Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Lpant

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Θεωρώντας την αρχική εκπαίδευση ως την σημαντικότερη βαθμίδα και έχοντας εμπειρία χρόνων και θέλοντας να ξεφύγουμε από την «πεπατημένη οδό» δημιουργήσαμε μια ενδιάμεση μορφή κέντρου μελέτης ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους αποδοτικής διδασκαλίας.

Η ιδρύτρια του πρώτου Εξειδικευμένου Κέντρου Μελέτης για παιδιά Δημοτικού στην Πάτρα, Ηλιοπούλου Αμαλία ούσα η ίδια πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών, του τμήματος Φιλοσοφίας, παιδαγωγικής ψυχολογίας με εξειδίκευση στην παιδαγωγική, παρακολουθώντας σεμινάρια ειδικής αγωγής και με δεδομένη την αγάπη και την ευαισθησία της για τα παιδιά δημιούργησε το πρότυπο αυτό κέντρο που στοχεύει στην πνευματική ανάπτυξη αλλά κυρίως στην ψυχική ισορροπία του παιδιού.

Κύριο ατού μας είναι η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας για την βασική εκπαίδευση που ήδη εφαρμόζονται στην Ευρώπη.

Το ισχύον σύστημα διδασκαλίας δεν αποδίδει, η ζωή μας έχει αλλάξει, η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι επιβάλλονται αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας.

Μαζί μας το παιδί αποζητά τη μάθηση χωρίς να του επιβάλλεται και αυτό το έχουμε κατακτήσει κάνοντας τη γνώση παιχνίδι. Αυτό αποτελεί και το έργο μας.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...