Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Πράγματα που θα χρειαστούμε για το Μωρο μας ❤️

Blonde

Recommended Posts

Just now, Blonde είπε:

Χαχαχαχ έλα μωρέ λεπτομέρειες!! 

Μμμμ μου εμφάνισε μπροστά μου ένα φαρμακείο της pharmasept τα έχει και σε προσφορά 19 κάτι σαμπουάν αφρολουτρο κρεμα συγκαματος και λαδακι αλλά είναι νωρίς να τα πάρω εγώ αχαχχα

Κ αυτά λένε ότι είναι καλά...θα τα δοκιμάσω κ εγώ αμ δεν μ κάνουν τα άλλα...

λίγο θες κ συ για να τα πάρεις μην σκας θα έρθει η ώρα κ θα τρέχεις κ συ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 787
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Κ αυτά λένε ότι είναι καλά...θα τα δοκιμάσω κ εγώ αμ δεν μ κάνουν τα άλλα...

λίγο θες κ συ για να τα πάρεις μην σκας θα έρθει η ώρα κ θα τρέχεις κ συ.

Αααααχ ανυπομονώ :wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, Blonde είπε:

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ :roll:

Όχι απαραίτητα, γτ μπορει ναι μεν από κιλά να είναι πάνω από 3,αλλα να είναι πολύ χαλαρά τα λάστιχα ανάμεσα στα μπουτακια

Περίπου στο μεσο των κιλών θα αλλάζετε. Πχ στα 4,5θα είναι πολύ καλό το 2

Εγώ πήρα σουντοκριμ το λαδάκι τις γουελντα ( μην με κοροϊδεύετε δεν το ξερω καλά μα το πω  χαχαχαχχα) κ φρεζυντεμ σαμπουάν κ αφρόλουτρο 

Weleda=βιλεντα, γερμανικη

Κ με όλο το θάρρος, την σουντοκριμ μην την πολυ χρησιμοποιείς, ειδικα σε κοριτσακι. Είναι πάρα πολύ δυνατή. Σε πολύ βαρβάτο συγκαμα. 

Γενικα προληπτικα κρεμα στο αλλαγμα δ χρειαζεται. Κ αν δείτε κτ να παει να γίνει η κεραλοιφη είναι εξαιρετικη

Κ το αμυγδαλελαιο για ενυδάτωση σε όλο το σώμα, κ μασαζακι

Με το καλο σε όλες! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Blonde είπε:

Εγώ στα babylino το είδα :D

Από σαμπουάν,  αφρολουτρο, κρεμα συγκαματος τι θα προτιμησετε? 

Εγώ πήρα σουντοκριμ το λαδάκι τις γουελντα ( μην με κοροϊδεύετε δεν το ξερω καλά μα το πω  χαχαχαχχα) κ φρεζυντεμ σαμπουάν κ αφρόλουτρο 

Εγω προτιμησα τελικα pampers premium care, frezyderm hydra milk (ενυδατικο γαλακτωμα), sudocream (κρέμα συγκαματος), frezyderm nipple care (κρέμα θηλων), pharmasept top velvet baby mild bath (Αφρόλουτρο κ σαμπουαν) και chicco physioclean (αποφρακτηρα μυτουλας). 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

lpatp2.png

Just now, Rafaelatarzan said:

Το λαδακι για που το βαζουμε? 

Διαφημίσεις

Just now, BabyGirl_A είπε:

Εγω προτιμησα τελικα pampers premium care, frezyderm hydra milk (ενυδατικο γαλακτωμα), sudocream (κρέμα συγκαματος), frezyderm nipple care (κρέμα θηλων), pharmasept top velvet baby mild bath (Αφρόλουτρο κ σαμπουαν) και chicco physioclean (αποφρακτηρα μυτουλας). 

Πετάγομαι κ εγω :oops:

Καλύτερα μην βάλεις αυτήν την κρέμα στις θηλες. Είναι για πριν; η για μετά στον θηλασμο; 

Πριν δ χρειαζεται τπτ

Μετα το καλύτερο λανολινη, δ χρειαζεται κ ξέπλυμα. Αλλα κ παλι αν υπάρχει λογος

Κ καλύτερα υφασμάτινα επιθέματα όχι μιας χρήσης. Η κοχυλια

• Μου αρέσει 2

Just now, vikib είπε:

Όχι απαραίτητα, γτ μπορει ναι μεν από κιλά να είναι πάνω από 3,αλλα να είναι πολύ χαλαρά τα λάστιχα ανάμεσα στα μπουτακια

Περίπου στο μεσο των κιλών θα αλλάζετε. Πχ στα 4,5θα είναι πολύ καλό το 2

Weleda=βιλεντα, γερμανικη

Κ με όλο το θάρρος, την σουντοκριμ μην την πολυ χρησιμοποιείς, ειδικα σε κοριτσακι. Είναι πάρα πολύ δυνατή. Σε πολύ βαρβάτο συγκαμα. 

