Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

κορίτσια μου καλησπέρα!!τι κάνετε;;

@Κελυ 32 μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα..μια θα έχεις μία δεν θα έχεις..άντε με το καλό ο υπέρηχος την Παρασκευη

@P.L.L. μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη οι αναγούλες βρε..

με το καλό κορίτσια όσες προσπαθειτε!!

λοιπόν τα δικά μου νέα! έχω τα πάντα τελικά..ο,τι σχετίζεται με αποβολές το έχω! πρώτον έχω θρομβοφιλία..έπρεπε να το μάθω μετά απο 4 ατυχίες..

δευτερον έχω ανεβασμένα νκ κυτταρα....

τρίτον στην καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης φάνηκαν κάποια περίεργα σκαμπανεβασμάτα η γιατρός την χαρακτηρισε παθολογική αλλά πρέπει

να με δει διαβητολόγος..συν τις εξετασεις που είχα κάνει παλιότερα που είχαν δείξει αντιφωσφολιπιδικά αντισωματα αυξημενα και στον καρυοτυπο ζευγους που

φάνηκε ότι έχω μια μικροελλειψη σε ενα χρωμοσωμα (αυτο είναι με ερωτηματικο αν φταιει)

ολα τα αλλα παντως σχετίζονται..βέβαια ρυθμίζονται όλα..πρεπει να ρυθμιστουν πριν απο επομενη εγκυμοσυνη

τι να πω ρε κοριτσια;όλα πανω μου πια;;μέχρι που είπα στον άντρα μου να βρει άλλη γυναίκα γιατι με μένα παιδί δεν φαίνεται στον ορίζοντα...:?

Νανσυ μου ψυχραιμια!!! Ολα αυτα ρυθμιζονται και ελεγχονται σε επομενη κυηση...Δεν ειχες κανει εξετασεις θρομβοφιλιας? Μην αγχωνεσαι! Με την καταλληλη αγωγη αυτο ρυθμιζεται! Οσο για τα ΝΚ να ξερεις πολλοι δεν τα δεχονται..Οποτε μην το λαμβανεις τοσο δεδομενο οτι αυτο εφταιξε...Τωρα θα πρεπει να μιλησουν γυναικολογος και ενδοκρινολογος για την θεραπεια που θα ακολουθησεις!

Εγω παντως χαρηκα που βρηκες μια ακρη!!! Θα τα καταφερεις! Θα το δεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κοριτσια!

Τη Δευτέρα πάω για υστεροσκοπηση. Πάλι άδεια από τη δουλειά...πάλι γκρίνια! Ειχα πει στο γιατρό για Σάββατο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Ειδικά σε αυτή τη φάση έχω πολύ ανάγκη τη δουλειά γιατί τα έξοδα όπως καταλαβαίνετε είναι τραγικά πολλά και δεδομένο ότι θα ξανά προσπαθήσουμε το Μάιο με εξωσωματικη. Έχω σκεφτεί όμως άπειρες φορές μήπως όλο αυτό το άγχος και η κούραση λειτουργεί και εντελώς αρνητικά στις προσπαθειες. 

preg.png

Καλημέρα palmoira, νομιζω πως με όσα εχεις περάσει, η γκρίνια απο τη δουλειά ειναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Ειναι κρίμα ομως που οι άνθρωποι ειναι τοσο αναίσθητοι. Εσυ ομως στον στόχο σου! Κοιτα μπροστα! 

Η υστεροσκοπηση μπορει να βοηθησει να εμφυτευθούν οι βλαστοκυστες ή ειναι για άλλο λογο; Όπως και να εχει, ας πάνε ολα καλα!!! 

πρίν από 22 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

Τη Δευτέρα πάω για υστεροσκοπηση. Πάλι άδεια από τη δουλειά...πάλι γκρίνια! Ειχα πει στο γιατρό για Σάββατο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Ειδικά σε αυτή τη φάση έχω πολύ ανάγκη τη δουλειά γιατί τα έξοδα όπως καταλαβαίνετε είναι τραγικά πολλά και δεδομένο ότι θα ξανά προσπαθήσουμε το Μάιο με εξωσωματικη. Έχω σκεφτεί όμως άπειρες φορές μήπως όλο αυτό το άγχος και η κούραση λειτουργεί και εντελώς αρνητικά στις προσπαθειες. 

