Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts

Είμαι μαμά δυο παιδιών 4 και 2 ετών και τώρα για το καλοκαίρι θα μπορούσα να κρατήσω άλλο ένα παιδάκι στον χώρο μου κοντά σε αυτές τις ηλικίες για να κάνουμε παρεούλα, δημιουργική απασχόληση και πολύυυυ παιχνίδι.

Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια με παιδιά και αν χρειαστεί υπάρχουν και συστατικές επιστολές.

Μένω κοντα στο μετρό της Δάφνης.

Μπορώ να αναλάβω και την part-time φύλαξη

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι, πέρυσι είχα στην παρεουλα μας τις Μαρία & Κατερίνα 4 χρονων τότε και περάσαμε πολύ πολύ ωραία (άλλα δυστυχώς μετακόμισαν στον Καναδά).

Φέτος μπορώ να φιλοξενώ άλλο ένα παιδάκι ή δυο αδελφάκια (αν είναι συμφιλιωμένα:rolleyes:) από τις 17/6 όμως και μετά γιατί τώρα έχουμε συντροφιά τον Διονύση 3,5 ετών. Οι ηλικίες από τα δικά μου παιδάκια είναι πλέων 5 & 3.

Φτιάχνουμε κουλουράκια, ζωγραφίζουμε στο καβαλέτο, μαθαίνουμε γράμματα, αριθμούς, σχήματα κ.α εμπειρικά, παίζουμε λίγο στον Η.Υ και όχι στο internet, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ παιχνίδια (όπως τα SOCRATES 102 Sesame Street Preeschool, sesami street Deluxe και άλλα που μου διαφεύγουν τώρα) κάνουμε δραστηριότητες και πολλεεεεες κατασκευές, διαβάζουμε βιβλία, ακούμε και φτιάχνουμε μουσική και μουσικά όργανα (μιας και ο μπαμπάς μας είναι μουσικός), κάνουμε πειράματα, ψάχνουμε για τον χαμένο θησαυρό.

Βλέπουμε πολύ λίγη τηλεόραση γιατί η μέρα μας είναι γεμάτη άλλα αν κάποιο παιδάκι θέλει και αφήνει η μαμά έχουμε πάνω από 200 τίτλους παιδικών ταινιών για να δει, εμείς τις βλέπουμε κάθε Παρασκευή στην μέρα σινεμά (τρώγοντας δημητριακά ή ποπ κορν και γρανίτα:tongue:)

Στο μπαλκόνι μας που είναι με αφρώδες πάτωμα έχω τραμπολίνο με προστατευτικά δίχτυα, τσουλήθρα, τραμπάλα, σπιτάκι και ένα ψηλόοοοοο δίχτυ (κατά 40εκ. πριν τα κάγκελα) για να μην κινδυνέψουν τα παιδάκια μου.

Αυτααααα. Ότι απορίες έχετε στείλτε μου π.μ

Ευχαριστωωωω Αννυ

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...