Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

εφακη

Recommended Posts

αχ τι ωραια! εγω τωρα γυρισα κ εβαλα να φαω μιση μεριδα μακαρονια για να μην σκασω καλυτερα κιολας θα ξαναφαω μετα!!! ξυπνησα κ νωρις κ με θερισε η πεινα! τα νυχακια μου τα εκανα ενα βυσσινι πολυ ωραιο!

Αννουλα ειδες εχει πολυ καλες εκπτωσεις! απο που πηρες τις πυτζαμες?

μας ξετρυπωσες ομως στο τελος! τι να κανουμε ελευθερια μου! οπου μας αφηνουν γραφουμε κ εμεις...:tongue::tongue::tongue:

Μεγεια τα νυχακια Μαργαριτα μου..Και εγω ελεγα να τα φτιαξω αλλα κοντευουν οι μερες και θα επρεπε να τα ξεβαψω...στο χειρουργειο θελουν να τα βλεπουν μην τυχει κ μελανιασουν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 423
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγεια τα νυχακια Μαργαριτα μου..Και εγω ελεγα να τα φτιαξω αλλα κοντευουν οι μερες και θα επρεπε να τα ξεβαψω...στο χειρουργειο θελουν να τα βλεπουν μην τυχει κ μελανιασουν...

αντε βρε σοφακη παρτην τηλ τωρα να δουμε τι θα σου πει...εχω αγωνια...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αντε βρε σοφακη παρτην τηλ τωρα να δουμε τι θα σου πει...εχω αγωνια...:rolleyes::rolleyes:

Αχ Ποπη μου εγω να δεις αγωνια που την εχω!!Το σκεφτομαι συνεχεια , με πηρε τηλ η αδελφη μου να μαθει..Δεν ξερω της λεω...

Με πηρε τηλ και η ξαδελφη μου τα ιδια....Αχ!!!

Τωρα λεω να παω για μπανακι να ανανεωθω λιγακι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι αν έχουμε το οκ θα μπω αύριο με πρόκληση. Αρκετά περίμενα, εξάλλου μέχρι την Κυριακή μου δίνει διορία ο γιατρός, παραπάνω δεν πάει οπότε δεν έχω και επιλογή.

Μαργαρίτα σας ξετρύπωσα χάρη στο Ποπάκη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ Ποπη μου εγω να δεις αγωνια που την εχω!!Το σκεφτομαι συνεχεια , με πηρε τηλ η αδελφη μου να μαθει..Δεν ξερω της λεω...

Με πηρε τηλ και η ξαδελφη μου τα ιδια....Αχ!!!

Τωρα λεω να παω για μπανακι να ανανεωθω λιγακι...

αντε να παρεις τηλ να ηρεμησουμε,,,,,κανε μπανακι να γινεις κουκλακι!!!!!!!!!

Ναι αν έχουμε το οκ θα μπω αύριο με πρόκληση. Αρκετά περίμενα, εξάλλου μέχρι την Κυριακή μου δίνει διορία ο γιατρός, παραπάνω δεν πάει οπότε δεν έχω και επιλογή.

Μαργαρίτα σας ξετρύπωσα χάρη στο Ποπάκη:)

;););)καλα που υπαρχουν και τα κινητα!!!!!!!!!χα χα;);)

ελευθερια μου για οτι γινει να μας ενημερωσεις εεε?? μην μας ξεχασεις!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Τώρα μίλησα και εγώ με το Δωράκι μας. Καλά είναι, δεν πονάει αλλά περιμένει να αεριστεί. Η μπέμπα της τσίριζε και μόλις την πήρε η γιαγιά αγκαλιά ηρέμησε το σκατούλι:) Εχεχε πανέξυπνα τα βρεφάκια!

Θα σας ενημερώσω ναι. Εγώ νετ δεν θα έχω, δεν έχω σκοπό να πάρω λάπτοπ μαζί μου αλλά θα στείλω μήνυμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είδες κατεργάρα γυναίκα Λαμπρινή μου????Εμ αύριο με το ζόρι!

