Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Σύλληψη: Θρησκεία κ Ελπίδα !

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Βλέπω ότι δεν γίνονται δημοσιεύσεις πια σε αυτό το θέμα, θα ήθελα όμως να ξαναρχίσουν για να παίρνουμε δύναμη όσες προσπαθούμε τώρα. Εγώ είμαι 44 ετών, παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια, προσπαθούμε από τότε, έκανα μια εμβρυομεταφορά που απέτυχε πριν 1 μήνα και τώρα πια οι γιατροί μου προτείνουν δανεικά. Δυσκολεύομαι να πάρω αυτήν την απόφαση κι έτσι αποφάσισα να περιμένω μερικούς μήνες ελπίζοντας σε θαύμα. Έφαγα το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, φοράω και τη ζώνη της, φοράω και τη ζώνη της Παναγίας και περιμένω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Ηλιαχτίδα24 είπε:

Καλησπέρα σας! Βλέπω ότι δεν γίνονται δημοσιεύσεις πια σε αυτό το θέμα, θα ήθελα όμως να ξαναρχίσουν για να παίρνουμε δύναμη όσες προσπαθούμε τώρα. Εγώ είμαι 44 ετών, παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια, προσπαθούμε από τότε, έκανα μια εμβρυομεταφορά που απέτυχε πριν 1 μήνα και τώρα πια οι γιατροί μου προτείνουν δανεικά. Δυσκολεύομαι να πάρω αυτήν την απόφαση κι έτσι αποφάσισα να περιμένω μερικούς μήνες ελπίζοντας σε θαύμα. Έφαγα το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, φοράω και τη ζώνη της, φοράω και τη ζώνη της Παναγίας και περιμένω...

Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να ακουστούν οι προσευχές σου🙏 

Όσον αφορά αυτό που σου λένε οι γιατροί δεν έχουν και πολύ άδικο, διότι είναι πολύ δύσκολο να συλλάβει μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Δεν είναι όμως απίθανο. 

Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι, για πόσο θα περιμένεις.... διότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μιας γυναίκας σε ηλικία + - 40 

Αν κατάλαβα καλά, έκανες μόνο μια ετ και για να σου προτείνουν δωρεά ωαρίων, δεν έχεις άλλα στην κατάψυξη ή κάνω λάθος?

Την ιστορία μου θα την διαβάσεις λίγο στο insta (έχω το ίδιο όνομα εκεί a_miracle_please) , αν και την έχω γράψει και εδώ, αλλά αν ήξερα νωρίτερα όλη τη δυσκολία,  θα είχα πάει πριν κάποια χρόνια για δωρεά ωαρίων. Και προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν γυναίκες που βοηθούν άλλες γυναίκες. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...