Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Sofaki_88 είπε:

@Υβόννη μην νομίζεις πως έγινα μοντέλα, είμαι στα 80 κιλά που είναι πολλά για εγκυμοσύνη αλλά απο τα 110 που ήμουν πριν 10 χρόνια νομίζω μια χαρά είμαι τώρα. έχω πάρει μέχρι στιγμής 2 κιλά αλλά βοήθησαν και οι εμετούληδες!

χαχα ρε κορίτσια με τέτοια βρακιά μας γνώρισαν οι άντρες μας; πωπω και εγω νιώθω πολύ χάλια ώρες ώρες με τις βράκες αλλά δεν μπορώ με την κοιλάρα! θέλουμε και σεξ τρομάρα μας! εγω λεω στον αντρα μου κάθε βράδυ συγνώμη...χαχα! μου λεει μα γιατί; γιατί κοιμάμαι απο τις 11, γιατι τον διώχνω απο διπλα μου οταν πινει καφέ και μου μυρίζει, γιατί αναγουλιάζω οταν τρώει κινόα και κεχρί και τα χαζά του και γιατί δεν κάνουμε πια σεξ! χαχα!

Συγνώμη λέει...γλυκούλα μου!!!!καλέ εδώ θα του κάνεις το μεγαλύτερο δώρο!!!!!θα δει την κόρη του κ θα χαζεψει σου λεωωωωωω

Θα έχετε όλη την υπόλοιπη ζωή σας για σεξ,μην φαβασαι,αρκεί να μην σας έρθει στα καπάκια το δεύτερο(γκουχ γκουχ για ποιον χτυπάει η καμπανα;) Πλάκα κάνω φυσικά αλλά είπα στον άντρα μου ,μετά το δεύτερο,παίρνω 5 χρόνια ρεπό κ μετά πάλι αν θέλει!!:P

Just now, Φραουλίνο είπε:

Εγώ πάντως όταν θέλω σεξ εμφανίζομαι κατευθείαν γυμνή! Εγγυημένο 

Μ αρέσει πως σκεφτεσαι!αχαχααχαχα

χαχα κλαιω!!!εννοείτε πιάνει πάντα! δεν ξερω για τον δικό σου, αλλά εμένα φοβάται επειδή ειναι κόρη μήπως απο τώρα βλέπει πουλιά και συνηθίσει! χαχα! είναι ευαίσθητος!!

Αχαχχαχα! κλαιωωωωωωω

Just now, Φραουλίνο είπε:

Χάχαχαχα και εμάς κόρη είναι μάλλον αλλά θα τον απασχολήσει μετά απο πολλά χρόνια αυτό! Όχι δεν φοβάται τίποτα, προσέχουμε όσο έχει πει ο γιατρός αλλά κατά τα άλλα βουρ.. χωρίς αναστολές! 

Μπράβο του!!να του δώσω το τηλ του άντρα μου να του πει δυο λογακια που είναι λίγο φοβιτσιαρης;:mrgreen:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sofaki_88 said:

@Υβόννη μην νομίζεις πως έγινα μοντέλα, είμαι στα 80 κιλά που είναι πολλά για εγκυμοσύνη αλλά απο τα 110 που ήμουν πριν 10 χρόνια νομίζω μια χαρά είμαι τώρα. έχω πάρει μέχρι στιγμής 2 κιλά αλλά βοήθησαν και οι εμετούληδες!

χαχα ρε κορίτσια με τέτοια βρακιά μας γνώρισαν οι άντρες μας; πωπω και εγω νιώθω πολύ χάλια ώρες ώρες με τις βράκες αλλά δεν μπορώ με την κοιλάρα! θέλουμε και σεξ τρομάρα μας! εγω λεω στον αντρα μου κάθε βράδυ συγνώμη...χαχα! μου λεει μα γιατί; γιατί κοιμάμαι απο τις 11, γιατι τον διώχνω απο διπλα μου οταν πινει καφέ και μου μυρίζει, γιατί αναγουλιάζω οταν τρώει κινόα και κεχρί και τα χαζά του και γιατί δεν κάνουμε πια σεξ! χαχα!

Καλα εγω ειμαι εννοειται μοντελαρα!! 78 κιλα εδω και αν κανεις την προσθεση θα δεις ποσα ημουν χιχιιχι! Μια χαρα ειναι τα κιλακια μας, ενταξει εγω θα ηθελα να χασω λιγο ακομη αλλα αργοτερα δεν θα τρελαθουμε κιολας! Οι πιο τσουπωτες δηλαδη δε γεννανε; Αυτο μου το ειπε η γυναικολογος μου σαν ατακα!