Καλημέρα.καταλαβαινω ότι χρειάζεσαι τη δουλειά αλλά η δημιουργία οικογένειας έχει προτεραιότητα.να το χειριστεις ψύχραιμα στη δουλειά και Δεν είναι ανάγκη να πεις ακριβώς το λόγο.πες για τίποτα άλλο γιατί αν έχεις γκρίνια για τη προσπάθεια σου για παιδί θα σε γλωσσοφανε.ειμαο λίγο προληπτική.τι να κάνουμε.

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

@loyloy περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα! Σου εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο! Πότε θα ξέρεις;

@Bela τι έγινε, μίλησες με κάποιο γιατρό. Εύχομαι όλα καλά! 

Οι εγκυουλες είστε καλά; @anemoni1989, @Κελυ 32 σταμάτησε το εμετό.; @Diavolitsa τι κάνει η μικρή σκορπινα, είναι ήσυχη; @P.L.L. όλα καλά, ελπίζω να σού έχει φύγει το πολύ άγχος και να το απολαμβάνεις! 

Κορίτσια αναρωτιέμαι τι γίνεται με τη    @Cat!, έχει μιλήσει κάποια μαζί της; 

@Nansy29 όλα καλά θα πάνε! Το σημαντικότερο είναι ότι βρήκατε αυτό που φταίει για τις αποτυχίες και θα το ρυθμισεις γρήγορα. Η επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι τελειομηνη, στο εύχομαι από καρδιάς! 

@Beboula25 Μπεμπούλα μου τι κάνεις; Όπως τα λες είναι! Θα προχωράμε μπροστά μέχρι να πιάσουμε το μωρακι μας αγκαλιά! 

Τα φιλιά μου σε όλες! ♡♡♡

• Μου αρέσει 3

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

@loyloy περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα! Σου εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο! Πότε θα ξέρεις;

Οι εγκυουλες είστε καλά; @anemoni1989, @Κελυ 32 σταμάτησε το εμετό.; @Diavolitsa τι κάνει η μικρή σκορπινα, είναι ήσυχη; @P.L.L. όλα καλά, ελπίζω να σού έχει φύγει το πολύ άγχος και να το απολαμβάνεις! 

@Nansy29 όλα καλά θα πάνε! Το σημαντικότερο είναι ότι βρήκατε αυτό που φταίει για τις αποτυχίες και θα το ρυθμισεις γρήγορα. Η επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι τελειομηνη, στο εύχομαι από καρδιάς! 

@Beboula25 Μπεμπούλα μου τι κάνεις; Όπως τα λες είναι! Θα προχωράμε μπροστά μέχρι να πιάσουμε το μωρακι μας αγκαλιά! 

Καλημερα κοριτσι?! Προς το παρόν είμαι καλα... Μονο ανακατωσουρα εχω.. Ελπιζω να μην κανω εμετο... Πλεον ειμαι μειον 11μιση κιλα!!! Δηλ αμα παρω τοσα στην εγκυμοσυνη πιο αδυνατη θα βγω απο το μαιευτήριο!!! Αχαχαχχαχαχα 

@palmoira υπομονη κοριτσι μ.. Ειναι δύσκολο να έχεις γκρίνια στην δουλειά 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 33 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

Καλημέρα! Άσε τούς να γκρινιάζουν, να μην σε νοιάζει εσένα αυτό! Εσύ προσπάθησε να είσαι χαλαρη όσο περισσότερο γίνεται. Αν αισθάνεσαι πολύ κουρασμένη και αγχομενη μπορείς να αφήσεις 1-2 μήνες για να χαλαρωσεις και να ξεκολλήσει το μυαλο από το θέμα παιδί. Έτσι πιστεύω θα μαζέψετε και θα χρήματα πιό εύκολα, χωρίς να πιεζεστε τόσο πολύ. 

Η υστεροσκόπηση θα είναι διαγνωστικη η επεμβατική;

Σού εύχομαι πολύ σύντομα να πετύχεις το στόχο σού και να εχεις να μας λες μόνο ευχάριστα! 

