Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Εξωσωματική να το κρατήσω μυστικό;


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!ειναι η πρώτη φορά που γράφω γενικα στο ίντερνετ για κάποιο θέμα που με απασχολεί παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια καθώς με απασχολούσαν διάφορα θέματα και κάπως με βοηθούσε που έβλεπα τις δικές σας ιστορίες γιατί έτσι κατάλαβα ότι φυσικά και δεν είμαι η μονη!!!Η  δική μου ιστορια είναι ότι ειμαι 6 χρονια παντρεμένη τρελαμενη να γινω μανουλα αλλα και πολύ φοβισμένη και απογοητευμένη γιατι δε περίμενα και δεν είχα φανταστεί ότι δε θα μου συμβεί "φυσικα" και μένα όπως το είχα ονειρευτεί!να ξυπνήσω ένα πρωι με καθυστέρηση και να με εκπλήξει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!!Αλλά τι να κάνουμε όπως είπα και πριν δεν ειμαι η πρώτη και δυστυχώς ουτε η τελευταία!!Τα πρώτα 2 χρόνια αφου παντρεύτηκα στα 25 μου δε με ανησυχούσε τόσο αφου ελεγα θα έρθει μην αγχώνεσαι και έκανα απλα τις τυπικές εξετάσεις και η γυναικολος μου έλεγε να χαλαρώσω!Για να μη σας τα πολυλογώ με τα χρόνια άλλαξα αρκετούς γυναικολόγους που με βομβάρδισαν όλοι με τις ίδιες εξετασεις κάποιοι με απογοήτευσαν και το λάθος μου εδώ ειναι οτι τα παράτησα πολλες φορες και έπεφτα με τα μούτρα στη δουλεια...και έτσι πέρασαν τα χρόνια και εχω εξαντλήσει τον εαυτό μου ψυχολογικά!!τωρα που χρειαζόμουν την καλύτερη ψυχολογία γιατι επιτέλους κάποιος απο προσωπικη του ιστορια μας άνοιξε τα μάτια και μας έστειλε σε έναν γυναικολόγο που ειδικεύεται στις εξωσωματικες και όχι μόνο .οχι πως δε το ειχα σκεφτει αλλα ειχα μπλοκαρει και δεν ήξερα που να παω και από που να ξεκινήσω παλι!οι εξετάσεις μου είναι σχετικά καλές με λιγο ανεβασμένο θυρεοειδή,που τον έχω χρόνια,και λιγο οχι καλές ορμονολογικες οι οποίες πλέον ειναι καλές σύμφωνα με τον καινούργιο γυναικολόγο,σαλπιγγογραφια καθαρή και η μήτρα μου μια χαρά όπως μου είπε!εχουμε ενα κακο σπερμοδιαγραμα όμως που μας αποκλείει τη φυσική συλληψη και μας οδηγεί αποκλειστικά στην εξωσωματικη!!Ο άντρας μου δε μπορεί να πάρει φάρμακα για θεραπεια γιατι εχει πολυκιστικα νεφρά και ο γιατρός το απέκλεισε. Θα κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμα και εύχομαι να είναι καλύτερο από το προηγούμενο ,εύχομαι σε ενα λαθος!το θέμα μου είναι ότι έχω αγχωθεί με την όλη διαδικασία δε ξερω τι πρέπει να κάνω, ολα αυτα με την Επιτροπή και με τις ενέσεις και που αισθάνομαι ότι δε μπορω να περιμένω και πόσο καιρό θα μου πάρει για ένα αποτέλεσμα που δεν ειναι σίγουρο!!!Ο άντρας μου θελει να το κάνουμε και λέει πως δεν ειναι αγχωμένος και αφού αυτό πρέπει αυτο θα γίνει!και εγω θελω να γινω μανουλα κι αν μονο ετσι γίνετε θα το παλέψω τι να κανω...αυτο δε σημαίνει όμως ότι ειμαι χαλαρή ...μου φαίνεται βουνο και το χειρότερο είναι ότι μου ζήτησε ο αντρας μου να μη το πουμε πουθενα ουτε στη μαμα μου σε κανέναν, δε θέλει, τι να κανω δε ξερω..κι αν τη χρειαστω;πως θα κρύψω απο ολους ενα τοσο σημαντικό βήμα στη ζωη μου..μπορει να χρειαστώ στήριξη!θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας και ίσως την εμπειρία σας με τη διαδικασία της εξωσωματικής!!Ευχαριστώ και συγνωμη για το τοσο μεγάλο κείμενο απλα ηθελα να σας πω την ιστορία μου απο την αρχη!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αν θες να το μοιραστείς με τους δικούς σου, ίσως αυτό που τον τρομάζει είναι ότι θα πρέπει να μάθουν για το αδύνατο σπέρμα του.

