Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κορες με τα χρυσά αυγα...πως μ εισται??? παρακολουθώ κατι μερες που λετε για το φυλο τ μωρο...απ οτι γνωρίσω ουτε η ληπτρια αλλα ουτε κ η δότρια δεν ξέρει κ δεν νομιζω να μαθουμε κ ποτε....

γιαυτό  λοιπον αφηστε πισω τις αιμομιξιες κτλ κτλ κ προχωρηστε στο όνειρο  σας..

υγ.φιλικα κ με πολύ  αγάπη...

Ετσι απλά τα είπες όλα…  Θεά :):)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

Koριτσια εχουμε δυο επιλογες.

α. Κανουμε παιδι, αλλα ισως με  τον φοβο για πιθανο αδερφακι

β. Δεν κανουμε παιδι

Εχουμε 99.000 πιθανοτητες να μην συμβει το κακο και 1 πιθανοτητα να συμβει. Διαλεγουμε και παιρνουμε.

Αυτα.....

• Μου αρέσει 14

1 hour ago, MaryH είπε:

Koριτσια εχουμε δυο επιλογες.

α. Κανουμε παιδι, αλλα ισως με  τον φοβο για πιθανο αδερφακι

β. Δεν κανουμε παιδι

Εχουμε 99.000 πιθανοτητες να μην συμβει το κακο και 1 πιθανοτητα να συμβει. Διαλεγουμε και παιρνουμε.

Αυτα.....

τέτοιες  πιθανότητες εχεις με τα δικα σ αυγα...δυστηχως ο χωρος της εξωσωματικης ειναι δυσκολος....ποτε κ τιποτα δεν ξεριες.. οποτε πορεύεσαι κ κανεις τα όνειρα σ πραγματικά.......τα παλούκια στην ζωη ειναι πιο πολλα απ το να κατσω εγω ( θα μιλήσω για μενα τωρα) να ασχοληθώ αν το παιδι μ θα βρεθεί με κανα αδερφάκι..  αυτο με μαρανε .....εδω έφτυσα αιμα να το κανω  κ θα φτυσω αλλο τοσο για να το μεγαλώσω σωστα κ να την κανω άνθρωπο...ολα τα αλλα  με αφήνουν παγερά αδιάφορη...( για μενα λεω παλι..) 

• Μου αρέσει 13

πρίν από 52 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

τέτοιες  πιθανότητες εχεις με τα δικα σ αυγα...δυστηχως ο χωρος της εξωσωματικης ειναι δυσκολος....ποτε κ τιποτα δεν ξεριες.. οποτε πορεύεσαι κ κανεις τα όνειρα σ πραγματικά.......τα παλούκια στην ζωη ειναι πιο πολλα απ το να κατσω εγω ( θα μιλήσω για μενα τωρα) να ασχοληθώ αν το παιδι μ θα βρεθεί με κανα αδερφάκι..  αυτο με μαρανε .....εδω έφτυσα αιμα να το κανω  κ θα φτυσω αλλο τοσο για να το μεγαλώσω σωστα κ να την κανω άνθρωπο...ολα τα αλλα  με αφήνουν παγερά αδιάφορη...( για μενα λεω παλι..) 

Ταρζανιτσα συμφωνώ!!! 

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Κοπέλα μου γεια σου κι από μένα!!συγνώμη που πετάγομαι έτσι στη συζήτηση σας απλά παρακολουθώ γενικά πολλά θέματα εδώ κι έπεσα πάνω στη συζήτηση για την δωρεά ωαρίων..Καταρχάς μπράβο σου που κανείς τόσες γυναίκες ευτυχισμένες και απολαμβάνουν εξαιτίας σου την μητρότητα.Δευτερον είχα πάντα μια απορία και τώρα που έπεσα πάνω σε σένα σου ζητάω χίλια συγνώμη για αυτό που θα σε ρωτήσω αλλά πραγματικά είναι μια ερώτηση που θέλω να τη κάνω χρόνια..πως αισθάνεσαι που είσαι δοτρια;;έχει περάσει απ' το μυαλό σου δηλαδή ότι υπάρχουν εκεί έξω παιδιά από τα δικά σου ωάρια που ίσως δεν συναντήσεις ποτέ;;είναι λίγο δύσκολη απόφαση νομίζω..δεν ξέρω εγώ έτσι το σκέφτομαι..

Μερικές από τις σκέψεις μου είναι οι εξής... Στο δικό μου μυαλό, μου φαίνεται πολύ άδικο, να έχω κατι που χρειάζεται κάποιος άλλος και εγώ δεν θα το δώσω. Για σας είναι κάτι τόσο πολύτιμο ενώ για μένα είναι απλώς μερικά κύτταρα.

