Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Καλά είμαι. Περαστικά! Μήπως είναι κάτι άλλο και όχι κρυωμα; Έτσι νόμιζε και η ntemiiiiii από το άλλο θέμα και τελικά ήταν έγκυος . Στο εύχομαι ολόψυχα! 

Καλά αποτελέσματα να έχεις από την υστεροσκόπηση και πολύ σύντομα να έρθει και το μπεμπέ! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!

όχι στανταρ την άρπαξα σαν ψύξη και κρύωμα.εχθές ειδικά ειχα τρομερο πονοκέφαλο πονάνε μάτια αυτιά πλάτη αστα..Ολο τον χειμώνα δεν έπαθα τώρα το βρήκα.

Θυμησε μου σε ποια μέρα είσαι σήμερα;Σε λιγες μερες θα είναι οι γόνιμες και τι κύκλο έχεις; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγώ έχω αρχίσει και απογοητεύομαι..δε ξέρω κοντεύω να τρελαθώ...

Εν τω μεταξύ ακούω πολλές κοπέλες που τα κατάφεραν στους 1-2 μήνες και δε ξέρω..

Να μην απογοητεύεσαι! Αν υπολογίσεις πως κάθε μήνα έχεις 25 - 30 % πιθανότητες να μείνεις έγκυος, με ιδανικά ωάρια και τέλειο σπέρμα την κατάλληλη ημέρα, καταλαβαίνεις πως δεν είναι παράλογο να παίρνει λίγο παραπάνω η επίτευξη εγκυμοσύνης!!!! Τα πιο πολλά ζευγάρια τα καταφέρνουν μετά το 6μηνο ή ακόμα και στο χρόνο και είναι απολύτως φυσιολογικό!

Θύμησέ μου εσείς, πόσο καιρό προσπαθείτε??

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

Αρα πολύ σύντομα έγιναν όλα!

Και όλα καλά θα πάνε..

Εγώ έχω αρχίσει και απογοητεύομαι..δε ξέρω κοντεύω να τρελαθώ...

Εν τω μεταξύ ακούω πολλές κοπέλες που τα κατάφεραν στους 1-2 μήνες και δε ξέρω..

Επππ γιατί απογοητεύεσαι;; Καταρχήν θύμισε μου αν θέλεις αν υπάρχει κάποιο θεματάκι.

Ένα εξάμηνο περίπου..ίσως τον πρώτο μήνα να ήταν λίγο άστοχες οι προσπάθειες, εννοώ όχι στις σωστές ημερομηνίες, αλλά του επόμενους μήνες ήταν πιο εντατικά και σωστά τοποθετημένες!

aKX8p2.png

Καλημερα σας! 

@BettySt μια χαρουλα ειναι, την αλλη Πεμπτη θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα της και να τη δουμε! Ασε εβαλα σε ενα προγραμμα στο ιντερνετ να μου ΠΗΤ και μου το βγαζει τοξοτη το παιδι :)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Επππ γιατί απογοητεύεσαι;; Καταρχήν θύμισε μου αν θέλεις αν υπάρχει κάποιο θεματάκι.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής..οι ορμονολογικές μου ήταν αρκετά καλές και στον υπέρηχο που είχα κάνει το Νοέμβριο δεν είχε φανεί κάτι, ο άντρας μου βέβαια δεν έχει κάνει εξετάσεις, θα πάει αυτό το μήνα.

Δε ξέρω όμως ανησυχώ μήπως υπάρχει κάτι που δε το έχω ανακαλύψει!

το ξέρω είμαι υπερβολική αλλά τι να κάνω!

aKX8p2.png

Ένα εξάμηνο περίπου..ίσως τον πρώτο μήνα να ήταν λίγο άστοχες οι προσπάθειες, εννοώ όχι στις σωστές ημερομηνίες, αλλά του επόμενους μήνες ήταν πιο εντατικά και σωστά τοποθετημένες!

Δηλ στοχευμένα προσπαθείτε περίπου 5 μήνες.... Εχετε δοκιμάσει να έχετε επαφές μερα παρά μέρα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ή προσπαθείτε μόνο τις μέρες που πιστεύεις πως έχεις ωορρηξία? Επίσης, χρησιμοποιείτε τεστ ωορρηξίας?

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Δηλ στοχευμένα προσπαθείτε περίπου 5 μήνες.... Εχετε δοκιμάσει να έχετε επαφές μερα παρά μέρα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ή προσπαθείτε μόνο τις μέρες που πιστεύεις πως έχεις ωορρηξία? Επίσης, χρησιμοποιείτε τεστ ωορρηξίας?

Δεν έχουμε δοκιμάσει αυτό που λες...το μέρα παρά μέρα, βασικά δεν είναι και κάτι πολύ εύκολο...

Τεστ ωορρηξίας έχω χρησιμοποιήσει τους 2 τελευταίους μήνες, αλλά δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα ..

aKX8p2.png

Δεν έχουμε δοκιμάσει αυτό που λες...το μέρα παρά μέρα, βασικά δεν είναι και κάτι πολύ εύκολο...

Τεστ ωορρηξίας έχω χρησιμοποιήσει τους 2 τελευταίους μήνες, αλλά δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα ..