Εξήγησε τι θα πεις, γιατί το έχεις ανάγκη, τι στήριξη ψάχνεις, γτ δεν μπορεί ο ίδιος να σου καλύψει αυτή την ανάγκη και βρείτε ένα αφήγημα με το οποίο θα είστε και οι δύο άνετα.

Το θέμα παιδί απαιτεί να είναι καλά το ζευγάρι πρωτίστως. 

Επίσης βρίσκω εντυπωσιακό που δεν ξεκινήσατε με έλεγχο του σπέρματος. Θαρρώ έτσι γίνεται συνήθως...

  • Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλή αρχή στην προσπάθειά σου. 

Εχω κάνει κι εγώ εξωσωματική λόγω ανδρικού παράγοντα. Οι οικογένειες, η δική μου και του συζύγου γνωρίζουν για την εξωσωματική αν και πεθερά και κουνιάδες αρνούνται κατηγορηματικά το πρόβλημα του γιου και αδερφού τους παρά τις επανειλημμένες εξετάσεις που δείξανε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα όσες φορές κι αν το επαναλάβαμε τα τελευταία 3 χρόνια και εμμέσως πλην σαφώς με 'κατηγορούν'. Αλλά δε με νοιάζει γιατί η αλήθεια δεν αλλάζει ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας. Εξαιτίας αυτής της άρνησης λοιπόν, δεν έχουμε πει τίποτα πουθενά, αλλιώς δε θα είχα θέμα. 

Από την άλλη βέβαια, σκέφτομαι ότι αν πετύχει η εξωσωματική μου (είμαι μετά από εμβρυομεταφορά αυτή τη στιγμή που γράφω) και αν κοινοποιήσουμε το 'θεμα' μας η κοινωνία είναι σκληρή και ίσως ενοχλούν το παιδί μια ζωή. Οπότε, όχι, δεν θα το πω πουθενά μόνο και μόνο για να το προστατεύσω μελλοντικά. 

Η οικογένεια όμως θεωρώ ότι πρέπει να ξέρει γιατί ίσως μάθετε κάτι χρήσιμο για το ιστορικό του προβλήματός σας, πχ κάποια παιδική ασθένεια που αποδυνάμωσε το σπέρμα (μαγουλάδες, κρυψορχία). 

  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

Δικαιωμα του να μην θελει να γινονται συζητησεις αλλα πρεπει να του επικοινωνησεις οτι ισως χρειαστεις στηριξη

Μπορεις να μην πεις τον λογο της εξωσωματικης, υπαρχουν πολλοι ανεξηγητα υπογονιμοι, να ζητησεις να ειναι διακριτικοι, να μην το συζητανε στον αντρα σου

Ετσι κ αλλιως την ηθικη υποστηριξη μπορεις να την εχεις κ χωρις να μπεις σε πολλες λεπτομερειες

Σιγουρα αν εισαι ανθρωπος ανοιχτος, που τα μοιραζεται, κ με καλη σχεση με τους δικους σου, θα δυσκολευτεις, αλλα πρεπει να τα ισορροπησεις καπως

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

δεν μπορουμε να σου δωσουμε εμεις απαντηση στο αν θα το κρατησεις μυστικο ή οχι. το θεμα ειναι να νιωθετε εσυ κι ο αντρας σου καλα με την επιλογη σας. εγω πχ με τον αντρα μου, επιλεξαμε να μην το πουμε πουθενα, ουτε στους γονεις μας, οπως δεν θα λεγαμε ουτε οτι προσπαθουσαμε φυσικα για παραδειγμα. προσωπικα το μοιραστηκα μονο με 2,3 ατομα στη δουλεια μου, λογω αδειων κλπ, με τα κοριτσια εδω και με την ψυχολογο μου κι ειμαι μια χαρα με αυτο. δε νιωθω ασχημα ουτε εχω αναγκη να το πω σε καποιον αλλο. επισης εχουμε περασει δυο αποβολες. και την πρωτη φορα που ηταν απο φυσιολογικη εγκυμοσυνη, το ειχαμε πει σε αρκετα ατομα και οταν ηρθε αυτη η εκβαση, με επιβαρυνε πολυ να το επαναφερω και να εξηγω τι και πως. εκτοτε καταλαβανε ποσο προσωπικο και λεπτο θεμα ειναι και ολες μας τις προσπαθειες, τις κραταμε για εμας και λειτουργει καλα στην δικη μας περιπτωση. επισης με την εξωσωματικη και παρολο που εμεινα εγμυος, ειχα αιμορραγια (αρα ακινησια) και μετα απεβαλα, και παλι το διαχειριστηκα μονη και δεν ενιωθα να μου λειπει κατι. οποτε μονο εσυ κι ο αντρας σου λοιπον εχετε την απαντηση στο ερωτημα σου.