Για να μπει μια γυναίκα σε τέτοια διαδικασία ώστε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μέσω δωρεάς σημαίνει ότι το θέλει παααρα πολύ. Άρα αυτό το παιδί θα είναι σίγουρα ευτυχισμένο κ σε πολύ καλά χέρια. Δεν με πειράζει να υπάρχουν εκεί έξω τα παιδιά ΣΑΣ που έχουν δικό μου γενετικό υλικό. Γιατί δικά μας παιδιά δεν είναι. Το μόνο που θέλω είναι, να είναι ευτυχισμενο. Όχι κάτι παραπάνω που θα ευχηθώ για κάθε παιδάκι αυτού του κόσμου. 

Επίσης ένας λόγος (εγωιστικός) που το κάνω είναι γιατί όταν ξεκίνησα τη διαδικασία είχα επιλέξει να μην κάνω παιδιά στη ζωή μου, όμως  ήθελα να διαιωνισω το DNA μου. Συγγνώμη για αυτό αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. 

Οπότε μ αρεσει που εγώ βάζω το κύτταρο κ σεις τραβάτε όλο το ζόρι με τις ευθύνες και τα ξενύχτια χιχιχι (κάνω χιούμορ) μην παρεξηγηθεί!! 

16 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Δεν σας επιτρεπεται να ρωτησετε;τελοσπαντων αν διαβασεις αυτο που γραφω θα δεις οτι εχει νια λογικη περα για περα.σου ευχομαι τα καλυτερα

Αυτοι απο την αλλη εγω το ποστευω οτι επικοινωνουν

Δεν ξέρουν σε ποιο κέντρο έδωσα. Τι θα κάνουν θα πάρουν όλα τα κέντρα και θα ρωτάνε;

Δεν μου απάντησες πως θα ελέγξουν το φύλο των δικών μου βιολογικών παιδιών. 

Κοίτα εάν θέλεις να πιστεύεις ότι στην δική σου περίπτωση το δικό σου κέντρο με την δική σου δότρια το έχουν κάνει. Πίστεψε το. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τόσες κοπέλες σου λένε στοιχεία που καταρρίπτουν την θεωρία σου και εσύ επιμένεις. Καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτη. Στο λέω με πολλή αγάπη

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Annaforyou είπε:

Μερικές από τις σκέψεις μου είναι οι εξής... Στο δικό μου μυαλό, μου φαίνεται πολύ άδικο, να έχω κατι που χρειάζεται κάποιος άλλος και εγώ δεν θα το δώσω. Για σας είναι κάτι τόσο πολύτιμο ενώ για μένα είναι απλώς μερικά κύτταρα.

Για να μπει μια γυναίκα σε τέτοια διαδικασία ώστε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί μέσω δωρεάς σημαίνει ότι το θέλει παααρα πολύ. Άρα αυτό το παιδί θα είναι σίγουρα ευτυχισμένο κ σε πολύ καλά χέρια. Δεν με πειράζει να υπάρχουν εκεί έξω τα παιδιά ΣΑΣ που έχουν δικό μου γενετικό υλικό. Γιατί δικά μας παιδιά δεν είναι. Το μόνο που θέλω είναι, να είναι ευτυχισμενο. Όχι κάτι παραπάνω που θα ευχηθώ για κάθε παιδάκι αυτού του κόσμου. 

Επίσης ένας λόγος (εγωιστικός) που το κάνω είναι γιατί όταν ξεκίνησα τη διαδικασία είχα επιλέξει να μην κάνω παιδιά στη ζωή μου, όμως  ήθελα να διαιωνισω το DNA μου. Συγγνώμη για αυτό αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. 

Οπότε μ αρεσει που εγώ βάζω το κύτταρο κ σεις τραβάτε όλο το ζόρι με τις ευθύνες και τα ξενύχτια χιχιχι (κάνω χιούμορ) μην παρεξηγηθεί!! 

θα συμφωνήσω με την κουβέντα που ειπε..." δικα μας παιδια δεν ειναι" κ νια αυτη ειναι η αλήθεια....δεν ειναι κ δεν θα ειναι κ ποτε....συγνώμη αν ακούγομαι καπως απέναντι σ αλλα το πιστεύω πολύ  ααυτο που λεω κ συμφωνώ μαζι σ....μπραβο  σ για τξν ειλικρίνεια σ....οσο για το κομμάτι  το " εγωιστικό που ανέφερες " δικαίωμα σ κ καλα κανεις...εμενα δεν με ενοχλει καθόλου....οπως εχω ξαναπει κ ειπες κ συ ειναι απλα κυταρρα κ τιποτες αλλο....τα φιλια μ κοπελα  μ γλυκια 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 18 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

