Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Κ εμένα εδώ και καμια εβδομάδα κοιτάει τηλεόραση, κυρίως τις διαφημίσεις. Μου το έκανε και η κορη αυτό μέχρι 2 χρόνων είχε κόλλημα με τις διαφημίσεις. Είχα κ εγώ κόλλημα στο πρώτο παιδί, τώρα δεν με νοιάζει! 

Το να μπορούν να γυρίζουν είναι κατάκτηση του επόμενου άλματος στις 17 εβδομάδες! Το θυμάμαι έντονα αυτό το άλμα γιατί μας είχε γονατίσει μεχρι να καταφέρει να γυρίσει!

Εμενα η δικιά μου, μου είπε πως όταν μεγαλώσει θέλει να παντρευτεί τον μπέμπη κ έπεσε στα πατώματα όταν της είπα πως τα αδέρφια δεν παντρεύονται μεταξύ τους:lol:

Ωχ!!! Εγώ είμαι στη 14η τώρα!! Έρχεται!! Τι πρέπει να κάνω για να τη βοηθήσω να γυρίσει;;

OAi0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλή χρονιά κορίτσια μου!!! Υγεία και χαρά στο σπίτι σας! Να χαίρεστε τα παιδακια σας και να ΣτΕ παντα γεροι και δυνατοι με τις οικογένειες σας!!! 

Γέλια και ευτυχία σε όλες ευχομαι

• Μου αρέσει 10

DBPwp2.pngPwi7p3.png

πρίν από 43 λεπτά , Nina13 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια μου!!! Υγεία και χαρά στο σπίτι σας! Να χαίρεστε τα παιδακια σας και να ΣτΕ παντα γεροι και δυνατοι με τις οικογένειες σας!!! 

Γέλια και ευτυχία σε όλες ευχομαι

Να χαίρεσαι τα κουκλια σου! Καλε εσεις έχετε πλουσια κόμη!:x

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλή χρονιά κορίτσια μου! Εύχομαι να είμαστε ολοι γεροί, χαμογελαστοί, αγαπημένοι και η καινούργια χρονιά να μας φέρει ότι μας έλειψε την προηγούμενη!!

On 12/31/2020 at 3:32 AM, elenioz said:

Και εμάς έτσι ακριβώς κορίτσια έχει αρχίσει να μεγαλωνει και κάνει διάφορα. Εμένα είχε αρχίσει να ρίχνει γέλιο με ήχο αυτό που ξεκαρδιζονται εδώ κ καμιά εβδομάδα κ δεν με πιστευε κάνεις μέχρι που το είδαν. Πλέκει όπως λέει η Εύα τα χεράκια της, χαϊδεύει το αυτί της όταν την ταίζω. Κοιτάει τα πάντα γύρω έντονα κ επιτέλους και τα παιχνίδια. Χαμογελάει συνεχώς! Και όταν ξυπνάει κ εμένα κάθεται εκεί χαμογελαστή κ με περιμένει, ούτε κλάματα, ούτε τίποτα. Κάνει κάτι υπέροχα τεντώματα, τρίβει μούτρα, τεντώνει σώμα και κάνει αχχχχ με χαμόγελο. Και λιωνωωω! 

Προχθές την είχα στο ρηλαξ και έπιασε το παιχνίδι που κρεμόταν απέναντι της. Ένα θα σας πω. Ένιωσα τόσο περιφανή σαν να πέρασε στην καλύτερη σχολή του κόσμου ένα πράγμα :lol: Φώναζα μπράβο σαν χαζή και πήρα και τον μπαμπά μας κατευθείαν να του το πω. Μου έχει πάρει εντελώς τα μυαλά. 

Πράγματι δεν έχουν στάνταρ στον ύπνο. Εμένα συνήθως κοιμάται 10κμιση με 11 πάρα μέχρι τις 8:30. Και μετά ξανά από τις 9 ως τις 10:30. Αλλά είχε τρεις μέρες που ήταν μέσα στην τρελή χαρά κ κοιμόταν στις 2 το βράδυ (ωω ναι! Χωρίς να έχει κοιμηθεί το πρωί). Μερακλού εντελώς. Γενικά ενδιάμεσα στο σταθερό της πρόγραμμα κάνει αναδιαστηματα κάτι κουλά. 