Για τα τεστάκια δεν μπορώ να σε βοηθήσω... σίγουρα πάντως και το άγχος επηρεάζει αρκετά... Προσπάθησε όσο γινεται να το αποβάλλεις...

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Για τα τεστάκια δεν μπορώ να σε βοηθήσω... σίγουρα πάντως και το άγχος επηρεάζει αρκετά... Προσπάθησε όσο γινεται να το αποβάλλεις...

Προσπαθώ αλλά δε μπορώ πραγματικά...μου έχει γίνει εμμονή...τέλοσπαντων

Θα δείξει...κάποια στιγμή θα βρεί το δρόμο του το πράγμα.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!

όχι στανταρ την άρπαξα σαν ψύξη και κρύωμα.εχθές ειδικά ειχα τρομερο πονοκέφαλο πονάνε μάτια αυτιά πλάτη αστα..Ολο τον χειμώνα δεν έπαθα τώρα το βρήκα.

Θυμησε μου σε ποια μέρα είσαι σήμερα;Σε λιγες μερες θα είναι οι γόνιμες και τι κύκλο έχεις; 

Εγώ σήμερα είμαι στην 12η μερα του κύκλου. Όπου να'ναι θα έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, σήμερα η αύριο υπολογίζω γιατί κάνω ωορρηξία 14-15η μέρα του κύκλου. Δηλαδη αν πιάσω το σποράκι το πιό πιθανό θα είναι την η μέρα του Θωμά χαχαχαααα. Το κύκλο μου είναι 28 μέρες και πολύ σπάνια 26.

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Θα έρθει, θα το δεις!! Προσπαθήστε πάντως και το μέρα παραμέρα... Εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που μου σύστησε ο γυναικολόγος όταν του είπα πωςθέλαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί...

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα σας! 

@BettySt μια χαρουλα ειναι, την αλλη Πεμπτη θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα της και να τη δουμε! Ασε εβαλα σε ενα προγραμμα στο ιντερνετ να μου ΠΗΤ και μου το βγαζει τοξοτη το παιδι :)

Έλα, δεν μπορεί! Τόσο ήσυχο και καλό σποράκι δεν γίνεται να μην είναι σκορπιο :)

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ σήμερα είμαι στην 12η μερα του κύκλου. Όπου να'ναι θα έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, σήμερα η αύριο υπολογίζω γιατί κάνω ωορρηξία 14-15η μέρα του κύκλου. Δηλαδη αν πιάσω το σποράκι το πιό πιθανό θα είναι την η μέρα του Θωμά χαχαχαααα. Το κύκλο μου είναι 28 μέρες και πολύ σπάνια 26.

Έτσι και εμενα περίπου τον ίδιο κύκλο. Να το πιάσεις εύχομαι και είμαι αισιόδοξη!

πρίν από 17 λεπτά , fairy-mary είπε:

Όσο και αν σας δυσκολεύει προσπαθήστε εντατικά! Θέλει επαφές συχνές όχι μόνο εκεινες τις ημερες γιατί μπορεί να χάνεις την ημέρα κ να μην το καταλαβαίνεις.Μετα την περιοδο και μέχρι την 20η στανταρ.Δεν ξέρω στην ανάγκη αν το βράδυ είστε κομμάτια ξυπνα με αγαπουλες τον άντρα σου.Εχεις κάνει εξέταση κολπικού υγρού κολπικη καλλιέργεια δλδ; Καμία φορά ένα απλό μικρόβιο μπορεί να εμποδίζει και μιας που θα κάνει ο άντρας σου εξετασεις συνδύασε το κ εσυ.Εγω τον πρώτο μήνα είχα καθημερινές επαφές ολο τον μήνα και τελικά είχα ένα μικρόβιο πήρα αντιβιωση κ τον επόμενο έμεινα.

πρίν από 34 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα σας! 

Τοξοταρα:-D Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι και εμενα περίπου τον ίδιο κύκλο. Να το πιάσεις εύχομαι και είμαι αισιόδοξη!

Όσο και αν σας δυσκολεύει προσπαθήστε εντατικά! Θέλει επαφές συχνές όχι μόνο εκεινες τις ημερες γιατί μπορεί να χάνεις την ημέρα κ να μην το καταλαβαίνεις.Μετα την περιοδο και μέχρι την 20η στανταρ.Δεν ξέρω στην ανάγκη αν το βράδυ είστε κομμάτια ξυπνα με αγαπουλες τον άντρα σου.Εχεις κάνει εξέταση κολπικού υγρού κολπικη καλλιέργεια δλδ; Καμία φορά ένα απλό μικρόβιο μπορεί να εμποδίζει και μιας που θα κάνει ο άντρας σου εξετασεις συνδύασε το κ εσυ.Εγω τον πρώτο μήνα είχα καθημερινές επαφές ολο τον μήνα και τελικά είχα ένα μικρόβιο πήρα αντιβιωση κ τον επόμενο έμεινα.

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Είχα κάνει το Νοέμβριο κολπική καλλιέργεια και δεν υπήρχε κάτι, θα ξανακάνω αυτό το μήνα αν είναι να δώ...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...όλες σας δηλαδή!

Είσαστε υπέροχες!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...