Γενικα το θεμα εξτρα κιλα το εχω κανει επιστημη και λυπαμαι πολυ που οταν καποιος εχει παραπανω κιλα ολοι φανταζονται εναν οκνο ανθρωπο να τρωει παγωτα και πατατακια, ενω πολλες φορες ειναι θεμα υγειας, ψυχικης ή σωματικης. Νομιζω αυτο ειναι απο την κατοχη, που παραπανισια κιλα σημαιναν καλοζωια και τεμπελια! Αν πχ καποιος αδυνατισει αποτομα "αχ εισαι καλα, κατι σου ετυχε, πώς να βοηθησω" κτλ. Βαλει καποιος αποτομα κιλα "ε σταματα να τρως ρε βοδι"! Θα ειμαι παντα ευγνωμων στην παθολογο μου εδω που βρηκε τα δικα μου θεματα και πηρε μπρος ο μεταβολισμος μετα απο 10 χρονια που εβαζα βαρος και δεν ηξερα τί κανω λαθος...

Ελα μωρε κι εγω ζηταω συγγνωμη αλλα ενταξει δεν φταιμε κι εμεις!!! Εμενα μου εφερνε αναγουλα η μυρωδια του αντρα μου, ανεξαρτητως ντους ή οχι χαχαχαχα! Την οποια μυρωδια του λατρευω! Αλλα ενταξει ολοκληρο παιδακι τους ετοιμαζουμε!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Argyroula είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν πρέπει να είναι η εβδομάδα της κραμπας! Χθες μ έπιασε ένα πράγματα τρελάθηκα σφιχτηκε η κοιλιά μου μόνη της πο αφαλό και κάτω και ήταν πολύ σκληρή και ένιωθα κάτι σαν κραμπα... Ξάπλωσα κατευθείαν έκαναν αναπνοές και πήρα μποσκοπαν. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τελειώσει το μαγνήσιο και δεν είχα πάρει τις 2 δόσεις... Ξανά ξεκίνησα και είμαι καλύτερα αλλά έχω κάτι λίγα πονακια. Τώρα τι να πω... 

Δεύτερον Θεμα αποτρίχωση ευτυχώς έπιασαν τα κρυα και γλιτώσα καμία βδομάδα αλλά τώρα πάει...θα σας πω τι κάνω εγώ ήδη από τώρα...απλωνω πετσέτα πάνω στο κρεβάτι μετά το μπάνιο μου που είμαι μουλιασμενη και σε μια λεκανιτσα κάνω δουλίτσα σιγά σιγά... Εγω μόνο ξυράφι δυστυχώς. Η άλλη καταπληκτική λύση μου είναι σκαμπό μέσα στην μπανιέρα με πετσέτα και κάθομαι και δίνω πόνο σιγά σιγά τσουκου τσουκου! Αυτά! 

Τρίτον οποία έχει νετφλιξ δείτε το babies δεν υπάρχει είναι τέλειο.... Ειναι ντοκιμαντέρ! 

Και το αγαπημένο μου... Τα βράκιααααα τα έχω πετσοκοψει όλα ο άντρας μου με κοροϊδεύει δεν θέλω να σας πω τι μου λέει...αγορασσ καινούρια βαμβακερά XXL (58 κιλά είμαι) και μου μπήκαν στο πλύσιμο! Τι ίδιο ισχύει και με παντελονες τις έχω κόψει το λάστιχο και τις έχω μανταρει μην πω πως... 

Ε εμένα μου έκοψαν 10 πόντους απο το υψος 1.53 :/

@Gogo1994 περιμένουμε νέα!! Οι σκορπιοί να ξέρεις είναι υστερικοι με την συνέπεια (δηλαδή εγώ είμαι υστερικη μπορεί οι άλλοι σκορπιοί να μην είναι) !! Οι άλλοι γύρω γύρω μας τα κάνουν αυτά!!

Πάλι σεντόνι έγραψα... :/

Γεια σου Αργυρώ μου,συνέχισε το μαγνήσιο κ θα περάσει..

Έχω νετφλιξ ,θα το δω το ντοκιμαντέρ.τωρα βλέπουμε το unorthodox.πολυ καλό!(αλλά άσχετο με τα μωράκια μας)

Συμφωνώ για τους σκορπιούς.αλλοι καθυστερούν τον γιο σου Γωγουλα!