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλημερα κοριτσι?! Προς το παρόν είμαι καλα... Μονο ανακατωσουρα εχω.. Ελπιζω να μην κανω εμετο... Πλεον ειμαι μειον 11μιση κιλα!!! Δηλ αμα παρω τοσα στην εγκυμοσυνη πιο αδυνατη θα βγω απο το μαιευτήριο!!! Αχαχαχχαχαχα 

@palmoira υπομονη κοριτσι μ.. Ειναι δύσκολο να έχεις γκρίνια στην δουλειά 

Μακάρι να έχεις ξεμπερδεψει από τους εμετους και από εδώ και πέρα να απολαύσεις μία όμορφη εγκυμοσύνη! Οοο έχεις χάσει πολλά κιλά, αλλά το καλό είναι ότι θα είσαι φιτ μαμά και δεν θα χρειαστεί να παλεύεις μετά να τα χάσεις. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Άσε τούς να γκρινιάζουν, να μην σε νοιάζει εσένα αυτό! Εσύ προσπάθησε να είσαι χαλαρη όσο περισσότερο γίνεται. Αν αισθάνεσαι πολύ κουρασμένη και αγχομενη μπορείς να αφήσεις 1-2 μήνες για να χαλαρωσεις και να ξεκολλήσει το μυαλο από το θέμα παιδί. Έτσι πιστεύω θα μαζέψετε και θα χρήματα πιό εύκολα, χωρίς να πιεζεστε τόσο πολύ. 

Σού εύχομαι πολύ σύντομα να πετύχεις το στόχο σού και να εχεις να μας λες μόνο ευχάριστα! 

Μακάρι να έχεις ξεμπερδεψει από τους εμετους και από εδώ και πέρα να απολαύσεις μία όμορφη εγκυμοσύνη! Οοο έχεις χάσει πολλά κιλά, αλλά το καλό είναι ότι θα είσαι φιτ μαμά και δεν θα χρειαστεί να παλεύεις μετά να τα χάσεις. 

Αχαχχαχαχαχαχχα αστα να πανε! Και σε αυτό αναποδη είμαι! Μια ζωη φαγανη και στην εγκυμοσυνη που ολες παχαινουν εγω θα είμαι μοντελακι!!! :P

Ας είναι καλα το παιδακι μου ομως και δεν πειράζει! Θα το τσουρομαδησω όταν γεννηθεί με το καλο!!!  :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα Μπετούλα μου πως είσαι; Καλα είμαι μόνο που έχω αρπάξει κρύωμα και πονάω παντού με συνάχι κ τέτοια:huh: Όλα καλα όμως! Όντως η @Cat! που είναι πολλές φορές σκέφτομαι αν είναι όλα καλα και αυτό εύχομαι.. 

πρίν από 55 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

Καλημέρα παλμοιρα! Να πάνε όλα καλα και προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι κανεις την προσπάθεια σου θέλει θυσίες μην έχεις τύψεις για την δουλειά.Πιστευω πως το άγχος και η κακή ψυχολογία λειτουργούν είς βάρος του οργανισμού αλλα δεν είμαστε ρομπότ.Κοιτα να πεισμώσεις με την καλή έννοια ώστε να πάρεις τα επάνω σου αλλωστε εσυ κανεις ότι καλύτερο μπορείς και εύχομαι να ανταμειφθείτε τον Μάιο!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , BettySt είπε:

ΤΔιαγνωστική μόνο ευτυχως. Επεμβατική έχω κάνει στο παρελθόν. Απλά για να δούμε την κατάσταση της μήτρας λίγο καλύτερα μήπως και υπάρχει κάτι εκεί και δεν πέτυχε η τελευταία εξωσωματικη

Εχεις δίκιο στο να περιμένουμε λιγάκι και να μαζέψουμε χρήματα για να μην αγχωνόμαστε. Θα ήταν το πιο λογικό. Όμως δεν μπορώ να περιμένω. Είναι για εμένα ανάγκη να προσπαθήσω ξανά γρήγορα κυρίως για. ψυχολογικούς λόγους. Φτάσαμε τόσο κοντά στο να αποκτήσουμε το παιδάκι μας που δεν μπορώ να σταματήσω να το παλεύω. 

