Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Κανόνες υγιεινής μετά το μαιευτήριο.


Recommended Posts


Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Μαράκι μαρακι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.οσες είναι μαμάδες θέλω να μου πείτε κανόνες υγιεινής για μετά το μαιευτήριο... Κ ειδικά για επισκέπτες.

στην αρχη θα σου πει κ ο παιδιατρος να μην εχεις επισκεπτες. τωρα οι γονεις σας που θα ερθουν σιγουρα παντα θα πλενουν τα χερια τους πριν πιασουν το μωρο κ να το δινεις παντα με μια κουβερτουλα μην ακουμπαει στα ρουχα τους. αν εχουν επαφη με παιδακια πχ αλλα εγγονια τετοια εποχη να φορανε μασκουλα. ποτε να μην ερχονται εστω κ λιγο συναχωμενοι. το μωρο θα το αλλαζεις ρουχαλακια μετα τις επισκεψεις κ σεντονακια. 

εσυ απλα θα πλενεις συχνα τα χερια σου αυτο. να παρεις κ.ενα υγρο αντισυπτικο να υπαρχει για τυχον επισκεψεις. 

α ξεχασα κ το συμαντικοτερο. καλο εαρισμο του σπιτιου. το πρωι τουλαχιστον ενα μισαωρο ανοιχτα. 

το μωρο σε αλλο δωματιο μην κρυωσει

Link to comment
Share on other sites

Μαλιστααααα.καταλαβα.ειμαι κ γενικά με την υγιεινή παραξενη...καλα σαπούνι κ αντισηπτικά σίγουρα.κ θα κάνω όπως σε μια σειρά...στα εγκληματα αν ξέρεις.. οι επισκέπτες με στολή.χαχαχαχα.καλα άμα είναι κρυωμενοι θα κάθονται σπίτι τους.χεχε.

 

  • Χαχα 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω δεν εκανα τιποτα τραγικο... Απλα πανουλα για να την παιρνουν αγκαλια, την οποια βεβαια μετα το πρωτο 10μερο την ξεχναγα και εγω η ιδια... Εγω ειχα ενα αντισηπτικο της πλακας επειδή έχουμε σκυλι και βαζαμε στα χέρια αν ειχαμε πιασει πρωτα τη σκυλα και μετα το μωρο... 

Αεριζα εννοείται παντα το σπίτι τα πρωινα, εστω για 5-10 λεπτά... Ρουχα δεν της αλλαζα συνέχεια... Συνηθως καθε 2η μερα ή αν λερωνοταν... Εντάξει αν καποιος ειναι άρρωστος εννοείται δεν έρχεται, οπως επισης και μικρα παιδια να τα αποφευγετε... Εγω βεβαια δεν ειχα θεμα να τη. Βλεπει ο ανηψιος μας που παει δημοτικο, απλα δεν την επαιρνε αγκαλια και την κοιταγε απο μακριά!!! Μιλαω παρελθοντικα γτ ολα αυτα ισχυαν μέχρι τον 3ο μηνα... Πλεον δεν τηρω τίποτα και μετα τ 1ο μας εμβόλιο εχει γινει η μπεμπα το γλυφιτζουρι της σκυλας μου!!!! :x

Να σου ζησει!!! :)


cO4Yp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ αν κ δεν έχω γεννήσει ακόμη.μερες μετράω.αν κ τα ξέρω πάνω κάτω από άλλες μανάδες αλλά για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη κ γνώμη ρωτάω,για αποφύγει παρεξηγήσεων...:smile:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ δεν δεχόμουν κόσμο στο σπίτι καθόλου, οι γονείς μας έρχονταν τμηματικά γιατί δεν τους ήθελα όλους μέσα στο σπίτι. Εννοείται αντισηπτικό στα χέρια και πάνα αγκαλιάς για να τον πάρουν αγκαλιά. Επειδή έχουμε πολλά ανήψια (είμαστε τυχεροί και έχουμε μεγάλη οικογένεια) και λίγο μετά την γέννα άνοιξαν τα σχολεία, τα ξαδέρφια του τον είδαν την πρώτη εβδομάδα που γεννήθηκε και μετά τον ξαναείδαν όταν ήταν 6 μηνών καθώς ο γιατρός μας είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε επαφή με παιδιά που ήταν στο σχολείο. Ο άντρας μου όταν γυρνούσε από την δουλειά έκανε μπάνιο και έβαζε καθαρά ρούχα, επίσης μετά τις 40 ημέρες στο σπίτι έρχονταν μόνο όσοι δεν είχαν παιδιά ή όσοι είχαν βρεφάκια που και εκείνοι φυλάγονταν. Όμως ήμασταν τυχεροί γιατί ο χειμώνας τότε ήταν ελαφρύς και ήμασταν μεγάλο διάστημα της ημέρας  έξω για καροτσάδα και βόλτα. 

Γενικά τους πρώτους μήνες καλό είναι προσέχεις γιατί είναι πολύ πολυ εύκολο να κολλήσει το οτιδήποτε το παιδί και είναι ακόμα ευαισθητούλι χωρίς να έχει ενδυναμωθεί η άμυνα του.


 
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...