αχ ελευθεριτσα αυριο θα εχουμε παλι κλαματα!!!! ουφ βρε κοριτσια καθε φορα τωρα θα θυμαμαι τα δικα μου και θα κλαιωω!!! στανταρ!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα!!!!

δεν ξερω εφη μου ισως....ψες ξαπλωσα να κοιμηθω και ελεγα αυριο ξυμερωνει μια αλλη μερα καλυτερη... αλλα χειροτερη μας βγηκε χεχεχε.

τελοςπαντων!! μας κοψοχολιασε ψες η Νίκη ε;; χεχεχεχε

η Ελευθερια φανηκε καθολου;;

συγνωμη ρε οριτσια δεν το ηθελα... πηγα τουαλετα και ηρθα οι ξενοι ηταν ειδη στην κουζινα κι εγω ημουν πάνω ακόμη, και δεν προλαμβαινα να σας γραψω....

να σου πω κατι; εγω τα περισσοτερα τα βαζω στο στεγνωτηριο οπου αποστειρωνοναι ετσι κι αλλιως οποτε δεν τα σιδερωνω.. και μολις βγουν απο το στεγνωτηριο τα δηπλωνω απευθειας ετσι οπως ειναι ζεστα και δεν ειναι καθολου ασηδερωτα...

θερμους πηρα απο το τζαμπο, πανια πηρα παμπερς και σερβιεττες λοχειας πηρα 40days απο το φαρμακειο.. δεν καταλαβα για ποιο απολα με ρωτησες και απαντησα για ολα:tongue:

εσυ ακουσες για τα NUK που εγραψα εχτες;

καλα κανεις Αντωνια μου και ηπεθερα μου ετσι κανει με τα ρουχα, και της μαμας μου της λεω να κανει ετσι μετα ρουχα αλλα δεν θελει, εχουμε το στεγνωτηριο και καθετε εκει...

ε ναι 6 χρονια στο ερμαρι καλα κανεις και τα σιδερωνεις..

η μαμα μου ειχε διαβασει χτες στην εφημεριδα οτι αποσυρωνται απο την αγορα. δεν ξερω τον λογο... αλλα και ποιο παλια ειχε βγει μια ανακοινωση για τα NUK. εγω περνω avent και πιπιλες bibi.

εγω πήρα τομμμη μπιπμπερα και πιπι πιπίλες.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

γυρισα κ εγω! ολα καλα στη γιατρο, 2579 η μπεμπα μας κ ειναι παρα πολυ ψηλα, τη νιωθω εξαλλου που με πιεζει στο στομαχι αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ νωρις ακομα! πρεπει να παω κ οφθαλμιατρο να με δει λογω της μυωπιας που ειχα. η ζυγαρια της με εβγαλε +10 κ με φωναξε, μου ειπε να μην παρω αλλα ως το τελος, το πολυ 1-2 ακομα! εχει μεγαλο κολλημα με τα κιλα, αμαν! μου χαλασε τη διαθεση!

BJVqp3.png

γυρισα κ εγω! ολα καλα στη γιατρο, 2579 η μπεμπα μας κ ειναι παρα πολυ ψηλα, τη νιωθω εξαλλου που με πιεζει στο στομαχι αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ νωρις ακομα! πρεπει να παω κ οφθαλμιατρο να με δει λογω της μυωπιας που ειχα. η ζυγαρια της με εβγαλε +10 κ με φωναξε, μου ειπε να μην παρω αλλα ως το τελος, το πολυ 1-2 ακομα! εχει μεγαλο κολλημα με τα κιλα, αμαν! μου χαλασε τη διαθεση!

τέλεια τα νεα σου για την μπουμπουκα... οσο για τα κιλακια μια χαρα ειναι πιστευω....

τελεια γωγω μου!! μεγαλωσε η μπουμπου!!!!

αντωνια τι ειχες γραψει για τα ΝUK?

ότι η θηλες τι nuk ειναι καρκινογόνες....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τέλεια τα νεα σου για την μπουμπουκα... οσο για τα κιλακια μια χαρα ειναι πιστευω....

ότι η θηλες τι nuk ειναι καρκινογόνες....

εγω εχω μια πιπιλα της nuk:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...