Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καθίσματα Recaro, παρκοκρέβατο Jane, κούνια μικρός πρίγκηπας και άλλα!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Μεγαλώσαμε και η προίκα μας είναι έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί από κάποιο άλλο μπομπιράκι! Τα παρακάτω είναι προς πώληση. Όλα βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής για παραλαβή.:D

Παρκοκρέβατο Jane

Πωλείται παρκοκρέβατο της εταιρίας Jane, 2 επιπεδων σε χρώμα γκρί-κόκκινο.

Σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει 2 τροχούς με φρένο, μπάρα παιχνιδιών, θήκη αποθήκευσης για παιχνίδια, σάκο μεταφοράς, δεύτερο επίπεδο για τους πρώτους μήνες του μωρού. Μαζί δίνεται και ένα στρώμα ύπνου. Αρχική τιμή αγοράς 160+40=200? τιμή πώλησης: 60?.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ:

http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/jane

Recaro Young Profi Plus, Young Expert Plus & Isofix βάση

  1. Recaro Young Profi Plus Shadow (γκρί) με αυθεντικό Recaro καλοκαιρινό πετσετέ άσπρο κάλυμμα. Κατηγορία 0-13kg.Αρχική τιμή αγοράς 220?(180+40), τιμή πώλησης 110?
  2. Recaro Βάση Isofix. Αρχική τιμή αγοράς 150?, τιμή πώλησης 80?
  3. Recaro Young Expert Plus Shadow (γκρί) με ραμμένο καλοκαιρινό κάλυμμα πετσετέ σε άσπρο χρώμα (η εταιρία δεν βγάζει ακόμα δικό της...). Κατηγορία 9-18kg.Αρχική τιμή αγοράς 330?(280+50), τιμή πώλησης 180?

Όλα είναι σε άριστη κατάσταση. Τα υφάσματα της Recaro βγαίνουν και πλένονται στο πλυντήριο ρούχων. Το γκρί χρώμα είναι αρκετά ουδέτερο οπότε ταιριάζει σε αγόρια και κορίτσια! Φωτογραφίες για όλα μπορείτε να δείτε εδώ http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/recaro%20car%20seats

Για όποιον ενδιαφέρεται για την αγορά και των 2 καθισμάτων με τη βάση Isofix η τιμή είναι 280?!

κούνια λευκή με ζωγραφιά μικρός πρίγκιπας

Πωλείται κούνια ελληνικής κατασκευής σε λευκή λάκα με συρτάρι. Η μια πλευρά είναι ζωγραφισμένη στο χέρι με τον μικρό πρίγκιπα. Σε άριστη κατάσταση. Δίνεται μαζί και το στρώμα Smile απο τη Media strom.

Διάσταση κούνιας: 0,70*1,33εκ. Αρχική τιμή αγοράς 300?+120?=420?, τιμή πώλησης 200?

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ:

http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/Little%20prince

Καρεκλάκι φαγητού Peg Perego Prima Pappa Dinner Happy Farm!

Ένα χαρούμενο και πολύ βολικό κάθισμα φαγητού για το μωρό-νήπιο! Η πλάτη καθίσματος ανακλίνεται σε 4 θέσεις, διαθέτει ανατομικό διαχωριστικό ποδιών που κρατάει ασφαλές το μωρό όταν είναι μικρότερο σε ηλικία. Το κάλυμμα του είναι μαλακό και άνετο και βγαίνει και πλένεται. Όπως και ο 2ος δίσκος του που βγαίνει πολύ εύκολα. Αρχική τιμή αγοράς 150? τιμή πώλησης: 60?.

Φωτογραφίες εδώ:

http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/Peg%20perego

Καρεκλάκι φαγητού ΙΚΕΑ με δίσκο

Καρεκλάκι φαγητού ξύλινο ΙΚΕΑ με δίσκο και μαξιλαράκι στήριξης. Χρώμα μαύρο. Κατάλληλο από 6 μηνών. Σε άριστη κατάσταση!

Αρχική τιμή αγοράς 69? τιμή πώλησης 35?. Περιοχή Χαλάνδρι Αττικής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/IKEA%20chair

Καρεκλάκι φαγητού Safety 1st!

Παιδικό καρεκλάκι φαγητού Safety 1st Travel Booster κατάλληλο για τις βόλτες μας! Απο μαλακό ύφασμα, προσαρμόζεται σε όλες τις καρέκλες και το μικρό του μέγεθος βοηθάει πολύ στην αποθήκευση και τη μεταφορά. Για να το έχετε πάντα στο αυτοκινητο χωρίς να πιάνει χώρο!

Είναι σε άριστη κατάσταση πραγματικά σαν καινούριο αφού έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 1 φορά. Το αγόρασα όταν ο γιός μου ήταν ήδη σχετικά μεγάλος και ήθελε να κάθεται μόνος του στην καρέκλα σαν και εμάς χωρίς καθισματάκι... Αρχική τιμή αγοράς 30? τιμή πώλησης 15?. Φωτογραφίες εδώ:http://s1068.photobucket.com/user/loukiad/slideshow/Safety%201st

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...