Κορίτσια μου! Καλά να περάσετε σήμερα. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω από όλα. Με τους ανθρώπους που αγαπάμε δίπλα μας κ τα λατρεμένα μας παιδάκια. Ας ευελπιστούμε με λιγότερη τρομοκρατία.... Και επιτέλους ελευθερία στις κινήσεις μας. 

Χαχα, πραγματικά αυτό ισχύει που μόνο και μόνο που αναπνέουν εμείς είμαστε τόσο υπερήφανες λες και έκαναν κάποιο απίστευτο κατόρθωμα! Κι εγώ τις προάλλες που προσπαθούσε μόνος του να βάλει την πιπίλα στο στόμα του φώναζα χαρούμενη τον άντρα μου να τρέξει να τον δει, και σήμερα είχα αφήσει πάνω του την κουδουνίστρα και την έπιασε με το χεράκι του και του έλεγα "κούνα την, κούνα την" να τον ενθαρρύνω και είχα τρελαθεί από τη χαρά μου! Η κουκουβάγια χαζομαμά!:P

On 1/1/2021 at 4:07 AM, Marti said:

Χρονια πολλά και καλή χρονια! Με υγεία! Με πολλές φωνούλες και ξεκαρδισματα! Εύχομαι να απαλλαγούμε όσο το δυνατό γρήγοροτερα από ολη αυτή την κατάσταση που ζούμε! 

@Elinita σου στέλνω και γω όλη τη θέτικη μου ένεργεια για όλους σας!

Και μενα είναι πολύ γελαστό το αγοράκι μου όταν δε χαμογελάει στραβά πεθαίνω.. Μια φορά έβγαλε ήχο στο γέλιο τύπου ξεκαρδίζομαι και ανυπομονώ να το ξανακάνει..εμενα θέλει να ναι συνέχεια όρθιο και όλο κάνει προσπάθειες να σηκωθεί το κρατάω και γω όρθιο που του αρέσει και κάνει 2 βήματα πιάνω βέβαια τη μέση του καλά αλλά λέω μήπως δε κάνει.. 

Κι εμένα ο μπέμπης θέλει να είναι συνέχεια όρθιος. Που και που τον κρατάω όρθιο μπροστά μου στον καναπέ πάνω από το ένα μου πόδι έτσι ώστε να κρατάω λίγο από το βάρος του εγώ, λίγο να μισοκάθεται στο πόδι μου και λίγο να στηρίζεται στα ποδαράκια του (αριστερά και δεξιά από το πόδι μου) αν καταλαβαίνετε τί εννοώ. Ίσα ίσα για να κατανέμεται το βάρος καλύτερα. Του αρέσει πολύ αλλά κι εγώ δε μπορώ να τον κρατάω πολύ ώρα έτσι γιατί κουράζονται/πιάνονται τα χέρια μου. Πάντως ήδη βάζει πολύ δύναμη στα ποδαράκια του!

22 hours ago, Vivi8 said:

Καλή χρόνια κορίτσια με υγεία και ευτυχία για εσάς και την οικογένεια σας! 

Εμείς γελάμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δε νομίζω ότι γαργαλιέται ακόμα! Της αρέσει να κάθεται στο ριλαξ και να κοιτάζει τα πάντα τριγύρω! Τη λέμε κουτσομπόλα!!! Ξεκίνησε να περιεργάζεται και τα παιχνίδια της και μπλέκει τα χεράκια της. Επίσης όπως Κάθεται στο ριλαξ πιάνει και σηκώνει προς το στόμα της και ότι κουβέρτα της βάλω και τη μπλούζα της η της φούστα της όταν δεν της φοράω ενιαίο φορμάκι. @Renez οποτε τη βάλω να κάτσει στον καναπέ με στήριγμα μαξιλάρια αριστερα και δεξιά μου λένε όλοι ότι δεν κάνει και ότι θα παθει ορθοπεδικό πρόβλημα. Θα ρωτήσω την Δευτέρα την παιδίατρο που έχω ραντεβού. Αυτό σου είπε εσένα να κανεις;;;

