Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@Μάντη είναι πολύ νωρίς 7μερες πριν ούτε εμφύτευση μπορεί να μην έχει γίνει.μην απογοητευεσαι έχεις ακόμα ελπίδες!!

Σωστα γιαυτό δεν τα πολυ εμπιστεύομαι αυτα τα ευαίσθητα!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

μια χαραα ειναι τι αλλο να κανεις!!! και εγω δεν εχω ωραιξη! οχι για μαγειρεμα γενικα χαχαχαα!

Μωρέ κι εγώ γενικά δεν έχω όρεξη!!έχω αφήσει και το σπίτι στην μοίρα του τα βασικά κάνω!τώρα είσαι στην αναμονή?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μωρέ κι εγώ γενικά δεν έχω όρεξη!!έχω αφήσει και το σπίτι στην μοίρα του τα βασικά κάνω!τώρα είσαι στην αναμονή?

αστα να πανε και εγω τα ιδια μαγειρεμα πλυντιρια σιδερο αυτα!!!! εσυ εισαι και μαμα οποτε κανεις πολλα περισσοτερα! περιμενω στις 18 αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες δεν προσπαθησαμε σχεδον καθολου! μονο παλυ σε ενα θαυματακι περιμενω!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

αστα να πανε και εγω τα ιδια μαγειρεμα πλυντιρια σιδερο αυτα!!!! εσυ εισαι και μαμα οποτε κανεις πολλα περισσοτερα! περιμενω στις 18 αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες δεν προσπαθησαμε σχεδον καθολου! μονο παλυ σε ενα θαυματακι περιμενω!

Ναι σωστά είχες λίγες επαφές.ενταξει είσαι και μετά την βιοχημική και πρέπει να ηρεμήσεις λίγο.τον επόμενο μήνα αν δεν έχει γίνει  τώρα κάτι!οι πολλες επαφές πάντως έκαναν δουλειά!! Πείτε με ακαματα αλλά σιδερωνω μόνο του παιδιού και κάποια λίγα δικά μας που θέλουν σιδερο οπωσδήποτε μην βγαίνουμε με ζαρες στον δρόμο!!:P

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Ναι σωστά είχες λίγες επαφές.ενταξει είσαι και μετά την βιοχημική και πρέπει να ηρεμήσεις λίγο.τον επόμενο μήνα αν δεν έχει γίνει  τώρα κάτι!οι πολλες επαφές πάντως έκαναν δουλειά!! Πείτε με ακαματα αλλά σιδερωνω μόνο του παιδιού και κάποια λίγα δικά μας που θέλουν σιδερο οπωσδήποτε μην βγαίνουμε με ζαρες στον δρόμο!!:P

αχχαχαχα ε οχι και ακαματα και εγω δεν κανω καθε μερα τα τζαμια αχχαχα ειναι απολυτα φυσιολογικο ειπαμε εισαι μαμα εισαι και σε προσπαθεια 2η τι αλλο να κανεις πια μια χαρα!!! ναι δεν ειχαμε μονο μια επαφη την 13η μερα επεσα στη μεση αλλα χορις τεστακια δεν ξερω ποτε εκανα ωορριξια τον επομενο μηνα θα το παμε φουλ θα εχω παρει και τεστακια να ειμαι προετημασμενη! εσυ πως και δεν χρισημοποιεις τεστακια?????

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , ellilaw είπε:

και εμενα ειναι πυχτα..αλλα εκανα τεστ σημερα πρωι και ηταν αρνητικο και απογοητευτηκα.. εχω ακομα 3-4 μερες ακομη..να εχω ελπιδες;

Ναι να έχεις ελπίδες. Έκανα τεστ μια μέρα πριν την περίοδο και ίσα που φαινόταν. Δηλαδή μόνο εγώ το έβλεπα κανείς άλλος. Περίμενε λιγο ακομα μεχρι την αναμενόμενη ημέρα.

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλέ τι ακαματα? ? Κι εγώ κάθε βράδυ μια αλλαξια του συζύγου σιδερωνω.  Που να στήσω σιδερωστρα με τη μπέμπα? ?? Θα με φάει! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

αχχαχαχα ε οχι και ακαματα και εγω δεν κανω καθε μερα τα τζαμια αχχαχα ειναι απολυτα φυσιολογικο ειπαμε εισαι μαμα εισαι και σε προσπαθεια 2η τι αλλο να κανεις πια μια χαρα!!! ναι δεν ειχαμε μονο μια επαφη την 13η μερα επεσα στη μεση αλλα χορις τεστακια δεν ξερω ποτε εκανα ωορριξια τον επομενο μηνα θα το παμε φουλ θα εχω παρει και τεστακια να ειμαι προετημασμενη! εσυ πως και δεν χρισημοποιεις τεστακια?????