Καλά αυτό για τους πόντους,ε μα τι να πω;;λυσσαξανε;τι τους έπιασε καλέ;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Argyroula said:

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν πρέπει να είναι η εβδομάδα της κραμπας! Χθες μ έπιασε ένα πράγματα τρελάθηκα σφιχτηκε η κοιλιά μου μόνη της πο αφαλό και κάτω και ήταν πολύ σκληρή και ένιωθα κάτι σαν κραμπα... Ξάπλωσα κατευθείαν έκαναν αναπνοές και πήρα μποσκοπαν. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τελειώσει το μαγνήσιο και δεν είχα πάρει τις 2 δόσεις... Ξανά ξεκίνησα και είμαι καλύτερα αλλά έχω κάτι λίγα πονακια. Τώρα τι να πω... 

Δεύτερον Θεμα αποτρίχωση ευτυχώς έπιασαν τα κρυα και γλιτώσα καμία βδομάδα αλλά τώρα πάει...θα σας πω τι κάνω εγώ ήδη από τώρα...απλωνω πετσέτα πάνω στο κρεβάτι μετά το μπάνιο μου που είμαι μουλιασμενη και σε μια λεκανιτσα κάνω δουλίτσα σιγά σιγά... Εγω μόνο ξυράφι δυστυχώς. Η άλλη καταπληκτική λύση μου είναι σκαμπό μέσα στην μπανιέρα με πετσέτα και κάθομαι και δίνω πόνο σιγά σιγά τσουκου τσουκου! Αυτά! 

Τρίτον οποία έχει νετφλιξ δείτε το babies δεν υπάρχει είναι τέλειο.... Ειναι ντοκιμαντέρ! 

Και το αγαπημένο μου... Τα βράκιααααα τα έχω πετσοκοψει όλα ο άντρας μου με κοροϊδεύει δεν θέλω να σας πω τι μου λέει...αγορασσ καινούρια βαμβακερά XXL (58 κιλά είμαι) και μου μπήκαν στο πλύσιμο! Τι ίδιο ισχύει και με παντελονες τις έχω κόψει το λάστιχο και τις έχω μανταρει μην πω πως... 

Ε εμένα μου έκοψαν 10 πόντους απο το υψος 1.53 :/

@Gogo1994 περιμένουμε νέα!! Οι σκορπιοί να ξέρεις είναι υστερικοι με την συνέπεια (δηλαδή εγώ είμαι υστερικη μπορεί οι άλλοι σκορπιοί να μην είναι) !! Οι άλλοι γύρω γύρω μας τα κάνουν αυτά!!

Πάλι σεντόνι έγραψα... :/

Μαγνησιο κοριτσι μου και θα περασουν ολα! Ολες τρομαζουμε αλλα ειναι τα οργανα που πιεζονται, η μητρα που μεγαλωνει και το μωρακι φυσικα!!!!

Καλα ειστε ολες μοδιστρες βρε κοριτσια, τί παντεντες ειναι αυτες;;;; Ε

Επισης τί ειναι αυτο σημερα! 10 κιλα η μια πανω, 10 ποντους η αλλη κατω, 10 χρονια μεγαλυτερη! Κοριτσια το κανουν επιτηδες να δειτε επειδη μας ειδαν τοσο κουκλαρες και ζηλεψαν! Χαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Γεια σου Αργυρώ μου,συνέχισε το μαγνήσιο κ θα περάσει..

Έχω νετφλιξ ,θα το δω το ντοκιμαντέρ.τωρα βλέπουμε το unorthodox.πολυ καλό!(αλλά άσχετο με τα μωράκια μας)

Συμφωνώ για τους σκορπιούς.αλλοι καθυστερούν τον γιο σου Γωγουλα!

Καλά αυτό για τους πόντους,ε μα τι να πω;;λυσσαξανε;τι τους έπιασε καλέ;;

Το anorthodox τεεεελειο!!! 

Just now, Υβόννη είπε:

Μαγνησιο κοριτσι μου και θα περασουν ολα! Ολες τρομαζουμε αλλα ειναι τα οργανα που πιεζονται, η μητρα που μεγαλωνει και το μωρακι φυσικα!!!!

Καλα ειστε ολες μοδιστρες βρε κοριτσια, τί παντεντες ειναι αυτες;;;; Ε

Επισης τί ειναι αυτο σημερα! 10 κιλα η μια πανω, 10 ποντους η αλλη κατω, 10 χρονια μεγαλυτερη! Κοριτσια το κανουν επιτηδες να δειτε επειδη μας ειδαν τοσο κουκλαρες και ζηλεψαν! Χαχαχαχαχαχα

Ναι πραγματικά κι εγώ δεν έδωσα σημασία αλλά τώρα που το είπατε κι εσείς... Λέω νταξει δεν υπάρχουν οι ομοιότητες πια σε αυτό το group!!! 