preg.png

Διαφημίσεις

@BettySt κατά τις 3 θα με πάρουν από το μικροβιολογικο.εχω πολύ άγχος.ειναι Στην αρχή και λογικό να έχω χαμηλή χωριακη αλλά ελπίζω να μην είναι στα όρια.λιγο έμεινε.μολις με πάρουν θα σας ενημερώσω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

@BettySt κατά τις 3 θα με πάρουν από το μικροβιολογικο.εχω πολύ άγχος.ειναι Στην αρχή και λογικό να έχω χαμηλή χωριακη αλλά ελπίζω να μην είναι στα όρια.λιγο έμεινε.μολις με πάρουν θα σας ενημερώσω.

Μην αγχώνεσαι καλέ, όλα εντάξει θα είναι..

Να σε ρωτήσω τελικά μετά από πόσο καιρό προσπαθειών τα κατάφερες;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα Μπετούλα μου πως είσαι; Καλα είμαι μόνο που έχω αρπάξει κρύωμα και πονάω παντού με συνάχι κ τέτοια:huh: Όλα καλα όμως! Όντως η @Cat! που είναι πολλές φορές σκέφτομαι αν είναι όλα καλα και αυτό εύχομαι.. 

Καλημέρα παλμοιρα! Να πάνε όλα καλα και προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι κανεις την προσπάθεια σου θέλει θυσίες μην έχεις τύψεις για την δουλειά.Πιστευω πως το άγχος και η κακή ψυχολογία λειτουργούν είς βάρος του οργανισμού αλλα δεν είμαστε ρομπότ.Κοιτα να πεισμώσεις με την καλή έννοια ώστε να πάρεις τα επάνω σου αλλωστε εσυ κανεις ότι καλύτερο μπορείς και εύχομαι να ανταμειφθείτε τον Μάιο!!!! 

Καλά είμαι. Περαστικά! Μήπως είναι κάτι άλλο και όχι κρυωμα; Έτσι νόμιζε και η ntemiiiiii από το άλλο θέμα και τελικά ήταν έγκυος . Στο εύχομαι ολόψυχα! 

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Διαγνωστική μόνο ευτυχως. Επεμβατική έχω κάνει στο παρελθόν. Απλά για να δούμε την κατάσταση της μήτρας λίγο καλύτερα μήπως και υπάρχει κάτι εκεί και δεν πέτυχε η τελευταία εξωσωματικη

Καλά αποτελέσματα να έχεις από την υστεροσκόπηση και πολύ σύντομα να έρθει και το μπεμπέ! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μην αγχώνεσαι καλέ, όλα εντάξει θα είναι..

Να σε ρωτήσω τελικά μετά από πόσο καιρό προσπαθειών τα κατάφερες;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Είχαμε κάνει 2 μήνες προσπάθειες κ μετά έχασα α τομα από το συγγενικό περιβάλλον και έτσι το αφήσαμε Δεν ήμουν καλά.καναμε κάνα 3μηνο με προσοχή και μετά τη μέρα που ειπ Αμε να ξαναπρπσπαθησπυμε έγινε η σύλληψη.ειναι η μέρα που σας είχα πει ότι ξέσπασα και έκλαιγα. Μάλλον ηρέμησα μετα απο αυτό.

Ατομο*

Just now, loyloy είπε:

Είχαμε κάνει 2 μήνες προσπάθειες κ μετά έχασα α τομα από το συγγενικό περιβάλλον και έτσι το αφήσαμε Δεν ήμουν καλά.καναμε κάνα 3μηνο με προσοχή και μετά τη μέρα που ειπ Αμε να ξαναπρπσπαθησπυμε έγινε η σύλληψη.ειναι η μέρα που σας είχα πει ότι ξέσπασα και έκλαιγα. Μάλλον ηρέμησα μετα απο αυτό.

Ατομο*

Αρα πολύ σύντομα έγιναν όλα!

Και όλα καλά θα πάνε..

Εγώ έχω αρχίσει και απογοητεύομαι..δε ξέρω κοντεύω να τρελαθώ...

Εν τω μεταξύ ακούω πολλές κοπέλες που τα κατάφεραν στους 1-2 μήνες και δε ξέρω..

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...