Γενικα προληπτικα κρεμα στο αλλαγμα δ χρειαζεται. Κ αν δείτε κτ να παει να γίνει η κεραλοιφη είναι εξαιρετικη

Κ το αμυγδαλελαιο για ενυδάτωση σε όλο το σώμα, κ μασαζακι

Με το καλο σε όλες! 

σε ευχαριστώ για τις συμβουλές πάρα πολύ...μα χαίρεσαι το η τα παιδάκια σ η με το καλο να αποκτήσεις. 

• Μου αρέσει 1

Just now, vikib είπε:

Πετάγομαι κ εγω :oops:

Καλύτερα μην βάλεις αυτήν την κρέμα στις θηλες. Είναι για πριν; η για μετά στον θηλασμο; 

Πριν δ χρειαζεται τπτ

Μετα το καλύτερο λανολινη, δ χρειαζεται κ ξέπλυμα. Αλλα κ παλι αν υπάρχει λογος

Κ καλύτερα υφασμάτινα επιθέματα όχι μιας χρήσης. Η κοχυλια

Η αλήθεια είναι πως την επέλεξα μεταξύ αλλων (την κρέμα θηλων) αλλά το μικρό σωληνάκι για όταν κι αν χρειαστεί. Όχι το κανονικό μέγεθος δηλαδή. Έιχα σκοπό πριν τον θηλασμό μόνο καθάρισμα με νεράκι κ τπτ άλλο και μετά σε περίπτωση τραυματισμού να προσπαθήσω να επουλωσω την πληγή με γαλατακι από το στήθος. Στην χειρότερη θα έχω την κρέμα έλεγα..  πολύ πολύ ωραία η συμβουλή σου ! Την σημείωσα και θα την έχω υποψιν μου!!! 

Υφασματινα ε ? Δεν το είχα σκεφτεί καν! Ελέγχω αγοράσει μπολικα κι όλας μιας χρήσης. Θα πάρω όμως υφασματινα !! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου !!!!! 

lpatp2.png

σε ευχαριστώ για τις συμβουλές πάρα πολύ...μα χαίρεσαι το η τα παιδάκια σ η με το καλο να αποκτήσεις. 

Ευχαριστώ, μεγαλωσαν τα παιδακια μου εμενα. 5,5 κ 3,5

Η αλήθεια είναι δ θα εχεις κουράγιο να πλένεις κάθε φορά το στηθος σου πριν αν καταφέρνεις κάθε μέρα ντουζ θα είσαι σουπερ:D

Λιγο γαλα μετά πάνω στην θηλη είναι το ιδανικό, κάθε φορα

Να ξέρετε ότι οι θηλες θα ταλαιπωρηθουν στην αρχή, χρειάζεται να σκληραγωγηθουν

Σε περίπτωση πληγών πας αναλογα την πληγη

Η αλήθεια είναι πως την επέλεξα μεταξύ αλλων (την κρέμα θηλων) αλλά το μικρό σωληνάκι για όταν κι αν χρειαστεί. Όχι το κανονικό μέγεθος δηλαδή. Έισαι σκοπό πριν τον θηλασμό μόνο καθάρισμα με νεράκι κ τπτ άλλο και μετά σε περίπτωση τραυματισμού να προσπαθήσω να επουλωσω την πληγή με γαλατακι από το στήθος. Στην χειρότερη θα έχω την κρέμα έλεγα..  πολύ πολύ ωραία η συμβουλή σου ! Την σημείωσα και θα την έχω υποψιν μου!!! 

Υφασματινα ε ? Δεν το είχα σκεφτεί καν! Ελέγχω αγοράσει μπολικανκι όλας μιας χρήσης. Θα πάρω όμως υφασματινα !! 

Προσωπικα με βοήθησε πάρα πολύ στο να τα καταφέρω με τον θηλασμο το βιβλίο της πατσουρου. 

Επισης σεμινάρια όπου βρείτε, πατε. Ρωτήστε στο νοσοκομειο της πόλης, η στο κέντρο μάνας κ παιδιού του ΙΚΑ της περιοχής σας, σε καταστήματα με βρεφικα, η διαδικτυακά μαθήματα της nutricia, περιεργως πολύ σωστα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Και της ίδιας σειράς? Πχ premium care - active baby κλπ? 

Είναι μπέρδεμα είναι η αλήθεια αλλά μάλλον είναι μέχρι να βρούμε την προτίμηση του μωρού μας :tongue:

ναι  τα pampers premium care...

mmy0p2.png

Just now, Blonde είπε:

Εγώ στα babylino το είδα :D

Από σαμπουάν,  αφρολουτρο, κρεμα συγκαματος τι θα προτιμησετε? 

Εγώ πήρα σαμπουάν- αφρολουτρο και κρέμα αλλαγής πάνας weleda. 

Λαδακι έχω αμυγδαλελαιο το οποίο χρησιμοποιώ και τώρα στην κοιλίτσα και λεω πως αν δεν πάρω weleda θα βάζω αυτό και στο μωράκι μου. Επίσης διάβασα για συγκαμα ότι είναι καλή η κεραλοιφη όπως επίσης και το βούτυρο καρυτε αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω λίγο και θα πάρω ένα βαζακι βιολογικό να υπάρχει. 

