Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • @Blue Velvet καλημέρα κορίτσι μου ! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα ! Σου ευχόμαστε να είναι ανώδυνο σήμερα το αποτέλεσμα της εξετάσης ! Να ξέρεις πως σε νιώθω και εγώ και όλες μας ! Πες μας πταν θα έχεις νέα ! Φιλάκια !

      3 minutes ago, Eflenew said:

      Κοριτσιααααα απίστευτο!!! 142 χοριακη! Δε μπορούμε να το πιστέψουμε!!! Ξέρω ότι έχω πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά και η επαναληπτική της Τετάρτης είναι πολύ σημαντική όμως στα τόσα χρόνια η πιο μεγάλη μου χοριακη ήταν 17... Η γκουρού των τεστ είχε δίκιο 😁

      Εεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεε εεεεεεε εεεεεεεεεεεε τι ωραία που ξεκίνησε η εβδομάδα !!!! Με το καλό !!!!! Ο δρόμος που ξεκίνησες να είναι έτσι χαμογελαστός όπως σήμερα ! Ποια είναι η γκουρού των τεστ … να εμφανιστεί άμεσα την θέλω χαχαχά 

Πωλείται Kαρότσι FOPPAPEDRETTI Trio MYO 2012 Beige


Recommended Posts

Βίντεο παρουσίασης του προϊόντος:

Φωτογραφία προϊόντος: http://www.medicalbaby.it/dettagli_foto.php?id=1856.jpg

Πωλείται 500 ευρώ.

Καρότσι, πορτ-μπεμπέ, κάθισμαautoeditadmin αυτοκινήτου ομάδας 0 + (μέχρι 13 κιλά) και τσάντα (με αλλαξιέρα). Ιδιαίτερος, πολύ προσεγμένος σχεδιασμός. Εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο της βάσης και εύκολη προσαρμογή και των τριών μερών στη βάση. Το καρότσι περιστρέφεται 360 μοίρες και μπορεί να κοιτάει είτε προς τη "μαμά" είτε προς το "δρόμο".

Περιλαμβάνονται ακριβώς όσα βλέπετε στη φωτογραφία. Δηλαδή το πλαίσιο με το καρότσι (από 6 μηνών και πάνω), το Πορτ-Μπεμπέ με την κουκούλα και το κάλυμμά του και το κάθισμα αυτοκινήτου με την κουκούλα του. Το Πορτ-Μπεμπέ και το κάθισμα αυτοκινήτου προσαρμόζονται (πολύ εύκολα) με αντάπτορα στο πλαίσιο του καροτσιού, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Επιπλέον περιλαμβάνονται κάλυμμα βροχής (κατάλληλο για το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου), τσάντα μεταφοράς του καθίσματος του καροτσιού, ποδόσακος για το καρότσι και η βάση του καθίσματος αυτοκινήτου, καθώς και κιτ ασφάλειας για το Πορτ-Μπεμπέ στο αυτοκίνητο. Περιλαμβάνονται οι οδηγίες χρήσης.

Μεταχειρισμένο λίγους μήνες, σε άριστη κατάσταση. Μόνο μικρές φθορές στη χειρολαβή.

Εγγύηση εφ'όρου ζωής από το κατάστημα αγοράς.

Δεν υπάρχει συσκευασίας εκτός της τσάντας μεταφοράς που περιγράφεται παραπάνω (δεν υπήρχε συσκευασία κατά την αγορά του προϊόντος).

Αρχική τιμή (η χαμηλότερη της ελληνικής αγοράς) για το καρότσι, τη βάση αυτοκινήτου για το κάθισμα και το κιτ ασφάλειας για το Πορτ-Μπεμπέ: 765 ευρώ.

dettagli_foto.php?id=1856.jpg

Επεξεργάστηκαν by didaki
προσθήκη πληροφορίας
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...