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

@MumMaria ναι μωρε στεναχωριέμαι που έχω ψιλοαλλάξει αλλά όσο να πεις δεν φταίμε και εμείς! έχεις απόλυτο δικιο, το καλύτερο δώρο θα ναι και ευτυχώς εμενα το έχει καταλάβει και με βοηθάει τόοοσο σε όλα..

@Υβόννη μου μπράβο πραγματικά που το έψαξες και δεν το άφησες! είμαι της ίδιας απόψεως.. και εγω μια ζωη στην στέρηση να παίρνω τα κιλά λες και ειναι γραμμάρια! αστα πολύ δυσκολο.. ευτυχώς όμως τώρα είμαστε στην καλύτερη μας φάση. όχι καλέ δεν είναι ανάγκη να μαστε μοντέλα! εγω είπα την γιατρό μου οτι ζυγίζομαι καθε 2 μέρες και μου είπε απαπα γιατί καλε τόση καταπίεση;; θα προσέχεις και αν λιγουρευτείς κατι τσίμπα το! μην σκας.. εντάξει δεν τρώμε και καθε μερα βρωμίες αλλά μια στο τοσο δεν κάνει κακο κορίτσια!

φαγώθηκαν πάντως όλες να μας κάνουν άλλες!!!!πωπω βρε παιδι μου!

kEWVp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

εννοειται εγγυημενο!!!! Βεβαια εμεις εδω εχουμε αλλα θεματα! Με τοση στερηση που του εχω κανει, με το που βλεπει και το βρακι το ξεχειλωμενο εχει ορεξη!

Θα συζητησω αυριο με τη γιατρο παντως, η οποια απο την αρχη εχει δωσει το οκ, γιατι αν ειναι φοβια δικη μου δεν θελω να την συνεχιζω αλλο...Και οχι επειδη προφανως δεν μπορω να κανω υπομονη, αλλα αν δε χρειαζεται γιατι να βαζω εξτρα φοβιες;

Χχαχχχαχ δεν μπορώωωω  κι εμένα του αρέσουν ακόμα και τα βράκια μου!!! Πω πω δεν μπορώ μ έπιασε νευρικο γέλιο τωρα.... 

• Χαχα 2

yi9jp3.png

Το anorthodox τεεεελειο!!! 

Ναι πραγματικά κι εγώ δεν έδωσα σημασία αλλά τώρα που το είπατε κι εσείς... Λέω νταξει δεν υπάρχουν οι ομοιότητες πια σε αυτό το group!!! 

Αχαχαχαχα!!!! (Μου τελείωσαν τα φατσακια κ δεν με αφήνουν να βάλω άλλα για σήμερα)

• Χαχα 1

@MumMaria ναι μωρε στεναχωριέμαι που έχω ψιλοαλλάξει αλλά όσο να πεις δεν φταίμε και εμείς! έχεις απόλυτο δικιο, το καλύτερο δώρο θα ναι και ευτυχώς εμενα το έχει καταλάβει και με βοηθάει τόοοσο σε όλα..

@Υβόννη μου μπράβο πραγματικά που το έψαξες και δεν το άφησες! είμαι της ίδιας απόψεως.. και εγω μια ζωη στην στέρηση να παίρνω τα κιλά λες και ειναι γραμμάρια! αστα πολύ δυσκολο.. ευτυχώς όμως τώρα είμαστε στην καλύτερη μας φάση. όχι καλέ δεν είναι ανάγκη να μαστε μοντέλα! εγω είπα την γιατρό μου οτι ζυγίζομαι καθε 2 μέρες και μου είπε απαπα γιατί καλε τόση καταπίεση;; θα προσέχεις και αν λιγουρευτείς κατι τσίμπα το! μην σκας.. εντάξει δεν τρώμε και καθε μερα βρωμίες αλλά μια στο τοσο δεν κάνει κακο κορίτσια!

Δεν ηθελα καθολου να το ψαξω γιατι ειχα απογοητευτει...Εχω φαει τοσο κραξιμο απο διαιτολογους ασε...Και ειχα παραιτηθει! Αλλα μου εδωσε κινητρο το μωρακι μου! Κι εγω καθε μερα τσεκαρω χιχιχιχχιχι και επισης μου ειπε τα ιδια η γιατρος! Και αποφασισα καθε Σαββατο ή Κυριακη να τρωω κατι που θελω! Ακομη αγχωνομαι λιγο αλλα δεν θελω αλλα αγχη και φοβιες αρκετα τοσα χρονια! Γι΄αυτο θα κανω την επανασταση μου και αφου ξαναμιλησω με τη γιατρο, θα κανουμε σεξ! Αυτο θα πει επανασταση χαχαχαχα!