Με τη νέα χρόνια αποφάσισα να περιορίσω το θηλασμο στο βραδινό ξύπνημα μέχρι να μου κοπεί τελειως το γάλα. Αδιαθέτησα τρίτη φορά και από τότε δε θέλει το στήθος ή πίνει γκρινιαζοντας ή πίνει και δεν τη φτάνει και είναι κακοδιάθετη. Κουράστηκα κι εγώ γιατί θέλει κάθε μια ώρα στήθος οπότε είπα δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαστε άλλο. Θα της δίνω μόνο το πρωί που ξυπνάει στις 6-7 για όσο πάει..

Τηλεοραση βλέπουν εσάς;; Εμενα γυρίζει το βλέμμα πολλές φορές και προσπαθώ να της το κόψω αλλά είναι δύσκολο όταν την έχουμε ανοιχτή πολλές ώρες την ημέρα.

Αχ ναι, πες μας τί θα σου πει η παιδίατρος, γιατί και ο δικός μου όταν δεν τον κρατάω εγώ μισοόρθιο θέλει να είναι καθιστός (όσο πιο κάθετα τόσο πιο πολύ του αρέσει). Και στο ριλάξ που τον βάζω κάνει συνέχεια κίνηση να σηκωθεί και επειδή δε μπορεί ακόμα μόνος του διαμαρτύρεται, οπότε απλά σηκώνω το καθισματάκι όσο πάει πιο όρθιο. Καμιά φορά τον βάζω και λίγο να κάθεται στο μαξιλάρι θηλασμού που τον στηρίζει καλύτερα καθιστό, αλλά οι δικοί μου μου λένε ότι δεν κάνει, οπότε δε τον βάζω συχνά.

Εγώ συνήθως το ριλάξ το έχω στραμένο προς τα εμάς, δηλαδή αντίθετα από την τηλεόραση. Καμιά φορά μόνο αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά και κλαίει και δε μ'αφήνει θα τον γυρίσω προς την τηλεόραση για να ξεχαστεί για λίγο και να τελειώσω αυτό που κάνω μέχρι να επιστρέψω και να τον γυρίσω πάλι από την άλλη. Μερικές φορές βλέπει λίγο και του αρέσει, άλλες φορές δεν πιάνει ούτε αυτό και δεν την κοιτάει καν.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια μου! Εύχομαι να είμαστε ολοι γεροί, χαμογελαστοί, αγαπημένοι και η καινούργια χρονιά να μας φέρει ότι μας έλειψε την προηγούμενη!!

Χαχα, πραγματικά αυτό ισχύει που μόνο και μόνο που αναπνέουν εμείς είμαστε τόσο υπερήφανες λες και έκαναν κάποιο απίστευτο κατόρθωμα! Κι εγώ τις προάλλες που προσπαθούσε μόνος του να βάλει την πιπίλα στο στόμα του φώναζα χαρούμενη τον άντρα μου να τρέξει να τον δει, και σήμερα είχα αφήσει πάνω του την κουδουνίστρα και την έπιασε με το χεράκι του και του έλεγα "κούνα την, κούνα την" να τον ενθαρρύνω και είχα τρελαθεί από τη χαρά μου! Η κουκουβάγια χαζομαμά!:P

Κι εμένα ο μπέμπης θέλει να είναι συνέχεια όρθιος. Που και που τον κρατάω όρθιο μπροστά μου στον καναπέ πάνω από το ένα μου πόδι έτσι ώστε να κρατάω λίγο από το βάρος του εγώ, λίγο να μισοκάθεται στο πόδι μου και λίγο να στηρίζεται στα ποδαράκια του (αριστερά και δεξιά από το πόδι μου) αν καταλαβαίνετε τί εννοώ. Ίσα ίσα για να κατανέμεται το βάρος καλύτερα. Του αρέσει πολύ αλλά κι εγώ δε μπορώ να τον κρατάω πολύ ώρα έτσι γιατί κουράζονται/πιάνονται τα χέρια μου. Πάντως ήδη βάζει πολύ δύναμη στα ποδαράκια του!