θα συμφωνήσω με την κουβέντα που ειπε..." δικα μας παιδια δεν ειναι" κ νια αυτη ειναι η αλήθεια....δεν ειναι κ δεν θα ειναι κ ποτε....συγνώμη αν ακούγομαι καπως απέναντι σ αλλα το πιστεύω πολύ  ααυτο που λεω κ συμφωνώ μαζι σ....μπραβο  σ για τξν ειλικρίνεια σ....οσο για το κομμάτι  το " εγωιστικό που ανέφερες " δικαίωμα σ κ καλα κανεις...εμενα δεν με ενοχλει καθόλου....οπως εχω ξαναπει κ ειπες κ συ ειναι απλα κυταρρα κ τιποτες αλλο....τα φιλια μ κοπελα  μ γλυκια 

Δεν ακουγεσαι καθόλου κάπως! Ίσα ίσα εκφέρουμε την ίδια γνώμη!! Αν από ένα ωάριο που δίνω φτάσω σε σημείο να σκεφτώ ότι εκεί έξω είναι τα παιδιά μου, ζήτω που καηκαμε!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Annaforyou είπε:

Δεν ακουγεσαι καθόλου κάπως! Ίσα ίσα εκφέρουμε την ίδια γνώμη!! Αν από ένα ωάριο που δίνω φτάσω σε σημείο να σκεφτώ ότι εκεί έξω είναι τα παιδιά μου, ζήτω που καηκαμε!! 

οντωςς ζητω που καηκαμε...εχουμε αλλα θεματα πιο σοβαρα κ σεις κ μεις να λύσουμε....

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

οντωςς ζητω που καηκαμε...εχουμε αλλα θεματα πιο σοβαρα κ σεις κ μεις να λύσουμε....

Εάν κάποιος κάνει μεταμοσχευση σε κάποιο όργανο; τότε τι πρέπει να σκεφτόμαστε; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Δεν ξέρουν σε ποιο κέντρο έδωσα. Τι θα κάνουν θα πάρουν όλα τα κέντρα και θα ρωτάνε;

Δεν μου απάντησες πως θα ελέγξουν το φύλο των δικών μου βιολογικών παιδιών. 

Κοίτα εάν θέλεις να πιστεύεις ότι στην δική σου περίπτωση το δικό σου κέντρο με την δική σου δότρια το έχουν κάνει. Πίστεψε το. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τόσες κοπέλες σου λένε στοιχεία που καταρρίπτουν την θεωρία σου και εσύ επιμένεις. Καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτη. Στο λέω με πολλή αγάπη

Η δικη μου δουρια ηταν γνωστη της μαιας τηννοππια διωξανε δεν ξερω για ποιο λογο απο το κεντρο οππτε ναι ειμαι απολυτηωστο να το πιστευω.Το φυλο των δικων σου παιδιων δεν θα το ελενγξουν εκτος και αν ζητησεις προεμφυτευτικο για λογους που τους γνωριζεις εσυ.Αλλιως οπως και εγω ειχα φυσικη συλληψη και ενα παοδι 7 ετων εμαθα το φυλο του οταν εκανα την αυχενικη διαφανεια.Αυτο που αναφερεις με τα δικα σου παιδια δεν εχει καμια σχεση με το συμβαν που αναφερω(εξωσωματικη-δωρεα κτλ)εδω η εγκυμοσυνη θα προκυψει τεχνητα καιβοχι με φυσικο τροπο.Αρα δεν θα ελενξεις μεχρι να κανεις τους υπερηχοθς σου εκτος και αν για καποιο λογο χρειαστεις θποβοηθπυμενη αναπαραγωγη.Φιλικα.

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Maximo είπε:

Η δικη μου δουρια ηταν γνωστη της μαιας τηννοππια διωξανε δεν ξερω για ποιο λογο απο το κεντρο οππτε ναι ειμαι απολυτηωστο να το πιστευω.Το φυλο των δικων σου παιδιων δεν θα το ελενγξουν εκτος και αν ζητησεις προεμφυτευτικο για λογους που τους γνωριζεις εσυ.Αλλιως οπως και εγω ειχα φυσικη συλληψη και ενα παοδι 7 ετων εμαθα το φυλο του οταν εκανα την αυχενικη διαφανεια.Αυτο που αναφερεις με τα δικα σου παιδια δεν εχει καμια σχεση με το συμβαν που αναφερω(εξωσωματικη-δωρεα κτλ)εδω η εγκυμοσυνη θα προκυψει τεχνητα καιβοχι με φυσικο τροπο.Αρα δεν θα ελενξεις μεχρι να κανεις τους υπερηχοθς σου εκτος και αν για καποιο λογο χρειαστεις θποβοηθπυμενη αναπαραγωγη.Φιλικα.

