Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

ιδιοκτητης εκμεταλλευεται ενοικιαστες κ δε το παιρνουν χαμπαρι?


Recommended Posts

οταν ο ιδιοκτητης δε δεχεται να δωσει ποτε λεφτα για το διαμερισμα που νοικιαζει και ο ενοικιαστης του φτιαχνει τα παντα, που πρεπει να απευθυνθει για να βρει το δικιο του χωρις να τον διωξει ο ιδιοκτητης απο το σπιτι? επισης ο ιδιοκτητης εχει υπογραψει-χωρις υπογραφη δικηγορου ομως- οτι αναγνωριζει πως και αυτος συμβαλει οικονομικα. αν ο ενοικιαστης παει σε δικηγορικο συλλογο θα τον βοηθησουν και πως ωστε ο ιδιοκτητης να φοβηθει και να συνετιστει με αυτα που υπογραφει? επισης και αλλοι ενοικιαστες κανουν τα στραβα ματια για να μην τους διωξει ο ιδιοκτητης αλλα ενας μονο ενοικιαστης θελει να βρει το δικιο του ,οι αλλοι ενοικιαστες οχι.

οποτε δε θαχει την υποστηριξη τους επειδη φοβουνται η βαριουνται ή εχουν λεφτα και δε τους πειραζει που φτιαχνουν τα υδραυλικα, τα ηλεκτρικα,τις μπαλκονοπορτες κλπ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοιτα επειδη τράβηξα μεγάλο ζόρι με παρόμοια ιστορία. Τελικά ειπα στον ιδιοκτήτη οτι θα κρατήσω  απο το ενοίκιο την επισκευή που εκανα, οπως και εγινε. Μου απάντησε οτι αν δεν μου αρέσει (να πληρώνω τις βλάβες)  να σηκωθούμε να φύγουμε. Και όλη η υπόθεση εχει μείνει στον αέρα, δεν ξερω αν το μετάνιωσε ή εχει σκοπό να μας κρατήσει τα χρηματα απο την εγγύηση.

 Αν το πας νομικά το θεμα να ξέρεις οτι και πάλι θα σου ζητήσει να φύγετε. Σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρω οτι ειναι μονόδρομος η συγκρούεσαι και θέτεις τα όρια σου ή αν θέλεις να μείνεις τοςο στο συγκεκριμένο σπίτι κανεις την πάπια  και πληρώνεις τα πάντα.


wRSzp2.pngUIzHp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παλαιότερα που ενοικίαζα ότι προέκειπτε στο σπίτι (υδραυλικά - ηλεκτρικά-τέντες-πλακάκια-κτλ κτλ) τα αναλάβμανε ο ιδιοκτήτης, ποτέ δεν πλήρωσα για αυτά, και νομίζω πως έτσι είναι, δηλαδή αν φτιάξεις ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα την πάρεις μαζί σου φεύγοντας???Δεν έχει λογική να επιβαρύνει εσάς, στην τελική εκείνος θα έπρεπε να φοβάται μην χάσει τους ενοικιαστές.


 
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...