Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

      Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

      Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

      Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

      Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Lpant

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Θεωρώντας την αρχική εκπαίδευση ως την σημαντικότερη βαθμίδα και έχοντας εμπειρία χρόνων και θέλοντας να ξεφύγουμε από την «πεπατημένη οδό» δημιουργήσαμε μια ενδιάμεση μορφή κέντρου μελέτης ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους αποδοτικής διδασκαλίας.

Η ιδρύτρια του πρώτου Εξειδικευμένου Κέντρου Μελέτης για παιδιά Δημοτικού στην Πάτρα, Ηλιοπούλου Αμαλία ούσα η ίδια πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών, του τμήματος Φιλοσοφίας, παιδαγωγικής ψυχολογίας με εξειδίκευση στην παιδαγωγική, παρακολουθώντας σεμινάρια ειδικής αγωγής και με δεδομένη την αγάπη και την ευαισθησία της για τα παιδιά δημιούργησε το πρότυπο αυτό κέντρο που στοχεύει στην πνευματική ανάπτυξη αλλά κυρίως στην ψυχική ισορροπία του παιδιού.

Κύριο ατού μας είναι η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας για την βασική εκπαίδευση που ήδη εφαρμόζονται στην Ευρώπη.

Το ισχύον σύστημα διδασκαλίας δεν αποδίδει, η ζωή μας έχει αλλάξει, η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι επιβάλλονται αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας.

Μαζί μας το παιδί αποζητά τη μάθηση χωρίς να του επιβάλλεται και αυτό το έχουμε κατακτήσει κάνοντας τη γνώση παιχνίδι. Αυτό αποτελεί και το έργο μας.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...