η δότρια που ηταν φιλη με την μαια σ κ πολυ  καλα κανανε κ την διωξανε..προτακουστο αυτο....ειδικα αν πας με δοτρια το καλητερο που εχεις να κανεις  ειναι να μην την δεις ποτε....ουτε εσυ αυτη ουτε αυτη εσενα..ετσι ειναι κ ο νόμος....κ επισης προτακουστο να σ πει η μαια σ ειναι γνωστή μ....να σ δειχνε κ φωτο μετα αν ηταν ετσι....

συνεχίζεις κ επιμένεις  κ δεν καταλαβαίνω το λογο αυτο με τα φυλο για τα παιδιά  της δωρεας....

εισαι με δωρεα??? εκανες???? γιατι σε απασχόληει τοσο αυτο το θεμα??? 

1 ώρα πρίν, Xristina xristina είπε:

Εάν κάποιος κάνει μεταμοσχευση σε κάποιο όργανο; τότε τι πρέπει να σκεφτόμαστε; 

να μας το δωσει πισω...αχαχχαχαχα πλακα κανω φυσικανα ευθημησουμε κ λιγακι να περασει η ωρα...

για πες αγαπη  σε τι φαση εισαι εσυ τωρα??? 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

η δότρια που ηταν φιλη με την μαια σ κ πολυ  καλα κανανε κ την διωξανε..προτακουστο αυτο....ειδικα αν πας με δοτρια το καλητερο που εχεις να κανεις  ειναι να μην την δεις ποτε....ουτε εσυ αυτη ουτε αυτη εσενα..ετσι ειναι κ ο νόμος....κ επισης προτακουστο να σ πει η μαια σ ειναι γνωστή μ....να σ δειχνε κ φωτο μετα αν ηταν ετσι....

συνεχίζεις κ επιμένεις  κ δεν καταλαβαίνω το λογο αυτο με τα φυλο για τα παιδιά  της δωρεας....

να μας το δωσει πισω...αχαχχαχαχα πλακα κανω φυσικανα ευθημησουμε κ λιγακι να περασει η ωρα...

για πες αγαπη  σε τι φαση εισαι εσυ τωρα??

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

για πες αγαπη  σε τι φαση εισαι εσυ τωρα??? 

Καλώς την φίλη την καλή!! Περιμένουμε την δοτρια για να προχωρησω

πρίν από 20 λεπτά , Xristina xristina είπε:

Καλώς την φίλη την καλή!! Περιμένουμε την δοτρια για να προχωρησω

αντε Παναγία  μ επιτέλους... με το καλο  να σ πανε ολα αγαπη... 

Κορίτσια μου όταν αποφάσισα να προχωρήσω στη δωρεά ξεπέρασα τα αν και τα πως. Όχι ότι δεν με απασχόλησαν σαν σκέψη αλλά η λαχτάρα μου είναι τέτοια που μου είναι εντελώς αδιάφορο για το εάν υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα παιδάκια από κύτταρα της δικής μου μελλοντικής δοτριας. Αυτό το θέμα πρέπει να το ξεπεράσει οποία κοπέλα αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό το δρόμο..θυμήθηκα τώρα ότι το ίδιο με ρώτησε η αδερφή μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει..και αν γνωρισει και αγαπήσει κάποιον άνθρωπο που προέρχεται από την ίδια δοτρια με τη δική σου με ρώτησε..να σας πω τι απάντησα εγώ;; Και που ξέρουμε πχ (χτύπα ξύλο) ότι ο σύντροφός μας δεν έχει κάπου ένα παιδί εκτός γάμου;; Και μας το κρύβει;; Η είναι πχ χωρισμένος με παιδί και το γνωρίζουμε εμείς αλλά το παιδί του δεν έχει σχέσεις καθόλου με τον πατέρα του. Το ίδιο δεν θα μπορούσε να συμβεί με αυτό το παιδί και το παιδί που προέρχεται από δικό μας ωάριο;; η ακόμα και να έχει και 1 και 2 και 3 αδερφάκια στην ελλαδα. Η το προσπερνάμε και προχωράμε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο αγκαλιά με τον σύντροφό μας η δεν απευθυνόμαστε στη δωρεά. 

Ήδη για να φτάσουμε μέχρι εδώ έχουμε εξαντλήσει κάθε σωματικό και ψυχολογικό όριο. Ας μπούμε με χαρά στη διαδικασία κ ας αφήσουμε πίσω τις μαύρες σκέψεις.

• Μου αρέσει 6

Αυτο με το θεμα του φυλου ηταν που κι εμενα με ειχε απασχολησει. Αυτο που λες @Maximo δεν ισχυει, ρωτησα τη συμβολαιογραφο που εκανα τα χαρτια κ μου ειπε οτι νομικα τουλαχιστον δεν προβλεπεται κατι τετοιο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...