Αχ ναι, πες μας τί θα σου πει η παιδίατρος, γιατί και ο δικός μου όταν δεν τον κρατάω εγώ μισοόρθιο θέλει να είναι καθιστός (όσο πιο κάθετα τόσο πιο πολύ του αρέσει). Και στο ριλάξ που τον βάζω κάνει συνέχεια κίνηση να σηκωθεί και επειδή δε μπορεί ακόμα μόνος του διαμαρτύρεται, οπότε απλά σηκώνω το καθισματάκι όσο πάει πιο όρθιο. Καμιά φορά τον βάζω και λίγο να κάθεται στο μαξιλάρι θηλασμού που τον στηρίζει καλύτερα καθιστό, αλλά οι δικοί μου μου λένε ότι δεν κάνει, οπότε δε τον βάζω συχνά.

Εγώ συνήθως το ριλάξ το έχω στραμένο προς τα εμάς, δηλαδή αντίθετα από την τηλεόραση. Καμιά φορά μόνο αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά και κλαίει και δε μ'αφήνει θα τον γυρίσω προς την τηλεόραση για να ξεχαστεί για λίγο και να τελειώσω αυτό που κάνω μέχρι να επιστρέψω και να τον γυρίσω πάλι από την άλλη. Μερικές φορές βλέπει λίγο και του αρέσει, άλλες φορές δεν πιάνει ούτε αυτό και δεν την κοιτάει καν.

Αχ κι εμένα άρχισε να πιάνει τα παιχνίδια και να προσπαθεί να βάλει μόνη της την πιπίλα! Είναι απόλαυση να τα βλέπεις να μεγαλώνουν!!! Την Δευτέρα θα ρωτήσω την παιδίατρο και θα σας ενημερώσω για τις στάσεις που επιτρέπονται! :) Θα ρωτήσω και για την τηλεόραση γιατί κι εγώ την στρέφω προς τα εκεί όταν κλαίει πολύ και θελω να ηρεμήσει λίγο.

• Μου αρέσει 2

OAi0p2.png

Καλησπερα κορίτσια!!! Καλη χρονια σε όλες σας!!!! Να έχουμε μια υπεροχη χρόνια γεμάτη υγεία και ευτυχία με τα παιδακια μας και με πολλές κατακτήσεις από αυτά...εχω τρελαθει και εγώ με το μικράκι μου..... Γελαει συνέχεια..... Κάνει διάφορους ήχους.... Δεν έχει ξεκαρδιστεί ακόμα βέβαια όπως λέτε.... Νόμιζα ότι είναι νωρίς ακομα..... Θα ρωτησω παιδιατρο... Επίσης εμάς κορίτσια δεν σηκώνει πολυ το κεφάλι του όταν είναι μπρουμυτα.... Πολυ λίγο κάνει προσπαθεια....αλλα κλαίει και βάζει το χέρι στο στόμα......αλλο θέμα με το χέρι... Δεν παιρνει με τπτ πιπιλα και βάζει το χέρι στο στόμα..... Όταν πειναει μόνο και πριν κοιμηθεί το βράδυ... Εσας όλες σας σηκώνουν κεφαλακι στο μπρουμυτα??? Και όλα παιρνουν ευκολα πιπιλα????

Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία για όλους!

@Irinoula86 ο μπέμπης μου σηκώνει το κεφαλάκι οταν είναι μπρούμυτα αλλά όχι πάντα, ανάλογα με τα κέφια του. 

Πιπίλα παίρνει αλλά προτιμάει το δάκτυλο ή ακόμα καλύτερα όλη τη γροθιά! Ειδικά πριν κοιμηθεί το βράδυ! Είναι το αγχολυτικο του:)

Πιάνει τα παιχνίδια που κρέμονται στο ρηλαξ κ πιάνει με το ένα χέρι το άλλο! Χαμογελάει πολύ αλλά δεν γελάει ακόμα δυνατά - ανυπομονώ!! 

