Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Κορίτσι μου όμορφο κουράγιο,ξέρω πως ότι και να σου πω δεν θα απαλύνει τον πόνο σου αλλά σκέψου ότι Θεουλης ότι κάνει το κάνει για καλό!Μην σε πάρει από κάτω,μόλις είσαι έτοιμη να ξενική δεις παλι προσπάθειες!

  • Λυπημένη/-ος 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Euakiii είπε:

Τελικά δεν πήγε καλα η εγκυμοσύνη μου .. έχασα και τα δυο εμβρυακια μου .. 

Περαστικά σου κοπέλα μου!!! Είναι δύσκολο αυτο που περνάς, υπομονή... Μερικοί λένε ότι ίσως έγινε για καλό και ίσως έχουν δίκιο. Είναι νωρίς όμως να σκεφτείς ή να δεχτείς κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι τα μωράκια που έχασες... Ότι και να πούμε τα λόγια είναι λίγα. Ίσως νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, έτσι ένιωθα και γω. Υπάρχουν όμως δυστυχώς πολλές κοπέλες που έχουν περάσει αυτο που πέρασες. Κλάψε για τα μωράκια που έχασες αν έτσι νιώθεις. Βγάλτο απο μέσα σου θα σε βοηθήσει, και μόλις νιώσεις καλύτερα ξαναπροσπάθησε. Τώρα είναι πολύ δύσκολο αυτο που νιώθεις, αλλά με τον καιρό ο πόνος μαλακώνει να ξέρεις. Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. 

  • Λυπημένη/-ος 1

zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...