  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου κορίτσι μου ...σου ευχομαι όλα.να.πανε καλά ... 

Ήμουν και εγώ στην θέση σου βέβαια πριν την εξωσωματική αλλά εμείς μείναμε έγκυος από θαύμα και εκεί που δεν το περιμέναμε ... 

Θυμάμαι μου είχε πει ένας καλός γυναικολόγος ότι το σπέρμα ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες και μπορεί απλά να έτυχε να ήταν κακό. 

Πιστεύω σε αυτό το βήμα της ζωής σας πρέπει για στήριγμα να έχει ο ένας τον άλλο. Και κανέναν άλλον ! 

Είχα και εγώ την ίδια απορία με εσένα και με είχαν συμβουλέψει εδώ τα κορίτσια να μην το πω και είχαν δίκιο . Γιατί εκτός του ότι θα έχεις της αδιάκριτες ερωτήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση θα σε αντιμετωπίζουν και διαφορετικά . 

Η γνώμη μου είναι να βρεις ως στήριγμα τον άντρα σου να του μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν και μην νομίζεις οι άντρες μας πάντα βρίσκουν τον τρόπο να γίνουν το στήριγμα μας . Μάλλον λάθος το στήριγμα μας είναι αα βρίσκουν τρόπο να καταλάβουμε ότι είναι το στήριγμα μας . 

 

 

Εμείς ως ζευγάρι δεν είχαμε αντιμετώπισει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εκτός από το θέμα της εξωσωματικής που το ζευγάρι το ταλαιπωρεί αρκετά ... Να ξέρεις πως όταν ανοίχτηκα στον άντρα μου και του έλεγα όλα όσα με απασχολούσαν δεν ξέρω πως το έκανε αλλά πάντα μα πάντα κατάφερνε να το ξεπερνάω . 

Μιλάμε είχα φτάσει σε σημείο να μην σκέφτομαι κάτι άλλο και να μην μπορώ να γελάω με την καρδιά μου . Και έλεγα από μέσα μου να το πω στον πατέρα μου γιατί την μαμά μου την έχω χάσει να το πω στην πεθερά μου για να με βοηθήσει η έστω να το φωνάξω να βγει από μέσα μου ... 

 

Εσύ πάλι να κάνεις ότι πιστεύεις εσύ καλύτερα για σένα ...ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός ...απλά σκέψου και την πλευρά που σου είπα πιο πάνω ....

  • Ευχαριστώ 1

 B8mAp3.pngjo4pp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ ολες για τις απαντήσεις σας!Η κάθε μια μου χάρισε απλόχερα τη προσωπική της εμπειρία και αυτό ειναι εντυπωσιακό!Με βοηθάνε πολύ οι απαντήσεις σας και ειναι πολυ λογικές όλες. πρεπει να το συζητήσω με τον αντρα μου σιγουρα αυτο που με απασχολεί!!ειμαι πολυ δεμένη με την οικογένεια μου οντως αλλα δε τα μοιράζομαι ολα με ολους γιατι αυτο δε με βοηθάει παντα !θα ηθελα τουλαχιστον η μητέρα μου να γνωρίζει χωρις λεπτομέρειες οτι θα προχωρήσω σε αυτό το βήμα..μπορω να καταλάβω την ανησυχία του και δε θελω να τον πιέσω ξερω οτι και για αυτόν ειναι δύσκολο!Επίσης δε μπορω να λέω ψέματα και αυτό το μη το πουμε σε κανέναν θα με φέρει σε αυτή τη θέση και δε το θελω θα ήθελα να είναι σύμφωνος οτι αν όλα πάνε καλά και μας ρωτήσουν και μιλάω για τα αδέρφια μας και κανέναν άλλον να μπορω να το μοιραστώ χωρις λεπτομέρειες αυτο θελω να του ζητησω!!