Στην αγκαλιά προτιμάει να είναι όρθιος πράγμα το οποίο με κουράζει πολύ... Με πονάει η μέση μου κ φοβάμαι οσο θα παίρνει βάρος θα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο..

Σε καμία δεκαριά μέρες θα κάνουμε κ εμβόλιο για μηνιγγίτιδα - το έχει κάνει κάποιο από τα δικά σας μωράκια;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Christinα είπε:

Να χαίρεσαι τα κουκλια σου! Καλε εσεις έχετε πλουσια κόμη!:x

Πολυχρονη γλυκιά μου.... Να χαίρεσαι τα ζουζουνια σας!!! Πλουσια πλουσια εννοείται... Και η ρίζα είναι κόκκινη. Ανυπομονώ να φυγει αυτό το κάστανο και να ρθει το καροτι.... Τα φρυδια την είναι κατακόκκινα ααα και οι βλεφαρίδες μας... Τα μάτια μας μπλε πρασινα... Αν κρίνω απ τον γιο που χε ακριβώς τα ίδια όταν γεννήθηκε, την βλέπω με πρασινο... Χαχαχ 

Καλε εσας είναι σκέτη κόλαση η κουκλα ααα

Φτου φτου σκορδααα

On 1/1/2021 at 12:48 ΜΜ, LadyP είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια μου να έχουμε! Με υγεία αξέχαστες στιγμές με τα μπουμπούκια μας και με τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Τέλεια η φωτο σας Χιονάτη μου... Έχουμε την ίδια πανα αγκαλιάς από ΙΚΕΑ... Φανταστικηηηη

Καλη χρονιααααα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Irinoula86 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!!! Καλη χρονια σε όλες σας!!!! Να έχουμε μια υπεροχη χρόνια γεμάτη υγεία και ευτυχία με τα παιδακια μας και με πολλές κατακτήσεις από αυτά...εχω τρελαθει και εγώ με το μικράκι μου..... Γελαει συνέχεια..... Κάνει διάφορους ήχους.... Δεν έχει ξεκαρδιστεί ακόμα βέβαια όπως λέτε.... Νόμιζα ότι είναι νωρίς ακομα..... Θα ρωτησω παιδιατρο... Επίσης εμάς κορίτσια δεν σηκώνει πολυ το κεφάλι του όταν είναι μπρουμυτα.... Πολυ λίγο κάνει προσπαθεια....αλλα κλαίει και βάζει το χέρι στο στόμα......αλλο θέμα με το χέρι... Δεν παιρνει με τπτ πιπιλα και βάζει το χέρι στο στόμα..... Όταν πειναει μόνο και πριν κοιμηθεί το βράδυ... Εσας όλες σας σηκώνουν κεφαλακι στο μπρουμυτα??? Και όλα παιρνουν ευκολα πιπιλα????

Όχι κορίτσι μου κ εμένα δεν παίρνει με τίποτα πιπίλα. Και είναι μονίμως με τα δάχτυλα μέσα στο στόμα. Καμιά φορά τα βάζει τόσο βαθιά που πνίγεται κιόλας. Επίσης έχει τύχη να την κουνισω την ώρα που κάθεται ωραία σαν κύρια κ πιπιλάει τα δάχτυλα της κ να την πιάσει υστερία επειδή βγήκαν. Γενικά ειναι το αγαπημένο της σπορ! 

Εμένα το στηρίζει για κανένα λεπτό! Και το γυρνάει κ δεξιά αριστερά όταν είναι όρθιο. Αλλά δεν την βάζω να κάθεται από τώρα (ούτε με μαξιλάρια γύρω γύρω κτλπ) μου φαίνεται πολύ νωρίς. Ελαφρώς για λίγο μόνο σε κλίση όπως είναι και το ριλάξ. 

@Aurora S Και εμένα πλέον έτσι όρθια ζητάει συνέχεια να είναι. Κάθεται εκεί κ παρατηρεί τα πάντα. Άσε που να παχύνουν κ άλλο! Γυμναστική -- τα προσωπικά μας βαράκια :tongue: 

@Eva137 Μα δεν γίνεται να μην ξεχιλιζεις από περηφάνια! Είναι τα μικρά μας αστεράκια! 

