Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Εμενα στις 36 και 5 μου την εκανε και δεν ειδε προωροτητα...θα τις παρω ολες τις μερες ειπα...

Δυστυχως κοριτσια ειναι εφικτο αν εχεις χαλια εγκυμοσυνη με 9 μηνες εμετους οπως εγω...6 κιλα πηρα και ειμαι στις 37 εβδομαδες...ανυπομονω να γεννησω για να φαω σαν ανθρωπος...

Βεβαιως κι ειναι εφικτο. εγω πηρα 4κιλα γεννησα 55κιλα με υψος 1.72 το μωρακι ηταν 3060. κ γυρισα σπιτι 49. η κοιλιτσα που ειχα ηταν μικροσκοπικη ειχα γινει viral στο μαιευτηριο. ολα πιθανα ειναι. εγω λογω διαβητη ετρωγα ναι μεν 2000 θςρμιδες τη μερα, αλλα πολυ σωστη διατροφη. οποτε απο τον 6ο κ μετα δεν εβαλα γραμμαριο. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, AspasiaT είπε:

Κ μεις αυτα ακριβως που ειπες πηραμε, της παμπερς, γιατι δεν παραγγειλαμε τιποτα απο ιντερνετ (ειχαμε ηδη τα περισσοτερα). Ανοιξα ενα κουτι κ μου φανηκαν πολυ απαλα. Πριν απο χρονια ομως με το πρωτο παιδι δεν υπηρχαν τοσο «αγνα» μωρομαντηλα, αλλα και παλι δεν συγκαηκε... Ισως επαιξε ρολο που παροτι θηλαζε  δεν εκανε τοσες φορες κακα του κ σιγουρα οχι τοσες φορες τη νυχτα, ισως ειναι διαφορετικο σε καθε παιδακι.

Περιμενουμε με αγωνια νεα απο την @didi2 !! 

Σίγουρα κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. Εμένα και τα 2 κάνανε πολλά κακά σαν νεογέννητα και πάντα και το βράδυ.Ολες οι πάνες ειχαν λίγο.Και τα 2 ψιλοκοκκινησαν μετα το μήνα.Ο πρώτος μου ειδικά έχει πολυ ευαίσθητο δέρμα,τον ακουμπαςκαι κοκκινιζει.Ευτυχως με την κρέμα στρώνουν γρήγορα.

Just now, Dinakim είπε:

Καλημερα κ απο εμενα..χθες πιστεψα οτι γενναω...εντονοι πονοι περιοδου ανα 5’ περιπου κρατησαν κανενα διωρο κ μολις μπηκα στο μαιευτηριο κ στον καρδιοτοκογραφο ως δια μαγειας σταματησαν ολα κ εμειναν καποιες μικρες συσπασουλες ουτε καν ενοχλητικες..Με εξετασε κ ο γιατρος απο κατω τραχηλος ψηλα κ κλειστος οποτε επιστρεψαμε...Αλλα ρε κοριτσια πως θα ξεχωρισω τους πραγματικους πονους αν ετσι ηταν οι ψευτικοι;;Προς το τελος οταν ερχοταν ο πονος δε μπορουσα ουτε να μιλησω...

Υποτίθεται ότι γέννας όταν σπάσουν τα νερά,έχεις αίμα η πόνους περιόδου ανά τακτά διαστήματα και κρατάνε πάνω από 40 δευτέρα το καθένα.Εγω βέβαια είχα πόνους ότι να ναι κάνα 3ωρο χωρίς ιδιαίτερο πόνο και δεν πίστευα ότι γεννάω,έφτασα με διαστολή 7 στην κλινική και μετά από λίγο γεννησα.Την Δευτέρα φορά οι ίδιοι πόνοι αλλά πιο έντονοι και πιο συχνοί αλλά ήξερα πια.Καλυτερα να πας κι ας είναι λάθος.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Renez είπε:

Στο Έλενα που είμαι εγώ θέλουν φωτοτυπία τις ταυτότητες των γονιών, ληξιαρχική πράξη γάμου ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης(από 3 φορές το καθένα για κάποιο λόγο+τις ταυτότητες το ίδιο)το ΑΜΚΑ κ το ΑΦΜ μας(έστω να τους τα πεις όχι σε επίσημα χαρτιά) και εναν λογαριασμό τραπέζης (για το επίδομα των 2000€)..