Σοφακι μου ολες εχουμε αλλαξει τωρα! Αν ενας αντρας δεν το καταλαβαινει αυτο, τοτε δεν ειναι και σωστος συντροφος...Βλεπω ομως σε αυτο το γκρουπ ολοι οι αντρες ειναι διπλα μας και αυτο μετραει!!!! Το σωμα ειναι ενα μικρο κοστος που πληρωνουμε για αυτο το πλασματακι  που μεγαλωνει μεσα μας!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Μπράβο του,έτσι κορίτσια μου,να είμαστε μια γροθιά με τους αντρουληδες μας πρέπει.

Κάθε 2 βδομάδες ζυγίζομαι.μην το κάνεις καλέ αυτό στον εαυτό σου ,κ να πάρεις κάτι παραπάνω τώρα,μετά που θα σε τρέχει κ θα σε ξενυχτάει η κόρη σου,ε εκεί να δεις μοντελαρα που θα γίνεις,θες δεν θες;-)

Διαφημίσεις

Just now, Argyroula said:

Χχαχχχαχ δεν μπορώωωω  κι εμένα του αρέσουν ακόμα και τα βράκια μου!!! Πω πω δεν μπορώ μ έπιασε νευρικο γέλιο τωρα.... 

Χαχαχαχαχα κι εγω γελαω τωρα μονη μου σαν τη χαζη!!! Μεχρι και η εμφανιση με το κοτσιδι ψηλα, γυαλαμπουκα, πυτζαμες και ξεχειλωμενο βρακι σεξυ του φανηκε χαχαχα! Τζαμπα τοσα χρονια οι αποτριχωσεις και τα σεξυ βρακακια!!!

Εσυ δεν θα δοκιμαζες να κυλιστεις και στα σεντονια του ποθου; Τελικα τα καταφερατε;

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Βρακοσυζητηση!αχαχαχαχαχααχα!έγινε το μοιραίο ή όχι ακόμα;;;;

• Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Βρακοσυζητηση!αχαχαχαχαχααχα!έγινε το μοιραίο ή όχι ακόμα;;;;

Προτιμω αυτη τη συζητηση απο το χρωμα των σκ@των μας, η οποια ειχε ενα επιστημονικο ενδιαφερον δε μπορω να πω, αλληλεπιδρασης γαστρικων υγρων και σιδηρου, αλλα προτιμω το ξεχειλωμενο λαστιχο!

• Χαχα 4

oz5Vp2.png

Κορίτσια δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση αλλά πήγα και με έδιωξαν γιατί έχει ένα έκτακτο περιστατικό κ δε θα ερθει καθόλου. Δε σας κρύβω ότι δε μπορώ να το δεχτώ κ είμαι σε πανικό αλήθεια. Τόσο καιρό περιμένω κ η γραμματέας είχε κ ύφος κ φώναζε ότι δε μπορεί να αφήσει μια γυναίκα που πεθαίνει. Οκ το καταλαβαίνω δεν είμαι ηλιθια αλλά λυπάμαι κ εγώ έχω ανάγκη καποιον άνθρωπο να νιωθω εμπιστοσύνη κ ν αμέ ελέγχει 

• Λυπημένη/-ος 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση αλλά πήγα και με έδιωξαν γιατί έχει ένα έκτακτο περιστατικό κ δε θα ερθει καθόλου. Δε σας κρύβω ότι δε μπορώ να το δεχτώ κ είμαι σε πανικό αλήθεια. Τόσο καιρό περιμένω κ η γραμματέας είχε κ ύφος κ φώναζε ότι δε μπορεί να αφήσει μια γυναίκα που πεθαίνει. Οκ το καταλαβαίνω δεν είμαι ηλιθια αλλά λυπάμαι κ εγώ έχω ανάγκη καποιον άνθρωπο να νιωθω εμπιστοσύνη κ ν αμέ ελέγχει 

Γωγουλα μου παρε λιγο μια βαθια εισπνοη εκπνοη και επανελαβε μεχρι να ηρεμησεις λιγο...Εισαι σπιτι σου ή στο ιατρειο; Μολις πας σπιτι ξαπλωσε λιγο και αναπνοες να ηρεμησεις.

Εχεις δικιο, το περιμενες πως και πως. Σου ειπαν εναλλακτικη; Πότε να ξαναπας;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...