύντομα και αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλα!

Ωστόσο εφόσον θα πάρεις χάπι και δε θα κάνεις αποξεση ώστε να κάνετε βιοψια στο εμβρυο για να μάθετε με σιγουριά τι έφταιξε, καλό είναι στο ενδιάμεσο να τσεκάρεις κάποιους βασικούς παράγοντες αποβολής, κυρίως να κάνετε καρυοτυπους ζεύγους, εξετάσεις θρομβοφιλιας (πολλές αποβολες οφείλονται σε θρομβοφιλικους παραγοντες που αγνοούμε πριν την εγκυμοσύνη και χρειάζονται αντιπηκτικη αγωγη) και λοιπές αιματολογικες εξετάσεις για εύρεση τυχόν μικροβίων, φλεγμονων κλπ σε μήτρα και σπερμα.

Δυστυχώς μας είπε ότι είναι πολύ συχνό ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη .
Είχα κάνει όλες αυτές τις εξετάσεις και έχω Θρομβωφιλια και εκανα ενέσεις στην κοιλιά από πολύ νωρίς . Μας ειπε ότι σταμάτησε η καρδιά του και ότι ο σάκος μεγαλώνει κανονικά . 
Σε ευχαριστώ παρά πολύ 🙏🏻

Αύριο θα πάμε στο νοσοκομείο να κάνω υπέρηχο και να δούμε πως θα συνεχίσουμε . 
Το λέω γιατί μενω στο εξωτερικό και είναι διαφορετικό το σύστημα . Μιλάω και με γιατρό από την Ελλάδα για να είμαι πιο ήρεμη . 

• Δύναμη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...