Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλησπερα και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! IQ λεγεται αυτο που μου εδωσαν. Ξεχασα να αναφερω πως εχω και δεκατα 37.2 δταθερα εδω και 3 ημερες που το αρακολουθω.θα κανω μια χοριακη να ειμαι σιγουρη. Και παλι σε ευχαριστω πολυυυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 hours ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου καλα εισαστε;;;;

Λοιπον χθες καναμε την αυχενικη στο ΡΕΑ.

Αυχενικη στο 1,6 ορατο ρινικο οστο ολα καλα μας ειπε απλα στη μετριση ειναι μια βδομαδα πισω!

Δλδ 12w+1d ηταν χθες ενω ημερολογιακα 13w+1d.

Η παπ-α κοριτσια Μ.Τεταρτη θα βγει.Μακαρι να βγει και αυτη καλη.

Ε δεν πιστευω η παπ-α να μου τη βγει αριστερα;;;;!!!!

Θα τρελαθω!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό.. πολύ χάρηκα...όλα καλά θα πάνε... κ εγώ αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο... 

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πως περνάτε την Κυριακή σας? Εγώ πήγα μια βόλτα με τον αντρουλη μου στον ήλιο.  Εχθές είχε έρθει η κοπέλα και κάναμε γενική στο σπίτι.  Παρ όλο που τα βαριά τα έκανε εκείνη κι εγώ απλά μάζευα κουράστηκα πολύ.  Ρενακι μου θα περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο.  Μη μας ξεχάσεις.  Πες στη Μουτζουρα ότι μου λείπει.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πως περνάτε την Κυριακή σας? Εγώ πήγα μια βόλτα με τον αντρουλη μου στον ήλιο.  Εχθές είχε έρθει η κοπέλα και κάναμε γενική στο σπίτι.  Παρ όλο που τα βαριά τα έκανε εκείνη κι εγώ απλά μάζευα κουράστηκα πολύ.  Ρενακι μου θα περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο.  Μη μας ξεχάσεις.  Πες στη Μουτζουρα ότι μου λείπει.  

ναι αγαπουλα μου, θα σας στειλω αμεσως μολις τελειωσω....   θα το μεταφερω στο μουτζουρακι μας... κ εκεινη σε σκεφτεται να ξερεις...  να μην κανεις ουτε απλα αγαπη αν κουραζεσαι...  κ εγω οτι κ να κανω αρχιζουν πονακια.. κ σκεφτομαι για γυναικα,δε γινεται αλλιως...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

14 minutes ago, Rena87 είπε:

ναι αγαπουλα μου, θα σας στειλω αμεσως μολις τελειωσω....   θα το μεταφερω στο μουτζουρακι μας... κ εκεινη σε σκεφτεται να ξερεις...  να μην κανεις ουτε απλα αγαπη αν κουραζεσαι...  κ εγω οτι κ να κανω αρχιζουν πονακια.. κ σκεφτομαι για γυναικα,δε γινεται αλλιως...

Αγάπη εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα την παραμικρή βοήθεια στο σπίτι. .όλα πέρναγαν από εμένα.  Αλλά όσες φορές προσπάθησα να κάνω κάποια πράγματα ένιωθα έντονα ότι δημιουργούσα πρόβλημα και μια φορά που έβαλα σκούπα έβγαλα και καφέ.  Από τότε το πήρα απόφαση.  Κάνω μόνο πολύ ελαφριά πράγματα και δεν ρισκάρω τα υπόλοιπα.  Δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω αλλά κάθε φορά που ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σκεφτόμουν ότι το μωρό είναι πολύ πιο σημαντικό. Δεν αξίζει να το ρισκάρουμε. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μυρτουλιτα μου πως εισαι;εγω δεν ξερω να σε βοηθησω τι γινεται με τους εμετους. Ευχομαι να σου περασουν γρηγορα.

Ρενακι μου!!! Καλη επιτυχια αυριο!!! Θα δειτε το σπορακι σας!!! 