@Renez Για πες μας για πες μας, πως τα πάνε μπαμπάς γιος τώρα που τους αφήνεις μόνους κ πας και εσύ στην δουλειά;! 

@Nina13 Καλεεε τι κουκλάκια είναι αυτά! Φτου φτου! Μαγουλακια υπέροχα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εμένα έχει δύο μέρες που στο μπρούμυτα σηκώνει κεφάλι και το κρατάει για ώρα!

Δεν έχει γελάσει ακόμα με ήχο, να κακαρισει...

Θέλει κ εμένα καθιστός να είναι, δλδ όπως κάθομαι να τον έχω καθιστό στα πόδια μου... Αν είναι στα καλά του γιατί συνήθως τη βγάζω στο όρθιο κ περπατωντας:lol: έχει κοπεί η μέση μου!

Δεν έχει ακόμα πιάσει κάτι, ακόμα κ όταν πιάνει τα κρεμαστά παιχνίδια στο ριλαξ θεωρώ πως γίνεται τυχαία!

Η μπουνια όλη στο στομα και μου αρέσει να ακούω αυτό το πλιτς πλιτς, έχει πολλή πλάκα! Πιπίλα δεν δινω!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

3 hours ago, Irinoula86 said:

Και μένα το ίδιο κάνει Irinoula οποτε μην ανησυχείς. Εμένα μαλιστα καμία φορά οταν κάνει διάλειμμα από το φαγητο τρωει την μπουνιτσα και με κοιτάει και γελάει. Εννοείται πεθαίνω... με κοιτάει και στα μάτια! Λιώσιμο... και πιπιλα δεν παίρνει παρόλο που προσπάθησα παρα πολυ!

Ρε κοριτσια, εμενα η μέση μου με έχει πεθάνει! Παίρνω ντεπον τις τελευταίες δύο μέρες. Ευτυχως εχει αρχίσει η μπέμπα και βολεύεται στο ριλαξ οπότε την βάζω εκεί κ ηρεμώ λιγο. Για την ακρίβεια έχει αρχίσει να της αρέσει περισσότερο από την αγκαλιά, χαχα. Αλλα εγώ και λόγω παλινδρόμησης την κρατάω αγκαλια κανενα μισάωρο τουλάχιστον μετα το φαι και σκεφτείτε παλι θα μ βγαλει καμία γουλιτσα μολις την αφήσω στο ριλαξ μπορει και περισσότερο.

Το κεφάλι της εμένα έχει καιρό που το σηκώνει. Τωρα σηκώνει λιγο και το στήθος. Αλλα κάθε μωρο στην ώρα του! Εμενα πχ ακόμα δεν κάνει καθόλου κίνηση να πιάσει παιχνίδια. Δεν ξερω βεβαια αν παίζει κ ρόλο που της φοράμε γαντακια γιατι γρατζουνάει πρόσωπο.

• Μου αρέσει 2

Ms0tp2.png

3 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Θέλει κ εμένα καθιστός να είναι, δλδ όπως κάθομαι να τον έχω καθιστό στα πόδια μου... Αν είναι στα καλά του γιατί συνήθως τη βγάζω στο όρθιο κ περπατωντας:lol: έχει κοπεί η μέση μου!

Δεν έχει ακόμα πιάσει κάτι, ακόμα κ όταν πιάνει τα κρεμαστά παιχνίδια στο ριλαξ θεωρώ πως γίνεται τυχαία!

Η μπουνια όλη στο στομα και μου αρέσει να ακούω αυτό το πλιτς πλιτς, έχει πολλή πλάκα! Πιπίλα δεν δινω!

Χαχαχα ακριβώς τα ίδια! 

πρίν από 13 λεπτά , Elinita είπε:

Και μένα το ίδιο κάνει Irinoula οποτε μην ανησυχείς. Εμένα μαλιστα καμία φορά οταν κάνει διάλειμμα από το φαγητο τρωει την μπουνιτσα και με κοιτάει και γελάει. Εννοείται πεθαίνω... με κοιτάει και στα μάτια! Λιώσιμο... και πιπιλα δεν παίρνει παρόλο που προσπάθησα παρα πολυ!