Εχετε δίκιο ότι έπρεπε να ελεγχθεί νωρίτερα το σπέρμα αλλα βασιστήκαμε στο οτι είχε καλο σπερμοδιαγραμμα πριν παντρευτούμε (λαθος το ξερω) και προφανώς  οι επιλογές των γιατρών που έκανα ήταν εντελώς λάθος!! Και δε Ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν εγω φταίω που με την πρώτη στραβή κλεινομουν στον εαυτό μου!!

Anna-vangelis  εύχομαι να πανε ολα καλα και να κρατήσεις το μωράκι σου σύντομα!!Και σε ολες σας φυσικα!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!εύχομαι σε ολες τα καλύτερα!! 

Αν χρειαστώ βοήθεια με την Επιτροπή και με τη διαδικασία που με αγχώνει λιγο θα ήθελα να σας ρωτήσω και αν μπορέσετε να με βοηθήσετε!;

Ευχαριστώ!!τα λέμε...

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, PURPLE ROSE είπε:

Γεια σας κορίτσια!ειναι η πρώτη φορά που γράφω γενικα στο ίντερνετ για κάποιο θέμα που με απασχολεί παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια καθώς με απασχολούσαν διάφορα θέματα και κάπως με βοηθούσε που έβλεπα τις δικές σας ιστορίες γιατί έτσι κατάλαβα ότι φυσικά και δεν είμαι η μονη!!!Η  δική μου ιστορια είναι ότι ειμαι 6 χρονια παντρεμένη τρελαμενη να γινω μανουλα αλλα και πολύ φοβισμένη και απογοητευμένη γιατι δε περίμενα και δεν είχα φανταστεί ότι δε θα μου συμβεί "φυσικα" και μένα όπως το είχα ονειρευτεί!να ξυπνήσω ένα πρωι με καθυστέρηση και να με εκπλήξει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!!Αλλά τι να κάνουμε όπως είπα και πριν δεν ειμαι η πρώτη και δυστυχώς ουτε η τελευταία!!Τα πρώτα 2 χρόνια αφου παντρεύτηκα στα 25 μου δε με ανησυχούσε τόσο αφου ελεγα θα έρθει μην αγχώνεσαι και έκανα απλα τις τυπικές εξετάσεις και η γυναικολος μου έλεγε να χαλαρώσω!Για να μη σας τα πολυλογώ με τα χρόνια άλλαξα αρκετούς γυναικολόγους που με βομβάρδισαν όλοι με τις ίδιες εξετασεις κάποιοι με απογοήτευσαν και το λάθος μου εδώ ειναι οτι τα παράτησα πολλες φορες και έπεφτα με τα μούτρα στη δουλεια...και έτσι πέρασαν τα χρόνια και εχω εξαντλήσει τον εαυτό μου ψυχολογικά!!τωρα που χρειαζόμουν την καλύτερη ψυχολογία γιατι επιτέλους κάποιος απο προσωπικη του ιστορια μας άνοιξε τα μάτια και μας έστειλε σε έναν γυναικολόγο που ειδικεύεται στις εξωσωματικες και όχι μόνο .οχι πως δε το ειχα σκεφτει αλλα ειχα μπλοκαρει και δεν ήξερα που να παω και από που να ξεκινήσω παλι!οι εξετάσεις μου είναι σχετικά καλές με λιγο ανεβασμένο θυρεοειδή,που τον έχω χρόνια,και λιγο οχι καλές ορμονολογικες οι οποίες πλέον ειναι καλές σύμφωνα με τον καινούργιο γυναικολόγο,σαλπιγγογραφια καθαρή και η μήτρα μου μια χαρά όπως μου είπε!εχουμε ενα κακο σπερμοδιαγραμα όμως που μας αποκλείει τη φυσική συλληψη και μας οδηγεί αποκλειστικά στην εξωσωματικη!!Ο άντρας μου δε μπορεί να πάρει φάρμακα για θεραπεια γιατι εχει πολυκιστικα νεφρά και ο γιατρός το απέκλεισε. Θα κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμα και εύχομαι να είναι καλύτερο από το προηγούμενο ,εύχομαι σε ενα λαθος!το θέμα μου είναι ότι έχω αγχωθεί με την όλη διαδικασία δε ξερω τι πρέπει να κάνω, ολα αυτα με την Επιτροπή και με τις ενέσεις και που αισθάνομαι ότι δε μπορω να περιμένω και πόσο καιρό θα μου πάρει για ένα αποτέλεσμα που δεν ειναι σίγουρο!!!Ο άντρας μου θελει να το κάνουμε και λέει πως δεν ειναι αγχωμένος και αφού αυτό πρέπει αυτο θα γίνει!και εγω θελω να γινω μανουλα κι αν μονο ετσι γίνετε θα το παλέψω τι να κανω...αυτο δε σημαίνει όμως ότι ειμαι χαλαρή ...μου φαίνεται βουνο και το χειρότερο είναι ότι μου ζήτησε ο αντρας μου να μη το πουμε πουθενα ουτε στη μαμα μου σε κανέναν, δε θέλει, τι να κανω δε ξερω..κι αν τη χρειαστω;πως θα κρύψω απο ολους ενα τοσο σημαντικό βήμα στη ζωη μου..μπορει να χρειαστώ στήριξη!θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας και ίσως την εμπειρία σας με τη διαδικασία της εξωσωματικής!!Ευχαριστώ και συγνωμη για το τοσο μεγάλο κείμενο απλα ηθελα να σας πω την ιστορία μου απο την αρχη!