Το παιδάκι μου τον τελευταίο καιρό έχει τσακωθεί με τον ύπνο και μας δυσκολεύει πολύ όλο αυτό στην προσπάθεια μας πάρα πολύ όμως!δεν έχω βοήθεια γενικά και την έχουμε πατήσει!!είπα να μην χρησιμοποιήσω αυτό τον μήνα να το πάω χαλαρά.ημουν χαλαρή μέχρι εχθές που μάλλον συνηδητοποιησα ότι ακόμα να κάνω ωορρηξία 25ημερα.ουτε ξέρω τι γίνεται θα δειξει είχαμε επαφές θέλαμε και εχθές μια αλλά δεν μπορέσαμε.

e6OVp3.pngExilp3.png

Το παιδάκι μου τον τελευταίο καιρό έχει τσακωθεί με τον ύπνο και μας δυσκολεύει πολύ όλο αυτό στην προσπάθεια μας πάρα πολύ όμως!δεν έχω βοήθεια γενικά και την έχουμε πατήσει!!είπα να μην χρησιμοποιήσω αυτό τον μήνα να το πάω χαλαρά.ημουν χαλαρή μέχρι εχθές που μάλλον συνηδητοποιησα ότι ακόμα να κάνω ωορρηξία 25ημερα.ουτε ξέρω τι γίνεται θα δειξει είχαμε επαφές θέλαμε και εχθές μια αλλά δεν μπορέσαμε.

ναι επιδη διαβασα και γενικα αφου κανεις μεγαλους κυκλους γι αυτο λεω για τα τεστ για πιο πολυ σιγουρια στο ποτε κανεις ωορριξια και επιδη ειναι και το παιδι να προσπαθειτε τουλαχιστον πιο στοχευμενα!!!!

πρίν από 33 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχεις κανα συμπτωματακι? Κατι που σε κανει να ελπιζεις? 

Μπα όχι δεν έχω σύμπτωμα.. μόνο λίγο αναγουλα κάποιες φορές αλλά το ένιωθα κι άλλους μήνες δεν είναι κάτι διαφορετικό...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ναι επιδη διαβασα και γενικα αφου κανεις μεγαλους κυκλους γι αυτο λεω για τα τεστ για πιο πολυ σιγουρια στο ποτε κανεις ωορριξια και επιδη ειναι και το παιδι να προσπαθειτε τουλαχιστον πιο στοχευμενα!!!!

Και που το έκανα στοχευμενα τους προηγούμενους μήνες τίποτα δεν έκανα!άστα βραστα φιλενάδα!τουλάχιστον κάναμε με περισσότερη όρεξη αυτή την φορά!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπα όχι δεν έχω σύμπτωμα.. μόνο λίγο αναγουλα κάποιες φορές αλλά το ένιωθα κι άλλους μήνες δεν είναι κάτι διαφορετικό...

Οκ τοτε μονο υπομονή. Μακαρι όλες να μας προειδοποιουσε καπως ο σπόρος. 

nlmNp2.png

πρίν από 54 λεπτά , ellilaw είπε:

καλημερα !! ποτε δεν ξερεις καλη μου ... δεν νομιζω να ειναι αρνητικο οτι δεν σε πονα το στηθος ..εγω εκανα τεστ σημερα επειδη παλι δεν αντεξα και ηταν αρνητικο ..απογοητευση παλι!!!! σημερα εχω πολλε κιτρινα υγρα! νομοζω μου ερχεται η ακατανομαστη! τα κιτρινα υγρα δεν ειναι της περιοδου ;;

Καλημερα , νωρις βρε δεν ειναι για τεστ ? εισαι 4-5 πριν την αναμενομενη ημερομηνια.  εκτος κ αν ειχες κανενα ευαισθητο τεστ .  κιτρινα Υυγρα εγω δεν εχω κ δεν ξερω.. εγω σημερα ειχα λιγα ροζ το πρωι , οποτε μαλλον την Κυριακη θα αδιαθετησω..  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλέ τι ακαματα? ? Κι εγώ κάθε βράδυ μια αλλαξια του συζύγου σιδερωνω.  Που να στήσω σιδερωστρα με τη μπέμπα? ?? Θα με φάει! !!

Ναι μωρέ μερικές φορές νομίζω ότι μόνο εγώ είμαι που τα έχω παρατήσει κάποια  πραγματα δεν μπορώ κουράστηκα με αυτά τα καθημερινα και ειδικά αν δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μου φαίνονται βουνού κάποιες δουλειές! Πώς είναι η μπέμπα τώρα που πας στην δουλειά?κλαίει?

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα κοριτσια! σας διαβασα στα γρηγορα γτ σημερα εχω πολυ δουλεια .  εμενα τα συμπτωματακια μου εφυγαν , το στηθος δλδ κ υγρα .. οποτε θα απω για τον αλλον μηνα..

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα , ειναι πολυ νωρις ακομα για σενα !  περιμενε κ κανε ενα την Κυριακη αν δεν μπορεις να περιμενεις αλλα κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δειξει ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...