Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, sofiadu είπε:

Πες στον αντρα σου οτι θες να κανεις γενικη να σου αγορασει!!! 

τεστ δεν μου αγοραζεις ε;; χοριακη δεν με πας εεε;;;

ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλέ έχω.μολις το έκανα για τα πρακτικά.εγινε πολύς αφρός είχα παχύρρευστη κ άνοιξε το χρώμα κάτσε να ρωτήσω τι είναι αυτό;

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Καλέ έχω.μολις το έκανα για τα πρακτικά.εγινε πολύς αφρός είχα παχύρρευστη κ άνοιξε το χρώμα κάτσε να ρωτήσω τι είναι αυτό;

χαχαχα βρε κάντε κανονικο να δουμε τεστ κ ασε την χλωρίνη  χαχαχαχα 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχα βρε κάντε κανονικο να δουμε τεστ κ ασε την χλωρίνη  χαχαχαχα 

Δεν έχω μάτια μου..τα καταβρόχθισα όλα κ τώρα με έβαλε τιμωρία ο άντρας μου μέχρι Τετάρτη .

Διαφημίσεις

Just now, Avmar είπε:

Και το αφηνεις για ενα δυο λεπτα και λενε αν κανει αφρο σαν μπυρα και τα ουρα αλλαξουν χρωμα σκουρινουν δηλαδη τοτε ειναι θετικο

Όχι δεν σκουριναν έγιναν ποιο ανοιχτά.γαμωτο χαχαχαχαχαχαχα.

Just now, Ellidr είπε:

Άστα να πάνε μου έρχεται να φάω τα νύχια μου αλλά δε μπορώ είναι akrygel 

Χαχαχα

Είμαι 29 μέρα του κύκλου 

14 μετα από την ωορρηξία

Καλα εσυ θα μας τρελαvεις καvεις τεστ 10 μερες πριv τηv περιοδο κ τηv μερα που πρεπει vα καvεις σφυριζεις αδιαφορα χα χα χα χα

• Χαχα 2

Just now, Emilly είπε:

Δεν έχω μάτια μου..τα καταβρόχθισα όλα κ τώρα με έβαλε τιμωρία ο άντρας μου μέχρι Τετάρτη .

Χαχαχαχα δεν πειραζει ,υπομονή,να δεις ένα θετικο μπαμ!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Just now, Avmar είπε:

Εχω καλο προαισθημα για εσενα Εμιλη!!!!!!!!

Βασικά κ εγώ έχω έτσι μια αισιοδοξία ότι θα πιάσω σε ως έξι μήνες.για τώρα δεν μου μυρίζει εγκυμοσύνη πιο πολύ προκλιμακτηριακος σάπιος κύκλος άλλα μέσα σε έξι μήνες ίσως κάτσει.κ η μαύρη αλήθεια είναι επειδή είχα αποβολλες είναι άσκοπο να αγχώνομαι για το πότε θα κάτσει μια εγκυμοσύνη κ καλύτερα να παρακαλάω τον Θεό Μ ο ν ο αν ποτέ έρθει εγκυμοσύνη να την βγάλω τουλάχιστον εις πέρας.δηλαδη εγώ κ με θετικό τεστ πάλι χάλια μαύρα θα είναι η ψυχολογία μου κ μετά να δεις άγχος.τωρα χαζογελαω κ κάνω χιουμορακια σαν την χαζή.μετα θα είναι το παλούκι.

Just now, Τονιαα είπε:

Καλά πιστεύω ότι είμαστε όλες τρελές...Εγώ έχω πονοκέφαλο και δεν παίρνω ντεπον μήπως και είμαι έγκυος...χαχαχαχα δεν παιζομαστε 

Εγώ να δεις που ήθελα να αφήσω το μαλλί απλητο για να νιώθω λαδωμένο όπως της εγκυμοσύνης αχαχαχαχαχα.ευτυχως που με πιάνει φαγούρα κ δεν μπορώ την απλησια...

• Χαχα 4

Just now, Emilly είπε:

Βασικά κ εγώ έχω έτσι μια αισιοδοξία ότι θα πιάσω σε ως έξι μήνες.για τώρα δεν μου μυρίζει εγκυμοσύνη πιο πολύ προκλιμακτηριακος σάπιος κύκλος άλλα μέσα σε έξι μήνες ίσως κάτσει.κ η μαύρη αλήθεια είναι επειδή είχα αποβολλες είναι άσκοπο να αγχώνομαι για το πότε θα κάτσει μια εγκυμοσύνη κ καλύτερα να παρακαλάω τον Θεό Μ ο ν ο αν ποτέ έρθει εγκυμοσύνη να την βγάλω τουλάχιστον εις πέρας.δηλαδη εγώ κ με θετικό τεστ πάλι χάλια μαύρα θα είναι η ψυχολογία μου κ μετά να δεις άγχος.τωρα χαζογελαω κ κάνω χιουμορακια σαν την χαζή.μετα θα είναι το παλούκι.

Εγώ να δεις που ήθελα να αφήσω το μαλλί απλητο για να νιώθω λαδωμένο όπως της εγκυμοσύνης αχαχαχαχαχα.ευτυχως που με πιάνει φαγούρα κ δεν μπορώ την απλησια...

Σιγουρα Εμιλη μου μονο ο θεος ξερει για ολες μας. Εμεις παντως καναμε καθε μερα στις γονιμες και βασικα και λιγο πιο μετα και καναμε παντα το βραδυ και δεν σηκωνομουνα καθολου ως το πρωι. Επισης ετρωγα πολλη πολλη παντζαρι . Κοριτσια ελατε να φαμε φαντζαρια να σπασουμε χαχαχαχαχ ειπαν βοηθαει

• Χαχα 1

Just now, Avmar said:

Σιγουρα Εμιλη μου μονο ο θεος ξερει για ολες μας. Εμεις παντως καναμε καθε μερα στις γονιμες και βασικα και λιγο πιο μετα και καναμε παντα το βραδυ και δεν σηκωνομουνα καθολου ως το πρωι. Επισης ετρωγα πολλη πολλη παντζαρι . Κοριτσια ελατε να φαμε φαντζαρια να σπασουμε χαχαχαχαχ ειπαν βοηθαει

αγορασες εσυ τεστ κοπελια;;; κ ασε τα  πατζαρια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...