Αυτό δεν ήξερα πιο πολύ για το αφμ κ το αμκα τα ξέρω αλλά δεν θυμάμαι αν τα έχω σε επίσημα χαρτιά....για να πήγαινα να τα βγάλω!!! ευχαριστώ πολύ αρετή μου!!

Just now, Thaliamp είπε:

Αυτό δεν ήξερα πιο πολύ για το αφμ κ το αμκα τα ξέρω αλλά δεν θυμάμαι αν τα έχω σε επίσημα χαρτιά....για να πήγαινα να τα βγάλω!!! ευχαριστώ πολύ αρετή μου!!

Τίποτε κορίτσι μου!! Ούτως ή άλλως κ τα επίσημα να θέλουν στη χειριστή τα βγάζεις από το νοσοκομείο ηλεκτρονικά πλέον (όπως κ τα άλλα χαρτιά που σου είπα επίσης ηλεκτρονικα ε?!) Στο www.gov.gr μπαμ μπαμ!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια Σήμερα.έκανα το πρώτο nst. Είναι που είναι ήσυχο το μωρο Ότι και να έφαγα δεν κουνιόταν !όλο άγχος πραγματικά.όση σοκολάτα και να φάω δεν το πιάνει τίποτα!αρχίζω και αγχώνομαι Αλήθεια...

Διαφημίσεις

Just now, Αngy89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια Σήμερα.έκανα το πρώτο nst. Είναι που είναι ήσυχο το μωρο Ότι και να έφαγα δεν κουνιόταν !όλο άγχος πραγματικά.όση σοκολάτα και να φάω δεν το πιάνει τίποτα!αρχίζω και αγχώνομαι Αλήθεια...

Ούτε στον δικό μου πιάνει η σοκολατα..

Πιάνουν όμως τα κρύα ροφήματα!! Πιες ένα παγωμένο τσάι ή χυμό και σε μερικά πιάνει λένε τα ξινά...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μέχρι τον 6ο είχα πάρει 8μιση.μετα με το σάκχαρο έχασα κιόλας οπότε είμαι στα 6 με πητ 4/9. Ανετη φουλ μεν, αλλά δεν νομίζω να είναι να το ζηλεύεις, μιας και η διατροφή είναι αρκετά αυστηρή και βαρετή. Μου φαίνεται απίστευτα λογικό να χάνω, γιατι πάντα έτρωγα πολύ ανθυγιεινα. Ίσως η εγκυμοσύνη μας αφήσει μερικές καλές συνήθειες.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημέρα σε όλες! Με το καλό τα μωράκια σας.Σαν δευτερομανουλα και μάλιστα πρόσφατη θα ήθελα να σας πω ότι αυτά της babycare τα πήρα και δεν είναι καλά,κολλάνε κάπως το δερματακι.Αν δεν θέλετε να πάρετε από ίντερνετ στο Σκλαβενίτη έχει της pampers τα aqua pure με 99/100 νερό.Ειναι λίγο πιο ακριβά αλλά σούπερ.Τα μωράκια στην αρχή κυρίως αν θηλάζουν κάνουν 10 φορές τη μέρα κακά από λίγο ,δυστυχώς και τη νύχτα.Το πλένεις τη μέρα,αν το πλύνεις τη νυχτα ξυπνάει και τέλος ύπνος.Τοτε χρειαζονται.Και δυστυχώς κοκκινίζει το ποπουδακι.Στους 2 μήνες στρώνει το έντερο και κάνουν 3-4 φορές πια.

Μη φοβάσαι για τα κιλά.Στον πρώτο πήρα 5 και στο δεύτερο 3. (υπερεμεση και στους 2  και καούρες non stop). Τα μωρά βγήκαν 2830 και 2900 αντίστοιχα τελειομηνακαι γέννησα φυσιολογικά και γρήγορα χωρίς πρόβλημα.Κι εγώ βγήκα από την κλινική χωρίς να δείχνω λεχωνα.Με το καλό το μικρό σου

καλα εσυ βγηκεϛ μοντελο! οσο για τα μωρομαντηλα,ναι αν κανουν κακα συνεχεια θελουν καλα κ συχνο πλυσιμο. εμενα ο γιοϛ εκανε 1 φορα την μερα κ παρα πολλα.