Τόνια μου σε φιλω!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

7 minutes ago, nini84 είπε:

Μυρτουλιτα μου πως εισαι;εγω δεν ξερω να σε βοηθησω τι γινεται με τους εμετους. Ευχομαι να σου περασουν γρηγορα.

Ρενακι μου!!! Καλη επιτυχια αυριο!!! Θα δειτε το σπορακι σας!!! 

Τόνια μου σε φιλω!!!

ευχαριστω νινακι μου γλυκο

12 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα την παραμικρή βοήθεια στο σπίτι. .όλα πέρναγαν από εμένα.  Αλλά όσες φορές προσπάθησα να κάνω κάποια πράγματα ένιωθα έντονα ότι δημιουργούσα πρόβλημα και μια φορά που έβαλα σκούπα έβγαλα και καφέ.  Από τότε το πήρα απόφαση.  Κάνω μόνο πολύ ελαφριά πράγματα και δεν ρισκάρω τα υπόλοιπα.  Δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω αλλά κάθε φορά που ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σκεφτόμουν ότι το μωρό είναι πολύ πιο σημαντικό. Δεν αξίζει να το ρισκάρουμε. 

ναι αγαπη κ εγω δε θα το πισκαρω....εχω πολλα πονακια μεσα στη μερα κ ειδικα οταν κανω πραγματα αρχιζουν πιο πολυ οποτε δε θα το ρισκαρω με τιποτα....

Lilypie - (Lzpn)

@nini84 σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου...απλα ανησυχησα που σταματησαν ετσι ξαφνικα γιατι ο γιατρος λεει οτι ειναι καλο να εχεις αυτα τα συμπτωματα γιατι σημαινει οτι η εγκυμοσυνη προχωραει καλα...κι ηθελα να ρωτησω αν καποια αλλη κοπελα ξερει να μου πει...κρατανε μονο καποιες μερες η σταματανε και ξαναξεκινανε;;;

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

μυρτουλα σε ποια εβδομαδα εισαι;;;;; τα συμπτωματα τι μια ερχοντε την αλλη φευγουν εγω στην εγκυμοσυνη ειχα καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο τα βραδια ποιο πολυ αλλα εμετο ειχα κανει πεντε με εξι φορες μονο...απο την 14 εβδομαδα και μετα σταματα τα τα συμπτωματα και κυλαει ποιο ηρεμα η εγκυμοσυνη στις ποιο πολλες κοπελες....!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

@xaroumenh mama σ'ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!!! ειμαι στην 9η...στην 7η ειχα μονο ναυτιες και σε ολη την 8η ειχα πρωινο εμμετο...απο χθες ομως δεν εκανα εμμετο...χθες το βραδυ βεβαια ανακατευτηκα λιγο...σημερα μια χαρα!! 

2ThI.png3AXhp3.png

πιστευω πως δε χρειαζετε να ανυσηχεις μια χαρα θα ειναι το σπορακι σου ειναι και κοπελες που την εγκυμοσυνη τους την περνανε σαν να μην ηταν εγκυος.......τα υπολοιπα συμπτωματα οπως κουραση υπνηλια πονος στο στηθος καουρες τα εχεις ετσι δεν ειναι;

em82p2.png QGcTp2.png

καουρες δεν εχω.. . ακομα τουλαχιστον!! το στηθος μου ναι ειναι ευαισθητο γενικα αν και ο γιατρος μου ειπε οτι οσο περνει ο καιρος θα ηρεμει...υπνηλια και κοπωση επισης εχω απο την αρχη!!! επισης εχω και αρκετα υγρα λευκα απο την αρχη σχεδον...

2ThI.png3AXhp3.png

παντως μη σου κανει εντυπωση αν απο αυριο γινεις παλι φιλη με την τουαλετα....... αλλα αν υπαρχει κατι που να σε ανυσηχει και να σε προβληματιζει καλο θα ειναι να παρεις ενα τηλ το γιατρο σου να τον ενημερωσεις που να δειτε το σπορακι και να σου φυγει κ εσενα το αγχος κ η ανησυχια...

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...