Καλή επυτιχια σ εύχομαι κ τίποτα δενε ιναι βουνό...ένα ένα τα βήματα κ όλα θα πάνε καλά...όσο για το αν θα πεις συ το μόνο εσύ το ξέρεις....Εγώ πάντως το είπα κ χωρίς ντροπή μαλιστα....εχω ρους δικους μ δίπλα μ κ τους φίλους μ κ ειναι κ πολύ ευτυχισμένη....Μπορεί ν αμην καταλαβαίνουν τα πάντα αλλά τουλάχιστον με στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο...

να κάνεις  όπως νιωθεις εσύ κ όλα θα πάνε καλά....Καλή αρχή σ εύχομαι κ σύντομα μανουλα

  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο εμενα κοπελα μου καλη.Και εγω με τη σειρα μου θα σου πω πως 4μιση χρονια εχω 6 αποβολες η 6η απο εξωσωματικη και οι γιατροι δεν μας βρισκουν απολυτως τιποτα.Δεν υπαρχει εξεταση που να καναμε και γιατρο που να επισκεφθηκαμε.Αιματολογους ενδοκρινολογος αναπαραγωγης και μεγαλογιατρους.Ολοι σηκωνουν τα χερια ψηλα.Δεν ντρεπομαι και ολοι γνωριζουν το προβλημα μας.Το θεμα της εξωσωματικης το γνωριζει μονο η οικογενεια μας και οι πολυ κοντινοι μας φιλοι.Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεστε,και αν το μαθουν οι δικοι σας δεν υπαρχει λογος να δωσετε πληρη αναφορα του θεματος.Πολυ απλα μπορειτε να πειτε τοσα χρονια προσπαθουμε και για να μην το καθυστερουμε ειπαμε να δοκιμασουμε τη βοηθεια της επιστημης.Μη σε τρομαζει η εξωσωματικη.Πριν ενα χρονο ακριβως ετσι και εγω σαν και εσενα τα εβλεπα ολα σαν βουνο.Παρολα αυτα ομως μεσα σ ενα χρονο και λαπαροσκοηση εκανα και εξωσωματικη εκανα ασχετα αν απεβαλλα.Προσπαθησε να βλεπεις την εξωσωματικη ενα βημα καθε φορα.Τι εννοω.Αρχικα θα δεις τι εξετασεις πρεπει να συγκεντρωσετε για την επιτροπη.Επειτα θα μπεις στη διαδικασια της διεγερσης η οποια ειναι "ευκολακι",επειτα η ωοληψια και τελος η εμβρυομεταφορα και η αναμονη για τη χοριακη.Κανε τον Σταυρο σου και ολα θα πανε καλα.Ολες ακριβως το ιδιο με εσενα νιωθαμε στην αρχη.

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

Sanel067 Ευχαριστώ πολύ!εύχομαι να σου πάνε όλα καλά μεσα απο την καρδια μου και να αποκτήσεις αυτό που επιθυμεις καλη δυναμη σου εύχομαι!!!θαυμάζω την προσπάθεια σου!!Καλή συνέχεια!!

  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


1 hour ago, PURPLE ROSE είπε:

Sanel067 Ευχαριστώ πολύ!εύχομαι να σου πάνε όλα καλά μεσα απο την καρδια μου και να αποκτήσεις αυτό που επιθυμεις καλη δυναμη σου εύχομαι!!!θαυμάζω την προσπάθεια σου!!Καλή συνέχεια!!

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου,μακαρι σε ολες μας!

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...