1 ώρα πρίν, Dinakim είπε:

Καλημερα κ απο εμενα..χθες πιστεψα οτι γενναω...εντονοι πονοι περιοδου ανα 5’ περιπου κρατησαν κανενα διωρο κ μολις μπηκα στο μαιευτηριο κ στον καρδιοτοκογραφο ως δια μαγειας σταματησαν ολα κ εμειναν καποιες μικρες συσπασουλες ουτε καν ενοχλητικες..Με εξετασε κ ο γιατρος απο κατω τραχηλος ψηλα κ κλειστος οποτε επιστρεψαμε...Αλλα ρε κοριτσια πως θα ξεχωρισω τους πραγματικους πονους αν ετσι ηταν οι ψευτικοι;;Προς το τελος οταν ερχοταν ο πονος δε μπορουσα ουτε να μιλησω...

την μερα που με επιασαν οι πονοι,το πρωι ειχα αιμα μολιϛ ξυπνησα κ πηγα νοσοκομειο. εφυγα ομωϛ γτ δν ειχα συσπασειϛ. ολη μερα με πονουσε η μεση αλλα ημουν βολτα κ απο τιϛ7 κ μετα ειχα πονουϛ περιοδου δυνατουϛ ανα 20-30 λεπτα .οταν εφτασαν στο 15λεπτο ,φυγαμε για νοσοκομειο στιϛ 2.3 ξημερωματα. κ γεννησα 9 το πρωι.

εσυ καθε ορα που θα εχειϛ τετοιουϛ πονουϛ να παϛ κλινικη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γεια σας κορίτσια ευχομαινσε.ολες να είστε καλά , επιτέλους άλλη μια εξαντλητική μέρα έφτασε στο τέλος της ! Άντε να δούμε.και τι βράδυ μας περιμένει...  αν είναι σα το χτεσινο θα σας γράφω ιστορίες χαχαχ

Σήμερα πήγα γιατρό 3300 το μικρό μου γιγαντακι.και είμαι 35+5...για αυτό όλη μέρα σέρνομαι και δε.μπορω να πάρω τα πόδια μου...κατά τ αλλά όλα.καλα κλειστά στη θέση τους χαχαχα..

@didi2 εύχομαι να έχουν πάει όλα τέλεια!!!!

Αλήθεια ποια είναι η επόμενη; 

• Μου αρέσει 4

Just now, Anna3 είπε:

Γεια σας κορίτσια ευχομαινσε.ολες να είστε καλά , επιτέλους άλλη μια εξαντλητική μέρα έφτασε στο τέλος της ! Άντε να δούμε.και τι βράδυ μας περιμένει...  αν είναι σα το χτεσινο θα σας γράφω ιστορίες χαχαχ

Σήμερα πήγα γιατρό 3300 το μικρό μου γιγαντακι.και είμαι 35+5...για αυτό όλη μέρα σέρνομαι και δε.μπορω να πάρω τα πόδια μου...κατά τ αλλά όλα.καλα κλειστά στη θέση τους χαχαχα..

Ααααα το τρώει το φαγητό του το μπεμπακι σου....να ξεκουράζεσαι κορίτσι μου γιατί όσο πιο μεγάλο το μωρό τόσο χειρότερο το βάρος κ η κούραση....εγώ λογικά Τετάρτη θα πάω κ ανυπομονώ.....όσο για τον ύπνο άστα.....οποία θέλει δίνω ραντεβού στις 3....εγώ κ τα φαντάσματα!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anna3 είπε:

οόο μεγάλο μπεμπάκι!! Σίγουρά 4 κιλά θα βγει! Αχ για εμένα δεν έχει τελειώσει ακόμα η μέρα.. σήμερα ήμουν χάλια με εμετούς, κοιμήθηκα 4 ώρες το μεσημέρι κ το μωρό το άφησα στην μαμά μόυ.. τελείωσα με τα ρουχαλάκια  του μωρού.  Αύριο έχω να πλύνω πετσέτες κ σεντόνια κ να ετοιμάσω το πορτ Μπεμπέ κ τέλός την βαλίτσα μου. 