Αργότερα μετά τους 2-3 μήνες σκέφτομαι για τη σειρά της φαρμασεπτ.

Πανες σκέφτομαι αρχικά να πάρω ένα μικρό πακέτο babylino, ένα μικρό pampers να δω τι θα μας κάτσει καλύτερα και μετά διαδικτυακά να παραγγείλω περισσότερα.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Εγώ πήρα σαμπουάν- αφρολουτρο και κρέμα αλλαγής πάνας weleda. 

Λαδακι έχω αμυγδαλελαιο το οποίο χρησιμοποιώ και τώρα στην κοιλίτσα και λεω πως αν δεν πάρω weleda θα βάζω αυτό και στο μωράκι μου. Επίσης διάβασα για συγκαμα ότι είναι καλή η κεραλοιφη όπως επίσης και το βούτυρο καρυτε αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω λίγο και θα πάρω ένα βαζακι βιολογικό να υπάρχει. 

Αργότερα μετά τους 2-3 μήνες σκέφτομαι για τη σειρά της φαρμασεπτ.

Πανες σκέφτομαι αρχικά να πάρω ένα μικρό πακέτο babylino, ένα μικρό pampers να δω τι θα μας κάτσει καλύτερα και μετά διαδικτυακά να παραγγείλω περισσότερα.

Ωραία θα κάτσω να ερευνήσω όλες τις μάρκες!!! Και μένα με βολεύει το ίντερνετ είναι η αλήθεια!  Για πάνες εχω δει δύο sait που έχει οικονομικά πακέτα το ένα είναι το superpanes.gr και το άλλο το makeupworld

• Μου αρέσει 3

Just now, vikib είπε:

Ευχαριστώ, μεγαλωσαν τα παιδακια μου εμενα. 5,5 κ 3,5

Η αλήθεια είναι δ θα εχεις κουράγιο να πλένεις κάθε φορά το στηθος σου πριν αν καταφέρνεις κάθε μέρα ντουζ θα είσαι σουπερ:D

Λιγο γαλα μετά πάνω στην θηλη είναι το ιδανικό, κάθε φορα

Να ξέρετε ότι οι θηλες θα ταλαιπωρηθουν στην αρχή, χρειάζεται να σκληραγωγηθουν

Σε περίπτωση πληγών πας αναλογα την πληγη

Προσωπικα με βοήθησε πάρα πολύ στο να τα καταφέρω με τον θηλασμο το βιβλίο της πατσουρου. 

Επισης σεμινάρια όπου βρείτε, πατε. Ρωτήστε στο νοσοκομειο της πόλης, η στο κέντρο μάνας κ παιδιού του ΙΚΑ της περιοχής σας, σε καταστήματα με βρεφικα, η διαδικτυακά μαθήματα της nutricia, περιεργως πολύ σωστα

Θα το κοιτάξω και το βιβλίο κι εννοείται θα ψάξω να βρω και κάποιο αξιόλογο σεμινάριο. Έχω ήδη δει 2 μαθήματα θηλασμού θα δείξει στην πράξη ποιο θα επιλέξω τελικά. Θα κοιτάξω κι αυτά που μου είπες!! 

Για το ντουζακι πριν, καταλαβαίνω από την εμπειρία σου πως μάλλον τα έχω πιο εύκολα στο μυαλό μου από ότι είναι στην πράξη ε? Χαχαχα ωραία! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες συμβουλές σου ! Να σου ζήσουν τα ζουζουνια σου !

Just now, dinaki23 είπε:

ναι  τα pampers premium care...

Ντινακι μου εγω τα pampers premium care no2 τα έχω δει μόνο σε 4-8kg. Ενώ τα no1 σε 2-5kg για αυτό κι επέλεξα το no1 .. ελπίζω ότι κι αν επιλέξουμε να αγοράσουμε τελικά τα μπεμπακια να μην έχουν στην πράξη αντίθετη άποψη :-P

Just now, Blonde είπε:

Ωραία θα κάτσω να ερευνήσω όλες τις μάρκες!!! Και μένα με βολεύει το ίντερνετ είναι η αλήθεια!  Για πάνες εχω δει δύο sait που έχει οικονομικά πακέτα το ένα είναι το superpanes.gr και το άλλο το makeupworld

Και τα 2 τα έχω βάλει κι εγώ στα αγαπημένα και τα τσεκάρω. Επίσης αν θέλεις κανε και μια βολτα απο bestpharmacy.gr και readyforbaby.gr 

• Μου αρέσει 3

lpatp2.png

Και τα 2 τα έχω βάλει κι εγώ στα αγαπημένα και τα τσεκάρω. Επίσης αν θέλεις κανε και μια βολτα απο bestpharmacy.gr και readyforbaby.gr 

Χαχαχα πάω να δω κι εκεί!! Έχω βάλει ποοοσα κι εγώ στα αγάπημενα αχχαχαχα θα μπλέξω τα μπούτια Μ στο τέλος ! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...