Ρε κοριτσια, εμενα η μέση μου με έχει πεθάνει! Παίρνω ντεπον τις τελευταίες δύο μέρες. Ευτυχως εχει αρχίσει η μπέμπα και βολεύεται στο ριλαξ οπότε την βάζω εκεί κ ηρεμώ λιγο. Για την ακρίβεια έχει αρχίσει να της αρέσει περισσότερο από την αγκαλιά, χαχα. Αλλα εγώ και λόγω παλινδρόμησης την κρατάω αγκαλια κανενα μισάωρο τουλάχιστον μετα το φαι και σκεφτείτε παλι θα μ βγαλει καμία γουλιτσα μολις την αφήσω στο ριλαξ μπορει και περισσότερο.

Το κεφάλι της εμένα έχει καιρό που το σηκώνει. Τωρα σηκώνει λιγο και το στήθος. Αλλα κάθε μωρο στην ώρα του! Εμενα πχ ακόμα δεν κάνει καθόλου κίνηση να πιάσει παιχνίδια. Δεν ξερω βεβαια αν παίζει κ ρόλο που της φοράμε γαντακια γιατι γρατζουνάει πρόσωπο.

Μονο μέση? Εμένα αυχενας πλατη ποδια μέση.... Δεν ξέρω τι άλλο έχει μεινει να. Ην με ποναει..... Α κ με πιανουν κ ημικρανίες πολλες φορες.... Σαραβαλακι η Ειρηνουλα...  

Λοιπόν! Κ οι δύο γιοι μου, το κεφάλι σούζα από πολύ νωρίς. Και οι δύο, δεν πήραν πιπίλα ,αλλά η μπουνιά μονίμως στο στόμα. Τον βάζω καθιστό μόνο πάνω μου,γυρισμένο προς τα μπροστά.

από κακαριστα γέλια άλλο τίποτα. Χθες γελούσε από το πρωι που ξύπνησε μέχρι τη στιγμή που γύρισα από δουλειά το βράδυ κ αναγκαστικά στον πήρα να κοιμηθεί μαζί μου στις 12 κι ακόμη κακαριζε:lol: δεν υπάρχει το φατσακι του.:wub:

Έβαλα κι εγώ μια φωτογραφία του μικρού,όσο μπορείτε να δείτε τόσο που την θόλωσα:tongue: κουκουλωμενος, στο αγαπημένο του σημείο!

4 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Γίναν 3 μηνών τα μαναρακια μας:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Λοιπόν! Κ οι δύο γιοι μου, το κεφάλι σούζα από πολύ νωρίς. Και οι δύο, δεν πήραν πιπίλα ,αλλά η μπουνιά μονίμως στο στόμα. Τον βάζω καθιστό μόνο πάνω μου,γυρισμένο προς τα μπροστά.

από κακαριστα γέλια άλλο τίποτα. Χθες γελούσε από το πρωι που ξύπνησε μέχρι τη στιγμή που γύρισα από δουλειά το βράδυ κ αναγκαστικά στον πήρα να κοιμηθεί μαζί μου στις 12 κι ακόμη κακαριζε:lol: δεν υπάρχει το φατσακι του.:wub:

Έβαλα κι εγώ μια φωτογραφία του μικρού,όσο μπορείτε να δείτε τόσο που την θόλωσα:tongue: κουκουλωμενος, στο αγαπημένο του σημείο!

Γίναν 3 μηνών τα μαναρακια μας:wub:

Τι πανέμορφοςςς!!! Χαμογελαστό νινακι, τέλειο!! Εμενα ακομα δεν κακαριζει, αλλά είναι γλωσσοκοπανα, την βλέπω να μας βάζει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, χαχα!

@Irinoula86 υπομονή!! Σε νιώθω απόλυτα, σου λέω εγώ είμαι 3 μερες με ντεπον ασταμάτητα. Μήπως ο μαρσιπος σε βοηθησει;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ms0tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...