Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συσκευή όζοντος ACTOR οικιακή - αρωματακια, μανώ, aftershave από 4?


Recommended Posts

Συσκευή όζοντος οικιακή στα 15? (αξίας 84? - την αγόρασα 46,80με έκπτωση)

Πολύ βολική γιατί είναι μικρή.

Sigmaupsilonsigmakappa.zetaomicronnutauomicronsigmaf_zpsuq6p0vqi.jpg

Χρησιμοποιημένη 1 εβδομάδα, γιατί μετά η μαμά μου μου έδωσε τη δική της συσκευή (πιο μεγάλη). Εγώ τη χρησιμοποίησα για το πλύσιμο – αποστείρωση των λαχανικών (ιδανικό για τις εγκυμονούσες και τις σαλάτες τους!) και για την αποστείρωση του δωματίου των παιδιών, ειδικά όταν έπαιζε καμιά ίωση. Φυσικά, κάνει για όλες τις κλασσικές χρήσεις του οζονιστή (νερο με όζον κτλ, απλά δεν βρήκα ποτέ το χρόνο να το καθιερώσω...)

Περιγραφή προϊόντος ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ACTOR

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι το όζον στην ατμόσφαιρα μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι, επίσης, σχετικά γνωστό ότι το όζον χρησιμοποιείται για την απολύμανση του νερού σε πισίνες, αλλά και στο πόσιμο νερό. Αυτό, όμως, που οι περισσότεροι αγνοούμε είναι ότι το όζον χρησιμοποιείται και στην Ιατρική τα τελευταία 50 χρόνια! Η οζονοθεραπεία εφαρμόζεται σε πολλές χώρες και στη χώρα μας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1992. Τι είναι όμως αυτός ο πανίσχυρος σύμμαχος υγείας που κάθε φορά που θα πατάτε το start στον πολυλειτουργικό οζονιστήρα Actor θα γεμίζει τον χώρο ή το νερό σας;

Τα χαρακτηριστικά του όζοντος:

Το όζον έχει υψηλή ικανότητα οξείδωσης η οποία είναι αποτελεσματική στην απολύμανση και αποστείρωση. Μπορεί να σκοτώσει τα περισσότερα βακτήρια στο νερό ή στον αέρα. Σημαντικό συστατικό της ατμόσφαιρας, παράγεται ηλεκτρικά στη φύση κατά τη διάρκεια ισχυρών καταιγίδων. Η ηλεκτρική εκκένωση δημιουργεί αυτή τη θετική και γλυκιά μυρωδιά που αντιλαμβανόμαστε ως φρέσκο αέρα.

Τα μόρια του όζοντος είναι ασταθή από τη φύση τους και προσπαθούν να διασπαστούν σε μόρια οξυγόνου το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά το όζον τόσο αποτελεσματικό καθαριστικό παράγοντα του αέρα και του νερού. Τα μόρια του όζοντος χρειάζονται να συνδυαστούν με κάτι ώστε να διασπαστούν, γιʼ αυτό τελικά οξειδώνουν οργανικές ενώσεις και τις μετατρέπουν σε αβλαβές διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Εφόσον το όζον διασπάται γρήγορα σε οξυγόνο, είναι πολύ λιγότερο τοξικό από τα απολυμαντικά χημικά, όπως η χλωρίνη. Για αυτό και έχει ονομαστεί «το καθαρότερο οξειδωτικό και απολυμαντικό».

Ιδιότητες του όζοντος:

·Σκοτώνει μικροοργανισμούς

·Σκοτώνει τα βακτήρια

·Σκοτώνει τους σπόρους των βακτηρίων

·Καταστρέφει τους ιούς

·Σκοτώνει τα επίφυτα

·Σκοτώνει τα παρασιτικά πρωτόζωα

·

Πώς το όζον σκοτώνει τους μικροοργανισμούς: Το όζον μπορεί να συνδυαστεί με αμινοξέα με αποτέλεσμα να σπάει την πρωτεΐνη σε αυτά τα σώματα.

Το όζον καταστρέφει τους ιούς μπαίνοντας στο πρωτεϊνικό στρώμα και μετά στον πυρήνα νουκλεϊκών οξέων, με αποτέλεσμα να προκαλεί βλάβη στο ριβονουκλεϊκό οξύ του ιού. Σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, το όζον καταστρέφει το καψίδιο ή το εξωτερικό πρωτεϊνικό περίβλημα του ιού μέσω οξείδωσης.

Εφαρμογές Το όζον μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά βακτήρια και ιούς. Μπορεί να εξουδετερώσει τις οργανικές προσμίξεις στο νερό, να αφαιρέσει την κακοσμία και να χρησιμοποιηθεί και ως λευκαντική ουσία.