Η νύχτα είναι πιο δύσκολη από ποτέ.. χάλια υπνος

hBuvp3.png    n8xOp2.png

7 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ούτε στον δικό μου πιάνει η σοκολατα..

Πιάνουν όμως τα κρύα ροφήματα!! Πιες ένα παγωμένο τσάι ή χυμό και σε μερικά πιάνει λένε τα ξινά...

Μακάρι γιατί ανησυχώ !!θα το δοκιμάσω την επόμενη !!❤

Κορίτσια καλημερα

Η μικρή γεννήθηκε χθες το πρωί με καισαρική όπως ήταν προγραμματισμένα...

Εχει μπει στην εντατική γιατί παρουσίασε ταχύπνοια αμέσως μετά τον τοκετό. Την είδα ελάχιστα γιατί ίσα που μου την άφησαν. Το βράδυ μας άφησαν να μπούμε στην εντατική και απλά την είδαμε, δεν μπορέσαμε να την πιάσουμε καθόλου.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μου είπαν πως είναι κάτι συνηθισμένο και ότι λογικά θα βγει άμεσα (αλλά δεν ξέρουμε πότε). Το βατός της ήταν πολύ καλό 2900 που βοηθάει πολύ...

Αυτα... όπως καταλαβαίνεται χθες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...

Τωρα όσον αφορά τα δικά μου. 
καταρχας για τον COVID (πάντα για το Ιασώ)

Δεν αφήνουν κανέναν πλην του συζύγου ή όποιον ορίσετε σύνοδο σε κανένα μέρος (αναμονή, δωμάτιο κλπ).

Η αιμορραγία μετά τη γεννά είναι μεγάλη και προμηθεύουν από το νοσοκομείο σερβιέτες και μιας χρήσης εσώρουχα. Έχουν συγκεκριμένο τρόπο που τις χρησιμοποιούν (3 σερβιέτες μαζί).

Ο πόνος (της καισαρικης) είναι αρκετά οξύς μόλις περάσουν 6-7 ώρες από το χειρουργείο αλλά σου δίνουν αμέσως παυσίπονο μόλις το ζητήσεις. Η επισκληρίδειο μένει σχεδόν το σωληνάκι της 24 ώρες και σου παρέχει μικρή δόση για να μην πονάς.

Δεν ξέρω τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε... 

Γραψτε μου ότι θέλετε και θα σας απαντήσω μόλις μπορέσω...

• Μου αρέσει 2

GcVIp2.png

Γεια σας κορίτσια.. πω πω βλέπω όλες υποφέρουμε το βράδυ. Και εγώ κάθε βράδυ ζοριζομαι πόλη να γυρίσω πλευρό. Έχω πάρα πολλές συχνές σούβλιες χαμηλά στο τράχηλο κάποιες φορές πολύ δυνατές.. έχει καμία?? Και πού και πού συσπάσεις. Το βράδυ χθές με έπιασε μαζί με την μέση και δεν μπορούσα να κουνηθώ μέχρι να περάσει. Άντε να δούμε πότε θα αποφασίσουν να βγουν τα μπεμπακια μας...

@Anna3 μπράβο το μωράκι.... Εμένα ήταν πολύ μικρό πάλι και είχα ανισυχησει. Αλλά τώρα κάτι πήρε... Αλλά δεν είχε φτάσει καν 3 κιλά στην τελευταία εξέταση.. 2730 στις 36+5...:???: 

@didi2 να σου ζήσει το μωράκι σου αγάπη. Όλα καλά θα είναι αφού σου είπαν είναι συνηθισμένο.τα κιλά είναι τέλεια.. Το ξέρω είναι δύσκολο να μην μπορείς να το έχεις αγκαλίτσα από την αρχη συνέχεια. Ελπίζω σήμερα να σου φέρνουν το μωράκι σου στο δωμάτιο. Με το φαγητό με θηλασμό τι κάνεις τώρα που είναι στην μονάδα???

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...