Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , Ioli_ είπε:

      Kαλησπέρα στην ομάδα και από ένα ακόμη καινούριο μέλος.  Σε λίγους μήνες κλείνω τα 46 και μόλις την προηγούμενη βδομάδα επισκεφτήκαμε γνωστό κέντρο εξωσωματικής στο κέντρο της Αθήνας με άριστες κριτικές για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής με δικά μου ωάρια. Οι πιθανότητες είναι μονοψήφιες όπως μας είπαν, αλλά υπάρχουν.

      Θα ήθελα να ρωτήσω  τη δική σας γνώμη βάσει των εμπειριών σας. Αξίζει να προσπαθήσουμε με δικά μου ωάρια στην ηλικία των 46; Ή θα ταλαιπωρηθούμε μάταια χάνοντας πολύτιμο χρόνο; Θα θεωρούσατε τα ωάρια δότριας μονόδρομο; 

      Καλώς ήρθες !! Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι θέμα χρόνου αλλά χρημάτων. Αν έχεις χρήματα φυσικά Κ αξίζει να δοκιμάσεις Κ με δικά σου ωάρια. Εντάξει είναι αρκετά δύσκολο να υπάρξει υγιές εγκυμοσύνη αλλά μια μικρή πιθανότητα υπάρχει ανάλογα Κ με τις εξετάσεις σου βέβαια . 

      • Ευχή 1

Φωτογραφικό Οδοιπορικό στην Γερμανία


Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 530
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις


Έχω δουλειά ακόμη με τις φωτογραφίες. Αρκετές απ' αυτές χρειάζονται σμίκρυνση, ενώ τις τράβηξα με την ίδια μηχανή στην ίδια ρύθμιση, μόλις πάω να τις βάλω στον hoster με παραπέμπει στη σμίκρυνση. Έτσι, γίνεται διπλή η δουλειά.

Δεν πειράζει μην ανχονέσαι σιγά σιγά.

Όσο για την Ελλάδα έχεις απόλυτο δίκαιο,ούτε παιδεία έχουμε ούτε προσέχουμε τα τοπία μας ούτε τα αρχαία μας ούτε τίποτα κάποιοι άνθρωποι δώσαν την ζωή του γι αυτά και το δικό μας ευχαριστώ είναι να τα παραμελούμε, άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό δίνουν όλες της οικονομίες τους γιαα να έρθουν Ελλάδα να τα δουν,και εμείς που τα χουμε είμαστε ζαμαν φου.

Πάω σε παρκάκιά κ παρατηρώ τα παιδιά ότι είναι δίπλα τους το καλάθι για τα σκουπίδια και αυτή ότι έχουν το πετάνε κάτω,ούτε η δικιά τους η υγεία τους νοιάζει ούτε τίποτα ολα αυτά τα θεωρούν φυσιολογικά.ολα πλέον όπου κ να πας τα έχουν ζωγραφίσει πχ πριν δύο μήνες πέρασα από το Πειραιά στην πλατεία καραισκακη και ήταν το άγαλμα του καραισκακη γεμάτο γκΡαφιτι και εκτός από αυτό είχε κ χυδαίες φράσεις,ήταν κάποιοι άνθρωποι του δήμου εκεί κ πάλευαν να τα σβήσουν.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...