Η χλωρίνη χρησιμοποιείται ευρέως στην επεξεργασία των υδάτων. Παράγει όμως βλαβερές ουσίες όπως το χλωροφόρμιο. Το όζον όμως δεν το κάνει αυτό και είναι πιο σποριοκτόνο από τη χλωρίνη. Χρησιμοποιείται ευρέως σε σταθμούς καθαρισμού υδάτων στις ΗΠΑ και την ΕΕ. Το όζον χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό σε νοσοκομεία και κλινικές στην Κίνα. Στη Γερμανία και άλλες αναπτυγμένες χώρες, το όζον χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς αφού έχει περισσότερες αντιμικροβιακές ιδιότητες από τη φορμόλη, το παρακετικό οξύ και το υπερμαγγανικό κάλιο.

Οικιακές εφαρμογές:

·Καθαρισμός του αέρα

·Αφαιρεί την κακοσμία, τον καπνό του τσιγάρου και τα σωματίδια του αέρα.

·Αφαιρεί τις μυρωδιές από το μαγείρεμα και τον καπνό στον αέρα.

·Αφαιρεί την μυρωδιά των κατοικίδιων.

·Σκοτώνει τα βακτήρια και τη μούχλα. Αφαιρεί τις μυρωδιές στα ερμάρια.

·Χαλιά, έπιπλα : αφαιρεί τα επικίνδυνα αέρια όπως η φορμαλδεΰδη και αέρια που εκπέμπονται από καινούρια έπιπλα, χρώματα και χαλιά.

·Τρόφιμα και νερό

·Πλύσιμο φρούτων και λαχανικών : διαλύει και αφαιρεί τα παρασιτοκτόνα και τα βακτήρια στην επιφάνεια των φρούτων και των λαχανικών.

·Σκοτώνει τα βακτήρια στην επιφάνεια των επιτραπέζιων σκευών.

Πλύσιμο ψαριών και κρέατος:

·Eξουδετερώνει την μυρωδιά του ψαριού, σκοτώνει τα βακτήρια στο κρέας και το ψάρι.

·Διαλύει τις οργανικές ακαθαρσίες και λευκαίνει το νερό και αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο νερό.

·Απολυμαίνει τα τρόφιμα στο ψυγείο και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής τους.

·Σκοτώνει τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας και βοηθά στη θεραπεία ασθενειών της όπως τον πονόλαιμο και στην στοματίτιδα.

Φροντίδα του δέρματος:

·Σκοτώνει τα περισσότερα βλαβερά βακτήρια. Βοηθά στην πρόληψη ή τον έλεγχο πολλών δερματικών παθήσεων. Βοηθά στην επιτάχυνση της μεταβολικής δραστηριότητας του δέρματος, καθιστώντας το δέρμα πιο υγιές και φρέσκο στην εμφάνιση.

IMG_20141129_151245_1_zpsc908888c.jpg

1. αντρικό after shave biotherm στα 4?

2. σετ αρωμα (ανατολίτικο,ζεστό,γλυκο - όχι δροσερο/λουλουδατο) τηςΑvon far away + ιδιο αποσμητικό 10?

3.σετ oriflamme body lotion & σαπουνακι 4?

4.σετ τηςΑvon κοκκινο μανω & Spay Που σταθεροποιεί & στεγνώνει άμεσα το χρώμα (όντως!) στα 7?

5. αρωματάκια 9 ml roll on τηςΑvon (για το βραδυνό τσαντακι που δε χωραει τίποτα;)) 3?

τα αρώματα είναι τα παρακάτω, βρήκα και κάποιες περιγραφές

FAR AWAY

Ανατολίτικο & Λουλουδάτο, μείγμα από εξωτικά λουλούδια και σανδαλόξυλο. Η πρώτη επαφή ξεκινάει με ένα μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί και φρέζια. Στη συνέχεια ακολουθούν νότες από το φυτό “osmanthus”, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινου και ολοκληρώνεται με απαλούς τόνους βανίλιας, αισθησιακό musk, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.

TRESSELE

Λουλουδενιο, μοιάζει με το Jadore

LITTLE BLACK DRESS

Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Κυκλάμινο, κόλιανδρος, Αφρικανικό τζίντζερ, Άνθη Βερίκοκου και αγιόκλημα; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, Υλάνγκ Υλάνγκ, ρόζ παιώνια, γιασεμί και ντατούρα; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Μόσχος, δαμάσκηνο Ιαπωνίας και νότες ξύλων.

PERCEIVE

"a true fragrance innovation which can enhance a woman's mood and self confidence" and includes --------'s Mood Enhancing Complex Technology said to inspire feelings of confidence, relaxation and general well-being. A radiant oriental, Perceive opens on top notes of yellow freesia, white pepper and cape gardenia leading to a fruity heart of ylang-ylang, damascus plum, spicy pink dianthus and pear.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...